עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עיבוד תמונה (דרוש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם כמות גדול של יותר מ20 תמונות בשניה * גודל המסך?מעל 15 * משקל רצוי?עוצמת המחשב חשובה יותר משמשקל , אבל עד גבול מסויים * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?כמה שיותר זמן סוללה- חשוב מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?רצוי הרבה יציאות USB * בלוטות?כן, חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?מעל 200 * צורב יש צורך בצורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אכן כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חייב שיהיה אמין

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות לפטופ שישמש אותי בעיקר להרצת סימולציות במטלב ובתוכנות finit element. הבעיה היא שאין לי מושג אילו מעבדים יעשו עבודה כזו בזמנים סבירים. מה שכן דבר זה דורש זיכרון RAM גדול .. גודל מסך - אין הרבה חשיבות. בין 13-15 יהיה סבבה. משקל - לא היה לי מחשב נייד קודם, אני לא יודע עם מה נוח להסתובב. מחשב זה בכל אופן נועד להליכה יומיומית לעבודה וחזרה. זמן סוללה - נדרש זמן ארוך (לזמני הרצאות וכנסים) יציאות - יציאת טלוויזיה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Or Dikman,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12946 זה למשחקים כמוTDU2 קול אוף דיוטי ניד פור ספיד ועוד..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. סוללה,שימוש נכון.... כי אנחנו יודעים להשתמש נכון! אורך חיי הסוללה זה הפרמטר המשפיע ביותר על חיי המחשב שלכם. המחשב ללא סוללה שובק חיים, זה כמו שהאדם ללא אנרגיה. מה עושים על מנת שהמחשב יתפקד ולא יאבד את אורך חייו! רוכשים סוללה נכונה,איכותית! לא לחסוך כספית,כי התוצאות יבואו על חשבון בריאות המחשב! אז מה משפיע על זמן הסוללה ? זמן שימוש בסוללה של המחשב מושפע ממגוון דברים. מה שנקרא עומס העבודה שמוטל על יכולת המחשב. הרכיב שצורך הכי הרבה חשמל הוא בדרך-כלל המסך ככל שהוא גדול יותר וככל שהתאורה האחורית שלו חזקה יותר,ניתן תמיד להקטין את כמות האור. כך צריכת החשמל שלו עולה וחיי הסוללה מתקצרים. במידה ועשיתם פונקציה במחשב של חיסכון בחשמל, אז כמובן הכפלתם את זמן השימוש בסוללה. המעבד והמאיץ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by idanp22,

שלום הייתי רוצה לקבל מפרט למחשב טוב פחות לצורך משחקים ויותר לצורכי אינטרנט וצפייה בסרטים אני רוצה גם כרטיס טלויזיה טוב במחיר של 3000-3500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  7. Started by BenSalem2,

מחפש מחשב נייד עד 2500 למטרת לימודים וקצת כללי (גלישה סרטים וכו') את הרעיון של מחשב נייד עם כרטיס מסך גרפי חזק אני לא מעודד עדיף נייח או פלטפורמה אחרת PS3 וכו' בגדול שנה ב' אצלי מלאה בתכנותים JAVA מתקדם ורשתות תקשורת מחשבים מה שבאמת חשוב לי זה מהירות אז עדיפות למעבד חזק זכרון פנימי 8 יספיק (תמיד אפשר לשדרג) ודיסק קשיח 1 טרה או פחות ואני אקנה 1 טרה חיצוני תודה מראש בן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yoni122,

היי אני מתעניין במחשב נייד של DELL inspiron 1525. מעניין אותי בעיקר אם המחשב מסוגל לעבוד רצוף בלי להתחמם מעבר לסביר + זויות הצפיה במסך. כמובן שביקורות נוספות על המחשב יתקבלו בברכה. תודה, יוני.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by king-bob,

לאחר הרבה זמן של בדיקות מצאתי את המחשב של אסוס UL20A כמחשב שמתאים מאוד לצרכים שלי כסטודנט (וגם העיצוב שלו מאוד הלהיב אותי). כמעט כל החנויות שמוכרות אותו בארץ במחיר סביר (ואולי גם במחיר לא סביר) כבר לא מחזיקות בו, גם אם רשום בזאפ או בגוגל שיש במלאי. יש מישהו שיכול לספר לי קצת, מעבר למה שרשום במדריך של האתר, על הזמנה מחו"ל? או יודע על מקום שעוד מוכר את המחשב במחיר של עד 3000 שקל? זה דגם שנמכר בארץ, כך שהאחריות הבינלאומית של אסוס אמורה לכסות אותו בלי הרבה בעיה, אבל יש הבדל במעבד בין הדגם שנמכר בארץ לדגם שנמכר בארה"ב. באמאזון המחיר שלו סביב ה-510$. האם כדאי להזמין לדעתכם? תודה

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. היי, אני מתלבט בין ארבעה מפרטים, אשמח לשמוע חוות דעת, או הצעות חלופיות. תקציב 3000 - 3300 ש"ח עם חריגה קלה השימוש הוא בעיקר בבית אבל גם בחוץ לכן רצוי עד 2ק"ג לא למטרת משחקים שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת פוטושופ, מצגות. זמן סוללה ארוך - יתרון, אבל לא בכל תנאי. מעבד - לפחות I-5. איכות בניה - יתרון. מע' הפעלה - לא חובה. עדיפות קלה למסכי ה-14" המחשבים שאני מתלבט ביניהם עד כה הם: מסך 13.3" 1. Dell Vostro 3350 -רמת בנייה טובה, מסך 13", מחיר אטרקטיבי, מפרט טוב, אחריות שלוש שנים, ללא מערכת הפעלה. - 3125ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9657 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5748.htm 2.HP ProBook 4330s - איכו…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by xcd67,

שלום רב, הוצע לי מחשב נייד עם המפרט הבא (למטה) במחיר של 3200 ש"ח... ורציתי לדעת האם מחיר זה נשמע סביר? האם אפשר למצוא משהו יותר זול עם מפרט דומה? והאם בכלל מפרט כזה מתאים לצרכים שלי? הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס אולם אני מתחיל לימודי הנדסה וייתכן שאצטרך לעבוד עם תוכנות יחסית כבדות... # מעבד Intel Core I5-450M # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 # אחסון : # גודל דיסק 500GB # מהירות דיסק 5400RPM # מסך : # סוג TFT LED backlight glossy # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6" # רזולוציה 1366x768 # מצלמה מובנית Built-in webcam 1.3 megapixel # תקשורת : # כרטיס רשת כן # Bluetooth כן # WiFi 802.11 כן # יציאות : HDMI VG…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  15. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ssib,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by נריה,

כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zaprodil461,

שלום אני מחפש מפרט גיימינג עד 2800 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באיזור ה 100 שח רק אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם גלישה באינטרנט,סרטים וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. עולם פתוח,יריות,ספורט וכו. -מ…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by zahi122,

מטרות גימיג. ומתכנן OC מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤833 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ¤191 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ¤1076 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מ…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?

23. Started by amisha,

היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by Lackluster,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1636 מארז: באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪625 זיכרון: Corsair DDR 3 8G(4Gx2) 1600 CMX8GX3M2A1600C9 כמות: 1 - מחיר: ₪463 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata3 VS35 Video 24/7 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪617 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪106 סה"כ: ₪3447 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3379 ₪ http://www.t…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by בני גנץ,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש לבית ואני מתלבט מה אני צריך בדיוק אשמח לעזרה הצרכים: אופיס סרטים פוטושופ מידי פעם וכמובן גלישה בכרום ולפעמים הכל במקביל (אנשים שונים משתמשים בו זמנית) כמו כן השקט חשוב והקומפקטיות. חשוב מסך ורכיב wifi פנימי ורמקולים במארז. טווח המחיר הוא עד 3000 שקל לכל החבילה. ושאר האביזרים אשמח לתשובה מהירה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים