עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Voodude,

יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by bokertov,

היי כולם אני מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 11.6-13.3 , בתקציב של עד 3500שקל אני מתלבטת בין 2-3 דגמים, ואשמח לשמוע חוות דעת אם מישהו יודע ומכיר HP Pavilion dv3-4300ej מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-380M, 2.53GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 13.3’’ HD LED HP BrightView רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 7200RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6370M תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth כונן: DVD SuperMulti סוללה: 6 תאים מימדים: 32.3x22.2x3.05 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.08 ק"ג צבע: שחור-דובדבן מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים מחיר 3200 ש"ח לבין מחשב פאקרד בל BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: W…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by alergic,

מחשב נייד עם חלקים מהירים לעבודה פשוטה אבל מהירה אין חובה לכרטיס מסך יקר וקרטיס הקול יכולים להיות ON BOARD 80 GB

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את המחשב הנוכחי שלי במחשב בהרכבה אישית חדש לגמרי. המפרט צריך להתמקד בביצועי גיימינג ברמה הגובהה ביותר (כמובן בהתאם לתקציב) שיוכל לנתב איכות שידור גבוהה אני עובר דירה ומחפש מארז מעניין בסגנון SCIFI עם כמות RGB לא מוגזמת. מצחיק לבקש את זה אבל שכרטיס האינטרנט יכלול גם חיבור WIFI ( שלי קיום לא כולל ) חשוב: אני מעוניין לרכוש את המחשב בארץ. (אני מהצפון) בסך הכל הדרישות פשוטות, מחשב חזק לגיימינג וסטרימים! שיתחזק אותי ל4~5 שנים הבאות. אני משחק בעיקר COD:MW ובעיקרון כל משחק אפשרי שייעלה על הדעת. אין צורך לכלול WINDOWS או מארזי OFFICE כרגע בעל 3 מסכי מחשבים כ…

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by T0-R3ST,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD , שימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Markis,

מחשב נייד hp pavilion dv4140ea שהזכרונות שלו במהירות 333. ניסיתי לשדרג לזיכרון של gskill שנתוניו הם: ddr512 pc-2700 cl 2.5 so-dimm אולם המחשב סירב לעלות. ניסיתי את הזיכרון הנ"ל גם על מחשב lg שעובד עם זיכרונות שמהירותם 333 וגם שם זה לא הצליח. ניסתי לבדוק אם החלפת / הוספת הזיכרון מצריכה הגדרות בביוס ולא מצאתי כלום. האם הבעיה בזיכרונות של gskill או שפספסתי משהו ?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by redead,

המחשב הוא לצורכי לימודים בגדול חיפשתי בעיקרון מחשב 13.3 ואז נתקלתי בדגם הזה עם מסך 14 אינץ הוא בעיקרון מגיע עם i3 Processor 2310M , דיסק קשיח של 500 ג'יגה ו4 ג'יגה זיכרון עלות 2910. מומלץ? יש אולי דגמים אחרים באותם רמת מחירים שכדאי להתסכל עליהם ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. אני צריך המלצה לנייד פשוט עד 1500 שקל לאמא שלי שיהיה לה לגלישה באינטרנט וזהו . שיהיה מסך נורמלי ולא קטן מידיי . תודה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום! לפעמים המסך כבה ונדלק לאחר מספר שניות, והמערכת מודיעה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד ונעשה עליו RECOVERY. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויוכל לעזור? בנוסף רציתי לדעת שעם הקנייה שלו, לא קיבלתי שום דיסק התקנה של מערכת ההפעלה, ורציתי לדעת במקרה שארצה לפרמט, מה אני אמור לעשות לגבי הנושא הזה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by alergic,

אחרי חיפוש מייגע ברחבי הרשת הגעתי לשני המחשבים הנל: Lenovo B5400 MB824IV http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-b5400-mb824iv?aff=Zap מחיר זול. מעבד M עם כרטיס מסך סביר(למרות שרשום 1GB לא מצאתי שיש גרסא כזו, בכל מקרה אברר עם החנות לפני קניה) Toshiba Satellite L50-A-1D5 http://www.winprice.co.il/Product.asp?PID=L50-A-1D5&Cat2ID=0&Cat2Cat1ID=17&Rnd=05/12/2014%2018:17:42 הבדל של 800 שח מהקודם. מעבד I7 4700M רשת GIGABIT השאלה המתבקשת האם 800 ש"ח הבדל שווים את הבדל הביצועים בין המעבדים ושאר ההבדלים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל ניכר אז אפשר לחרוג ב400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMO למיניהם. Destiny, Dark Souls 2, No Man's Sky, The Witcher 3. הכי חשוב שיתמוך בUnreal Engine 4 שיבוא עלינו לטובה (השערה גם טוב ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -ל…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by yonaboos,

אני בקרוב מזמין מארצות הברית את המחשב הבא: http://www.amazon.com/N53SN-EH71-15-6-Inch-Versatile-Entertainment-Aluminum/dp/B005SQMBK8/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1330441545&sr=1-5 אשמח לחוות דעת על המחשב הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  15. ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא כרטיסי מסך במחשבים ניידים. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם לכל מחשב נייד יש כרטיס מסך? ת: לכל מחשב, נייד או שולחני חייב להיות שבב גרפי (GPU - Graphics Processing Unit) שאחראי על תצוגה. כשמדובר במחשבים שולחניים, הGPU יכול להיות מובנה בלוח האם (integrated GPU), או על כרטיס חיצוני (discrete GPU). לעומת זאת, בניידים, משיקולי מקום, הGPU, גם אם אינו integrated, יהיה מולחם ללוח האם ולא על כרטיס נפרד. למרות ההבדל הזה, הGPU ממלא במחשבים ניידים אותו תפקיד כמו במחשבים שולחניים. משום שהביטוי "כרטיס מסך" שגור בפי כולנו כשם נרדף לGPU, נמשיך להשתמש בו גם כשנדבר על GPU של מחשב נייד, על אף שמבחינ…

• 0 תגובות
    • 28k צפיות
  16. Started by Shoko,

הסיבה שזה HP היא שאנ יכול לרכוש אותו בלי מע"מ (רק מחשבי hp). אני מתלבט אם באמת משתלם להשקיע כ"כ הרבה כסף. חשוב לי שאלה יהיו רק דגמים עם 3 שנות אחריות. שימושים : לימודים , תיכנות , אולי גם מכונות וירטואליות. חשוב לי סוללה שתספיק לכמה שעולת טובות ולא אצטרך להיות עם חיבור קבוע לחשמל. מה שחשבתי שארכוש עד עכשיו הוא ה- hp folio 13" אני מעוניין במסך 13-14" . ישנה את האפשרות הזו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815734 או זו http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2103&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he שאני לא כ"כ מבין למה יש בניהם הבדל מחירים וכמובן אם כדאי להשקיע בפוליו ומה ההבדל בין שני התתי דגמים שלו : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19445&cf…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Dark Respect,

[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש בהכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עם משתלם עד 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. A.V.A SF2 COD4 BATTLEFIELD LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות [לא צריך תמחשב הכי טוב בעולם אבל משהו סבבה לפחות] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by david7885,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ 3.3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב יעשה בו שימוש של גלישה רגילה באינטרנט, סרטים באיכות גבוהה, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיודע לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Bf4,fifa 16, משחקים שיצאו בעתיד הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Omga4000,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אך יש להתחשב ב"כדאיות" המוצר. כלומר: אם כרטיס מסך שעולה 1,500 ש"ח נותן ביצועים X, וכרטיס מסך אחר עולה 2,500 ש"ח, אבל טוב ממנו רק ב-2% יותר, יש לבחור בכרטיס שעולה פחות (יחס עלות-מחיר). אין צורך לנצל את הסכום "בכוח". ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-150 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: משחקי FPS למיניהם - Call of Duty, Battlefield.. משחקי MMORPG (אונליין) - Dekaron, Diablo, Path of Exile.. משחקים שונים כמו GTA V, Just Cause (כשייצא) וכו'.. רזולוציה טבעית: 1920x1080. מסך AOC 2341Va בגודל 23'. הגדרות גרפיות גבוהות. 3…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. היי. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1548 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪370 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 550 Ti…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by BENNY-L,

Hiper Type-R MK2 880W ראיתי שקיבל המלצות חמות השאלה כזאת מאיפה אפשר להשיג אותו ואם רק מחו"ל אז נאיזה חנות אני יודע שהחשמל בחול זה 110 ובארץ 220 אז מה עושים בנידון

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ronnyeps,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב 2 ב-1 כמחשב משני. אחרי הרבה בדיקות והתאמות למסגרת תקציב, אני מתלבט בין שני מחשבים. 1. lenovo yoga 300 מעבד N3700 4gb DDR3L1600 כונן קשיח היברידי 500+8 1850 ש"ח, אחריות לשנה. 2. dell inspiron 11 מוחדש אותו מעבד אותו זיכרון כונן קשיח 500 רגיל. 1599 ש"ח (דרך בהצדעה) אחריות לשנה לפי מה שראיתי באינטרנט, המסך ביוגה 300 מאוד בעייתי (TN) ופחות טוב מזה של הדל. גם זמן הסוללה קצר יותר אצל הלנובו. אני מתלבט בגלל שתי נקודות: כמה העובדה שהכונן של הדל לא היברידי זה חיסרון? כמה העובדה שהדל מוחדש צריכה להשפיע על ההחלטה?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים