עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xcd67,

שלום רב, הוצע לי מחשב נייד עם המפרט הבא (למטה) במחיר של 3200 ש"ח... ורציתי לדעת האם מחיר זה נשמע סביר? האם אפשר למצוא משהו יותר זול עם מפרט דומה? והאם בכלל מפרט כזה מתאים לצרכים שלי? הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס אולם אני מתחיל לימודי הנדסה וייתכן שאצטרך לעבוד עם תוכנות יחסית כבדות... # מעבד Intel Core I5-450M # זיכרון : # נפח 4GB # מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 # אחסון : # גודל דיסק 500GB # מהירות דיסק 5400RPM # מסך : # סוג TFT LED backlight glossy # מסך מבריק כן # גודל מסך 15.6" # רזולוציה 1366x768 # מצלמה מובנית Built-in webcam 1.3 megapixel # תקשורת : # כרטיס רשת כן # Bluetooth כן # WiFi 802.11 כן # יציאות : HDMI VG…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו-פרימייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. מה המצב חבר'ה ?.. ראיתי שהמסך של המחשב הנייד שלי לא כל כך נקי אז החלטתי לנקות אותו .. יש לי נוזל מיוחד לניקוי מסכי LCD אבל כמו מטומטם התזתי ישירות על המסך (ממרחק של 5-6 ס"מ) ולא על המטלית המיוחדת עצמה .. עכשיו שמתי לב שמתי שאני נכנס למשחק ויש לכמה זמן מסך שחור אז באמצע המסך יש מין עיגול של 5 על 5 ס"מ מרקם ירקרק כזה .. לא ראיתי שזה היה מקודם (אולי לא שמתי לב) אבל אני לא יכול להגיד שזה לא היה .. הקטע הוא שרואים את זה רק כשהמסך שחור (כשהוא כבוי לא רואים את המרקם הירקרק הזה) וכשאני נגיד באינטרנט או סתם בשולחן עבודה או בכל דבר אחר שאין בו שחור לא רואים את זה ... נראה לכם שהרסתי את המסך של המחשב הנייד שלי ?.. מוזר שהתזתי על כל המסך ורק באמצע זה נהיה ככה .. בבקשה, למי שיש מחש…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. היי אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד - פשוט וזול עד 2000 שקלים , המחשב מיועד לאמא שלי ומטרתו היחידה זה אינטרנט סקייפ ופייסבוק , זה הכל . תודה ושנה טובה

6. Started by ssib,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by נריה,

כמה שווה היום מחשב סמסונג N150 Plus חדש תודה CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by zaprodil461,

שלום אני מחפש מפרט גיימינג עד 2800 שח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מבלי לפגוע בביצועים אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באיזור ה 100 שח רק אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג אבל גם גלישה באינטרנט,סרטים וכו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. עולם פתוח,יריות,ספורט וכו. -מ…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Debra Doriy,

שלום לחברי הפורום. אני מועניין לקנות מארז מחשב בלי מסך או שאר הדברים. מדובר רק במארז. הייתי רוצה לדעת מה אפשר לקבל ב 3000 שח ולמצות את המחיר,אני יכול להרוג מהתקציב בעוד 300 שח (3300שח מקסימום) האם מישהו יכול להרכיב לי מפרט הכי טוב שיש היום בשוק במחיר של 3000שח. תודה מראש. נ.ב - אני גר באשדוד וכנראה הולך לקנות באייבורי שנמצאת בסיטי. חוץ מKSP או אייבורי איפה עוד מומלץ לרכוש מחשב באשדוד?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by zahi122,

מטרות גימיג. ומתכנן OC מעבד Intel Core i5-750 Box ¤1087 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ¤833 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950200 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ¤191 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3201 כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4890 Twin Turbo Pro 1024MB DDR5 PCIe ¤1076 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4890-1GD5E-HDMI-AC צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מ…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  12. אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?

13. Started by amisha,

היי , ברשותי R700 ואני מאוד מרוצה ממנו . רק שבהתאם לנייד אני לפעמים מטלטל אותו קצת (שינוי פוזיציה או סתם זה שאני סוגר אותו ומכניס לתיק) . לדיסק השקיח יש גלאי זעזועים וזה פשוט מפסיק את הפעולה ומזיז את הראשים למצב בטוח וזה מעצבן . השאלה היא האם כדאי להסתכן ולהחליף ל SSD בעצמי והאם יכולה להיות בעיה עם זה ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Lackluster,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1636 מארז: באנדל - LanCool K56NB + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪625 זיכרון: Corsair DDR 3 8G(4Gx2) 1600 CMX8GX3M2A1600C9 כמות: 1 - מחיר: ₪463 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata3 VS35 Video 24/7 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪617 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪106 סה"כ: ₪3447 מתחרים בכל הצעה בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3379 ₪ http://www.t…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by בני גנץ,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש לבית ואני מתלבט מה אני צריך בדיוק אשמח לעזרה הצרכים: אופיס סרטים פוטושופ מידי פעם וכמובן גלישה בכרום ולפעמים הכל במקביל (אנשים שונים משתמשים בו זמנית) כמו כן השקט חשוב והקומפקטיות. חשוב מסך ורכיב wifi פנימי ורמקולים במארז. טווח המחיר הוא עד 3000 שקל לכל החבילה. ושאר האביזרים אשמח לתשובה מהירה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 5500-6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר להיות מחשב ללימודים אבל שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים על Med-High ומדי פעם גם עריכת וידאו FHD (או 4K אם יתאפשר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט בפעילות משרדית, אין בעיה שירעיש בזמן משחק/עריכת וידאו. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by שם משתמש,

שלום אני רוצה לקנות מיני לפטופ נוח וזול שיוכל להריץ גם מטלב. למישהו יש המלצות על מעבדים / חברות (כנראה לנובו, יש לי בנתיים רק ניסיון טוב עם החברה הזו, אם כי לא מחוייב) / ספקיות וכו'? תודה רבה! עדי

18. פורסם לפני 9 שעות (נערך) שלום, אני מחפש מחשב למעבדה של פלאפונים לא צריך ציוד נלווה, המחשב משמש בעיקר להעברת נתונים, מה שחשוב שיהיו לפחות 2 יציאות TYPE-C ללוח וכוננן מהיר עם 2TB לפחות תודה תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מה שצריך כדי לקבל מהירות נתונים הכי מהירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברות מידע/אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

19. שלום לכולכם מבקש התייסותכם המועילה ; מעוניין בנייד למשימות בסיסיות פלוס ; אופיס , אינטרנט, מוזיקה מהביית לעבודה ואולי גם להסתובב אתו בעבודה למצגות/ סיוע . מוצע לי במחיר כולל הרחבת אחריות ל-3 שנים: מתלבט בין: לנובו בסיסי סדרה 3000 N200 דגם BRG 0769 מסך 15.4מבריק ? , מעבד אינטל 1.46 ג'יגה DUAL CORE T2310 , זכרון 667, HD 120 , RAM 2G כרטיס מסך נפרד? nvdia GEFORCE GO 7300 עם ויסטה פרימיום 4000 ש"ח ב-12 תשלומים . הרחבת אחריות לעוד שנתיים 700- ש"ח סהכ -4700 ש"ח לבין MSI PR600- איבורי ( כן שמעתי עליהם) מעבד מתקדם יתר: אינטל T5450 1.66 GHZ זכרון RAM 2GHZ 667 מע' הפעלה ויסטה BASIC אחריות מורחבת ל-3 שנים איבורי 4450 ש"ח ב-12 תשלומים ( חשוב!) האם המעבד העדיף שווה את הסיכונים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Feynman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, VM - מקס' 2 מכונות במקביל - לא שימוש כבד, סרטים, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs, tropico וכדו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. נייד

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. זה ממש חלש! לא סוחב לי אוזניות פשוטות...שלא לדבר על ה V700...באס חלש יוצא מהכרטיס קול אל האוזניות...לפעמים אני מרגיש כאילו אני שומע שירים בתוך קרטון לפחות פיתרון זמני עד שאני אקנה כרטיס קול נייד.....אקולייזר של ווינאמפ לא עוזר הרבה, כנ"ל של המחשב עצמו.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by BedB0y,

אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by urielab,

* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 15.6 חשוב לי מאוד. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? עדיף כמה שפחות אך זה לא הגורם העיקרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחפש מעבד חזק (מחשב שישאר איתי לאורך כמה שנים טובות) אך עם זאת רצוי שסוללה תחזיק כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? חשוב שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.