עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by WaRez.,

1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300] 2000 ש"ח[/glow] . 2. מה שימושי המחשב: [glow=red,2,300]Facebook, YouTube, Office, סרטים וסדרות באיכות HD.[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=red,2,300]המחשב יחובר לשני מסכים, 19'' של סמסונג וLCD 32''.[/glow] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? [glow=red,2,300]אין צורך בכלל בציוד היקפי. [/glow] 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? [glow=red,2,300]שלא יהיה טרקטור, 5 נניח. -.-[/glow] 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by rockerr,

אוקיי,דבר ראשון,אני כבר ממש לא יודע מה לעשות וממש אודה למי שיוכל לעזור. דבר שני,אני אידיוט,למה?ככה... 1.קניתי לנובו S10E עם XP שמותקן עליו ועם כל הדרייברים,רציתי לנסות את WIN 7 אז פרמטתי את הכונן והתקנתי את 7. לפני הפרמוט,היתה אפשרות לrecover אוטומטי בלחיצת כפתור בהדלקת המחשב מבלי צורך בדיסקים (שחזור מחדש של כל ההתקנה של הווינדוס) עכשיו - לא פירמטתי את מחיצת הRecovery,היא מוסתרת ולא נגעתי בה. דבר נוסף - לפני שפרמטתי את הכונן עשיתי גיבוי גם בגוסט וגם בDrive image xml. 2.אחרי הפרמוט והתקנת WIN 7,נעלמה לה האופציה לRecovery. נסינות שחזור בגוסט ובDrive image xml לא צלחו. בDrive image xml אני לא מצליח לשחזר ומקבלת הודעת שגיאה "target partition must be at least the size of the o…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. היי אני מתלבט בכמה רכיבים ואני רוצה עזרה המפרט שבניתי ב KSP בתמונה הבאה: השאלות הן: 1) האם המארז והספק בסדר גמור או לא מבחינת אוורור, החומרה שבניתי, OVERCLOCK, שקט. 2) כ.מ. : לשנות ל- SAPPHIRE HD4770 512MB GDDR5 - RETAIL במחיר 566 ש"ח 3)הזכרונות עם צלעות קירור OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - REAPER HPC : OCZ2RPR800C44GK נכון לכן זה לא אמור להרעיש אפילו ב-OVERCLOCK 4) קרור למעבד:OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER שמעתי שהוא לא מרעיש וממש טוב ב-OVERCLOCK 5) האם לקנות מ KSP או מ IVORY או בכלל לא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

צריך מחשב נייד חזק- מעבד 4 ליבות לפחות, ראם 16 לפחות, נפח זיכרון רצוי 256ssd+tera. דרוש מחשב שיצליח להריץ ביעילות תוכנת סוליד וורקס (להנדסת מכונות), כרטיס גרפי ברמה גבוהה. תקציב- עד 4.5 אלף תודה מראש! עומר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני הולך לקנות מחשב נייד ב3000 שקל לשימושים קלים (office, אינטרנט , שיתוף הדפסה עם המחשב הרגיל ופשוט שיהיה נייד) יחסית אבל אני לא רוצה שיתקע אני אוהב הרבה זיכרון ולפי דעתי 2 GB מספיק(המחשב שלי בבית עובד בלי VM ופשוט לא ניגש לHD אין כמעט צוואר בקבוק של הHD) הרבה מציעים סביב המחיר הזה וMSI PR600R2 מושך לי את העיניים יש לי כמה שאלות: 1) MSI (אייבורי) כמעט כל מי שאני שואל אומר להתרחק כשאני שואל למה התשובה היא... ככה כי זה אייבורי\החלקים שלהם לא טובים רציתי לדעת מה לא טוב בשירות שלהם? קניתי אצלם כבר שני מחשבים במחיר טוב ותקלה שהיתה אחרי כמעט שנתיים נפתרה במקום(החליפו חלק) (ואני יודע שמי שלא מבין בכלל במחשבים מנסים לעבוד עליו(ניסיתי להיראות שאני לא מבין בכלל וניסו למכור לי …

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. Started by mzlbat,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדרייברים של הנייד הזה ? ( זה של אורנג' ) דרייברים ל XP תודות לעוזרים

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by klozo,

אהלן מתלבט בין 4 הדגמים הבאים: asus n56vj - dh71 http://qsys.co.il/items/154632 asus n56vj - s4008h http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=13070 asus n56vb - i5 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 asus n56vb - i7 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1375 קראתי הודעות אחרות בנושא והבנתי שהדגם vb הוא המעודכן יותר. השאלה כמה קריטי לי i7 לעומת i5, וכנל לגבי כרטיסי מסך. בכל אופן השימושים יהיו - all around / פוטושופ מדי פעם / עריכת סרטים בסיסית sony vegas חשוב לי מחשב עמיד, שלא יתחמם יותר מדי ויעשה בעיות (טראומה מ hp). אשמח לעזרתכם, מעוניין לקנות בהקדם תודה ! גלעד

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. שלום רב. ברשותי נטבוק מסוג eee pc 1015 pem ורציתי לשדרג את הזיכרון (כרגע ddr3 1gb 1333) ל2gb. הבנתי שיש סוגים של זיכרון שלא נתמכים היטב על ידי מערכת ה super hybrid engine וגורמים לחוסר נצילות של הבטריה. כמו כן קראתי שעדיף משום מה זיכרון במהירות 1060 למחשב זה. אשמח לעזרה והמלצות בנושא

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000-10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. 1. תקציב - 3K-5K 2. שימושי המחשב - בסה"כ בסיסיים, VC, צפיה בסרטים , עריכת תמונות ביתית. 3. מסך - גדול. 15 אינץ ומעלה 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין בעיה עם משקל, ,עדיפות למקלדת מוארת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בעקרון יש לי ערכה מקורית של office 7 אך אין התנגדות שתהיה מערכת הפעלה חדשה. 8. הנטיה היא ל- LENOVO. יש לי ניסיון עבר עם THINKPAD. 9. חשוב ביותר -שירות התיקונים , איכות המחשב/החומרה, רזולוציה גבוהה ואיכות מסך.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  11. שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪

14. Started by PzD,

אהלן חברה.. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS 1005HC והאות כ\F לא עובד... כנירא התקלקל או משו .. ואני לא יודע מה לעשות .. אם יש לכם הצעות או משו .. ואין שום דבר שיכול לתקן, איפה אני יכול לקנות לוח מקשים (מקלדת) חדשה ואם אפשר עזרה להחליף אותה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by Shmoolik,

שלום, יש לי בעיה חדשה ומוזרה. עברתי לווינדואוס 7 לאחרונה(לא יודע אם זה קשור). יש לי בעיה מוזרה, שפתאום באמצע פעילות על המחשב הוא נכבה לי בשניה בלי התראה מוקדמת. פשוט נכבה! אם אני מנסה ישר מייד להפעיל אותו הוא פותח לי מסך שחור עם _ מהבהב מצד שמאל למעלה ואי אפשר לעשות כלום. ומצד שני אם אני מחכה 30 שניות בערך ומפעיל אותו הוא עולה כרגיל אבל למסך של SAFE MODE עם אופציות שונות להפעלה. אני חייב לציין שהבעיה מופיעה בעיקר בזמן צפיית וידיאו בסטרימינג. ועברתי לאחרונה לחלונות 7, יכול להיות שהמחשב מתחמם יותר מדי לאחרונה... המחשב הוא ACER 5720. אשמח מאוד אם תעזרו לי תודה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  16. המחשב יהיה לשימוש ביתי ממוצע גלישה באינטרנט ועוד דברים רגילים, ומשחקים (סימולטורי טיסה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by מוטי770,

שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by matanefrat,

שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המחשב הזה: Dell Inspiron Mini 1012.. ואם כן, האם הוא מומלץ בתור נטבוק לגלישה באינטרנט, סרטים ודברים כאלה.. עוד משהו שרציתי לדעת, אם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ל-2 ג'יגה (הכוונה לבד) כי ראיתי שמוכרים אותו עם 1 ג'יגה ולא כתוב בשום מקום אם הוא תומך ביותר או שלא... (אני מניח שאם כן זה לא פוגע באחריות, יש לי מחשב inspiron ושידרגתי לו בעצמי) בכל מקרה, אם מישהו יש לו המלצה לנטובק הזה, או אפילו אחד אחר אני אשמח לשמוע, כי אני די מבולבל מכל הסוגים.. וגם לגבי שידרוג זיכרון ל2 ג'יגה לנטבוקים (כי לפי מה שראיתי לא מוכרים אותם עם יותר, ואם כן זה מקפיץ משמעותית את המחיר).. תודה!

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by ohadco5,

הראשון [h=1]Asus X554LJ-XX437H[/h]http://www.visualdg.co.il/ASUS/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D/15.6%22_i7/3815-ASUS_X554LJ/ השני [h=1]Lenovo Z50-70 59427668[/h] אני מחפש מחשב ללימודים סרטים ומשחקים ( לא משחקים משוגעים dota 2 מקסימום) אם אתם מכירים מחשבים יותר טובים בסכומים דומים אשמח להצעות (3.5K) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אתמול ה6.6.06 יום השטן הבין לאומי נפטר המחשב שלי ששירת אותי מאוקטובר 2001 כמעשה זדון שטני מארז המחשב נתקע בכיסא המחשב וכשהוזזתי את הכיסא המחשב פשוט צנח אל מותו אז מה שאני צריך מכם זה מפרט למחשב חדש עד 3000 ש"ח המחשב לא ישמש אותו למשחקים כבדים וגם לא לאוברקלוקינג ואין לי צורך גם במסך וגם לא בהארד דיסק מה שכן חשוב לי זה לוח אם מצויין עם לפחות 5 חריצי הרחבה לכרטיסים +4 סלוטים לזיכרון +תמיכה בPCI EXPRESS +תמיכה בSATA II עם יכולת RAID וגם כמובן תמיכה בIDE כי ההארד דיסק הישן שלי הוא IDE

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by yarivot26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. שלום לכולם, אחותי ביקשה מימני עזרה לקניית מחשב צנוע בתקציב של עד 3000 שקל עם כל המערכת (מסך,מקלדת,רמקולים) היא בעצם צריכה אותו רק לשימוש באינטרנט...ומשחקים קטנים אז כרטיס מסך ורשת עמידים ומסך אם יעמוד במכיר אז מסף שטוח ודק..אבל זה לא הכרחי.. אני שמעתי על הפורום מחבר שיש פה הרבה מבינים..אז אשמח לקבל הצעות ואתרים מולצים שאוכל לירכוש מחשב תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.