ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אשמח לקבל עזרה מהמומחים שיש פה.... דרישות (לפי המקובל בפורום) 1. עלות עד 2500 אפשרי גם פחות וניתן לחרוג עד 500 2. שימוש ביתי בלבד, תמונות, אופיס, בעיקר עבודה של מורה. לא יהיה שימוש במשחקים בכלל! 3. ניתן להוסיף בנפרד מקלדת ועכבר אבל לא קריטי... 4. לא נראה לי 5. חשוב השקט אבל המחשב לא יהיה בהרצאות וכאלה אז לא הכרחי, סולם 5 6. לא 7. עדיפות כבר לרכוש מערכת חלונות ואופיס כך שבמידת הצורך אוכל לאפס את המחשב מידי פעם אבל ניתן לרכוש ביחד (אפשר לקבל הצעה בנפרד) 8. עדיפות לקנות בבאר שבע 9. בשבועיים הקרובים 10.11. לא 12. לסיכום מחשב קליל לא לשימוש כבד בכלל, לצורכי עבודה של מורה, וורד ומצגות, שמירת תמונות וגיבוי, וגלישה באינטרנט באתרים רגילים. תודה רבה כל מי שמתייחס ו…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד זול שיתאים לסטודנט, ודי ננעלתי על Lenovo S310, ניתן לראות באתר של לנובו ישראל או בזאפ. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא עליו ביקורת בשום מקום, אני חושב שאולי הוא נמכר תחת השם הנ"ל רק בארץ\מזרח תיכון ולכן קשה למצוא עליו ביקורות. חיפשתי דגמים של לנובו עם מפרטים דומים, אבל לא מצאתי אחד שהייתי בטוח לגביו שהוא המקביל הנוכרי. לשאלתי - האם מישהו התנסה עם המחשב הנ"ל ויכול לחוות עליו דעה? שאלתי באחת הזולות בזאפ לגבי אחריות והתשובה שקיבלתי הייתה "האחריות של יצרן - שנה איסוף והחזרה" - האם למישהו יש ניסיון עם השירות של לנובו? אני לא מחפש המלצה למחשב אחר, די יודע מה אני רוצה ובכל מקרה בתקציב שלי אני מאוד מוגבל. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה, תוכנות למידה, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. פחות קריטי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 אם זה לא פוגע משמעותית במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? פחות מ2.5 ק''ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5T * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: 3אש"ח אבל אם יהיה הבדל משמעותי אני מוכן להשקיע אפילו 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת, במידה ואני צריך להחליף\לתקן את הכרטיס אלחוטי שלי במחשב הנייד (האחראי על הWifi & BT) אני חייב להשתמש אך ורק באותה הדגם שהגיע עם המחשב? או שכל כרטיס אלחוטי עם חיבור Mini-PCI יעבוד? דגם מחשב : Lenovo E330 3354-1S6 דגם כרטיס אלחוטי מקורי: T77H195.12 תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב חדש של טושיבה.. פירוט מלא על הנייד לא מצאתי חוות דעת בגוגל... וגם רציתי לדעת אם מישהו כבר הספיק לקנות ולהתנסות...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב נייד חדש יחסית של דל דגם 7548. נתקלתי היום בבעיה - חברתי רמקול bluetooth ואני שזה מוריד לי את עוצמת wifi עד כדי ניתוקים ואי אפשרות גלישה. האם מישהו נתקל בתופעה ומה עושים? לפנות לתמיכה טכנית של דל?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ לפני קניה. הבחירה בין שני ניידים אלה. http://www.cdsoft.co.il/products/258722 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=44798 מה עדיף? עד כמה מסך מגע שימושי במחשב נייד? לא היה לי ניסיון עם מסך מגע, אבל נראה לי זה יותר גימיק מאשר יתרון בשימוש יום יומי. אני בנתיים בכוון DELL בגלל יתרונות שלו. מחיר כרטיס מסך NVIDIA אפשרות להרחיב זכרון ל GB16 לעומת GB12 בלנובו. מסך מט. מה אתם אומרים? P.S. אני מראש מתנצל על עברית שלי, זה לא שפת אם.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אבד לי מטען סמסונג N150 ההספק שלו הוא 19V 2.1A רציתי לברר על מקומות שמוכרים בזול דברים כאלו, או יד שניה. אם יש למישהו מושג אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית+משחקים קלים כמו FIFA + סרטים FHD * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 13" אבל אפשרי גם 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - עדיפות ליותר מ 4-5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלטתי לקנות XPS 15. עכשיו יש לי התלבטות בנוגע לקנייה. בארץ הכי זול זה באילת : http://ksp.co.il/?uin=21448 בAMAZON או בחו"ל זה יוצא כמעט אותו דבר, בסביבות ה2000$. עכשיו רציתי לשאול כמה זה בטוח לקנות בEBAY ? וכמה צריך להוסיף מכס ? http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item56728cfce6 http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item234cfbf0ea http://www.ebay.com/itm/DELL-XPS-15-...item51cd64debb
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מעוניין למכור את המערכת הבאה.כמה שווה ? מעבד i5-2500 ,ללא אחריות קרור מעבד -ארקטיק 11 לוח INTEL DH67BL חדש עם 3 שנות אחריות זכרון : 2 מודולים של קורסייר ,4GB כל אחד,סהכ 8 גיגה ראם ,1600MHZ הדגם הפשוט VALUE עם CL11 דיסק: 1TB ווסטרן GREEN ללא אחריות כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7950 DUAL-X WITH BOOST עם אחריות CDLOG לעוד שנתיים ספק כוח :טרמלטק TR2-550 ללא אחריות כנראה צורב DVD -כנראה LG מארז חדש Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black כולל 2 וונטות 120
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ממש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תחנת עבודה לתלת מימד וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya , after effects,resolve ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
i5-4590 tray Gigabyte H97-HD3 2GB DDR3-1333MHZ X4 Sticks המעבד ולוח האם באחריות בKSP, נקנו לפני חמישה חודשים. מהו לדעתכם מחיר סביר למכור את החלקים כבאנדל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות כלליות: שיהיה מסוגל להריץ SOLIDWORKS & MATLAB בצורה טובה יחסית מקווה לדגם חדש יחסית עם תמיכה בWindows 8.1 * משקל רצוי? אין חשיבות למשקל יותר מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא - לרוב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) רק HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSataאין חשיבות - * כונן אופטי? לא חייב אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות ושימוש ביתי, לא כולל גיימינג כמעט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? שיהיה נוח להקליד וגם שהמשטח גלילה יהיה נוח ולא יתקלקל. * משקל רצוי? 2.5 קילו זה נראה סביר, גמיש. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא מאוד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) USB3 HDMI * Bluetoo…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי אופציות. זה מעט מורכב. אני מגביל את התקציב ל4500 בערך. ואני רוצה מחשב של עד 14 אינץ'. ההתלבטות היא בין דל 7348 עם המפרט הבא http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15000 לבין לנובו flex 2 הבאhttp://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14026 יש לציין שאם אני לוקח את הלנובו אני מחליף את ההארדיסק לssd 256 gb מה שיעלה את המחיר של המחשב לאיזור ה4300 שקל כולל הרחבת אחריות ל3 שנים כמו זאת של דל. ההתלבטות שלי נובעת מכך שבדל לא ניתן להרחיב זיכרון מעל ל8 גיגה ואין לי מושג כמה זה יפריע לי בעתיד. גם יש לו כרטיס מסך מובנה פחות טוב מבפלקס2. אני רוצה מחשב שיחזיק לזמן יחסית רב ככל הניתן. מנגד אני חושש לגבי טיבו של הפלקס. אני מכיר אנשים שיש להם אותו ב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להזמין בארה'ב (יש לי מישהו שמגיע לארץ ויביא לי) ואני ממש לא מכיר את שוק המישבים הניידים על שלל המותגים והיבואנים...(תמיד הייתי טיפוס של נייחים, אבל כסטודנט צריך נייד) א. מישהו יודע לומר על המותגים העיקריים (דל, טושיבה, אסוס, HP, לנובו) האם האחריות שלהם תקפה בישראל במידה והמחשב נרכש בארה'ב? ב. כמו 70% מהפוסטים כאן- גם אני מתקשה להחליט. אבל אצלי זה לא בגלל שאני לא יודע מה אני רוצה, אלא בגלל שאני לא מכיר את המותגים כדי להחליט מה מומלץ ומה לא. מבחינת מטרה, אני רוצה שהוא ירוץ לי חלק לכל מה שקשור לתכנות והרצה של קימפולים, מה שאומר i5 ומעלה, ו8גב ראם, כבונוס, הייתי רוצה כרטיס מסך כלשהו שיוכל להריץ קצת משחקים (לא הכי כבדים בעולם) כי זה מן הסתם יהפוך להיות המחשב ה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני אשמח לעט סטיילוס לטאבלט WINDOWS שלי....והייתי שמח מאוד אם היה לו קצה קשיח ודק - כמו זה שיש בעט של גלקסי נוט. מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-