עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ֿשלום חברים, אני נמצא כרגע בארה״ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהתחדש בלפטופ. המחיר הוא בדולרים, ואני לא מאוד נייד אז קיימת עדיפות לחנויות באזור מנהטן / הזמנה מאמזון וכיו״ב (מצד שני, בשביל מציאות אולי שווה להתנייד). כמו כן, אם אפשר לחסוך בתקציב - עדיף מאוד! השימוש בלפטופ הוא בעיקר בנסיעות לחו״ל וכאלה, אני אמנם רוצה חוויית שימוש טובה ונעימה (סרטים שלא נתקעים וגלישה חלקה יחסית) אבל מעבר לכך אין לי דרישות כבדות. תודה! * מטרות המחשב? בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, מדובר במחשב לטיסות לחו״ל וכדומה. * גודל המסך? לפחות 13״ (כולל). * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קטן, כמובן. הלפטופ ישמש בעיקר כמחשב נייד, ולא הייתי רוצה לסחוב ע…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. הבקשה בכותרת אני צריך מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, פוטושופ אילוסטרטור ופרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). P2415Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by arados,

מחיפוש בדפי הפורום אני רואה שהמון מתלבטים בין סדרת n30xx לבין n50xx מה לגבי סדרת n40xx יש איזה בעיה מיוחדת בסדרה הזאת? ומישהו יודע אם יש בה מקלדת נומרית מלאה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by k22,

שלום יש ברשותי מחשב נייד (PCG-6P2L (sony פירמטתי את המחשב ואין לי את הדיסק של הדרייבר אני לא מוצא דריבר אפשר בבקשה לינק להורדת דריבר תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by idann,

מדובר בלפטופ של ASUS וטלוויזיה LED LG 43LF540Y. כאשר אני מחבר כבל HDMI בין המחשב ל-TV, המסך עובר רק באופציה "Second screen only", בעוד כאשר אני בוחר באופציה "Duplicate" המסך במחשב נראה ומתעוות ואילו ה-TV נשאר שחור. בנוסף לפעמים הסאונד לא עובר ל-TV אלא נשאר במחשב ולפעמים לא. אני חושד האמת במחשב, ה-TV חדשה והכבל HDMI תקין, כי עם מחשב אחר הכל תקין. ראשית כיצד ניתן לראות את המסך גם ב-TV וגם במחשב? איך אני מעביר לאחר חיבור HDMI את הסאונד+תמונה ל-TV בצורה מלאה? ותופעה נוספת מוזרה, אני בחרתי רזולוציה אוטמטית במסך ה-TV כך שהוא מתאים את עצמו למחשב אבל כאשר אני פותח אפליקצית וידאו לדוגמה KODI הוא מתעוות ורואים רק חלק מהמסך ב-TV. כיצד ניתן לתקן? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  7. שלום, אני צריך עזרה במחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גרפיות: Indesign, Photoshop,Illustartor המחשב גם ישמש לילדים למשחקים (לא כבדים מדי) כמו מייפל סטורי וכד' המחשב ישמש גם לאופיס, אינטרנט. התקציב כאמור כולל מסך מקלדת ועכבר. אשמח להתייחסות ספציפית מעבר למה שראיתי בפורום מפרטים מומלצים. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. יש אור של לוגו HP על המארז, וגם יש אור חיווי של סוללה וכו'. זה לא מפריע בדרך כלל, אבל בלילה זה מציק. אני כרגע פשוט מכסה את המחשב בלילה, אבל אין לי עניין בריטואל הזה. עוד משהו, בעיה שקרתה כמה פעמים, לא יותר מ4, אני ראיתי איזה סדרה ובזמן הניגון המסך נכבה למיקרו-שניה. המסך "מצמץ". האאודיו המשיך, הכל פעל, אבל המסך לרגע ממש קטן נהפך שחור וזהו. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by igarath,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מהסדרה הנ"ל, ונאמר לי באחד מסניפי באג שהדגם 20f למרות שהוא חדש יותר עם נתונים מעט יותר טובים (4 ג'יגה זכרון, 250 ג'יגה הארד דיסק בהפרש של 250 ש"ח) הבעיה איתו שהוא מתחמם מעט יותר מהדגם 20a שהוא 3 גי'גה זכרון ו-160 ג'יגה הארדיסק. המליצו לי לקנות אותו ולהוסיף זיכרון ל-4 גי'גה, כך שבסופו של דבר המחיר מאוד קרוב. המחיר של המחשב הוא בערך 4500 ש"ח + אחריות לשנתיים (הדגם הזול יותר פחות 250 ש"ח בערך). רציתי לדעת אם הדבר נשמע לכם הגיוני, אם מישהו יודע על כך משהו ומה דעתכם באופן כללי על המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by יובל דנון,

הנה המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/xpwbcg65 _____________________________________________________________________________________________________________________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v csgo combat arms minecraft לאח שלי assasin creed battlefield -אי…

11. Started by danezeq,

היי ההבנה שלי במחשבים היא סבירה +, אבל אני מאוד לא מעודכן. אני מחפש מחשב נייד במחיר הכי זול שיספק משהו נח ואיכותי. צרכים: צפייה בסרטים באיכות טובה, התחברות לטלוויזיה, דפדפן יישומי אופיס וזהו.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by revivo_e,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד. הדגמים הם: HP G6-2090EJ http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=999999912510&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he Dell Inspiron 5520 http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=5520-6263&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ובכללי מבחינת איכות הגימור, אמינות והאם יש מחשבים אחרים טובים יותר בטווח מחירים הזה. (3500-4000) תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. רציתי לשאול האם המטען שכאן: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3438?? או שזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5530?? יתאים למחשב נייד שלי מדגם MSI WIND U100?? ואם לא אפשר הצעה למטען אחר למחשב נייד שלי,צריך מהאתר deal extreme.

15. אורח Lev1510
    Started by אורח Lev1510,

שלום לעוזרים , יש לי התלבטות בין כמה דברים , מעבדים ,לוח אם וזוג רמקולים משולחניים . אני רוצה להרכיב מחשב שטכנית "יספק" אותי ל 5-8 שנים פחות או יותר ותמיד יהיה האופציה לשדרג במידת הצורך לכן בחרתי בלוח אם (נמצא מטה) . לבינתיים הרכבתי מחשב נייח בדגש על MINI / MICRO ATX לתוך מארז Carbide Series® Air 240 בזכות אפשרויות הזרמת האוויר שלו (לדעתי לפחות אשמח להצעות) . המקסימום תקציב שלי 5000 אם חריגה של 500 , ושוב נתקעתי בכמה דברים שהטרידו אותי (חוץ מהידיעה שכל חודש בערך יוצא חומרה חדשה ואי אפשר להשיג את הכי טוב לזמן הזה אז מסתפקים במה שיש אם אופציות הרחבה ושידרוגים עתידיים ) לכן כמה שאלות לעזרה . בקשר למעבד : I5 6500 ומעבד I5 6600 ההבדל ה…

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  17. שלום, ברשותי ThinkPad X200 עם מעבד P8600 של INTEL אני מפעיל במחשב כמה מכונות וירטואליות באמצעות VMWARE בביוס של המחשב בתפריט CPU יש שתי אופציות שכרגע הם Disabled (ככה המחשב הגיע מהחנות) האופציות הן: Intel ® Virtualization Technology Intel ® VT-d Feature האם כדאי להפוך את האופציות ל Enable? מה היתרונות והחסרונות של כל אפשרות? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by totbod1,

האם יש מוצר שעדיף יותר מבחינת שמירה על המחשב? למען האמת, תהיה אצלי תחלופה של תיקים, ולכן אני נוטה ללכת על הנרתיק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shnaq,

הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by אושר אושר,

אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 830 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 386 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400C16R - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec BP450PS Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 כונני SSD: Kingston SSD 120GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 156 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 204 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 1504 הרכבת …

21. מחפש מפרט למחשב נייח למטרת גיימינג. מוכן לשים עד 5000 שקלים עם חריגה של 500.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום וברכה מבקש המלצה למחשב נייד 14 אינץ' בתקציב סביב ה-1500 שקלים שימושים רק לגלישה באינטרנט ראיתי הרבה דגמים בזאפ של ASUS בתקציב הנ"ל אך לא יודע מה עדיף מביניהם .. או שיש משהו אחר שעדיף? מעדיף מעבד I3 לא צריך מערכת הפעלה (אתקין לבד) אודה לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by PorCupine127,

תקציב: אין תקציב מסוים בטווח ההגיון למה שאני מפרט. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, אינטרנט, C# c++ java html Java script כל מיני שפות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שצריך כמובן לא מבין בלפטופים בכלל! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? כלום * משקל רצוי? כמה שצריך זה במקום ספרים ומחברות אז לא איכפת לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כפי שציינתי למעלה שימושי המחשב: עבודה משרדית, תכניHD, סרטים וגלישה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? ללא ציוד נלוויה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה טרקטור, המחשב נמצא בחדר שינה. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 357 צפיות
  25. Started by RuinSain,

שלום חברים, אני מחפש מחשב פיתוח והעניין הוא שהוא חייב להיות מהיר, עם כמה תוכנות כבדות מאוד לפיתוח תוכנה, כרום כמובן, בסיסי נתונים בזמן אמת, טרמינלים במקביל, docker וכו'. חיבור לשניים או שלושה מסכים. התקציב הוא 7000 ש"ח. אשמח למפרט שיענה על הדרישות הללו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 433 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.