ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, המחשב הנייד שלי כבר בא בימים ואני זקוק לשדרוג. טווח המחירים הוא בין 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים אקדמאים, עבודה (לא יותר מתוכנות Office), שימוש ביתי (סרטים, סדרות וכדומה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Football Manager 2019. -גודל מסך - עדיפות ל-15.6 …
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעצתכם - אני משתמש כמעט 6 שנים במחשב Lenovo x1 carbon, ומעוניין להחליף לדגם חדש יותר. הצרכים שלי בעיקר הם כתיבה, מחקר וגלישה (עם הרבה טאבים). (הדגם הנוכחי שלי עם מעבד i5 ו4 RAM). יש לי התלבטות האם במחשב החדש להוסיף ולשדרג את המעבד, כמות הRAM ואת התוכנה: מהמעבד הבא: Intel® Core™ i5-8265U (1.60GHz, up to 3.90GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 6MB Cache) למעבד: Intel® Core™ i7-8565U (1.80GHz, up to 4.60GHz with Turbo Boost, 4 Cores, 8MB Cache) מווינדוס Windows 10 Home 64 לווינדוס Windows 10 Pro 64 ומ - 8GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) ל: 16GB LPDDR3 2133MHz (Onboard) …
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני בדקתי באתר Buy2usa מחירים של רכיבים כולל משלוח ומצאתי הפרשים גדולים מול חנויות בישראל..יש כאן איזשהו קאץ' או בעיות עם אחריות?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה במפרט למחשב ביתי שישמש לגלישה באינטרנט עבודה באופיס הורדות מהאימיול וצפיה בסרטים על ידי חיבור לטלויזיה אני צריך שיהיה צורב דיוידי והרד דיסק של 80giga בערך. אין צורך במסך תודה יונתן
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מבקש ציון מ1-5 למפרט שבניתי ב5K כולל מסך.. ישמח לשמוע את תגובתכם!!!!!!! לא חורג מסכום 5250!!!!!!מחר אני מזמין אז חשוב לי להיות סגור גם היום!! מחשב למשחקים,עבודה גרפית ותוכנה CUBASE5... עם יש אופציה לחסוך מאוד ישמח!!!! מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1099 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 זיכרון: [..] ADATA 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - CORE I5 READY ₪507 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪915 צורב DVD: [..] ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ₪146 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪305 ספק כוח: [..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב במחיר של עד 1000 דולר בערך ואשמח לשמוע הצעות למינהן כיוון שלי אין הרבה ידע בתחום אני רוצה מחשב שיחזיק לי מספר שנים (מכיוון שאני סטודנט) ולכן צריך גם אחריות. גודל מסך עד 14", סוללה לשעתיים שלוש משקל בגבולות הסביר. תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי Asus שנרכש בסין, לפני פחות מחצי שנה. רציתי רק לדעת אם Global Warranty תקפה לגבי המחשב הזה, או שהייתי צריך לנקוט במספר צעדים בכדי להפעיל אותה..? שאלה נלווית: האם יש ספקי זכרון 667/800 Mhz למחשב נייד "הוגנים" אשר אתם ממליצים עליהם?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים באיכות HD. גודל המסך: הגודל הנחשק הוא 14.1" לא יותר גדול משקל רצוי: עקב ייעוד המחשב ללימודים כמה שפחות יותר טוב זמן סוללה: סוללת 6 תאים במינימום תמיכה ברשת אלחוטית: תמיכה גם ברשת n בנוסף לb, יציאות מיוחדות: HDMI לחיבור למסך LCD חובה וכרטיס זכרון יהיה נחמד בלוטות: חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 7200RPM גודל זיכרון פנימי: 4 גיגה DDR3 צורב DVD: חובה מצלמה מובנת במסך חובה רמקולים שיהיו איכותים אחריות בינלאומית: לא, המחשב ירכש בארץ העדפה לחברה: חברות מוכרות בתחום המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום מחפש אתר לקנות בו מחשב נייד בארה"ב אלה הדרישות: *. מטרת המחשב - עבודה עם תוכנות בתחום ההנדסה כמו matlab,solidworks ודומיהם ובנוסף קצת משחקים/סרטים *. גודל המסך - 15.6" אין צורך במסך מגע או משהו מיוחד *. רזולוצית המסך- FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיך מקלדת מלאה * משקל רצוי- לא קריטי,כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך- גם לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI * Bluetooth- אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-500 גיגה לפחות אם אפשר לצרף SSD עדיף אבל פחות קריטי * כונן אופטי- לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- לא חובה * האם יש לכם העדפה לחב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב חדש כמה זמן צריך להטעין תמחשב ? ואם זה שונה מדגם לדגם או סוללה מסוללה ?? מתחת לרישיון בשימש וונדוס 7 יש את סרגל BING מה זה ?? ולמה בהתקנת מערכת הראשונה הוא מכריח אותי לעשות אליו V ??? אני יכול להסיר את זה אחר כך ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המחשב Toshiba Satellite L750D-159 לישיומי אופיס מוסיקה , סרטים , וקצת משחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה עלות המוצרים לבד וביחד אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה אוכל למכור אותם/ אותו... תודה Intel Core i7 920 Gigabayte X58 UD3R G.Skill 3x2GB (2133Mhz) ATI Redeon HD 5870 עדין יש עם את הניילון Cooler Master HAF ספק כוח 650w הכל כחדש באמת ושמור מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקציב נורא נמוך בגלל שאני לא צריך הרבה : -סטיק זיכרון 512MB DDR2 533MHZ רצוי של GSKILL -מאורר למעבד ניסיתי למצוא בעצמי אבל אני לא כ"כ מבין במאוררים למעבד, ואני גם מחפש תמחיר הכי טוב לסטיק זיכרון אפשר לחרוג קצת תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר ששידרגתי מ-vista ל- WIN7 את המחשב גיליתי שהמיקרופון לא עובד. האם משהו נתקל בדבר כזה ? מבקש את עזרתכם. תודה שלמה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחר בבוקר אני מזמין מחשב אחרי הרבה שינויים ועזרה פה בפורום הגענו לאחלה מפרט וניצול מלא של כל שקל ,לא מתכוון כרגע לשנות מפרט אבל רציתי לדעת האם בכלל יש הבדל במעבדים החדשים ? אם אני יקח i5 4490 או שמגיע עם 3.2Ghz או i5 של Skylake הנמוך מבניהם שמגיע עם 2.7Ghz יהיה בכלל שיפור ? בתכלס זו תוספת של 350 שקל כולל ההפרש מחיר בלוח אם אז שווה או לא ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקרון עבודה כללית - גלישה, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, סוג מסך לא קריטי. * רזולוציית המסך? עדיפות ל-1080X1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות ה-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חובה SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יהיה נחמד, ל…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עד 3000 שקל. בעיקר לסרטים מוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט. * מטרות המחשב? בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות וגלישה באינטרנט ומוזיקה אולי משחקים קלים ועבודה באופיס ותוכנות שרטוט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח 320 * כונן CD/DVD? צורב? צריך צורב, אני לא מתמצא בסוגים * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב dell i7437t לפני כשנה המחשב מגיע עם 8GB זכרון אני רוצה להגדיל אותו איך אני יודע אם ניתן לחבר אליו עוד זכרון של 8GB שיהיה 16 סה"כ
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב שכולל את בין היתר את הרכיבים הבאים: 1. מעבד i7-6800k 2. לוח שתומך ב NVMe 3. 32GB DDR4 4. GTX1070 5. מארז Mid Tower שקט, עם אוורור טוב ונוח לתפעול תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, RESHARPER QUARTUS MATHLAB OFFICE2007 המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? אין צורך בכרטיס מסך. 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מה…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מפרט מ- NEWEGG. אם יש לכם חנויות אחרות בניו יורק שיוסיפו גם הרכבה אני אשמח כי לא מצאתי הרכבה ב NEWEGG. המחשב מיועד לעבודה עם פוטושופ תוכנות עריכת וידאו כמו STUDIO 10 וכו'. הכרטיס מסך נבחר בגלל ה- VIVO שלו ולא מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC. מחיר ב-$ מוצר 31.82 Pioneer 16X DVD±R DVD Burner With 5X DVD-RAM Read Black ATAPI Model DVR-111D 44.99 COOLER MASTER Centurion 5 CAC-T05-UW Black Aluminum Bezel, SECC ATX Mid Tower Computer Case 99.99 Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s 119.99 ATI 100-714600 Radeon X1300 256MB PCI Express x16 All-In-Wonder 2006 Edition Video Card 79.99 ENERMAX Liberty ELT400AWT ATX12V 400W Power Supply 29.99 ARCTIC COOLIN…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-