עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ganom,

מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Aner,

אהלן רב המחשבים שנתקלתי בהם הם N455 עם 1 ג'יגה ראם וWINDOWS 7 STARTER יש משהו יותר טוב בתקציב הנ"ל ובלי STARTER? או שיש כאלו שיכולים להריץ טוב את הULTIMATE? צריך להריץ אופיס, סרטים (לא HD), ואינטרנט עם טאבים עוד דרישה - סוללה (שמעתי שהאסוסים מצטיינים בזה?) בלי תקיעות תודה!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  3. שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by steklov,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. המפרט הטכני הוא הפחות בעייתי אני די גמיש איתו: מעבד: I5 או I7 מדור החדש - המליצו לי על I5 בגלל צריכת סוללה יותר נמוכה זכרון: 8GB אפשר 4GB עם אופציה להוספה (ז"א שצריך להוסיף לא להחליף את כל הזכרון) כרטיס מסך: מספיק טוב לסרטי HD ומשחקים (לא כבדים) HDD לפחות 500GB מסך 15.6" BT עדיף גרסה 3 HDMI USB גרסה 3 WIFI B/G/N RJ45 DVD רמקולים סבירים מצלמה/קורא כרטיסי זכרון/קורא אצבע - NICE TO HAVE 3 שנות אחריות מחיר עד 4300 ש"ח כמובן עדיף כמה שפחות :-) הבעיה היא שיש המון חברות ודגמים שעונים על הקרטריונים הללו כגון: DELL 5110 DELL VESPRO HP Pavilion dv6-3160ej LENOVO G570 ועוד כמה שלא הזכרתי. אז איזה מחשב נייד לקנות ??? האם ASUS,LG,FUJITSU…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. אז כנראה שהחלטתי למכור את המחשב הנייח ובמקומו להשיג נייד. בנושא הזה צצות המון שאלות, נייד של איזו חברה, האם לקחת אחריות או לא, לקנות בארץ או בחו"ל, מחשב עם אילו פרמטרים לקנות ועוד שאלות אחרות רבות. קיצר, בהמשך למה שאמרתי בפתיחה, המחשב הנייד יחליף באופן כמעט מלא את המחשב הנייח ועל-כן אני זקוק בחיה לא חלשה. חשבתי על הALIENWARE M14X עם מעבד I7 2630, 4GBRAM, 1.5GB GT555 NVIDIA, 500GB 7200RPM III SATA, מסך 14 אינצ' ברזולוציית HD. עכשיו השאלות ו/או בעיות שחשבתי עליהן הן האם קיימים מחשבים בדגמים אחרים ו/או מחברות אחרות בעלות פרמטרים כאלו או דומים במחירים כאלו ואולי נמוכים יותר. הדבר השני הוא נושא האחריות. המחשב יקנה בארה"ב ויובא ארצה ע"י בן משפחה כך שאין דאגות בנוגע למסע המחשב ו…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום אני מחפש מחשב נייד שעונה למאפיינים הבאים: * מטרות המחשב: עריכה בתוכנות גרפיקה כבדות (פוטושופ) ועריכת סרטים * גודל המסך: סביב הסטנדרט 15.7 * משקל רצוי: לא משנה * זמן סוללה: כשעתיים * אין צורך ביציאות מיוחדות או בבלוטות. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320G * כולל צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא התקציב הוא עד 4000. תודה מראש לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  7. כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by parAzoid,

תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by zxcv12,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד של DELL או LENOVO. בשתי החיפושים שביצעתי באתרים של החברות, קיבלתי מספר רב של תוצאות אפילו של אותו דגם.. עם הבדל של כסף אבל אותו מפרט (לדוגמא E5420). אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת הדגם. http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:CompareByNeed?current-category-id=653343E0DE54435882FABC3CE1BC569A&menu-id=products&current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087#/?page-index=1&facet-4=3&facet-4=4&facet-4=5&facet-5=3&page-size=10&sort-criteria=1&facet-1=2 http://www.dell.com/us/business/p/laptops.aspx#facets=53996~0~839327,53996~0~1399771,55474~0~866168,55474~0~86…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אהלן, נכנסתי לאתר של ATI, ואני רוצה להוריד דרייברים לכרטיס מסך, הכרטיס מסך המדובר הוא 4650M אבל שאני בא להוריד דרייברים רשום שם Catalyst Software Suite שזה בכלל 1.11 מגה בייט, אני עובר לטאב השני ושם רשום Catalyst Control Center וזה 80 מגה בייט. עכשיו מה מהם אני יוריד? את שניהם? אם כן מה להתקין קודם? להסיר דרייברים בעזרת ה DRIVER CLEANER? אגב, מה זה HydraVision Package? למה זה תורם והאם יש צורך בכלל?.. תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  12. Started by parAzoid,

* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שולי * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתכוון לקנות בארץ כי עשיתי בירורים ולהביא מחשב מחו"ל של מסובך. אם תוכלו תתנו לי בבקשה מפרטים מקצוות התקציב (מ4000 ו5000, באמצע גם טוב) תודה רבה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  13. Started by zxcv12,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין כמה דגמים של DELL ו-LENOVO. אבל החלטתי לבדוק גם כמה מחשבים של HP. ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם - HP Pavilion dm4x Entertainment PC series HP Pavilion dv4t series בכוונה לא רשמתי מפרט אלא כדגמים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by h_a,

היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by SuPeRDeaD,

טוב אז אני מתכן לקנות מחשב בגלל שאני טס לעבוד בחול למשך שנה ואני רוצה משחב נייד שגם אפשרי לשחק עליו קצת משחקים אבל לא יהרוג מבחינת מחיר והציעו לי את DELL Inspiron n5110 אפשר לראות פירוט מלא שלו פה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-... מה אתם אומרים זה מחשב שיעשה את העבודה טובה ? מן הסתם אני לא מתכנן לשחק משחקים על HIGH אלה על LOW\MED ופשוט שירוצו כמו חלק וכמו שצריך אשמח לשמוע דעות ו\או הצעות למחשבים אחרים תודה . עדכון קטן מצאתי עוד מחשב שנראה טוב ACER 7750 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9841

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tavasnai,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: שימוש: בגדול שימוש משרדי (כלומר אופיס ובעיקר אינטרנט). אני סטודנט עם מחשב חזק בבית, ולכן השימוש הוא בעיקר למטרות לימודים בכיתה או מחוץ לבית. בנוסף יש עדיפות (ואפשרות להוסיף קצת כסף) על מנת שיהיה אפשר לראות בו סרטים ברמה סבירה עד טובה. סוללה: סביב ה3-4 שעות נראה לי מספיק. לא רואה טעם להוסיף עוד כסף על סוללה יותר ארוכה. מסך: 13.3 או 14.1. תקציב: סביב ה-2,000. תיתכן גמישות של כמה מאות שקלים במקרה של מחשבים יוצאי דופן. מידע נוסף: בשנה הראשונה הסתובבתי עם מחשב של Acer מגרסת 5715z, שלא ענה על הדרישות, היה איטי להחריד, סוללה קצרה ונטייה להיתקע. באופן כללי: מחשב קטן ברמה סולידית עד טובה, במחיר נמוך ככל הניתן. אמנם לא צפוי בו יו…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by bokertov,

היי כולם אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 11.6-13.3 , בתקציב של עד 3500שקל אני מתלבטת בין 2-3 דגמים, ואשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו יודע ומכיר HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: W…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  22. http://www.stumbleupon.com/su/22GTZl/winningateverything.com/wp-content/uploads/2011/05/laptoprepair1.jpg

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Xilver,

אני מחפש מפרט למחשב נייד בטווח של 2500-3000, כשעדיף לרדת מה3 אלף. המחשב לצורכי עבודה, לא לגראפיקה או למשחקים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  25. אין דרישות מיוחדות זה בכל זאת נטבוק,..פשוט איזה נטבוק הכי ממומלץ\הכי טוב בימים אלו? איזה מעבד אטום הכי חזק? ו 2 ג'יגה זיכרון (יותר מזה לא ישפיע נכון?) תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים