עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייח/נייד תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מתי מתוכננת הרכישה: עד 23/8/15 מהארץ או מחו"ל: (האם אתם מוכנים לייבא את המחשב? אם מחו"ל-איזו ארץ?) בעיקרון מתכנן לקנות בארץ. אני נמצא בניו יורק ובניו ג'רזי בינואר הקרוב ובשיקגו עוד שנה. אני מוכן לייבא את המחשב משם אם ידוע לכם שהמחשבים שם זולים יותר. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: (חנות מועדפת שתרצו לקנות ממנה) אין יד ראשונה\שניה: (לקנות אחד חדש או משומש) חדש זמן אחריות רצוי: (כמה זמן אחריות והאם רצוי אחריות בינלאומית או לא) כמה שיותר זמן אחריות, לא חשוב לי בינלאומי אבל אני לא אתנגד חברת המחשב הניד המועדפת: (חברה מסויימת שתרצו שהמחשב יהיה שלה) לא משנה לי כל עוד ביצועי המחשב ממצי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!עד 7000 ש,ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים,סרטים באיכות גבוהה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים,אופיס,Bsplayer,פוטושופ,פיירפוקס ב) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני רוצה לקנות מסך חדש * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי תלת מימד חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך מעדיף גדול ולד האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  3. אני רוצה לקנות לפטופ בשביל ליצור מוזיקה ולתקלט.. העדפות שלי זה מקבוק פרו אבל אשמח לקבל את דעכתם איזה דגם כדי ואם יש משהו שמתחרה בזה.. בנוסף אשמח לקבל המלצה על כרטיס סאונד טוב שילך עם זה.. מבחינת תקציב זה לא בעיה.. תודה מראש למי שימליץ..!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מבקש עזרה בבנית מפרט למחשב מבוסס מעבד אינטל למשחקים הכולל Memory 2Gb, HD 500GB כרטיס מסך רצוי תמיכה ביציאת HDMI לא חובה. לוח אם אם אפשר תמיכה בDDR3 ותמיכה במעבדים החדשים של אינטל.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. אני רוצה שתבנו לי מחשב בשביל משחקים כמו NHL NBA 2006 וכו' (וגם בשביל העתיד המשחקים של 2007 ו2008 של NBA וכו')מחברת KSP הכתובת אתר שלהם היא www.ksp.co.il עם הדרישות הבאות : מעבד : של אינטל כפול ליבה אני מעדיף משהו חזק יותר מה805 כי אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות כדי לשחק משחקים כמו NHL 2006 ו2007 וכאלה משחקי ספורט ואני גם רוצה שהמחשב יהיה מהיר לוח אם : משהו טוב אני לא מבין במיוחד בזה אבל שיהיה לו כמה מקומות לכרטיסי זיכרון שאם אני ירצה להרחיב דיסק קשיח : 160 ג"ב SATA II כרטיס מסך : משהו טוב שיתאים ויתן לי איכות טובה במשחקי ספורט כמו NHL 2006,2007 וכו' זיכרון: יש לי בבית כבר שתי כרטיסי זיכרון 256 מ"ב כול אחד 533 מג"ץ בסך הכול 512 מ"ב אבל אם צריך עוד אז תחשיבו גם במחיר צורב …

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by stav_ser,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח (קיים כבר כרטיס מסך -GTX560 Ti) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אם אפשר לחסוך אז כדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג מזדמן, תכנות תדיר (python,c,matlab) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER 3, starcraf3, far cry, MGS 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "1920X1080, 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by JohnnyBravo,

לשימוש כללי. כ.מסך 1 GB מסך 15.6" תומך HD 2,או 3 GB של זיכרון מעבד i5 צורב DVD,בלוטות,כ.רשת(WIFI (N-מובנים וחברה שאין לה בעיות בכל מה שנוגע לאחריות,וזה אומר לא דל או HP תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by תמרה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, וידאו HD ומעלה (צפייה, לא עריכה), קצת מוזיקה, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרה בהתלבטות בין שני מחשבים של דל. הראשון - dell inspiron i7 2670m http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804653 אבל לא במחיר הזה, אלא מחשב מחודש שעולה 2950 ואחריות לשנה בלבד. השני - Dell Vostro 3460 VM-RD33-6143 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822919 לא משנה הדגם הספציפי עם המעבד הזה העיקר vostro i5 , 14 inch המחשב עם אחריות לשלוש שנים ועולה 3400 בערך. המחשב צריך לשמש לסטודנט מדעי המחשב עם כל התכנות שצריך לעבוד על המחשב חלק. בלי משחקים. התקציב הוא מקסימום 3,500 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  10. שלום לכולם ! אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא , המחשב מיועד לעבודות בתוכנות שרטוט (Autocad וכו' ) וגם קצת למשחקים . כמו כן אני צריך להוסיף מארז וספק ,אז אם יש המלצות הם יתקבלו בברכה המפרט הוא : הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb BOX 744 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775 685 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 495 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 406 ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail 207 880 Leadtek nVidia WinFast PX8600 GT TDH Extreme 256MB PCIe תודה מראש

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  11. Started by amisha,

ובכן לא חר שלא ביקרתי כאן המון המון זמן אני לא יודע מה חדש ומה פחות ומה יותר טוב . אז אני צריך את עזרתם . המחשב יהיה ליישומי CAD , לפעמים עבודה עם התוכנה SKETCHUP , ועוד תוכנה ששולטת שהגיעה עם מכונת CNC . אין לי מושג מאיפה להתחיל, כסף ? גג 6.5 עם מסך LCD תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום לכם , יש לי עכשיו מחשב עם - כרטיס מסך : 8800GT ספק כח : Enermax Liberty 400W מסך Dell 2312HM אני מחפש לקנות מחשב שלעכשיו אני אעביר אליו את ה8800 ובעוד חצי שנה פלוס אשדרג ל 660 או משהוא בסגנון אני יכול להישאר עם הספק הקודם ? או שהוא חלש מדי ? תקציב : 3000-3500 שימוש המחשב : בעיקר תכנות (JAVA + ANDROID ....) אבל גם גיימינג(עם הגדרות בינוניות + SKYRIM/DISHONORED/DIABLO3/CRYSIS......) ושימוש כללי צורך בציוד היקפי : לא רכיבים שאין צורך לשים במפרט : כרטיס מסך (אבל שאוכל לשדרג ל660TI או משהוא בסגנון) / כונן אופטי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1-10 (10 = שקט מאוד) - 8 האם מתוכנן OC - בעיקרון לא בשל תקציב אבל אם ניתן אז בעתיד כן ... האם יש צורך בתוכנות (EXCEL/WIN…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by cucu12,

לנובו הוציאו את המחשב הזה לא מזמן.הוא עדיין לא הגיע לארץ בצורה מסודרת. http://www.cnet.com/laptops/lenovo-ideapad-yoga-13/4505-3121_7-35477652.html מישהוא מכיר? יש איזושהיא חוות דעת? כדאי לדעתכם להביאו לארץ ביבוא אישי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב והצורך העיקרי שלי בו יהיה לניגון וידאו בHD ומשחקים פה ושם (לא משהו רציני מידי ... העיקר שיעבוד NBA LIVE ) הייתי מעדיף כרטיס מסך של NVIDIA ולא של RADEON ומעבד INTEL ולא AMD. בנוסף, מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר. זהו בעיקרון ... אם אפשר אז שהמפרט יורכב מKSP.CO.IL אבל אם יש לך מפרט ממקום אחר שהוא באמת הרבה יותר טוב זה גם בסדר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by Shafan,

שלום שמי ירון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינצ' בלבד! ועדיף מסך מט (ללא השתקפות Anti-glare) אך לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת מה שבא טוב * משקל רצוי? מ - 1.8 קילו ומטה חובה! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן נדרש זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות ללא WLAN ומינימום בהירות מסך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות כן HDMI + USB 3.0 * Bluetooth כן חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכבי…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by carls,

שלום לכולם ברשותי אסוס 1000he כבן חצי שנה במהלך עבודתי עימו הוא נתקע,פשוט לא מגיב לשום כפתור כיביתי אותו עי המפסק הראשי והדלקתי אותו שוב,ברגע שהווינדוס עלה נשמע צליל הכניסה לווינדוס אך בצורה מקוטעת המחשב עבד כמה שניות ושוב נתקע,שום דבר לא עובד כולל העכבר מי יודע מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  17. Started by dlogan,

Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 2x1GB TwinMOS DDR II 667 X550 EZ 256MB, TV, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver HJA-70 MIDI Black 740N 17'' LCD 8ms 6770 אוקי זה מפרט כולל מסך גלשתי טיפה אני לא צריך כרטיס מסך טוב יש לי Xbox360 אני גם לא צריך מארז טוב המפרט כולל מסך(כמו שאתם בטח רואים) ועוד משהו אם אתם משפרים אותו יש דבר אחד שאסור לו ללכת זה המעבד... המעבד אני חייב E6600 אז אם אפשר שיפור...

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 וגם כרטיס מסך 9550 של GECUBE

19. Started by Ronfer123,

היי, . מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב? - משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf4 League Of Legends Call Of Duty Ghost ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: '1920X1080 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, אני מע…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by test_woner,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל המלצה לשדרוג המפרט הקיים ,בעיקרון אני מדבר על שדרוג כרטיס מסך ,זכרון RAM וספק כוח, תקציב באופן כללי למטרה הנ"ל הוא כ-3000 ש"ח . מפרט קיים: CPU Type QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H System Memory 8154 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM DIMM2: Corsair CMX8GX3M2B1600C9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (7-7-7-19 @ 518 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz) DIMM4: Corsair CMX8GX3M2B1600C9 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (7-7-7-19 @ 5…

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. אודה לכם אם תעזרו לי באחד כזה, בתקציב קטן של 3K גג. תודה, דן

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by redead,

המטען נהרס והבנתי שיש חוסר של המטען הזה בארץ כבר כמה חודשים.. מישהו יודע אולי על מקום שכן אפשר לקונת את זה או אולי מטען אוניברסלי שמתאים לדגם הזה ולא עולה יותר מידיי?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by פבליק,

כיום אצל לנובו שני סוגי מסכים עיקריים הסוג הVIBRANTVIEW ןANTIGLARE כאשר הראשון זה הסוג השקוף שתורם רבות לצבעים החיים שרואים בסרט אך מצד שני שקוף. הסוג הראון מתאים יותר לעבוד מרובה מכיון שאני מעייף את העיניים גם בתאורה חזקה. בכול מקרה רציתי לדעת לגבי זווית צפיה כלומה באיזה מן המסכים זווית צפיה גבוהה יותר(אני מתכוון שכשאר מסתקלים על המסך מהצד רואים חלקים שחורים אז באיזה מן המסכים ניתן לראות בזויית גבוהה יותר מבלי שחלקים יושחרו!?)

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by doli48,

כמו שבכותרת התקציב הוא 5000 ש"ח. * מטרות המחשב? שימוש בתוכנות עיצוב כגון סוליד (תוכנה וקטוריאלית תלת מימדית), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, XBMC * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה, לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר – שיתאים לתוכנות גרפיות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטע…

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  25. שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.