עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Holography,

עיקר השימושים הם גלישה באינטרנט מוזיקה ואולי משחקים קלילים.. רב תודות

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by Evyatar1620,

היי אני כרגע מתלבט בין נייח לנייד, המחשב צריך להריץ כל משחק אפשרי בהגדרות בינוניות-גבוהות יותר לכיוון הגבוהות (לא אולטרא). לא מפריע לי המשקל של המחשב וגודל המסך מעדיף 15 אינץ אבל לא חקוק באבן. האם אני יכול למצוא מחשב כזה שעולה בסביבות ה10 אלף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dvired,

אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by DrSuzuki,

שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. Started by yuval48,

מה התקציב המקסימאלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות (כרום עם מלא טאבים לדוג'), סרטים-סדרות HD במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: cod bo3, overwatch bf ועתידיים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולה…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. בס"ד באתר של שלנובו יש אופ' לשדרג את האחריות הסטנדרטית באורך שנה לאחריות 3 שנים בבית הלקוח תוך יום עסקים אחד. לא משנה היכן חיפשתי, לא הצלחתי להבין איך אני בודק אם האחריות הזו תקפה בארץ או לא. חיפוש בפורום העלה לינק שכבר לא זמין. מישהו ניסה/ יודע איך אפשר לדעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. אורח רותם
    Started by אורח רותם,

צריך מחשב נייד שישמש אותי בלימודים (אופיס?) ובשעות הפנאי (מוזיקה - סרטים - רשתות חברתיות?). לא גיימר...

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by murda,

היי חברה, אני חדש פה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש לגרפיקה ותלת מימד, פלאש פוטושופ עריכת וידאו וסאונד כל הבלאגן.. אני צריך משהו טוב אבל לא יקר כי אין לי תקציב ואין לזה סוף... חשבתי משהו בכיוון כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤864 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=527 GIGABYTE GA-EP45-DS3L SATA2 FSB1600 ¤579 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=549 2 X Kingston 2GB DDR2 PC2-6400 800MHz CL5 ¤224 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=609 Western Digital WD3200AAKS S-ATA II - 320GB 16MB 7200RPM SATA POWER ONLY ¤285 http://www.bit-tech.co.il/product.aspx?productid=64 Gigabyte nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤770 http://www.bit-tech.co.il…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. שלום לכולם אני משתמש חדש בפורום אבל קורא ותיק מאוד(כמה שנים) לאחרונה החלטתי להחליף את המחשב הישן שלי בחדש... אני משתמש המון! למגוון גדול של שימושים. משחקים אבל לא בטירוף, כמה תוכנות לא קלות כגון אוטקאד והרבה מולטי טאסקינג(אוטוקאד עם עוד ביטורנט ועוד תוכנה או שתיים). אני לא רוצה להתפשר בביצועים ורוצה מחשב עם אפשרות שידרוג סבירה. אני מבקש ממכם לשים דגש בעיקר לכמה קטגוריות שהן ההתלבטות העיקרית שלי. 1) לוח אם- האם שווה ללכת על ה X48 לעומת P35? 2)האם לא שווה להתקדם ל מעבד Q9450 עם cash גדול יותר ומהירות שעון משודרגת טיפה? 3) נושא דיסקים קשיחים - בחרתי ללכת על דיסק קשיח להרצת מערכת הפעלה ושאר תוכנות ב10,000RPM ועוד אחד "רגיל" לאחסון וכל השאר... האם מוצדק? בקיצור להלן המפרט …

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  10. Started by itay izraelov,

שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. צריך את עזרתכם בבקשה! מעוניין לקנות את הלנובו יוגה 910 מבסט באי בימים הקרובים. ההתלבטות היא מבחינת כדאיות, הדגם שאני רוצה זה ה512SSD עם 16GB ראם 4K. עולה שם כ2000 שקל פחות מהארץ. ממה אני צריך לחשוש? והאם מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת לי חוות דעת עליו.. בבקשה דחוף ליום יומיים הקרובים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בביקורי הקרוב באילת. להלן תשובות מכווינות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במותגים, פחות בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים ספציפיים שאינם עתירי גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civilization, Stellaris -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מחפש מחשב נייד חזק

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח לעבודה עם תוכנות עיצוב גרפי : photoshop ו Autodesk - Revit. זה לא יהיה למשחקים או מתוכנן לOC. רק עבודה עם התוכנות לעיל וכמובן אינטרנט, אופיס וכו. ישנן כמה דרישות מהמפרט - 1) אני מעדיף פנטיום Intel Core 2 Duo , קצת לתמוך בתעשייה שלנו 2) זכרון 2 גיגה , לא פחות. 3) אני יודע שזה מוגבל כספית קצת, אבל אני אשמח אם יהיה אפשרי להכניס מסך 19 למפרט, אבל גם 17 עם אופציה לחריגה הולך.. 4) המפרט צריך לכלול את כל הנלויים ( מסך, עכבר + מקלדת, צורב DVD, כרטיס רשת וכו ) תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. אני יודע שהתקציב בעייתי, אבל לאחר שהרגע ראיתי כמה מחשבים בתקציב בגודל 15.6 עם מעבד I5 בפנים, יש לי תקווה. הגודל המינימלי שאני רוצה הוא 13. אני יודע שה13 יקרים, ומשיטוט ראיתי שיש הרבה 14 מעניינים בתקציב. אודה מאוד למי שימצא לי דיל טוב על מחשב איכותי. * מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים. * מחיר? עד 2000 ש"ח * גודל וציפוי המסך? מעל 13 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל במסגרת התקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות לפחות, בשימוש רצוף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * כונן קשיח? 500G+ * כונן אופטי? לא חובה * זכרון? 4GB ומעלה. * מעבד? כמה שיותר חזק. * פיזור חום? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by Ofir Tabibian,

אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד CORE I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4K המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4K צריך גם מסך ייעודי.

17. Started by arigo,

שלום אני מחפש לרכוש נייד חדש אפםשרי גם מחו"ל (אמזון וכו) בסכום עד 2000$ שיהיה עבורי כלי העבודה העיקרי לשלוש השנים הקרובות מסך 14 או 15 אינץ בלבד חשבתי לרכוש ASUS ZENBOOK PRO DUO אבל המשקל שלו הרתיע אותי. השיקולים העיקריים אלו : מפרט עוצמתי ויכולת עיבוד גבוהה (כמובן שהכל יחסי בחיים) משקל לא גבוה (עד 1.5 קילו רצוי) מסך איכותי ארגונומטריה טובה לעבודה אמינות ושירות טוב מספיק יציאות USB ולחיבור למסכים חיצוניים פונקציונליות נוספת (2X1) עדיפה אשמח להמלצות לקראת חודש המבצעים

18. Started by razabc,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח שמיועד להכל, וגם למשחקים ותוכנות ברמה גבוהה. שמיעת מוזיקה, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, וכמו שאמרתי- משחקים ותוכנות (זה אולי העיקר...). חיפשתי המון זמן- לא מצאתי כלום, ולכן באתי לבקש עזרה. ראיתי מחשבים טובים מאוד- אבל בכל אחד היתה "פאשלה" אחרת. בד"כ זה הכרטיס מסך הדפוק שתוקעים במחשב... אשמח לקבל הצעות וקישורים למחשבים. אני לא סגור על חברה מסויימת, אבל רוצה חברה טובה, עם אחריות. ושאלה קטנה- כרטיס מסך Intel 4500HMD או משהו כזה- מה הוא שווה? איכותי למשחקים? יותר טוב מ Nvidia GeForce G105M, לדוגמא? רק לשם הכוונה- אני מחפש משהו בסגנון של HP Pavilion dv3 2150EJ רק קצת יותר טוב...(מעבד וזיכרון בעיקר) עוד משהו אחר- …

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  19. מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול שיעשה עבודה נאמנה בגלישה/ צפייה בסרטים/ הפעלת שחמט ברשת. לא חייב עם מערכת הפעלה. חשוב שיהיה שקט ויתחמם כמה שפחות. חייב מסך 15.6 לפחות, אם יותר גדול אז מה טוב. חשוב לי גם שהכיסוי יהיה חזק/עמיד עד כמה שניתן בטווח מחירים הזה

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבא שלי, והתקציב טיפה מוגבל. תקציב הבסיס הוא 1500 ש"ח ואם שווה החריגה אז עד 2000 ש"ח. השימושים העיקריים למחשב יהיו אינטרנט, עבודה משרדית ועבודת גרפיקה 2D קלה. אין צורך בציוד היקפי (מקדלת,עכבר, מסך, כרטיס קול מיוחד וכו') ואין צורך בכונן אופטי. כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. לא חובה לכלול מארז (רק אם לא פוגע ממשית בביצועים), אבל צריך לכלול ספק כוח מחברה נורמלית (גם אם לא עתיר וואטים ). המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד והוא לא יעבור OC. תודה מראש על העזרה

21. Started by Arthur Lurie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 יש אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא משנה, בלי אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה 8. האם…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by דקל,

שלום מעלה שוב לדיון אשמח לקבל המלצות מחפש המלצה למחשב נייד שישמש אותי ב- 5 שנים הקרובות תקציב עד 5,000 ש"ח ( עדיף פחות ) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, עבודה בענן, עריכה סרטים ביתית * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט ( אני מבין שמאט מאפשר לראות גם באור יום בצורה טובה) * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ- 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר אבל לא על חשבון משקל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיוכל להתחבר לרשת כבל רשת וכן למסך חיצוני, מעבר לכך יציאות סטנדרטיות * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן גדול מהירות 7200 * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת …

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  24. מחשב נייד לאדריכל לא לתלת- מיימד אבל בעל יכולות מולטימידיה אחריות חשובה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by alonmizrahi,

היי, צריך את העזרה שלכם מחפש מחשב נייח, בעיקר לתכנות, צריך המון זכרון, לפחות 32GB, על המחשב עולים הרבה דוקרים, VM, מלא טאבים פתוחים (כן כרום זולל זכרון). לא צריך ציוד היקפי. משחק פעם בשנה, לא אכפת לי שלא יעבוד מהר או על איכות גבוהה. יכול להיות שכרטיס מסך מובנה מספיק לי. תודה רבה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, גמיש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? 99% לתכנות, גלישה (עד 100 טאבים), צפייה בתכני 4K, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאי…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.