ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1400 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב, ואל תתחילו להגיד לי עכשיו עדיף לקנות מחשב חדש וכאלה, מלעשות שזה מה יש ואני רוצה לשדרג עם התקציב הזה. המחשב שלי: Intel E6320 MSI RC410M2 2GB Ceon 667Mhz EZcool 350W Gainward 9400GT 512MB אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך והמעבד.. בגלל שאני משדרג אותם אז לפי מה שהבנתי אני יצטרך גם ספק כוח חדש. שחכתי להוסיף: המחשב הוא בשביל משחקים בעיקר, אז חשוב לי הכ. מסך, אני משחק על רז' של 1360X760 ואני מבקש את השדרוג הכי טוב שאני יכול לקבל עם התקציב הזה, תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקציב הוא: 3.500K המטרה: גיימינג... קול אוף דיוטי GTA V בטרפילד.... הכרטיס מסך ברשותי... GTX 680 4G... איזה מעבד אפשר להצמיד לו? i3 i5 איזה ספק? אשמח לתשובה...
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לרכוש מחשב All In One שתופס פחות מקום, עדיפות למשך טאצ'. עכשיו אני שואל כי מצאתי במבצע מחשב HP TouchSmart 520-1010is מסך 23' טאצ' מעבד i3-2120 כ.מסך Radeon HD 6450A 1GB זיכרון 4GB DDR ודיסק קשיח 1 TB מחיר 5184ש"ח ואני מתלבט גם על המחשב Dell Inspiron one 2320 touch מסך אותו דבר מעבד i3-2000 כ.מסך מובנה מחיר 4000ש"ח בכל מקרה תהיתי איזה מחשב רגיל נייח אני יכול לקנות במקסימום עלות/תועלת במקסימום 5000ש"ח למשחקים בעיקר ועריכת תמונות ווידאו טיפה . וגם איזה מחשב all in one מומלץ לדעתכם תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה נייד לשימושים פשוטים - אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא קריטי זמן סוללה ואפילו עדיף כמה שיותר גדול כי הוא יהיה לשימוש ביתי בעיקר. יש לי גג 4000 שקלים להוציא על הנושא אבל אם יש אלטרנטיבות טובות בפחות כמובן שזה בונוס. תודה גיא
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לדעת איזה מפרט יוכל להתאים לבקשה הנ"ל. התקציב שלי נע בין 1000- 2500 ש"ח אבל כמובן שאני אעדיף כמה שיותר (בכל זאת סטודנט) , ולבנתיים אין לי צורך ברכיבים עקפיים (מקלדת,מסך,עכבר וכ'ו ) . אני אשמח עם תוכלו לעזור לי , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שבת שלום ומבורכת, בלי ציוד הקיפי, בלי ספק - מחשב בשביל BF3 וסקיירים לאחי הקטן. אני מבינה קצת יותר מההוריםן אז הבטחתי לו שאעזור לו שאוכל. אני מרכיבה פנימה את הספק, כל השאר הם מתקינין. [table][tr][td]ntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX[table][tr][td] - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪859 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪379 [/td][/tr][tr][td]GZLX10[/td][td]Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪238 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]ST1000D…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כונן הDVD לא נפתח בלחיצת כפתור מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי אתמול דל 1525 והתקנתי אותו ללא סוללה כלומר הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המחשב לחשמל. כעת אני רוצה להטעין את הסוללה כאשר המחשב כבוי. אז חיברתי את הסוללה חזרה למחשב וחיברתי אותו לחשמל אך אני לא רואה שום חיוי המצביע על כך שהסוללה אכן נטענת. מישהו יודע מה אני אמור לעשות והאם זה פוגע בסוללה אם אני מטעין אותה בפעם הראשונה כאשר אני גם עובד אם המחשב?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סינון רחב והתלבטויות רבות, נשארתי עם 2 אופציות בחירה של הדגם הנ"ל. 1. http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2103 (מעבד i5-430M עם כרטיס מסך של ATI) מחיר: 3829 ש"ח 2. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-330m.htm (שהכוונה כמובן לשדרג לCore i3 350M) מחיר: 3270 ש"ח 3. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm (מעבד i5-450M עם כרטיס מסך מובנה) מחיר: 3650 ש"ח יש לי מס' שאלות פשוטות למבינים שמבניכם: 1. ההבדל בין האופציה 2 ל 3, היא המעבד בלבד. האם שווה להשקיע 380 ש"ח ולשדרג מ i3 350M ל i5-450M ? (ככה זה יוצא אחרי החישוב של השדרוג ל Core i3 350M) 2. בין 1 ל-2 השוני זה בעיקר הכרטיס מסך. אני כמו רובנו תמיד מעדיפים "שיהיה", א…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזאת די התפרצות (לא קראתי כאן דיונים אחרים מהסיבה שאני מאוד לחוץ בזמן וזקוק למענה פרטני מידי) - יש לי שלושה ימים להגיש מפרט מחשב שעונה על הצרכים שלי ואין לי שום ידע כלשהו בחומרת מחשב, אודה למענה מהיר! - אני מעצב גרפי שמשתמש בתוכנות הבסיסיות (פוטושופ\ אילוסטרייטור) אבל בנוסף לזה אני עובד המון עם מאיה (Maya) תוכנת תלת מימד - בדומה ל- 3d max זאת אומרת שאני זקוק למפרט "חזק" לשימוש תלת מימדי במיוחד שיוכל להחזיק את התוכנה הכבדה שתעבוד במהירות ובצורה חלקה ובנוסף לא יקרוס תחת עומס של רינדור. הסכום שניתן לי להוציא הוא - 5200 ש"ח (אין צורך במסך) אם מישהו הבין מהו הצורך ויכול לעזור לי במפרט שבאמת יענה לי על הצרכים במידת המקסימום שאפשר בסכום הזה אני אודה לו מאו…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב ביתי, עם שימושים משרדיים ועבודת תכנות, במחשב יהיה גם תוכנת שרת משיה (PLEX) לשימוש של שאר בני המשפחה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PLEX - תדיר , WAMP -תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23 DELL, רזולוציה 1920X1080 -לאי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בנו לי מפרט בKSP, ביקשתי בלי כרטיס מסך, כי אני לא חושב שאני צריך אחד כזה מכיוון שהמחשב הוא לא מחשב גיימינג, יותר עבודה. ובמיוחד עם המחירים שלהם, אבל אני משאיר לי את האופציה להשתדרג בעתיד. השאלה שלי אם היכולות העיבוד הגרפיות של המעבד\לוח יספיקו לי בישביל פיתוח בתלת מימד. לא דברים מורכבים כמו משחקים עתירי תקציב, משהו פשוט יחסית, שרץ בWEB. (למי שלא ידע FLASH רץ על openGL). אבל בכל זאת שיוכל להחזיק משחקים כמו LOL (מתפשר על ביצועים) מבחינת זיכרון, אני רציתי 32GB אבל אמרו לי שאני משוגע. הטענה שלי היא שאני מריץ הרבה תוכנות כבדות במקביל (ECLIPSE, FLASH CS, PHOTOSHOP) ואולי גם איזה מכונה ווירטואלית או שתיים. אולי בכל זאת יספיקו לי 16? ומה לגבי המהירות שלהם (מה שהציעו לי זה 16…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, מה לקחת כדי להתקין בתוך האולטראבוק כדי לשדרג ל-SSD? SSD OCZ Vertex 3 240Gb 7mm קישור 223$ או: SSD Mushkin Chronos 240Gb 7mm קישור 178$ אני מתקין אותו בתוך Asus UX32VD. השאלה אם שניהם דומים בנקודות ההברגה כדי שאפשר יהיה להתקין אותם באותה דרך. למי שמבין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות NAS עם מפרט חדיש שיוכל לענות על הדרישות : חסכוני בחשמל ,שיאפשר סטרימיניג של תוכן גבוה (3d 1080p) , הזרמת מוסיקה לdac, שרת הורדות ל usenet אני חושב שלא אצטרך מעבר ל4tb ראיתי שיש הרבה לוחות COMB מבוססי אטום וגם כאלה של AMD אבל אני לא בטוח לגבי תאימות עם כל מיני תוכנת של NAS : FREENAS UNRAID ואפילו אובנטו (לפעמים אין תאימות עם AMD). לגבי HDD לא בטוח מה עדיף GREEN או RED או לא שניהם - חשוב לי שלא יהרסו לי אחרי שנתיים . קנייה אפשרית בארץ או בחו"ל.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים לארה"ב ורוצים לקחת איתם לפטופ כדי להזמין מלונות על הדרך ולצרכים כללים.. חשבתי להמליץ להם לקנות נט בוק בגודל 10 אינצ' בגלל הנוחות והמחיר הבעיה שלי שיש מליון דגמים של המחשבים האלה, ואני לא ממש מצליח לראות הבדלים הייתי שמח אם משהו יסביר לי מה ההבדל בין נטבוקים של לנובו לקומפאק ל-MSI לדוגמה ובנוסף הייתי שמח לקבל המלצה לדגם הכי משתלם (הכוונה המחיר הכי נמוך לביצועים הכי סבירים)
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אני צריך מן כמו מערכת שיש ב-PCH ואצל הדובים: http://www.pch.co.il/builder - רק בדולרים! חיפשתי הרבה חברות ב-PRICEWATCH.COM, אבל לשום אתר אין מערכת בניית מפרטים כזאת... נ.ב. ושיהיו חברות זולות (לא VOODOOPC ו-ALIENWARE וכו')! תודה!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוות דעת כללית על המחשב : http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i14z-4400sLV-14-Inch-Ultrabook/dp/B009FX7CHC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1355592431&sr=8-7&keywords=14z נתונים מדוייקים יותר ניתן למצוא בקובץ PDF הזה : http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/electronics/dell/cnet_datasheet_Inspiron_14Z_i14z-4400sLV.pdf תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הצרכים הם משחקים וסרטים [גם HD] במסך 22-24 תודה 1 מפרט מלא: Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 Mhz Gigabyte GA-P35-DS3R Kingstone DDR2 4096MB 667Mhz Club3D HD4850 512Mb 256Bit WD WD3200AAKS 320 GB SAMSUNG HD161HJice160GB Sunbeam Tuniq Tower 120mm Blue Led Enermax Liberty 400w Sony Nec dvd RW 3D Aurora 570 2 מעבד: DUAL CORE P4D 775 930 3.0GHZ 4MB מאוורר: CL-P0114 Thermaltake Big Typhoon לוח-אם: GigaByte GA-8I975X-C זכרון: DDRII 667MHZ 1024MB X 2 =2048mb דיסק קשיח: WD 250Giga SATA II 16MB Buffer כרטיס גרפי: Leadtek Quadro FX1500 PCIE מארז: COOLERMASTER CENTURION T05-UW ספק כוח: ANTEC 480W Truepower version 2.0 3 AMD Phenom x3 8550 Triple-Core Stepping B3 2.2GHz AC FREEZER 64 PRO…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
נכון, זה לא לכל אחד, אבל.... בחמש אלף דולר תקבלו מחשב עם קסאון 8 ליבות, 128 גיגה ראם וכרטיס רדיאון vega לקינוח. בטח יהיו פרטים גם כאן באתר.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב נייד אבל אני הרבה זמן כבר לא מעודכן בכל הקשור למחשבים אז אשמח מאד לעזרה. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, משחקים וכמובן שימוש בייתי. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.4 אינץ' (שאלה- מה ההבדל בין מבריק למאט ?) הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: האם יש הבדל מהותי בין 2GB ל4GB? זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. לפחות 3 חריצי USB. מבחינת רמקולים: רוב הזמן מחובר למערכת סטריאו כך שרמקולים פחות חשוב לי. כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. לא צריך תוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוס…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר התחברתי ברשת צבורית אלחוטית והכל היה טוב ויפה, הגעתי הביתה והכפתור של הרשת האחלוטית נשאר כתום, ולא משתנה לכחול, כשאני לוחץ עליו הוא משתנה לי ממצב wlan off למצב wlan disabled וחזרה, הרשת האלחוטית בבבית עובדת(בדקתי עם מחשב אחר באותו מיקום פיזי..) מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב לצרכים שלי - בעיקר עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו. תקציב: עד 3,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אפשרי ב500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר לחסוך . מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית| גיימינג כבד או קל| עריכה גראפית |עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): האם דרושה מערכת הפעלה חוקית כחלק מין המחשב?: ווינדוס 10 מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב , שבועות הקרובים (פחות מחודש כנראה) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: כרגע לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: אני באילת השבוע האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
רוצה להזמין בבלאק פריידי מחשב אז אשמח לשמוע המלצות על מחשבים שהזמנתם מאמזון בעיקר של dell. והאם יש הבדל גדול בין new לביןlike new במחשבים. מפרט מסך: 14-13 ברזולוציית FHD זיכרון ראם: 8GB זיכרון פנימי: 256GB SSD מעבד: INTEL CORE I5-8250U ומעלה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-