ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה שבוע הבא, לכן צריך מחשב נייד חזק. המחשב הנייח שלי גם הפסיק לעבוד לפני חודש בערך אז הוא ישמש אותי גם לגיימינג. אני לא משחק במשחקים ממש כבדים, בדרך כלל league of legends אבל יכול להיות שאני אתעניין במשחקים אחרים שיצאו. התקציב הוא באיזור ה5000 אבל אפשר לחרוג חריגה קלה. עוד כשבועיים הרכישה תוכל להתבצע מאילת מה שיכול להוריד את המחיר. עדיפות לקנות מKSP או IVORY. חשוב לי שיגיע עם SSD (או שהחנות יכולה להחליף את זה בתוספת תשלום?). גודל מסך 15.6, אולי יותר אם המשקל סביר. תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
קצת משחקים (משחק אחד למעשה, WoW) איפה אפשר לשפר או להתאים יותר טוב (עדיף עם מחיר כלפי מטה) מה שמטריד אותי זה הקירור למעבד שאני לא יודע אם יתאים למארז וללוח אם. צריך להחזיק לפחות 3 שנים. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I56600 - Intel - i5-6600 Skylake Quad core CPU - 3.3 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Fan - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1143/1120 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170N-WIFI - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset - Dual channel DDR4 memory - Integrated Graphics with DVI, 2 x HDMI video outputs - PCI Expr…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני כניראה קונה אותו מחרתיים באילת, ורציתי לדעת אם הוא שווה את הכסף (4436 שקל לגירסת ה-I5 עם הSSD)? הגלל שאני מתחיל לימודים אני מחפש מחשב עם זמן סוללה סביר אבל זה יהיה גם המחשב המרכזי שלי (ה"נייח" שלי) לכן חשוב לי כרטיס מסך בינוני לפחות להרצת משחקים כמו LOL או NFS . והפיצ'אר החשוב לי מכולם הוא טאץ כי הנוכות של טאץ' מורגשת בעיקר בווינדוס 8/10.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל עצות ודגמים של מחשבים שמיועדים לעבודה עם ANSYS וSOLIDWORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD אך לא חובה * …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד למטרות תכנות. 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר גלישה, Eclipse, Android Studio, וכו' 3. בנייה ועמידות - מחשב עמיד עדיף, אך לא מחייב. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. כונן דיסקים אינו חובה. 6. סוללה - לא קריטי, לרוב מחובר לחשמל. 7. משקל - ללא חשיבות. 8. עדיפות בלי מערכת הפעלה. 9. לא נדרשת אחריות בינלאומית, לא נדרשת תאימות למשטח עגינה, לא נדרשת רזולוציה של 1440P ומעלה, 1080P נשמע לי הגיוני. 10. מסך - באזור ה15 אינץ'. 11. אחריות של לפחות שנתיים. 12.מהירות של כונן קשיח : 7200 לפחות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אודה לכל העוזרים בנוסף שאלה - יש עכשיו הנחות סטודנט על MAC אם אני קונה באילת +הנחת סטודנט ההפרש במחיר לא משמעותי לי האם כדאי לי את הדגם הבא? (יודעת שהמסך מבריק). http://store.idigital.co.il/mac/macbookair/macbook-air-13-3-128gb-md760hb-b דרישות המחשב: * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14" מסך מאט * רזולוציית המסך, אסתפק בסטנדרט. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט * משקל רצוי נמוך עד כמה שאפשר המחשב זז ממקום למקום. * זמן סוללה סטנדרטי יספיק. חשוב הטענה מהירה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות רצוי eSATA אם אין גם זה בסדר. * Bluetooth לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אשמח ל, SSD אם לא אז מהירות של 5400 לפחות. * כונן אופטי -כן. אבל אוכל לה…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה עבור מחשב עבור ילד בן 8, לרוב משחק במיינקראפט, אבל לפעמים גם ב GTA5 רצוי שיחזיק כ-5 שנים. מצורף מחשב שאני חושב לקנות. המלצות או שינויים יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיתאים לדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט מידי פעם משחקים (GTA5). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע זה מיינקראפט, לפעמים GTA5, והילד גדל :-) -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון שלא תהיה מניעה לעבוד ב4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אחרי שהמון זמן אני מחכה להתחדש במחשב חדש קפצה לפתע ההזדמנות בחופשה באילת ולכן שלא כהרגלי ובאופן די ספונטני קניתי שם את החלקים למחשב. לצערי לא היה את המעבד שרציתי ה- I7 6700K היה רק את הגרסה הסגורה ה- 6700 שבסוף התפתיתי לקחת. מצד שני לקחתי לוח יוקרתי שנראה לי שכן יתמוך ב OC במידה וארצה להתפרע עם זה בעתיד. מה לדעתכם כדאי לעשות. 1. להחזיר את המעבד הקיים ולקחת את הגרסה K במחיר המלא (ללא הנחת אילת). 2. לקחת לוח אחר ולהישאר עם המעבד הנוכחי ולוותר על אופציה ל- OC ? 3. להשאיר ככה כי הלוח הזה טוב כשלעצמו גם בלי מעבד K ? אשמח להמלצתכם תודה זה המפרט של המחשב אשמח לחוות דעת: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: cente…
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
*תקציב: 3500 חריגה גג 100~, ניתן גם פחות מ 3500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סרטונים, תוכנות להנדסה(כנראה בעתיד) * גודל המסך? 13~14 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 5~ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 128~SSD 256 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ל3 שנים , שיהיה אמין. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. *הערות: קראתי גם שכדאי פאנל IPS , אם יש אז שיהיה. כל שאר האלמנטים פחות חשובים.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקרון עבודה כללית - גלישה, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, סוג מסך לא קריטי. * רזולוציית המסך? עדיפות ל-1080X1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות ה-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חובה SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יהיה נחמד, ל…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בלימודים בבית ספר למוזיקה ולכן חשוב שיתאים גם לתוכנות הקלטה ועריכת אודיו כמו CUBASE לדוגמא. שמתי עיין על ZENBOOK דגם UX305LA אלא שהדגם עם מעבד I5 אזל במלאי איפה שחיפשתי. יש לי אפשרות לרכוש באילת בשבוע הבא. גודל רצוי הוא 13.3-14 ומשקל פחות מ1.5 קילו. לא צריך טאצ'. מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1. מה התקציב ? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בראש ובראשונה לתכנות, כך שהקמפולים יעברו חלק. שתוכנה כמו פופקורן טיים תריץ סרטים כמו שצריך, ואולי אולי גם למשחק כמו PRO, אבל זה פחות חשוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): תכנות - ECLIPSE, והרצת LINUX דרך תוכנה ייעודית שמדמה מערכת הפעלה של לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה מחשב לחבר בעיקר לגיימינג בלי עבודות וידאו וכדומה, הוא מריץ מסך של 27אינץ' עם רזלוציה של 1440. אפשר בלי דיסק קשיח, אך חייב SSD. אין דרישות מיוחדות פרט לכך. רוצה להזמין ולהרכיב בחנות אחת, ככל הנראה ksp/ivory אלא אם יש לכם המלצות אחרות איך המפרט הבא? מארז: Corsair Carbide Series 100R בצבע שחור ספק: Corsair CP-9020098 VS650 VS Series 650W לוח אם: לוח אם Asus B85M-G מעבד: Intel Core i5-4690 Haswell Tray מאורר למעבד: CoolerMaster Hyper TX3 EVO ססד: Corsair Force LS 240GB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1600MHz כ.מסך: MSI AMD Radeon R9 390 Gaming מחיר 4842 באייבורי
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1.התקציב המקסימלי הוא 9K, יש לשים לב שהתקציב כולל עכבר, מקלדת, מסך וכל ציוד היקפי אחר ששכחתי כרגע. א.יש לנסות ולחסוך, אבל לא עקרוני. ב.לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2.המחשב מיועד לגיימינג בעיקר, בנוסף לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. ב.מחשקים לדוגמה- the witcher 3, shadow of mordor, swtor אני מעוניין שהרבולוציה תהיה גבוהה, שכן במשחקים אני נהנה בעיקר מהגראפיקה ומהסיפור, מכיווון שחלק ממטרת הנושא היא להחליט כמה להשקיע מהתקציב במסך אני לא יכול לומר עדיין מה הרבולוציה שלו. 3.יש צורך בכל הציוד היקפי, אני קונה מחשב מאפס ויש צורך בכל מה שמסביב-מסך, מקלדת, עכבר, אוזניות (במקום רמקולים) וכל ציוד נוסף שאני לא חושב עליו. 4.כנאמר מקודם, התקציב כולל הכל 5.אין צורך שהמחשב יהיה דומם, אבל …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שבוע טוב! הינה עברו שלוש וחצי שנים ואני שוב פה מבקש עזרה. פתחתי פוסט בפורום מסכים לגבי הרלוונטיות של המסך שלי האם הוא מתאים למחשב, נרשם לי שם שכן (למקרה שמישהו לא מסכים אשמח לשמוע): DELL U2312HM 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, העדפה היא לא להגיע למחיר הזה אך אם יש קפיצת מדרגה אני מוכן לשלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך למקרה שזה לא מספיק אך אותה הערה משורה מעל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים והורדות, אני לא צופה במחשב רק מוריד דרכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שום תוכנות ב…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית אינטנסיבית הכוללת חישוביים מקביליים (CPU וGPU) הדורשים זיכרון רב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-