ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 300ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? למסות לחסוך, אם כי עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח קוד +עבודה עם בסיסי נתונים, אם כי לא באינטסיביות גבוהה. עבודה משרדית וביתית. כמעט ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000, חריגה של 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא( אין צורך במסך גם ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, מתלבט בין שתי אופציות מרכזיות עבור HTPC בסלון שיחובר לרסיבר ק.ב ומשם לכל שאר הציוד הדרישות: חיבור לרשת ביתית 1G, ניגון תכנים של FULL HD בקלות. אין תכנון בקרוב על 4K (טלויזיה לא תומכת) אופציה א': מחשב NUC N2820 + הארד דיסק של 500 ג'יגה - 1000 ש"ח אופציה א' משודרגת: מחשב NUC N2820 + SSD 16 + הארד דיסק חיצוני לסרטים - 1300 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 אופציה ב': מחשב ק.ב קצת יותר רציני אבל גם יותר גדול: דגם מחשב: HTPC Intel Pentium G3240 3.1Ghz - IHT1 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3240 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81I-PLUS LGA115…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות ללפטופים. יש אפשרות לקנות בארצות הברית בגדול התקציב 3500 שח גג. אבל רצוי פחות * מטרות המחשב? המטרות לא מוגדרות כל כך. אבל בגדול ללימודים * גודל המסך? 14 רצוי מט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי * בלוטות? רצוי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? צריך כרטיס מסך בנוסף למובנה חשוב לי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מאוד חשוב לי חברה איכותית כגון דל אני תכננתי לקנות את הvostro 3450 אבל אני רואה עכשיו באתר של דל שאין את הדגם עם ה500 ג'יגה הרד דיסק באופן מו…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אם הניצול באמת שווה את זה.. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 +-, במידה והשדרוג הוא משמעותי ניתן לחרוג בעוד קצת.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתכונות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, BF, Arma ועוד משחקים שעוד לא יצאו.. (משחקים כבדים שדורשים מערכת חזקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נייד של Acer דגם Aspire 5050, צ'יפסט של ATI. Win 7 Ultimate מותקן. כרטיס המסך מתחמם מאוד, המחשב ממש לוהט, ובשלב מסויים , לפעמים כמה שניות אחרי שמערכת ההפעלה עולה, ולפעמים כמה דקות, המחשב נתקע ועל המסך מתחילים להופיע פסים. יש לציין, שכשהחדר מקורר מאוד, זה לא קורה. גוף הקירור יושב היטב, ואין שם משחה טרמית. יש שם כמו גומי טרמי כזה. יש מה לעשות? יכול להיות שזו בעיית דרייבר, ואם אתקין XP זה יסתדר?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש מפרט למחשב עד 5000 שח שישמש בעיקר לעבודה על אנימציה (די מימד - פלאש) וגם לעריכה ועבודה גרפית (פרמייר, אפטר אפקטס ופוטושופ). אין צורך בציוד היקפי אך יש צורך במערכת הפעלה. חשוב שהמארז יהיה מאוורר ושסביבת העבודה תהיה שקטה. אחרי מחקר קטן הגעתי למסקנה שלצרכיי עדיף שהמערכת תהיה מבוססת על - מעבד i7 3770 8 גיגה זיכרון (אני מקווה) שיספיקו בשלב הזה כרטיס מסך - אני מתלבט בין הgtx560 לgtx560 ti? שווה את ההפרש במחיר? (כ300 שח) אני מתלבט גם לגבי רכישת כונן ssd ( ה120 גיגה)..שווה להשקיע את הכסף? ימהיר לי את העבודה עצמה (לצורך העניין על קבצי פרמייר) או רק את הזמן שיקח להעלות/לשמור את התוכנה/הקובץ? אשמח להמלצות תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל הת…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה ארוך ככל האפשר * בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD-RW * עדיף עם אחריות בינ"ל * עדיפות לחברות DELL,HP,TOSHIBA * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 16:19:20 סליחה על ההקפצה אבל מצאתי כמה מחשבים מעניינים ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5684&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אשמח לחוות דעת ולא יזיק …
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
נייד הגיימינג החדש של MSI מציגה מעבד עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מתקדם ומערכת של חברת Tobii, אשר מאפשרת שליטה באמצעות המבט ותזוזת העיניים של המשתמש לפני כחמש שנים חזינו לראשונה בטכנולוגיה המסקרנת של חברת Tobii השבדית, אשר מסוגלת לעקוב אחרי מבטו של משתמש ולשלב זאת באופן תוכנתי במערכות מחשב, ליצירת שכבת שליטה חכמה נוספת (ואינטואיטיבית במיוחד, לכאורה). כעת, נראה שהיכולת המסקרנת הזו מבשילה סוף סוף לכדי יישום מסחרי אמיתי – במסגרת נייד הגיימינג החדש של MSI, העונה לשם GT72S G. המחשב מציע מסך IPS בגודל 17.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p עם תמיכה בטכנולוגיית G-Sync, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות בעל מכפלה פתוחה לביצוע המהרה, כרטיס מסך מדגם GeForce GTX …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט הוא לחבר שמעוניין במחשב למשחקים וגם לומד מדעי המחשב ויצטרך את המחשב גם לפיתוח. לקחתי את המפרט שעליו המליצו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474436.0 הוספנו ליבה לבקשתו ומסך שגם עליו המליצו בפורום (פאנל PVA). לא מתוכנן OC. נשמח לשמוע הצעות לשיפורים/שינויים. תודה מראש. AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪526 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2088 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪468 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2034 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪19…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הי, יש לי שאלה, רק לא בטוח אם היא מתאימה לפורום הזה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיוכל להריץ את כל המשחקים החדשים שיצאו לא מזמן, השאלה היא האם להשקיע 6-7 אלף במחשב ממש חזק שיהיה אצלי לפחות 4 שנים או לקנות מחשב בינוני באזור ה-4 אלף שיחזיק לי בערך שנתיים ואז לקנות מחשב חדש יותר או לשדרג? אם השאלה לא קשורה לפורום הזה, מצטער. נ.ב יש לי מחשב בן 4 עם מעבד INTEL E8400 וכרטיס מסך RADEON 4870, אם אני אעשה OC למעבד ואחליף את הכרטיס מסך, האם זה יסחוב עם מסך 23 אינצ'? או שפשוט להחליף הכל? תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד מ KSP או מאייבורי אילת לצורך לימוד תכנות במכללה , ויש לי מספר שאלות: מה עדיף:1. מעבד i7 למעבד m?2.DELL או LENOVO? 3.SSD או HDD או SSHD? 4.על איזה מחשב אתם ממליצים? התקציב הוא עד 6,000. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בעבר היה לי מחשב DELL סה"כ הוא היה בסדר * מטרות המחשב? ישומי אופיס (וורד + אקסל) ואינטרנט בעיקר. לעיתים קרובות אני גם צופה בשידורי טלויזיה דרך האינטרנט + סרטים. פה ושם משחק. * גודל המסך? מעל 13 אינצ זה בטוח, אפשר 14 ובהחלט גם 15 כי מבחינתי רק לא קטן מ13. * משקל רצוי? 2.2-2.7 גם לא כל כך משנה לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות בקירוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא בהכרח * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בינלאומית אבל כמה שיותר שנות אחריות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. אבל שהשירות יהיה טוב. קראתי הרבה דיונים בפורום + …
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?-5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך-מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?-מעט משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-סדרת ה FM וסדרת ה CIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קנינו טלויזיה 3D חדשה של פנסוניק, רציתי לחבר את המחשב ב HDMI והמחשב שלי פשוט לא מגיב ולא מקבל את האות כשאני מחבר את הכבל. יש לומר כי בטלויזיה אחרת של SANSUI החיבור מתבצע ללא בעיות כלל וכלל. השאלה שלי היא מדוע זה קורה? בטלויזיה פשוטה וזולה יותר עובד, ובטלויזיה יקרה לא, מחשב אחר מבית HP חלש יותר משלי ופחות מתקדם מבחינת כרטיס מסך - עובד ללא בעיות אבל שלי לא מוכן ואומר שאין שום חיבור כאילו לא עשיתי שום דבר. המחשב שלי מכיל כרטיס מסך 4650HD. בעבר גם בטלויזיה בבית פשוטה ולא מוכרת הוא לא התחבר. החלפתי כבל חדש ולא עזר (הנוכחי עלה לי כמעט 300 ש"ח). עדכנתי דרייברים - אין שינוי. מה יכולה להיות התקלה?
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חשבתי על זה Foxconn TLA436SB USB Front True Power 350W FSP Case 249.00 ¤ 1 249 ¤ 1 7090 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 319.00 ¤ 1 319 ¤ 2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 3 6223 Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 4 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 5 853 Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 159.00 ¤ 1 159 ¤ 6 5427 Gigabyte Radeon X700PRO GV-RX70P128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 669.00 ¤ 1 669 ¤ 2973 ¤ עם שני שינויים הוספה של 160 GB של WD עוד 520 שקל ובמקום 256 RAM אני אקח את ה512 RAM הבדל לא גדול במחיר עם 3 מאוררים ולקחתי 160 GB כי אני מ…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב שיישמש כמשרד נייד (אינטרנט, אופיס) יהיה רוב היום באוטו ובהתניידות, בערב ישמש גם כמחשב בייתי. חשוב לי מסך שיהיה ניתן לראות כמו שצריך גם בחוץ כשיש שמש, סוללה חזקה, אמינות ועמידה בטלטולים. מחיר רצוי- 6000 ש"ח, מחיר מצוי- 8000/9000
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חשובה לי יציאה דיגיטלית. מה דעתכם? היכן אפשר להפחית? מעבד: AMD SEMPRON 3000 1.6GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - STEPPING F2 - SDA3000CNBOX - BOX ¤319 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤546 דיסק קשיח: SAMSUNG 120GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤311 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-111D DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - BULK ¤263 זיכרון: SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤660 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 מקלדת: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD ¤89 עכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL MOUSE WIN USB/PS2 EN/NL/FR/DE/EL HW CD w TILT WHL BLUE MNLMD - K80-00027 ¤211 רמקולים ואוזניות: LOGITECH R-20 ¤210 מחיר סופי: ¤2877 תודה!
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
כן, כן, אני עוף מוזר, רוצה לעשות שידור סטרימינג וידאו עם מצלמה, בלי לשחק שום משחק ברקע :-) ואני יודע שניידים בכללי לא מומלצים לסטרימינג, ושמומלץ מעבד I5 ומעלה ו-8GB זיכרון, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שההמלצה לוקחת בחשבון שלרוב מדובר בגיימרים. כמו כן, מהירות ההעלאה בקו שלי היא ממילא לא מדהימה ( בערך2.5), ובכלל זה ב-WIFI, אז כנראה שאצטרך ממילא לשדר משהו באיכות מופחתת. בנוסף, התקציב שלי די מוגבל. אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שיודע מה דורשת מהמחשב פעולת שידור סטרימינג של וידאו ממצלמה (בלי קשר לגיימינג), בלי ירידת איכות ובלי קיטועים, לאגים וכאלה. אז, ההתלבטות כרגע היא כזו, בין נייד טושיבה ישן אבל חזק, עם מעבד i7 דור שני, שמוצע לי ביד שניה. יש לו 4 ליבות, ומקסימו…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה במחשב נייד במחיר של עד 4,000, עם חריגה קטנה לשימוש לימודים וגיימינג בינוני. רוצה שיהיה שם: i5/i7 דור 7/8 כמה שיותר SSD (אם אין ssd אבל עומד בדרישות אשמח גם אם תשלחו) לפחות 8GB RAM כרטיס מסך שהוא לא אינטל (mx150 ודומיו יספיק) מסך מגע העדפות: כמה שיותר סוללה כמה שיותר קל אני יודע שהדרישות שלי גבוהות אבל אשמח להצעות אם תמצאו. כדאי לקנות בחו"ל בבלאק פריידי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד החודש וכתוצאה מכך זקוק גם למחשב נייד, מהכירותי המועטה ומבדיקה קצרה.. די נדלקתי על ה- Dell XPS M1330. עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות.. או אולי בקרוב יש איזשהי טכנולוגיה כזו או אחרת חדשה בתחום הניידים, שכדאי או אפשר לחכות לה? אני יודע שהפנרין צריך לצאת, האם ידוע בערך מתי אמור לצאת לניידים, ומתי בערך נתחיל לראות ניידים מצויידים במעבד הזה? תודה מראש, יניב
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-