עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני סטודנטית בשנקר ולומדת עיצוב תעשייתי זקוקה למחשב נייד שיתמוך טוב בתוכנות מסוג: 1. תוכנת סולידוורקס (SOLIDWORKS) 2015 2. תוכנת ריינו(RHINO) 5 3. תוכנת פוטושופ ((ADOBE PHTOSHOP CS-6 ומעלה 4. תוכנת אילוסטרטור (ADOBE ILLUSTRATOR) CS-6 ומעלה * מעבד quad core Intel Core i7 * הארד דיסק: 256GB – Flash לפחות * 5000-7000 ש"ח תקציב איזה מחשב מתאים לי? 0

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום חברים, אני מתעסק המון בתוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידיאו פה ושם ובעתיד אולי גם תלת-מימד). התקציב שלי לא בשמים, אבל אני חייב להחליף את המחשב הנוכחי. הדבר החשוב לי מכל הוא שתוכנות הגרפיקה והעריכה יעבדו חלק כמה שאפשר. אשמח אם הוא גם יריץ משחקים כמו שצריך, אבל זה רק האקסטרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, מעט עריכת וידיאו, גיימינג זה בונס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/…

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by victor99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4 eitcher 3 gta 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by david7885,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 3.3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב יעשה בו שימוש של גלישה רגילה באינטרנט, סרטים באיכות גבוהה, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,fifa 16, משחקים שיצאו בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by Drazick,

שלום, יש לי מחשב מבוסס i860 כיום ואני מעוניין לשדרג אותו. אני מעדיף לבצע רכישה יד שנייה או ממישהו כאן שיש לו גישה לרכיבים בזול. יש לי 16GB של זכרון DD3 שהייתי מעוניין להשתמש ולכן כל מה שאני צריך זה לוח אם ומעבד להתקין במארז במקום מה שיש לי. האם יש מקום לחפש דברים ומבצעים כאלה בישראל? תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by ronigrr,

טוב אז ככה זה המפרט הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920300[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1250/1225[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-Z170X-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - PCIe x16 - PCIe x16 - PCIe x4 - 3x PCIe x1 - 3-Way AMD CF - 2-Way NVIDIA S…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Haim Ben Lulu,

צריך להרכיב מחשב ל3 שנים הקרובות. התקציב באזור ה6K-7K זיכרון לפחות 16GB דיסק SSD מינימום 240GB שילוב לוח - מעבד לא ידוע המחשב עושה המון קיראות לדיסק וזיכרון כרגע 8GB בדרך כלל מלא

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. היי הרכבתי מפרט מחשב גיימינג כבד ורציתי לבדוק עם הוא טוב עם לא תגידו מה לשפר טוב אז זה המפרט מעבד: 980 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 410 ₪ - * חדש במלאי * - MSI B150M PRO-VDH S1151 זכרון: 499 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Hynix DDR4 2133Mhz כרטיס מסך: 3490 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX980Ti G1 GAMING 1190Mhz 6GB DDR5 דיסק קשיח: 390 ₪ - * מבצע * - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP HYPER 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 מסך מחשב: 1395 ₪ - D…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  10. היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  11. אהלן חברים, הלפטופ הוא בן כ 6 שנים. הוא בזמן האחרון נתקע לעיתים קרובות ואיטי ממש. פתחתי אותו עד לרמה שהוצאתי את הצלע קירור לגמרי וניקיתי אותה (לא מרחתי משכה תרמית כי אני לא יודע מה לקנות ואיפה למרוח) המחשב מבחינה פיזית גדול וממש מתאים לצרכיי, הבעיה היא כנראה החומרה הישנה שיש בתוכו. אני חושב אולי לקנות זכרון יותר גדול (יש במחשב הזה 4 GB זיכרון) כלומר להגדיל ל 8 GB וכמוצא אחרון לקנות כונן קשיח SSD או להחליף את הלוח אם עם המעבד לחדש. בקשר ללוח אם אין לי מושג איזה מעבד מובנה יש בתוכו (חפשתי באייביי ולא מצאתי איזה מעבד) העלתי גם תמונה של הביצועים של המחשב (ניתן לשים לב לקפיצות המוזרות של המעבד שאני לא מבין ממה הן מגיעות) על מנת לקב…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי רגיל,צפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. וגיימינג קל כמו crysis. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. war rock crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. שלום וברכה, לצורך אולפן ביתי קטן רציתי לקבל המלצה למפרט מחשב טוב ואמין עד כמה שאפשר בתקציב כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס 5 עם רשיון. שימוש תדיר. בערך שעתיים ביום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  15. Started by Oranili,

בעיקר ליטיוב פוטושופ אופיס . אם אפשר להכניס כרטיס גרפי GT730 תודה. ושיהיה מארז קטן. אם אפשר לרכיב את המחשב מאייבורי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. שלום, יש לי כבר את החלקים הבאים: GeForce GTX980 G1 SSD 1TB Samsung 8x2 GB RAM DDR4 3000Mhz עכשיו אני צריך להתאים להם מארז, לוח אם, מעבד וספק כוח. לא מתוכנן OC למחשב והכי חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות את החלקים הבאים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920103 - Intel - i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 1641/1608 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170-HD3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by gimimix,

היי יש לי מחשב נייח מרכזי ואני רוצה נייד שאוכל לעבוד עליו גם. הדגם הנ״ל נכנס לי בדיוק בתקציב והנתונים מרשימים. תודה! יצרן: Asus‏, דגם: X456UJ‏, גודל: 14.0''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, נפח: 1TB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 8GB‏, רזולוציה: 1366x768‏, כונן אופטי: (DVD-RW (Dual Layer‏, צבע: חום‏, חיבורים: VGA‏, HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, USB 3.0 Type-C‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: עברית‏, אנגלית‏, רוסית‏, תכונות: דיסק קשיח 7200Rpm‏, מעבד Skylake‏, Bluetooth‏, משך אחריות: 3 שנים.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by casio2222,

לצערי לא הצלחתי לשחזר את הסיסמא למשתמש הישן אז פתחתי חדש - בכל מקרה, תקציב באזור 4500 (קונה בKSP אילת) מתכוון להשתמש בתוכנות כמו Rhino, 3d max, Autocad, Photoshop האם yoga 700 הזה יספק ומה אתם אומרים עליו - http://ksp.co.il/?select=.2185..853..466.&list=1&sort=1&glist=1&uin=28667&txt_search=yoga+700&buy=&minprice=0&maxprice=0 או סדרת y700 http://ksp.co.il/?select=.268..271..2175..853.&list=1&sort=1&glist=1&uin=29365&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=5163 נוחות מול ביצועים אני מניח, האם יהיה לי משמעותי ההבדל בין i7 לi7HQ תודה מ…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. מישהו יודע מניסיון אם הכרטיס נכנס פיזית במארז? כרגע יש לי שם 5750 של ג'יגבייט בגרסה הפאסיבית, לפי המידות באתרי היצרניות עושה רושם שייכנס. מישהו מחזיק במארז כזה עם כרטיס בגודל דומה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימינג יותר טוב. תקציב: עד 3000 מטרת שימוש: גיימינג כבד (להריץ את כל המשחקים הכי חדשים על high -ultra settings) העדפות: כרטיס מסך - AMD מעבד -INTEL RAM - זה לא משנה לי העיקר שיהיה 8GB ו 1600MHz (שמעתי ש KINGSTON מאוד טובים) מפרט עכשווי: מעבד: Intel core i3 3220 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6850 MEMORY 1024 RAM : לא ידוע רק שזה DDR3 ושיש לו 4GB לוח אם : P61-USB3-B3 ספק כוח : לא יודע איך לבדוק אם אפשר להביא לי מעבד כרטיס מסך וRAM בנפרד ולא במחשב קומפלט וישתאימו טוב אחד לשני. וכמובן שיהיו טובים למשחקים חדשים בבקשה ענו אני צריך את זה דחוףף

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by Dov7,

מטרת המחשב - מחשב נייד שישמש כמחשב ביתי, לזוג סטודנטים. המחשב לא ישמש למשחקים, אלא גלישה ועבודה משרדית וקצת תכנות. המחשב יהיה במקום מחשב נייח, אבל שתהיה אפשרות להזיז אותו לחדר אחר. אני מעדיף כמה שאפשר ביצועים טובים על חשבון חיסכון בחשמל. אני יודע שזה סכום קצת נמוך, אבל אני רוצה את מה שאפשר בסכום כזה. * מחיר - 1800, אפשר לחרוג עד 2000 או קצת יותר עבור שידרוג משמעותי. * זיכרון - עדיף כמה שיותר. * מטרות המחשב? גלישה בהרבה לשוניות, ותכנות קל. * גודל המסך? גדול, 15.6 * רזולוציית המסך? רגיל. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, עדיף שיספיק לחצי שעה לפחות. * האם יש צורך ביציאות …

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  23. לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 השנה מסתיימת – וכך גם הסיכום המשולש שלנו, עם המוצרים המובילים והחדשניים ביותר לפי דעתו של כתב החדשות והעורך הראשי באתר, אלכס שפירו. כרטיסי ליבות ה-Fiji של AMD: לא משתלם, אבל מהפכני אי שם באמצע שנת 2015, כשהיא בעיצומו של רצף הפסדים ועם נחיתות טכנולוגית משמעותית אל מול NVIDIA, כנראה שלא יותר מדי אנשים האמינו של-AMD יש סיכוי כלשהו לעשות קאמבק בעולם הליבות הגראפיות. ולמרות זאת, במפתחת הוותיקה מסאניוייל החליטו לאסוף את כל המשאבים והיכולות שנותרו אצלם, וללכת על כל הקופה עם כרטיסים בארכיטקטורה מודרנית ומשופרת, ועם זכרון חדשני ומהפכני שפותח חלון …

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by gimimix,

אני יכול לקנות מאייבורי y50-70 מוחזר (אמרו שככל הנראה שמוכר פתח את האריזה והחזיר) ב4000 שקל. לצורך הפקה מוזיקלית בלבד (קיובייס) כמחשב משני. המחיר - מחיר מציאה, עם שנה אחריות.. צג:15.6 FHD LED ANTI-GLARE (SLIM) 1920X1080 מעבד:Intel Core I7-4720HQ גרפיקה:N15P-GX GDDR5 4G (NVIDIA GeForce GTX 960M) זיכרון:נפח 16GB מהירות זיכרון 1600MHz DDR3L חריצי זיכרון פנויים 0 חריצי זיכרון 2 קיבלות זיכרון מקסימלית 16GB אחסון:HYBRID 1TB 5400RPM SSHD (8G) מערכת הפעלה:WIN8.1 ממשקים:חיבורים 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0, Audio Combo Jack (headphone and microphone), HDMI-out, RJ45, SPDIF קורא כרטיסים 4in1 (SD / SDHC / SDXC / MMC) card read…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by DarkEnergy,

היי, זה המפרט שהרכבתי (ב-KSP אבל אני לא נעול על החברה הזאת): זאת הבקשה שלי למפרט: אשמח לביקורת ועצות איך לשפר ולחסוך. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים