עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon X2 Dual-Core QL-66 2.2‎ GHz‏, מטמון L2 של ‎1 MB

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. ראיתי את הכתבה על המבצעים של AMAZON וחשבתי על לקנות אחד מן השניים: 6000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20&th=1 או 5000 ש"ח בערך https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-10750H-Keyboard-G512LW-ES76/dp/B0863Y4QGV?tag=hwzone0f-20 ויש מצב, בתלוי בתשובות, שאולי אפילו אשקיע אקסטרא על הMSI: שעולה 7500 ש"ח בערך https://www.amazon.com/MSI-A10SFS-287-Professional-i7-10875H-Win10PRO/dp/B08DHY3VF6?tag=hwzone0f-20 יש לי כרגע מחשב שקניתי לפני 3 שנים בערך, משהו ב2400 שקל(בזמנו) של Asus, כרגע משרת אותי טוב אבל אני די מוגבל. אני בן אדם עסוק ואין לי כל כך זמן, אבל פעם בשבועיים-חודש יש לי …

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3000, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - nice to have 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - מסך, מינימום 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא …

• 0 תגובות
    • 397 צפיות
  4. Started by 1ido1,

מטרות המחשב? לראות סרטים (לא HD), שירים, לגלוש ב-FACEBOOK לדבר במסנג'ר וכו' גודל המסך? 10 ומעלה משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, רק יציאות USB רגילות בלוטות? לא משנה גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB לפחות זיכרון פנימי? 1GB לפחות צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. היי, מעוניין במחשב שולחני (ללא ציוד הקיפי) לצורכי פוטושופ ואדובי. בשלב ראשון המחשב יכול לשמש לצורך בסיסי יותר, כך שחשבתי על מחשב בר-שדרוג. חשבתי על מחשב עם 16 גיגה שניתן יהיה לשדרג ל-32, כרטיס מסך על הלוח שניתן יהיה לשדרג לחיצוני, דיסקים שניתן יהיה להוסיף וכו'. בגדול הדגש צריך להיות על הבסיס – מארז-ספק-לוח-מעבד (זה מה שלא ישדרג אם יישאר תקין). פירוט נוסף מטה: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מרבי 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש גרפי ומשרדי, עבודה בתוכנות פוטושופ, לייטרום ואדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמ…

6. שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש את המחשב הנ"ל http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-d630-t7100.htm עם התוספות 2GB זיכרון (2*1G) + וינדוס ויסטא + 120GB 7200RPM דיסק . סה"כ יוצא 6500 ש"ח. רוצה חוות דעת על החנות notebookclub . האם יש אופציות להנחות אם הרכשיה תהיה במזומן. חוות דעת על המפרט תתקבל בשמחה גם . תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by omri_ro,

שלום הבאתי הבייתה היום חתול חדש מדגם MICROSOFT BLUETOOTH NETWORK MOUSE 5000 ואני לא מצליח לחבר אותו למחשב (שכולל בתוכו חיבור BT) אגב את הפלאפון ומחשב כף יד הצלחתי ללא כל בעיה. כשאני מנסה לחבר את החתול אז האשף של WINDOW מזהה אותו אך לא מצליח להתחבר(פשוט נותן הודעה שהחיבור נכשל). אגב במחשב אחר הצלחתי לחבר אותו (למחשב חיבור BT חיצוני עם דונגל). תודה לעוזרים(וגם למי שרק ינסה ;D)....

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. אני זקוק למפרט של מארז+ ספק, מעבד , לוח אם, זיכרונות (2 GB ביחד), כרטיס מסך טוב (Radeon), צורב DVD , דיסק קשיח (200+ GB) הכל במחיר כולל של 2000- 3000 לא עובר את ה3000. אני בניתי לעצמי אבל גיליתי שאני צריך עוד דברים. ועוד דברים. כמו מין חיבור מהספק לכרטיס מסך למשל Radeon X1950GT לפעולה טובה. זיכרונות CL 4. ספק אני מעדיף ספק זול וטוב שישרת את המחשב שלי. הכל מהאתר http://www.gibornet.co.il/ או מכל אתר שיש תאפשרות לקנות מנתניה. תודה רבה על ההשקעה מראש

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  9. Started by david85,

אח שלי רוצה לקנות מחשב שיהיה לו בעיקר לשמוע שירים ולאינטרנט, לאינטרנט כבר דאגנו, רק מה שנשאר זה המארז עם כל החלקים {מתוחכם, אה?}, תנו לי ממיטב מפרטיכם ושימו לב שזה עד 2000 שקל, בלי מסך, וזה לא צריך להיות בשביל משחקים או מחשב חזק במיוחד שאמור להריץ תוכניות בומבסטיות. תודה רבה מראש, ממני דודי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D‎ תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nondos,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) התקציב הוא בין 3000 ש"ח ל 4500 ש"ח עם עדיפות לסביבות ה 3800 ש"ח המחשב יקנה בארץ גודל המסך: 14" - 15" משקל רצוי: אין חשיבות למשקל כל כך רוב הזמן המחשב יהיה בבית האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, שעתיים - שעתיים וחצי זה סבבה האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות: כן גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 גיגה צורב DVD: כן האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: dell, lenovo אבל גם פתוח לחברות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by Gil80,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by tidan31,

שלום! על איזה משטח מומלץ לשים את המחשב נייד משטח עץ או זכוכית או משטח אחר שאתם ממליצים חוץ ממשטח קירור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אני מחפש נייד לצורך לימודים ( אופיס אינטרנט ויזואל סטודיו ) . תקציב משוער בין 3500-4000. לרוב המחשב נמצא בבית כך שלמשקל איו חשיבות ומסך של 15.6 יעשה את העבודה. אין גם חשיבות לאורך סוללה למרות שעדיף שתחזיק כמה שיותר. חשוב שתהיה יציאות HDMI ו - ESATAלגבי האחריות אני מעדיף 3 שנים לראש שקט יש עדיפות שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה הכי חשוב לי במחשב שיתחמם כמה שפחות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by NOAARBELOV,

לום, אני שוקלת לקנות מחשב נייד בארה"ב, אבל אני לא מבינה כל כך במפרטים.. אני צריכה מחשב בעיקר לעבודה עם מסמכים, ומדי פעם סרטים. לרוב אני עובדת במקביל על כ-עשרה מסמכים. מה שחשוב לי זה שהמחשב יהיה מהיר גם כשאני פותחת המון מסמכים ותוכנות במקביל, לא יתחמם, ושהבטריה תחזיק יחסית הרבה זמן. זה המפרט: Processor : Intel Pentium Dual Core 2.0Ghz T4200 Memory (RAM) : 4096MB Primary Hard Drive : 160GB Secondary Hard Drive : None Video Card : Integrated Video Card Optical Drive : DVD/RW (DVD Burner) Screen Size : 14" Wide LCD Wired Network Card : Included Bluetooth : None Wireless Network Card : Included Fingerprint Reader : None Webcam : None Battery : 6 Cell Battery Color : Black Oper…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by pakpaz,

הי אני מחפשת ספק כוח למחשב DELL 19.5V 4.62A במחירים נמוכים למשהו יש מה להציע? פזית 052-8580165

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. חברה אני לפעמים לא מצליח להפעיל את האפשרות של אינטרנט אלחוטי זה עושה לי בעיות למישהו יש מושג אם יש דרייבר חדש לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב הזה?תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. -המשחקים הם משחקים קלים: BF2 ו-PES, לכן הכרטיס מסך יהיה בסגנון של 3650 או 2600XT, עדיף לא לעבור את ה-600 שקל ברכיב הזה אם כי אם נשאר מקום בתקציב עדיף להשקיע פה. -דרוש כרטיס טלויזיה להקלטה. -דיסק קשיח 320 ג"ב. -אם זה כדאי לא אכפת לי שיהיה אוברקלוק למעבד(אך שהחנות תעשה את האוברקלוק). -המארז צריך להיות עם כניסת אוויר קדמית וללא כניסה צדדית-הוא ממוקם במקם יחסית מוגבל בכניסות אוויר מהצד. -דרוש צורב DVD. -זכרונות 2GB עם אפשרות להרחבה בעתיד. -לוח אם חשבתי על P35 או P31. -ספק כוח שיהיה עמיד. -חריגה בתקציב אפשרית אבל רק אם היא כדאית ובבקשה לפרט למה. תודה!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  20. הבנתי שיש כל מיני תוכנות שעוזרות לראות עד כמה הסוללה "נשחקה", וכל מיני תוכנות שעוזרות לשפר את אורך החיים של הסוללות - אפשר לקבל לינקים או הכוונה? אה - ברח לי מהראש, אני כרגע עובד עם המחשב בעיקר במקומות שיש בהם חיבורים לרשת חשמל - האם זה מקלקל את הסוללה אם אני עובד מחובר לחשמל?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  21. מצטער על הכותרת המוזרה אני אוטוטו מקבל מעבד קונרו, ורציתי להרכיב מפרט סביבו. אני לא סגור על התקציב שלי, והייתי רוצה לקבל שני מפרטים. אחד עבור תקציב של 2,600 ש"ח והשני עבור תקציב של 3,600 ש"ח. השימושים של המחשב יהיו: בשנה הראשונה משחקים לאחר מכן בעיקר מחשב משרדי וקצת משחקים. אין צורך בציוד היקפי או מסך (או מעבד ). אני מתכוון גם לקנות מסך LCD 19, אבל לא במסגרת תקציב זה (אשמח לקבל המלצות אם יש לכם). המעבד המדובר הוא E6600 (זה עם ה 4MB קאש). תודה! נ.ב. אם זה ייתן חיסכון משמעותי, אני אוכל לקנות במזומן ולפצל חנויות. אבל כעקרון אני מעדיף לא להתרוצץ ממקום למקום.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. שלום חברים יקרים! כהרגלי פעם בכמה שנים הגיע הזמן להתחדש במכונת משחקים, וכמו תמיד אני מעריך מאוד את ה input שאתם מספקים כאן. אני מחפש מחשב גיימינג (הכל מהכל) באיזור ה 5000 שקלים (אני אקנה באילת, אז אפשר לקח את זה בחשבון) אפשר לשחק עם הסכום בגבול הסביר, אין תקרה, פשוט להיות ריאלים. אין צורך בציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולמה שבתוכו. לא אכפת לי כמה הוא רועש גם, ואני לא מתכנן לבצע OC בשום שלב. כרגע יש מסך FHD, אולי בעתיד יהיה 4K או עוד 2 FHD לשילישיה סך הכל. אין צורך בכוננים קשיחים בתקציב, אבל אני כן אשמח להמלצות על כונני M.2 בין 128 ל 512 ג'יגה (PCIEx4), וכונני SSD רגילים בין 256 ל 512 ג'יגה. דברים שחובה שיהיו: USB TYPE …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sage.er,

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4150017-4212597.html http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-3848802-3848802-4156509-4194115.html שניהם של HP. אחד מסדרת ה Notebook השני מסדרת ה Pavilion מה ההבדל בין הסדרות ולמה המחיר שלהם שונה?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  24. למכירה סוללה חדשה ומקורית למחשבי ASUS, דגם A42-U53, באריזה, מעולם לא היתה בשימוש, 6 תאים, מוכר כי הדגם לא מתאים למחשב שלי. דגם דומה עולה בזאפ 499 ש"ח, מוכר ב-200. אמורה להתאים לסדרות הבאות: ASUS U33, ASUS U42 Series, ASUS U43 Series, ASUS U52 Series, ASUS U53 Series תמונות ניתן לראות כאן: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=5c344a9db59917a5024b480b407d05d54e5 טלפון: 052-9759814 יניב

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.