עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימוש של המחשב: שרת רץ על xp pro אליו מחוברים 5 מחשבים(שגולשים ומשתפים data base של תוכנות וקבצים). מחשב תמיד דלוק וללא כיבוי כלל. תוכנות שרצות עליו: אופיס, ותוכנות משרדיות לא כבדות. אני חייב מפרט אמין ביותר עד 2000ש"ח(ואם אפשר אפילו לחסוך טיפה כי אני קונה גם ווינדוס). ראיתי את המפרטים המשרדיים שעלו ב 1/5/09 האם הם מתאימים לשימושים הנ"ל? במיוחד מבחינת אמינות הרכיבים? אשמח להמלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  2. האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by sickout,

יש ברשותי את המחשב הנ"ל נוכחתי לגלות שבזמן ניגון של קבצי מדיה ( AVI, MKV וכו') כשהמחשב מחובר לצג LCD דרך יציאת ה-HDMI (תצוגה דואלית או רק לצג ה-LCD עצמו) ישנם רעשים צורמים בזמן ניגון (מעיין crackles & pops) שמתי לב שבפורומים של לנובו שלעוד מספר אנשים ישנה את אותה הבעיה http://forums.lenovo.com/lnv/board/message?board.id=N_Series_Lenovo_3000&thread.id=9944 ישנו פתרון חלקי, פשוט לנתק את המחשב מהמחשמל ולתת לו לפעול על סוללות והבעיה נעלמת. לא פתרון ממש מועיל , האם יש לעוד מישהו מכאן את אותו מחשב ונתקל באותה הבעיה או לחליפין יכול לבדוק זאת ? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  5. 1. מה התקציב? 3200, אפשרות חריגה של כ100 ש"ח, ישולם מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דרוש צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? KSP (יש לי אצלם יחס מועדף בחיים לא היה לי איתם בעיות) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט ובלי מארזים כגון הNSK4480 שהם מאוד מכוערים... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אני ארכיב לבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם המחשב יהיה שקט... 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו…

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  6. לאחר ניסיון כושל ליצור קשר עם החברה, האם מישהו יודע איפה מוכרים שלט מולטימדיה כמו שיש ב HP לנייד?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי תקציב של 7000 ש"ח ואני מחפש מחשב נייד לקנייה בארץ כמובן. הדרישות: מחשב לצרכי עבודה גודל מסך: 17 אינטש אלחוט תקן G ויכולות גרפיות גבוהות להרצת תוכנות 3D אשמח אם תוכלו לצרף קישורים למפרטים ומחירים תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. טוב זאת כנראה פעם אחרונה שאני יפתח נושא בקשר למפרט הזה... בפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות מצאו לי את הבדיקות האלה: http://www.adkproaudio.com/benchmarks.cfm זה מאפשר לדעת איזה מעבד מתאים יותר למחשב יצירת מוזיקה, וגם רשום שם שעדיף זכרונות DDR3 1600GHz ... התקציב שלי הוא 1500 שקל אני משאיר את המארז שלי CompuCase 6A19 , הארד דיסק 160 ג'יגה, צורב DVD, מאוורר למארז, כרטיס מסך ריידון X600(אני לא צריך מתקדם יותר, הוא מספק אותי כרגע מאוד). בתקציב שלי אני רוצה להביא מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק נוסף של 250+ וספק כוח... חשבתי להביא את הספק הזה: http://www.trg.co.il/pl_product~ATX-S400TZ~17~0.htm יש את הזכרון הזה: http://www.trg.co.il/pl_product~SAMSUNGDDR32GB1600~7~0.htm אם אפ…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51190 המחשב יהיה למשחקים ולימודים סעיקר

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורכי עיבודי תמונה/וידאו מתקדמים. אין לי שום רצון בלשחק בו משחקים ולראות סרטים וכו.. אך ורק לצורכי עבודה אני מחפש מחשב שיהיה חזק שיוכל לעבוד עם מספר רב של תוכנות יחדיו בעיקר פוטושופ/פרמייר המסך יהיה חייב להיות בין 17-18.4 אינץ. אין כול כך שיקול של משקל וגודל. עדיפות למסכי LED ברזולוציית HD מלאה. התקציב עומד על 10 אלף שקל לנייד. (לכן מקינטוש יצא מהמשוואה) המחשב הולך להירכש בארץ. יש לי מחשב נייח מאוד חזק גם כן לכן אין צורך להמליץ לי על נייח במקום. סיבת הרכישה היא אופצייה של ניידות בין סטודיו לסטודיו. אשמח להצעות כולשהם.....

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by ShayGTi,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחשבים ניידים שגמרו את חייהם? לצורך פירוק ולימוד עצמי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ExTazy,

שלום לכולם, חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב. זה מה שהרכבתי: Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח Gigabyte GA-EG31M-S2 Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail 325 ש"ח OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 220 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 279 ש"ח Samsung DVD-RW SH-S223F x22 SATA White Oem 129 ש"ח 150 Standard Midi-ATX Case 300W 1502 מה אתם אומרים? האם כל החלקים מתאימים? אולי אפשר החליף משהו כדי להוזיל קצת את הקנייה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום רב אני זקוק לעזרה בקשר למפרט למחשב לטובת עריכה עם תוכנת AVID וניגון סרטים בפורמט FULL HD על הLCD שבסלון כמו כן אני צריך שהמחשב היה חזק ויוכל לתמוך בפורמט HD FULL ציוד נלווה אני צריך רק מסכיים שתי LCD שיתמכו FULL HD חשוב לי מאוד שהמחשב היה שקט ולא מרעיש בקשר לסוג הקירור אוויר או מים אני פתוח להצעות או להסברים מה עדיף מה שכן עדיך מחשב בלי OC כי אין לי מושג בOC בפעם האחרונה שניסיתי שרפתי את הלוח אם אז מחשב בלי OC כמו כן יש לי התלבטות בקשר למעבד. מה עדיף מעבדINTEL או AMD פתוח להצעות בקשר למפרט כמו כן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב תודה רבה רון

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  14. היי, אני מחפש מחשב שולחני חדש. התקציב מבחינתי הוא 3.5k למחשב ובנוסף כרטיס מסך, שאני לא ממש יודע בכמה לתקצב כי אני לא מבין בהם כלום. הייתי שמח לו הכל ביחד היה נכנס תקציב של 5k ופחות, אם זה אפשרי. מה שאני צריך מהמחשב: משחקים, גם החדשים ביותר. עבודה: אופיס, אינטרנט וכו'. Google Earth. כניסות USB קדמיות רבות (לא יודע כמה אפשר). אני צריך מפרט מלא כולל הכל: מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח, צורב משולב, מקלדת ועכבר פשוטים ואם אפשר להכניס בתקציב - גם רמקולים נורמליים וכמובן כרטיס המסך. עדיפות למפרט שיש באייבורי מחשבים, ובכל מקרה של חברה שיש לה שירות גם במרכז הארץ. תודה,

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי המחשב הנ"ל והתקנתי עליו XP SP3 ויש דרייברים שאפילו בחיפוש נרחב בDELL SUPPORT העלה חרס בממצאים. האם מסתובבים להם אי שם ברחבי הרשת דרייברים תקינים לWIFI של הנייד הזה..יש לציין שBT פועל ורק עם הWIFI ישנה בעיה. כל דרייבר שהורדתי מהאתר הרשמי לא תקין/לא תואם את הנייד. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. שלום, אשמח אם תוכלו לתת הצעה למפרט חזק! לגיימינג ב-4500(ללא OC) ניתן למתוח גג עד 5000 אם צריך להוסיף מערכת הפעלה. שיריץ חלק כל משחק חדש על מסך 22 (1050X1680) ללא OC עם קירור טוב (לא חייב להיות הכי שקט בעולם) ציוד היקפי פשוט ויעיל (מקלדת, עכבר, רמקולים) בנוסף המלצה למסך 22 טוב (ASUS ?) עד גג 1000. תודה מראש UDI

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עשיתי קצת חיפושים בפורום ומשום מה תמיד מדברים על פי.סי.גרף בחולון.. מישהו מכיר מקום בחיפה/בנתניה/בחדרה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שישמש לצפייה בסרטי HD ומשחקים בעיקרון המשחקים היחידים שאשחק הם pes 2009 ו call of duty. המחשב יחובר ל LCD 42 HD ready. אם התקציב מאפשר אשמח לשמוע הצעות לשני שלטים אלחוטיים (gamepad) תודה מראש ויקטור

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  19. אני מתחיל ב"ה ללמוד מדעי המחשב ורציתי המלצה על מחשב שיתאים לצרכיי הסטודנטיאלים: תיכנות,אינטרנט והארד דיסק ווב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. שלום אני מחפש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח. המחשב עצמו יחליף את המחשב השולחני שלי,לכן אני רוצה מחשב חזק שיעמוד במשחקים,סרטים ואינטרנט ללא בעיה. אין בעיה של משקל,הייתי מעדיף מסך גדול. תודה.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. שלום אני חן, ואני בארה"ב וכבר כמה שבועות מנסה לבדוק ולברר איזה מחשב נייד הכי יכול להתאים לי. הצרכים שלי יהיו מעבר לסטודנט (מסמכים, תוכנות ואינטרנט), מכיוון שאני מצפה מהמחשב שני דברים: סרטים באיכויות HD (האם כרטיס מסך מובנה יכול לעשות את העבודה נאמנה?) ו- "לסחוב" תוכנות כבדות להקלטות מוסיקה, CUBASE ופלאגינים ודומיהם. (כמובן ההקלטה עצמה היא עם כרטיס קול חיצוני). הגעתי פחות או יותר לשתי אופציות: 1. האחת - מחשב מוכן של אסוס (בלי אפשרויות לשינוי): http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9172879&type=product&id=1218044029788 החסרון - הנדסת אנוש לא משהו משהו (חוסר נוחות, מקלדת קרובה מדיי למסך), צבע נורא... היתרון - המון תכונות וחוזק. 14.1" = ניידות. 5 USB …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by roi.amitay,

שלום לכולם, הרכבתי בעזרת הפורום מפרט למחשב שאני סגור עליו. התחלתי לברר רכיב רכיב איפה כדי לי לקנות.... אותו מפרט בדיוק עולה כמעט 1500 ש"ח פחות ב .KSP... אני שונא את החנות הזאת אבל בכזה הבדל משמעותי והעובדה שאני קונה חלקים ומרכיב לבד..... הפחד הכי גדול שלי זה לקבל חומרה לא תקינה ואז שבאים להחליף הם אומרים שאני הרסתי את החומרה כי אני לא יודע להתקין או משהו בסגנון. מה שלא נראה לי... האם כדי? :-\

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  23. Started by eladbz,

שלום לפורום, יש לי מחשב dell inspiron 1525 שהתקנתי עליו windows XP. במפרט המחשב מצויין כי יש לו אפשרות להוציא יציאת קול דיגיטלית spdif במחבר din 7 pin שעליו יוצא גם s-video. רכשתי את הכבל הזה: http://www.svideo.com/7pinwspdif.html אבל אני לא מצליח למצוא שום דרך להוציא את האודיו דרכו. אני מנסה להתחבר לטלוויזיה של LG בחיבור HDMI דרך רסיבר של דנון AVR-1709 שיודע רק להעביר את האודיו לטלוויזיה ולא לפענח אותו ולשלוח אותו לרמקולים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה בלפטופ דגם pavilion dv2700 אני מגיע לווינדוס וויסטה ומנסה להפעיל משהו והמחשב פשוט נתקע. הרצתי Diagnostics והוא כותב לי בבדיקה של הארד דיסק test status #1- 07 Fail הרצתי עוד בדיקה עם PC CHECK ושם הוא כותב לי Fail על Smart short self test. מה נתין לעשות? האם הארד דיסק גמר תקריירה? והאם יש אפשרות להציל את החומר שעל המחשב?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by uzbi,

יש לי נייד ACER TM6292 ואני משתמש ב וינדוס 7 אבל מקשי הקיצור של הווליאום (להגביר להמניך ולהשתיק) והכפתור שקובע אם לשדר למסך חיצוני לא עובדים אולי יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול להתקין או איזה פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים