עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , יוטיוב , סרטים. בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. COD AW, BF HARDLINE, AC UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 - אשדרג מסך בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות 3. האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, המחשב הנייח שלי כבר בן 7 ועשה את שלו (בגבורה, יש לציין). נפלה הזדמנות - המשפחה טסה לחו"ל ויש מקום לחזור עם מחשב. התקציב הוא עד 600$, אבל על 50$ נוספים לא נלך לרבנות. להלן הדרישות מהנייד: * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט והכי חשוב - צריך להריץ תוכנות תיב"מ כמו SolidWorks, SolidEdge. * גודל המסך? 14" - כדי שיהיה גם נח להסתובב איתו. לא חשוב מט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין, אבל עדיף אחד שלא ישבור לי את הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ-3 שעות זה די והותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חיוב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לצרכי עבודה/לימודים , וירטואליזציה, אימולטורים וכו' .16GB RAM חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?אין כל צורך בציוד הקפי ,גם לא במסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, די חשוב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?)? לא. רק ההמהרה האוטומטית של מעבד ה4790k. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות . הרכבת מחשב ע"י החנות 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין .אבל חשוב שיהיה באיזור המרכז 8. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבועיים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... אשמח להמלצות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by yooooni9,

שלום אני סטודנט לאדריכלות ואני מחפש מחשב שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו אוטוקד, סקצ'אפ, רוויט, ופוטושופ ... בתקציב של עד 5000 שקל גג. גודל מסך "15.6 אשמח להמלצות. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  7. אהלן, קיבלתי הצעה למפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם והאם ניתן להשיג יותר טוב במחיר של עד 4K. אני מתכנן לקנות אותו כבר ביום יומיים הקרובים, כל עזרה/הערה/שינוי יתקבלו בשמחה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג ברמה טובה, תכני HD, קצת MATLAB ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).קצת matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא משהו ספיצי, משחקים שיצאו לאחרונה ובשנים האחרונות. -מהי …

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אהלן,אני מחפש לפטופ מקסימום עד 2000 ש"ח.צרכים מינמאליים-סרטים,מוזיקה וקצת אופיס.בטח לא משחקים..שירוץ לי זריז.אני מתחיל לימודים עוד מעט אז גם לא כבד מדי(פיזית). אני לא מבין גדול והודעה ראשונה שלי פה אז אשמח לעזרה.תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by eyal177,

היי ליפני קצת פחות מחצי שנה קניתי מחשב שהיה אמור להיות שרת. לאחסון אתרים. אין לי שימוש בו והכל עדיין באחריות חדש רציתי לדעת כמה שווה הציוד הזה , אני בודק כדאיות האם כדאי למכור את זה או להשאיר ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by amikamk,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש, לשימוש ביתי אך גם לעבודה מהבית. תקציב:2000-3000 ש"ח, מעוניין שיהיה חזק דיו לעבודה עם תוכנת POWER PIVOT 2010.... תודה...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Kobi Kadosh,

הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by Gekass,

אהלן, Intel I5 3450 - ללא באנדל וללא אחריות Alpine 11 Rev 2 - כולל באנדל וללא אחריות Asrock H77M - כולל באנדל וכולל אחריות לשנה Kingston KVR1333D3N9 4GBX2 - כולל באנדל וללא אחריות Zotac GTX 660 - כולל באנדל וללא אחריות Sandisk Ultra Plus 1280GB SSD - כולל באנדל ואחריות לשנה Seasonic M12 II 520W - כולל באנדל וללא אחריות Fractal Desgin Core 3000 - ללא באנדל וללא אחריות בנוסף אני מעוניין לדעת כמה שווה המסך שלי U2312HM - ללא באנדל וללא אחריות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by DuDsAn,

המפרט הוא ל GAMING + קצת תכנות עם רצון שהמפרט יחזיק 3 שנים לפחות בהגדרות גבוההות . ההתלבטות בין מפרט I7 4790K לבין I7 5820K עם DDR4 ו לוח אם תואם. כאשר ההבדל הכספי הוא 1000 שח בין מפרט למפרט. אני יודע שכיום הביצועים נוטים קצת יותר ל 4790K עקב GHZ גבוהה יותר ליחידה אך חשוב להדגיש כי ניתן להמהיר את ה5820 לאזור ה4 ועם ה DDR4 שאני מאמין בעתיד יהיה MUST אולי עדיך את ה5820. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1929 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1350 ₪ - * מבצע * - MSI X99S-Gaming 7 S2011-3 1190 ₪ - 16G (4x4G) Kingston Hyper-X FURY DDR4 2400Mhz 2690 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980 WF3 OC 4GB DDR5 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS9…

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by urielab,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 15.6 חשוב לי מאוד. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות אך זה לא הגורם העיקרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש מעבד חזק (מחשב שישאר איתי לאורך כמה שנים טובות) אך עם זאת רצוי שסוללה תחזיק כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? חשוב שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי מחשב נייד DELL - INSPIRON 15 - 5000 איך אני בודק בחלונות 8.1 איך אני יודע איזה סוללה למשל 2 תאים או 3 תאים או 6 תאים? איך אני יודע שהסוללה שלי מקורי ולא תחליפי? איך אני יודע כמה שעות עבודה סוללה. בסרגל משימות יש סמל סוללה רשום טעונה 100%. ולא מראה לי כמה שעות עבודה סוללה בלי חשמל? בתודה לכל המשיבים בפורום...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז בוודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, ומשחקים כמו GTA V , FIFA 15.... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by AnX-,

אהלן, אשמח לעזרתכם ברכישת המחשב תקציב: 1000$ האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 100$ מהם השימושים במחשב? לימודים, תכנות, תמונות, מוזיקה, גיימינג קל ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CS:GO מתי מתוכננת הרכישה: חודש יוני-יולי האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: לא ללא מערכת הפעלה בקנייה- מעוניין להשתמש ב WINDS 10 גודל קשיח מינימלי: SSD מעל 128G האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, לא מעל 3K האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, ישנה חשיבות גודל צג רצוי: 15.6 - Touch האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מאזור מסויים: כן, ביוני אני מגיע ללוס אנגלס אשמח אם תשתפו אותי לגבי חנות מומלצת לרכישה באזור או שעדיף אונליין מבחינת המחירים ושליחה בתוך הסטייט. ואיך זה עובד בחזרה לארץ מבחינת המכס, אני מתכוון לא…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. * מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, Visual Studio.... * גודל המסך? נראה לי ש 14" יספיקו, סה"כ אני מעוניין במחשב שלא יהיה גדול מדיי כדי שיהיה קל לסחוב אותו ממקום למקום ושיהיה קומפקטי. * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בהכרח * Bluetooth? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB - 500GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש לי ניסיון טוב עם ASUS. * כל דרישה מיוחדת שחשובה …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yoni8866,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לאמא שלי. אני לא מחפש משהו מיוחד, מאחר וזה יהיה מחשב שבעיקר יהיה בבית, לא כזה משנה לי הגודל והמשקל שלו, אבל אני מעדיף שיהיה יחסית קטן (אבל לא קטן מדי כן, שיהיה אפשר לראות משהו במסך). התקציב שלי נע בין 1000 ל-2000 ש"J, אבל אם צריך אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל משהו טוב. מישהו המליץ לי על מחשב נייד SSD שרץ מעולה, אני לא כזה מבין במחשבים ניידים, ולכן אני שואל מה כדאי. אמא שלי בעיקר צריכה את המחשב בשביל אינטרנט, וורד, פאור פוינט ושאר תוכנות האופיס. בקיצור לא מחשב למשחקי מחשב או משהו כזה. מה שכן, אני אשמח לדעת האם כדאי לקנות את המחשב יחד עם הווינדוס, או אחרי זה להתקין לבד. אני רוצה שיהיה עליו ווינדוס 10, ששמעתי עליו דברים טובים (לי אישית עדיין יש …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by shab249,

...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. בקטגוריה "שימוש משרדי או ביתי". המטרה המרכזית של המחשב היא מוצרי office למינהן, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by furyanaor,

נשאר עוד קצת אחריות איזה שנה או משהו כזה אולי פחות... כמה הוא שווה אם עכשיו אני מחליט למכור ולשדרג ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Mikey12,

שלום לכולם, אשמח בבקשה לקבל חוות דעת ממקור ראשון אודות ה Asus UX303LN. אשמח לשמוע על חיי הסוללה שלו וביצועים. כמו כן אשמח לדעת האם מדובר בדגם ה-FHD או QHD וכן אם מדבור בi5 i7 דור רביעי\חמישי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by FastConp,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח להמלצה אחת מנוצלת על ידי כל התקציב והמלצה אחת חסכונית + הסברים על ההבדלים בינהן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD, מעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Excel - תדיר, Word תדיר, Photoshop - כבד, Sketchup - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים