ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי, צריך את העזרה שלכם מחפש מחשב נייח, בעיקר לתכנות, צריך המון זכרון, לפחות 32GB, על המחשב עולים הרבה דוקרים, VM, מלא טאבים פתוחים (כן כרום זולל זכרון). לא צריך ציוד היקפי. משחק פעם בשנה, לא אכפת לי שלא יעבוד מהר או על איכות גבוהה. יכול להיות שכרטיס מסך מובנה מספיק לי. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99% לתכנות, גלישה (עד 100 טאבים), צפייה בתכני 4K, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
לא לפטופ רגיל, המחשבים הניידים הקטנים בגודל של ספר (המסך שלו הוא 8 אינץ' עד 9 אינץ' משהו כזה מבוסס על זיכרון פלאש ולא על הארדיסק, פשוט לא יודע איך נקרא הסוג הזה של הניידים) קיצר, צריך המלצה לאחד כזה, שיהיה כמה שיותר חזק ....
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
מחשבים ניידים Dell - Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008 Model Name IN-RD09-2008 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800) GPU Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared Sound 7.1 channel stereo sound with speakers Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Yes S-Video Out Yes USB 4XUSB 2.0 RJ-11 Yes RJ-45 Yes IR No FireWire IEEE1394a OS…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד לעריכת וידיאו - מחפש מחשב בסביבות ה4,000 ש"ח (יכול לחרוג עד ל5,000 אבל עדיף שלא) שיתאים לעריכת וידיאו ושהתוכנות של אדובי (פרימייר ופוטושופ) ירוצו בו בקלות. יש לי איזו העדפה קלה למחשבים של Lenovo, אבל אשמח לשמוע על כל מה שטוב. מעדיף בלי מסך מגע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי למסחר ועבודה על בסיסי נתונים (Database), אני עושה הרבה העברת נתונים בין תוכנות (בעזרת DDE) והרבה עבודה על בסיס נתונים MSSQL Database אין משחקים בכלל. תקציב - כ 3000 עד 5000 ש"ח, עדיף לחסוך, אבל אני לא באמת חושב שזה יקרה, לא לעבור את המקסימלי שני מסכים מחוברים למחשב (יש לי) אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, מסך) שקט חשוב לא מתוכנן בכלל אוברקלוק בשל אופי העבודה, אני חושב שצריך להשקיע במעבד, זכרון ודיסק SSD ולכן בחרתי - מעבד - Intel i7 4790 3.6G זכרון - G.Skill Aegis 2x8GB DDR3 1600Mhz דיסק SSD - Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III כל השאר לקחתי משהו …
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה קניתי לבסוף את הAsus N550JK-CN065H יש לי כרגע בעיה איתו בחיבור לרשת הביתית (נתב NETGEAR של בזק). יש לציין שחיבור לרשת WIFI מהנייד שלי עובד מעולה, הבעיה רק בחיבור לרשת הביתית, המצב הוא LIMITED. מאחר ואני חלש מאוד בוינדוס 8.1 (פעם ראשונה שאני משתמש בו), ולאחר חיפושים רבים באינטרנט וניסיונות רבים לסדר זאת, אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה דומה בלפטופ זה או אחר והאם הצליח לסדר אותה. יכול להיות שבגלל שהבעיה בחיבור לנתב של בזק עליי לדבר איתם? יש לציין שמחשבים אחרים מתחברים אליו ללא בעיה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך רק אם התמורה באמת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF, THE WITCER, GTA וכל משחק חדש בעקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד DELL inspiron 1520 עם Vista premium והוא תקוע לי על logging off. אני כיביתי והדלקתי אותו אבל זה לא עזר, כשהוא נדלק הוא חוזר למצב הזה, מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר בשביל משחקים ישנים כמו diablo 2,morrowind,warcraft 3 ובקיצור שיהיה מסוגל להריץ את רוב המשחקים עד שנת 2006 חלק.התקציב הוא 2000 שקל אולי הוא נמוך מדי אפילו בשביל מחשב כזה,אני לא באמת מבין במחשבים ניידים אבל אני מוכן לחרוג ב 300 שקל רק עם באמת מדובר בשיפור משמעותי ונחוץ.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בארצות הברית בלי הרבה לבדוק זה I7 עם 4GB זכרון וכ.מסך שצריך להריץ הכל עלה לי 900$ וגם עשיתי אחריות לשנתיים באופיס דיפו איך הלפטופ הזה? בנתיים רץ סבבה למרות שנדהמתי לכמות התוכנות שמגיעות איתו כל מיני בודקים אוטומטיים ומייצבים... זה לפטופ ראשון שלי http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A660
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשכן מחשב נייד המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. רוב העבודה במחשב תהיה סטטית בבית ולכן הוא יחובר למסך רגיל, יכול להיות שיחובר גם למקדלת ועכבר. אשמח להבין האם יש דברים שצריך לתת עליהם דגש במחשב כזה? כרטיס מסך חזק או שכל כרטיס רגיל יעשה את העבודה טוב ויציאות מסויימות? אני לא סגור על גודל כי מצד אחד הוא רצה גדול אבל מצד שני אם אני מחבר אותם למסך/מקלדת ועכבר בבית אז זה לא רלוונטי, וברגע שהוא יוצא מהבית עדיף שהוא יהיה יותר נייד. ולכן חשוב בעיקר המפרט. מה שחשוב זה גם אמינות ואיכות המחשב +אחריות טובה. שמתי לב שיש הרבה המלצות על מחשבי Fujitsu : http://www.traklin.co.il/departmentpage.asp?sc=1122&id=59241&fid=18316 הם יספיקו ? והבנתי שיש הבדל עצום בין הדגמים…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה המקום ואם לא אני מתנצל. אני רוצה הערכה אוביקטיבית על שני מפרטים מבוססי AMD 939 מיפרט ראשון Opteron 175 2,2 gh G.SKILL 1024 X2 A8N DELUX מיפרט שני Athlon 3200 Winchester 2 gh kingston 2 x 512 Abit KN8 Ultra with hitpipe מדובר על שני מחשבים שיש לי ואני רוצה לדעת כמה כל אחד מהם שווה והאם שווה לי למכור אותם כשילובים בטרייד זון תודה מראש. עריכה : קראתי את נוהלי הפורום אני מקווה לקבל פה סיוע למרות שאני לא מחפש מחשב חדש עם מחיר בכותרת.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?עד 13.3 * משקל רצוי?עד 2 וחיצ קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD? אם אפשר אז כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא עד 3500 שקל
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, מחשב נייד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. חשוב שיכלול כמה שפחות יכולות גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלומר עדיף בלי כרטיס מסך שאינו מובנה במעבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר מומלץ למחשב נייד אם יש, לא צריך להיכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי נייד TOSHIBA A300 עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 1060 המחשב לגיימינג. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Assassin's Creed Origins ,dragon age3 diablo3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
צריך מפרט ב4000 שקל אפשר גם טיפה לחרוג.... המחשב צריך לשמש לאינטרנט סרטים מוזיקה... הורדות... חשבתי על HP פביליון השאלה היא כמה הוא טוב... אבל אשמח אם תציעו הצעות משלכם...
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב גיימינג במחיר של עד 5000 שח , אחרי הרבה חיפושים מצאתי את שני הדגמים האלו ומתלבט מאוד ביניהם אשמח לייעוץ ופתוח להצעות למרות שזה הכי הטוב שמצאתי
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור, אני מחפשת המלצה למחשב נייד למטרות עיצוב גרפי - כרגע מדובר בעיצוב דו מימדי (אילוסטרייטור, פוטושופ ושות'), אבל יש סיכוי מסוים שארצה לערוך בו בסופו של דבר וידאו/אנימציה, אז אשמח להמלצות למשהו שישאיר לי את האופציות האלה. מבחינת התקציב, 6,500 זה הגבול הסופי, אבל כמובן שאעדיף אפשרויות זולות יותר. אני עוד סטודנטית, אז כרגע לא אכפת לי לקנות משהו שהוא לא הכי הכי טוב - רק שלא ייאנח כל פעם שאני פותחת תמונה. משקל הוא גם לא לגמרי שיקול, כי אני לא מוציאה אותו מהבית הרבה - מן הסתם אני אעדיף משהו יותר קל, אבל כרגע יש לי מחשב ששוקל 3.5 ק"ג ואני מסתדרת. אני לא יודעת אם זו שאלה כשרה, אבל אם כן - אני גם מחפשת מקום אמין לקניה בתל אביב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מחשבי הדור הבא כבר החלו לצוץ ברשת מה הצפי שנתחיל לראות אותם בחניות בישראל ??
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יוצא יותר זול זה גם בסדר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? גודל מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רגילות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש נטבוק לאינטרנט ושימושים משרדיים. מסך 10-13 עם עדיפות למעל 10 אין צורך ביציאות מיוחדות, אין חשיבות לגודל דיסק קשיח אחריות מעל 12 חודשים - יתרון אפשר לקחת בחשבון גם הזמנה מחול במידה ויש משהו משתלם עם אחריות בינלאומית (בהתחשב בעלות משלוח של 60-70 דולר) כמה דגמים אפשריים שאשמח לקבל אחחת דעת לגביהם : Asus 1215N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16075 Dell Inspiron mini 1018http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-mini-1018.htm Dell Inspiron 1120 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1120.htm Lenovo IdeaPad S12 2959-JWG N270 http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=3493 בתודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-