ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
הספק שנתנו לי פה זה ספקי כוח ?Enermax? - ?Liberty ELT400AWT 400W? . שיגעו אותי כמה חברים אמרו זה קצת 400w .אז אולי מישהו מוכן להסביר לי מה מיוחד בו וגם שהוא די יקר.? תודההההההה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני בימים אלו שוקל בניית מחשב לצורך כרייה של לייטקוין וכן מדיה סנטר (XBMC) לסלון. הכיוון הוא לכ. מסך 7970 או דומים. הרדיסק - יש. מסך וציוד הקפי - יש, לא זקוק. מה אני כן צריך: מעבד + גוף קירור שקט זכרונות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה שמכיל יציאת HDMI שיוכל להתמודד עם תכני FHD כניסות SATA שלא יחסמו לי ע"י כרטיס מסך מגושם. 7970. מארז + ספק כח איכותי, עדיפות לקטנים ככל האפשר עם מקום ל 2 כונני 3.5", וכונן 2.5", סידירום כרגע בסימן שאלה לא נראה לי שאשים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי לכולם! מתלבט בין שני מסכים Dell p2720dc ל HP z27n g2 הדרישות המינימליות שיש לי הן סה"כ 27 אינץ' 1440p, אסתטי (שוליים מינימליים), גימור מסך מט ושיהיה איכותי, בלי זליגות אור ובעיות אמינות. מיועד בעיקר לתכנות. כמובן שאם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע! לשני המסכים שהצעתי יש אחריות עד הבית וספציפית ל hp 5 שנים לעומת 3 של דל
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה ומראש מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עד 500 שח מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף דצמבר מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): משחקים בעיקר האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? כן - הרד דיסק וספק (יש מצב שאשמור גם את המארז) מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? לא צריך האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מהמפרט? לא האם יש העדפות ספיציפיות למארז? לא האם יש צורך בכונן דיסקים? לא האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג…
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מה המצב? יש לי ראוטר תקן N מבזק של חברת D-LINK (ראוטר מסריח אני ממליץ לא להתקרב -כל שניה צריך לעשות ריפרשים מעצבנים והוא לא יציב בשיט) המהירות על המחשב הראשי היא בסדר (15 מגה) אבל על הלפטופ, שבו יש לי כרטיס רשת מובנה תקן G, המהירות על הפנים ואני מדבר על ממש זחילה. בראוטר הקודם שהיה לי עם 5 מגה זה היה מעולה... בכל מקרה חשבתי לקנות לעצמי כרטיס רשת חדש עם תקן N -אולי זה מה שעושה את הבעיה. בגלל שיש לי בלפטופ (של לנובו) מקום לEXPRESS CARD הישן אני אוותר ואלך על USB. מה עדיף לקחת מבין ה2 הבאים: D-Link DWA140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719113 או Edimax EW7718UN http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694188 משנה לי הגודל הפיזי של הUSB.. על מה אתם הייתם הולכים ואם הר…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לאינטרנט משחקים סבבה לא כבדים יותר מידי וסרטים (חשוב חיבור לטלויזיה) חשוב מאוד שיהיה אמין אין לי מושג במחשבים ניידים אני זקוק לעזרה נואשות אם מישהו יכול להמליץ אני ישמח . מחכה לתגובות.. תודה לעוזרים! יש לי אפשרות לקנות גם באירופה אבל הבנתי שהמחירים דומים תקנו אותי עם אני טועה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז ככה, כל החומרה הגיע כבר, העמסתי כבר על טרה חומר. אני מתכונן להחבר את המחשב היום ולהתקין מערכת הפעלה. איזה מערכת מומלצת ? מה אתם אומרים על FreeNas? מה שאני צריך מהמחשב הוא 2 דברים. 1. אכסון תכני HD והזרמתם למזרים מדיה\מחשב HTPC 2. גיבוי מסמכים חשובים מ2 מחשבים נוספים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בעיקרון יותר לגרפיקה אבל בגלל שזה עונה על צרכים גם של משחקים, כנראה שאתחיל לשחק קצת סוף סוף דרישות למפרט למחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך כמובן אך לא מחייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מעדיף שלא, יש לי עוד לקנות מסך חדש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה: Adobe photoshop, after effects , Indesign, AfterWorks, ותוכנות עריכה למיניהן.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - ל"פנאי" לפרנסה חלקית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד מתוצרת acer (צריך גם דעתכם על החברה עצמה) Intel® Core™ i5-430M Processor 2.26GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי Ati Radeon 5470 זכרון 4096MB DDR3 ד.קשיח 640GB SATA 5400 RPM צורב DVD Multi Burner כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio, HDMI קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch כולל מ.הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit מחיר 4750 ש"ח (באייבורי) צריך את דעתכם בבקשה תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5022 זה הנייד, המעבד הוא כפול ליבה(סלרון אמנם אבל לא נורא), השימוש העיקרי זה לקריאת מסמכים וגלישה, לא יותר מזה. אחריות שנתיים, שנה לסוללה ולמטען. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ClassValue=Notebook&ProductID=3200&ProductName=Q1580L מחיר לא רע יחסית, מה דעתכם? ממש מוצא חן בעיניי מבחינת מחיר\תמורה. חבל שאין ווינדוס 7 מותקן, מכירים משהו יותר נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד, והייתי רוצה שיהיו לו יכולות גרפיות מינימליות של הצגת סרטים והרצת משחקים נורמלים (GTA vice city וכו') האם המפרט הזה מספיק? Intel® Core Duo processor T2300 1.66GHz 15.4" 1280x800 Intel Graphics Media Accelerator 950 אם לא, אני אשמח לקבל המלצות לניידים שכן יעמדו בזה (עד 8000 שקל) תודה!
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רציתי בבקשה הצעות למפרט מחשב למשחקים שירוצו על הגדרות גבוהות ורזולוציה של 1920X1080 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי מעדיף לחסוך אבל אם זה נראה לכם נחוץ אז בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושיים ביתיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry ,assissns creed ,gta מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 1920X1080 -לאילו הגד…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבקש מחשב בתקציב של עד 2500 ש" ללא מסך בבקשה שיהיה מפנדה. עקב קירבת הרוכש לחנות זאת. הדרישות המחשב ישמש קצת למשחקים אבל צריך שהמשחקים יעבדו לא יותר, איכות הגרפיקה הנדרשת לא צריכה להיות יותר מבינונית. כרטיס מסך עם יציאת TVOUT בשביל להקרין סרטים בטלוויזיה. הטלוויזיה היא טלוויזיה רגילה, ככה שצריך חיבור מסוג SVIDEO או coax תודה מראש זאת הצעת המחיר שקיבלתי 1 Compucase 6C28F Midi Tower True 300Watt PSU (Firewire) 315 ש"ח 1 AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.6Ghz 1Mb BOX AM2 525 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 355 ש"ח 1 Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz Black Dragon CL 4-4-4-12 330 ש"ח 1 Hitachi Deskstar 250GB 3.5 7200Rpm 8MB Buffer SATA II 355 ש"ח 1 …
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אז הכנתי מפרט שגם המעבד וגם הכרטיס מסך עם OC, רציתי לשאול אם אתם ממליצים שינויים(אני מוסיף לו הארדיסק SATA רגיל וכונן דיסקים משלי ככה שלא צריך שתוסיפו). כל שינוי שיהיה לטובה ואפילו יחסוך במחיר יהיה מבורך. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1140[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 מחיר: ₪226[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI כמות: 1 מחיר: ₪594[/td][/tr][/table]…
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, המחשב: AMD Phenom II X2 550 Dual-Core 3.1GHz לוח אם עם יציאות sata 2 בלבד HD Seagate 500gb 7200rpm Ram Gskill 2GBx2 1066 ספק כח 550w של Chieftec המחשב לא עולה(רוב הסיכויים שלוח האם דפוק וכל שאר החלקים תקינים) האם יש טעם לנסות למכור חלק מהרכיבים? אשמח לתשובה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד שיהווה בעצם תחליף לשולחני, וישמש למטרות הבאות בעיקר, לפי סדר חשיבות: photoshop dreamweaver אינטרנט- לעבודה שוטפת- העברת קבצים, עבודה מול אחסון וכו' flash avid liquid cubase sx (אופציונלי) חשובה לי איכות תמונה ברורה ונוחה- שאפשר יהיה לעבוד מול המחשב שעות ארוכות, שאפשר יהיה לראות הבדלים קטנים בתמונות. האם במובן הזה מסך של נייד יפול ממסך של שולחני? יש לי שני הארדיסקים מהמחשב השולחני והזקן שאעדיף לעשות בהם שימוש לא שוטף, בעיקר לגיבוי ואיחסון- איך מחברים בינהם בדרך קומפקטית ולא יקרה? יש לי גם כרטיס קול audiophile 2496- האם אפשר לעשות בו שימוש במחשב נייד? עד כמה זה בכלל נכון להשתמש במחשב נייד להקלטות? המשקל פחות חשוב לי- נראה לי שעד בערך 4 קילו ז…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נחמד שיוכל לחזיק מעמד מספר שנים וישמש בעיקר לסרטים אינטרנט ולמשחקים מהדור הישן יותר אין צורך במסך אלא רק במחשב. אני מעוניין להרכיב מפרט התואם למחיר ולצרכים ככה שיהיה לי כיוון כללי על איזה מחשב אני אקנה.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
תקשבו אנשים אני צריך מחשב נייד טוב בתקציב של 5-6 אלף שקל.... המחשב צריך לשמש בעיקר לעבודה משרדית (כל תוכנות האופיס ) רגילה אבל הוא צריך להיות מסוגל להפעיל גם תוכנות גרפיקה סטייל פוטושופ ופריהנד בצורה חלקה.... זהו... אני מצאתי כמה מחשבים אבל אני לא סגור עדיין אז חשבתי לבקש עזרה אולי מישהו פה יכול לעזור לי.... תודה....
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות את המחשב הזה בארה"ב ואז רק להוסיף כונן SSD. איך יודעים אם זה אפשרי להוסיף לו את הכונן SSD? תודה.
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חריגה של 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, תכנות, שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Quad HD 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה... לכבוד השדרוג הקרב של המחשב שלי [ASUS N56VZ] לווינדוס 8 חשבתי להחליף את הכונן DVD לכונן SSD שיתן ביצועים טובים יותר [ואת הכונן DVD אהפוך לחיצוני לפעמים הבודדות שמשתמשים בו..] רציתי לדעת מספר דברים. א. האם הביצועים של הוינדוס על כונן SSD טובים משמעותית מאשר על HDD רגיל? [אציין שהכונן SSD שאקנה יהיה זול [משהו בסגנון הזה - http://www.ebay.com/itm/320989595969?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 או http://www.ebay.com/itm/350649728484?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 ] ] ב. מה גודל הכונן המומלץ? אפשר להסתפק ב32GB או שעדיף 60-80? ג. ה"תושבת" שמחליפה את הכונן DVD, צריכה להיות מיועדת למחשב [כמו זה - htt…
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הייתי רוצה להרכיב לעצמי מחשב קטן ושקט לצרכי הרצת יישומים פשוטים כגון תוכנות שיתוף. כמה קל להשיג חלקים מתאימים בארץ? אני רוצה שיהיה לוח עם Socket P, ושהמארז יוכל להכיל הארד דיסק 3.5".
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-