עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mosheva,

שלום! אני צריך מפרט למחשב נייד עד 5000 ש"ח. המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט/סרטים/שירים/קצת פוטושופ אך בעיקר נייד אני יודע שאפשר לקנות לצרכים אלו נייד ב 2000 ש"ח אך אני רוצה מחשב טוב שיתמוך גם בויסטה שהולך לצאת... תודה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 295 שח ASUS ‏M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E‎ 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mh…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שלום, אני מחפש המלצה ללפטופ עד מחיר 1100$+- לקנייה בארהב. מבקש מסך 13-14 אינצ אבל שיהיה יחסית חזק, בבית הוא יחובר למסך חיצוני וללימודים הוא יהיה נייד ולכן חשוב גם זמן סוללה טוב. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by eli33,

אני צריך המלצה למפרט htpc עד 3500 ש"ח אבל לא לחרוג בבקשה מהסכום שיהיה עם מארז של htpc ועם הכרטיס טלוויזיה הזה Hauppauge WinTV-PVR-150 או אחד אחר אם אתם חושבים שהוא יותר טוב.. בלי מסך ושיהיה אם אפשר בחנות באיזור פ"ת..אפשר גם ת"א רמת גן וכו'. תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  5. כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אין אריזות, אין ספרוני הדרכה או דיסקים (אף פעם לא הבנתי מי צריך אותם), תודה מראש. Computer: GIGABYTE P35C-DS3R (CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 (Kentsfield, G0) 2400 MHz (9.00x266.7) @ 2399 MHz (9.00x266.6 Motherboard: GIGABYTE P35C-DS3R Chipset: Intel P35 (Bearlake-P) + ICH9R Memory: 4096 MBytes @ 533 MHz, 7.0-7-7-20 - 4096 MB PC10600 DDR3 SDRAM - Crucial Technology CT51264BA1339.M16F Graphics: nVidia GeForce 8800 GT nVIDIA GeForce 8800 GT (G92GT/D8P), 512 MB GDDR3 SDRAM Drive: ST2000DM001-9YN164, 1953.5 GB, Serial ATA 6Gb/s Drive: ASUS DRW-2014L1T, DVD+R DL Sound: Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio [A2] Network: RealTek Semiconductor RTL8168B/8111B PCI-E Gigabit …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roey_23,

אהלן אני צופה הרבה בסרטי 4k בסלון, והמחשב שיש לי שם קצת עושה לי בעיות ולא מנגן חלק את הסרט זה המפרט שיש לי כיום: לוח אם של אסוס : דגם H170M-PLUS - Socket 1151 זיכרון : DDR4 8 GB 1333MHz מעבד : Intel Core i5 - 6400 Skylake 2.70GHz כרטיס מסך : Radeon RX460 דיסק קשיח : Smasung Pro850 קירור מים מה אני צריך לשדרג על מנת לקבל חווית צפייה יותר טובה? האם ניתן לשדרג את לוח האם המקומי למעבד יותר טוב? ( האם מעבד יותר יעזור בכלל או שעדיף להשקיע בזיכרון \ כרטיס מסך ? ) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד באמאזון ורציתי לדעת אם למישהו היה ניסיון עם מחשבים של DELL ואחריות. באמאזון רשום רק שיש אחריות BBY 1YR שמחיפוש קצר ברשת התברר כאחריות של BEST BUY, כשאני ביררתי עם התמיכה של DELL בארץ הם אמרו שהם מכבדים רק אחריות EMEA. איך אני יכול לברר אם האחריות של BEST BUY היא גם EMEA? מישהו התנסה עם זה בעבר? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. שלום לכם, דרוש לי מפרט מחשב כולל מסך (LCD) וציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים עם סאב וכו'). המחשב ישמש להכל (גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים וכד'). התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אנא שמרו על התקציב, ניתן לחרוג ב100 ש"ח לכאן או לכאן (+/-). אין לי מעבד עיקרי, אין לי בעיה לא עם Intel ולא עם AMD, אך זאת אני אשאיר לכם. אשמח לרכוש את המחשב דרך החנות KSP כיוון שזה קרוב לעיר מגורים שלי, אך תציעו לפי חשיבות. תודה והמשך יום נעים, אביעד.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  10. מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ohad_c,

יש ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד - AMD Athlon X2 BE-2400 לוח אם - M3N78-EMH HDMI זיכרון - לא זוכר כמה ואיזה סוג הכל ארוז במארז SilverStone LC17S בתחילת דרכו המחשב שימש כמדיה סנטר, אח"כ הפך למחשב רב שימושי ועכשיו אני רוצה להחזירו כמחשב מדיה סנטר אבל... המארז כבר ישן, רועש, גדול ומכוער. אשמח לקבל המלצה למארז קטן טוב ושקט שאליו יעברו הרכיסים הישנים (שמריצים סרטיי HD ללא בעיה) תקציב - 200-300 ש"ח

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. תקציב עד 2000 ש"ח. בגדול שמעתי המלצות על ASUS ועל LG, אבל אשמח לדגם ספציפי. חוץ מגלישה וקצת עבודה משרדית, המטרה היא בעיקר הקרנת סרטונים ומצגות (לעיתים כבדים) למקרן, ומעט הצגה על גבי המסך ללקוחות של מצגות (לכן עדיף מסך יותר איכותי, אם בכלל יש דבר כזה, אבל זו לא התכונה הכי חשובה... תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2009 בשעה 13:49:21 אפשרויות שעלו:Asus Eee PC 1000HE NetBook LG X110 L.A7P1E 1.6GHZ NetBook Asus Eee PC 901 NetBook Acer Aspire LUS040B-095 NetBook (יש לי נסיון לא כ"כ מוצלח עם המותג הזה - תקנו אותי אם זה לא נכון לדעתכם...) Asus Eee PC 1000H NetBook מה דעתכם?!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. שלום חבר שלי רוצה לרכוש לפטופ, 15 אינץ' לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס בלבד. המחשב לא יתנייד מחוץ לבית אלא בעיקר בתוך הבית ולכן המשקל חשוב אבל לא קריטי. התקציב הוא 2500 ש"ח כשרצוי לחסוך ככל האפשר כמובן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. שלום חברים יקרים אני רוצה לפתוח תחנת רדיו באינטרנט ואין לי מושג מה צריך לעשות , הייתי שמח לקבל מידע גם על מפרט מחשב שכדי לי , גם אולי על מכשור אחר שכדי לי לרכוש , וגם אני אשמח לקבל המלצות על כל הנושא של תוכנת שידור . ועוד דבר אחרון שאני אשמח לקבל עליו מידע איזה אינטרנט כדי לי להזמין ? בוא נגיד שאני מתחנן שהיו לי 50-100 מאזינים כל יום

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  15. Started by big454,

שלום לכולם התחדשתי במחשב דיי ישן..(TABLE PC) יש לי כמה שאלות אשמח אם מישהו יוכל לענות לי: 1)האם ניתן לשדרג את חומרת המחשב(זכרון,הארד דיסק,מעבד) 2)מערכת ההפעלה הנוכחית היא 98 האם כדאי וניתן להחליפה ללינוקס?האם זה יועיל לי? 3)באיזו צורה הכי כדאי לחברו מול מחשב נייח?(אינפרא,כבל-ואיזה?) 4)איזה מטען אמור להטעינו בצורה תקינה ואיפה אפשר לרכוש אותו<? 5)איזה תוספות אני יכול לחבר לו ?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by guycnaan,

לדאבוני נשבר לי מסך הלפטופ, קומפאק 15 זול למדי שנועד ועדיין נועד לסטודנט מן המניין ( לא דורש יכולות גרפיות) כמה יעלה לי להחליפו בארץ? האם יהיה לי זול משמעותית לקנות מסך ברשת ולהתקינו לבד, או שמא עדיף לי לקנות מחשב נוטבוק חדש ? המטרה היא לחסוך כמה שיותר כמובן..

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  17. שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by royzemach,

לאחר בדיקה בבסט ביי ישנם שני דגמים העונים על הקטיגוריה: compaq presario CQ60-615DX - מעבד Intel® Celeron® processor 900, זכרון 2GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי Intel® Graphics Media Accelerator 4500M, הארד דיסק 250GB, כמובן חיבורי wireless, שלוש כניסות usb, משקל 6.6 lbs, עובי 1.7". Acer - Aspire AS5532-5535 - מעבד AMD Athlon™ Single-Core Processor , זכרון 3GB, כונן צורב DVD, כרטיס גרפי ATI Radeon HD 3200 graphics, הארד דיסק 160GB, שתי כניסות usb, משקל 6 lbs, עובי 1.5" וגם Multi-in-1 media reader שממש אין לי מושג מה זה. הרצון הוא כלי פשוט להפעלת יישומי אופיס, אינטרנט שהטופ שלו הוא סרטונים ביו-טיוב, אמין ובעל אחריות בארץ כמובן. אשמח לשמוע תגובות בנדון מן המבינים בתחום...בתוד…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של 6000 שקלים ללא ציוד היקפי , כאשר אני מעוניין לרכוש את כל המפרט ממקום אחד כולל הרכבה. יעוד המחשב הוא בעיקר לעבודה בתלת מיימד (סוליד,3DMAX -לא צריך להתחשב ברינדורים מסיבים) ועבודה עם תוכנות גראפיות כמו פוטושופ. מערכת ההפעלה העתידית תהיה ווינדוס 7 (לא קשורה לתקציב). אני לא בקיא ברמת הפרט של חומרת המחשב ואשמח לקבל מפרט סגור ככל הניתן כדי לבצע קנייה ישירה. דברים שכדאי להוסיף, חשוב לי שהמחשב יעבוד בתנאי קירור טובים כדי שלא אשמע אותו מתאמץ . זיכרון גבוה ודיסק קשיח בעל נפח של 1000GB תודה רבה לכולם! מלאתי את הפרטים הבאים אם צריך: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.7K 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

20. Started by blackorder,

אני מתלבט בין שלושת המחשבים האלה איזה מהם כדאי לי לקחת המטרה היא למשחקים וסרטים Qosmio X505-Q860 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460550 * Intel® Core™ i5-430M Processor * Genuine Windows® 7 Home Premium * 4GB DDR3 memory * 500GB hard drive (7200 rpm) * 1GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® 360M * DVD SuperMulti with Labelflash® * 802.11n wireless * Integrated webcam * HDMI output * harman/kardon® stereo speakers * Fusion® Finish in Omega Black ASUS N61JQ-A1 http://www.xoticpc.com/asus-n61jqa1-order-p-2734.html?wconfigure=yes !! FREE !! UPS GROUND SHIPPING (Use Coupon Code FREESHIP in Checkout - US Only) - 16" HD WXGA LED 16:9 "Glare Type" Super…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  21. *** הפורום הוא לא מקום לפרסום ***

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. אני מחפש נייד ללימודים (קנייה בארה"ב), הדרישות שיהיה קל יחסית לסחיבה (להסתובב בקמפוס\מהבית לאונ') אפשר יהיה לתכנת עליו - בהתחלה הייתה בטוח שמתחת ל15 לא ילך, מצד שאני אני כבר לא סגור על זה, אם למשהו יש נייד קטן יותר ומתכנת עליו (או ניסה לתכנת) אני אשמח לשמוע חוות דעת לגודל. בהנחה שהוא באיזור ה15" מקלדת מלאה היא עדיפות גובהה. סוללה שתספיק ל4~ שעות של שימוש קל-בינוני (עבודה עם IDE\גלישה אלחוטית) כ.מסך ייעודי שיוכל להריץ משחקים ברמה של L4D (ניצול הסוללה במשחקים לא רלוונטי כי אם אני אשחק הוא יהיה מחובר לחשמל). התקציב הוא באיזור ה1K, אבל אם אני אמצא מחשב שיתאים לדרישות אפשר יהיה להתגמש לכיוון ה 1.5

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. הי, אני חושב על לרכוש נטבוק, בעיקר למטרה של צפיה בסדרות טלויזיה וסרטים באיכות של 720P ומטה, וכן קצת אינטרנט וכו'. מביקורות לנטבוק זה ב-ZAP עלה כי הוא מצליח לנגן בצורה די טובה קטעי וידאו וכן טוב לגלישה וכו'. יש לי 2 שאלות- 1. אם אני קונה אותו - איך בדיוק אני מאפשר הקלדה בעברית במקלדת (לא מבחינת האותיות על גבי המקלדת, אלא מבחינת מערכת ההפעלה - איך לאפשר שפה עברית בהקלדה- לא בממשק) 2. התקציב שלי הוא בערך 350$ ולא מעבר ולכן, האם לדעתכם זוהי בחירה טובה? יש לו סוללה של 9 שעות והוא די קל. תודה מראש! מצ"ב המפרט: |http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Deep+Red/9705442.p?id=1218154377383&skuId=9705442&st=asus%2…

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by naorai,

שלום כולם! אני מחפש נייד לסרטים, סדרות, מוזיקה ועבודה משרדית. חשוב לי כונן גדול, ומסך 15.4 איכותי... איזור המחיר שלי הוא 5500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל חשוב לי מאוד התועלת\מחיר. ראיתי את המחשב הזה בKSP: ‎ CPU‎‎2.26 GHz Intel Core 2 Duo Processor P8400] ‎ Memory‎‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎‎‎15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280X800)‎ ‎ GPU‎‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1535 MB (256 MB dedicated)‎ ‎ Optical Device‎‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Sound‎‎Altec Lansing speakers‎ ‎ 3D Sound Blaster Pro compatible sound 16 bit integrated‎ ‎ Bluetooth‎‎‎…

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by daphne_n,

אני רוצה לקנות נייד שיהיה חזק למשחקים של היום ולתוכנות עריכה של גרפיקה כגון קוראל דראוו, האם אפשרי למצוא נייד בסביבות המחיר הזה? הסתכלתי באייבורי ויש להם מחשבים ב4900 משהו כזה... תודה על כל תגובה דפנה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.