עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, לפני כחודש התעייצתי עם חברי הפורום בנוגע למחשב חדש אני מעוניין לקנות. ביקשתי שיעזרו לי לבנות מפרט גיימינג מוצלח שעולה 5500, ללא מסך ועד 6500 עם מסך. רוב התשובות שקיבלתי היו "אין מצב. תעלה את התקציב שלך, כי אין סיכוי שתבנה מפרט טוב במחיר הזה". אז החלטתי לשתף אתכם במחשב שאני קונה, כי עזרתם לי לא מעט והיום של ההזמנה קרב (29.08.10): מעבד - .i7 870 2.93Mhz לוח אם - P7H55-M\USB3 s1156 של ג'יגה בייט. זכרון - 2X2GB 1600 Mhz של .Corsair כרטיס מסך - GTX 460 1GB של ג'יגה בייט. צורב DVD\CD של סוני. גופי קירור - שני מאווררים של זלמן. 1 למארז ואחד למעבד. מארז - SopranoRS של טרמל-טק. מסך - 23 אינץ', 2MS, של סמסומנג (דגם: P2350) מערכת הפעלה - ווינדוס 7, 64 ביט באנגלית. הרכבה.…

2. SU4100 2GB 250GB ”13.3 תוצרת LENOVO דגם IdeaPad U350 2963-ERG הצרכים שלי הם: אינטרנט - אופיס - נייד קל ונוח - זמן סוללה ארוך ואולי מידיי פעם אימיול

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. התקציב הינו 3000 ש"ח וישנה אפשרות לחרוב בעד 500 שקלים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים (אך לא גיימינג),פנאי וכן הרצה של סרטי HD. הרזולוציה שהמחשב יריץ תהיה 1920X1080 אולי יותר אם יתאפשר. הבניה היא של מחשב שלם חוץ מהציוד ההיקפי. השקט אינו קריטי ממש (5/10). לא מתוכנן אוברקלוק בכלל, ואין צורך לכלול מערכת הפעלה. מה שחשוב שלמחשב,בין היתר, יהיה קירור טוב בגלל שהוא בקומת גג ששם כל הזמן חם, גם בחורף. שירכיבו לי אותו בבקשה, אני גר בערד אז אם אפשר שישלחו אותו בדואר או משהו. USB3 ,ESATA וכל השאר שיכללו בלוח האם אלא אם כן זה מייקר את הלוח ממש. אני רק אבקש שהתקציב יכלול הארד דיסק של 750 גיגה. המחשב לא מתוכנן לשדרוג לכן התקציב הזה צריך להספיק למחשב ממוצע שישאר לאורך זמן במידת האפשר.…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by RunningWithScissors,

הדרישות הן פחות או יותר סטנדרטיות מסך 13-14 זמן סוללה סביר+(שוב עדיין לא יודע להעריך כמה יהיה מספיק) חשוב שידע להתמודד עם VS,MATLAB ויהיה בעל יכולת לטפל ב1080P בלי בעיה (HDMI חובה). עכשיו העניין הוא שאני עדיין לא סטודנט ולכן אם יש לכם תובנת נוספות אשמח לשמוע.... חשבתי להביא את ה-ENVY 14 מארה"ב ב-1K דולר, מה אתם אומרים עליו הוא נראה די בטיח בביקורות קצת שמן אמנם אבל אני לא יודע כמה זה נורא...

5. שלום רב לכל באי פורום מפרטי מחשב, חל איסור מוחלט על בעלי אינטרסים אשר עובדים בחברות (חנויות, יבואנים, מפיצים...) אשר עוסקות בייבוא, שיווק, הפצה ומכירה של מחשבים (חלקי מחשב ומחשבים מלאים), ציוד היקפי ושאר ציוד הקשור לשוק המחשבים לבנות ולהמליץ על מפרטים לגולשי הפורום. למעשה, בעלי אינטרסים למניהם צריכים לפנות אליי ולהזדהות מטעם איזו חברה הם מגיעים, על מנת שיוסברו להם הכללים החלים עליהם, ויוסף להם אזכור המציין זאת בפרופיל שלהם באתר. שימו לב כי בעלי אינטרסים אשר לא יעשו זאת, ויעסקו בפרסום סמוי או גלוי, צפויים להיות מורחקים מן הפורום ואם יוחלט אף נצנזר את שם החברה בה הם מועסקים וכל אפשרות למתן לינק אליו. כמו-כן, כל נסיון לעקוף הוראות אלו, בדרכים אלו ואחרות צפוי להסתיים בעונש דו…

• 0 תגובות
    • 16.3k צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, רציתי לדעת מה בערך השווי של המחשב הנייח שלי. זה המפרט: INTEL I5 2500K 3.30GHZ 1155 קירור NOCTUA DH14 ASUS P8Z68-V 1155 4X4G KINGSTONE 1333MHZ DDR3 POWERCOLOR HD5850 1024MB COOLERMASTER HAF932 SEASONIC 620W BRONZE M12 MODULAR SEAGATE 1TB 7200RPM במארז עצמו הוספתי פאנל USB 3 עם קורא כרטיסי זכרון,וצג ל5 מאווררים עם חיישינים ושליטה בצג

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by manuella,

מחפשת מחשב נייד ומתלבטת בין 2 דגמים- http://ksp.co.il/?uin=16260 לבין- http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13357 הקריטריונים המופיעים בכל אחד מהם נראים די דומים (למרות חוסר הבנתי המחשבית), בהתחלה מאוד רציתי את ה-VOSTRO אבל רוב הדגמים סביב התקציב הזה כבר אזלו מהחנויות ולא מייצרים אותם יותר. לכן, אשמח לשמוע עצתכם.... וגם- אם למישהו יש מושג לגבי זמן הסוללה של כל אחד מהם ואיזה עדיף מהבחינה הזו, אשמח לדעת כי זה חשוב לי. תודה מראש על עזרתכם!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מי שמכיר אותו לדעת אם הוא שווה את המחיר ואיך הוא מבחינת נוחות ויציבות המחשב לא למטרת שימושים כבדים, אינטרנט ועריכת תמונות לא משהו רציני תודה לעוזרים... http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by ilanatzmon,

אשמח לייעוץ בנושא מפרט למחשב ביתי + PINNACLE STUDIO לשימוש חובבני יחסית (הכנת סרטונים מקטעי סרטונים + מוזיקה + תמונות) תקציב - כ- 2500 ש"ח אבל חשוב יותר שיהיה איכותי האם חייבים כרטיס מסך? האם משנה אם לוח אם H110 או Z170? אם לא לוקחים כרטיס מסך, ומנסים בלי, איזה ספק לקחת (צריך כזה שאולי יספיק לכרטיס שיוסף אח"כ במידת הצורך. תודה!!! אילן

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by yarin153,

טעות במיקום הפוסט אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אני לא צריך שום דבר מסביב, רק את ארבעת המרכיבים הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, וכן לפוטושופ. בנוסף, על לוח האם לתמוך בWiFi בתקן 802.11n תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by trionax,

הדרישות: * מטרות המחשב? מיועד לסטודנטית שעובדת עם אופיס, רואה סרטים באיכות גבוהה, גולשת ושומעת מוזיקה. לא מעבר. * גודל המסך? רצוי 13" * משקל רצוי? רצוי עד 2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות לעבודה הנ"ל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? אם אפשרי בתקציב אז כן. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אבל צריך אחריות ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הסיפור: המחשב הנוכחי שלה שבק חיים בלי סיבה והדחיפות למחשב היא גבוהה מאוד. השימוש כמו שראיתם הוא דיי בסי…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  14. היי. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסבא וסבתא שלי. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט, אולי קצת youtube, ועיבוד תמלילים. תקציב : 1500 - 2000 ש"ח גודל מסך רצוי : 15" משקל רצוי : עדיפות למשהו שישקול פחות מ 2.5KG למרות שזה לא קריטריון עיקרי. זמן סוללה לא חשוב כלל. יציאות מיוחדות : מומלץ שתהיה יציאת composite לחיבור לטלויזית CRT. אני יודע שהיציאה כבר מיושנת ולא קיימת ברוב המחשבים, אבל אם יש אפשרות אז זה עדיף. כונן קשיח : לא חשוב. כונן DVD : מומלץ. מערכת הפעלה : מעדיף ללא windows אם זה יוריד את מחיר המחשב. מקלדת: אם קיימת אפשרות למקשים ברוסית ועברית זה יהיה טוב, אם לא אני פשוט אקנה מדבקות. לגבי שאר החומרה, הכי בסיסית שיש תספיק לדעתי. קונה בארץ, אין בעיה להזמין מחנות מרוחקת. תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  15. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  16. הי אני מתכוון לבנות מחשב חדש לשימוש כללי, מולטמדיה, משחקים (לא כבד), סימולציות (Matlab + Comsol). יש לי שני מפרטים מקורבים מחנות בחיפה (שלוש אותיות): ------------------------------------------------------------------------------------------------ Price Units Total מעבדי אינטל?: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל: ?GIGABYTE 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 890 1 890 זכרונות: 350 2 700 DDR II 667 512MB Corsair כרטיסי מסך: Powercolor X1650 Pro 256MB DDRIII TV, DVI, PCI-E 690 1 690 דיסקים קשיחים: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים: NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 Black …

17. לאחר סקירה של שבוע אלו הדגמים שמשכו אותי, כמובן שאם יש משהו שלא מופיע פה והוא נותן תמורה טובה יוצר אני אשמח. השימושים הם לעבודה משרדית וקצת גיימינג. חשוב לי SSD לא צריך מערכת הפעלה. אשמח לעזרה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28443 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=27170&added=1 https://ksp.co.il/?uin=54110 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=28619 https://ksp.co.il/?uin=57199

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by avrahams1,

לא משנה, לא רלוונטי כבר.

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by As-21,

הסוללה של הנייד שלי מחזיקה רק 5 דקות בלי הטענה הגיע הזמן להחליף. השאלה שלי איפה אפשר לקנות סוללה למחשב ? בארץ או בחול ? מה אמור להיות המחיר של סוללה ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by shaq34,

שלום קיבלתי מחשב DELL INSPIRON 1750 עם מערכת ההפעלה ויסטה התקנתי את ווינדוס XP- מצאתי דרייברים להכל חוץ מלכרטיס WIRELESS הכרטיס נקרא European Dell Wireless 1515 (802.11n) Half Mini Card אני לא מצליח למצוא דרייברים ל XP בשבילו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. Started by ITZIKAMSA,

בבקשה עזרה למפרט לעיבוד אודיופיל - יצירת מוזיקה וכיוב. - עד 4000שח. מוכן להשקיע על כרטיס קול עד 900שח. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון סביב 2000שח, עדיף לא לחרוג. חשוב לי השקט שכן המחשב יושב בסלון. אין צורך במארז HTPC, ניתן לקחת אחד רגיל, אלא אם יש משהו קטן בסגנון NUC. לא מתוכנן OC. המחשב יחובר לטלויזיה 50'. אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. לאחרונה התעניינתי ב-Intel NUC/Gigabyte Brix שעולה סביב ה600$ ורציתי לשמוע את דעתכם, מה אתם חושבים על המוצרים? מעבר לזה, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים, השידרוג צריך לכולל מעבד, לוח אם וקירור למעבד. המחשב ישמש לעבודה משרדית + עריכת תמונות בסיסית ביותר. ברשותי כרגע מארז Antec Sonata III, דיסק SSD וכונן קשיח 7200. התקציב לזה הוא 1000 שח, שוב עדיף לא לחרוג. מחכה לעצת המומחים.. תודה!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by barak_11,

שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב ללא ציוד הקפי שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכו' אצל משתמש כבד... אחד שלא אוהב לחכות יותר מידי מהדאבל קליק עד לביצוע. אין צורך בכרטיס גרפי חזק-הוא לא משחק. חשוב שהכל ירוץ חלק גם אם זה בא על חשבון המחיר... לכן אם אפשר גם מפרט נוסף שיכלול כונן פלאש למערכת ההפעלה (ואז נעלה את התקציב לאזור ה-2500-2800). בתודה, ברק.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  24. היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רוצה מחשב ל מישחקיםעד 3000 שח. תעזרו בבכשה יש לי מסח 20 ינצ' תודה על ה עזרה. (סליחה על ה שגיות כתיב אני אולה חדש)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.