ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4.3 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 SHADOW OF MORDOR וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P כנראה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אם למישהו יש נסיון (או שמע ממישהו) עם המחשבים העסקיים המשומשים הנמכרים בגרופון וכו', אשמח לשמוע. המחשבים האלו נוטים להיות חזקים ולהחזיק זמן רב (ברשותי לטיטיוד מעל ל-7 שנים). תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. בעל מסך 17 אינץ, 500 גיגה ומעלה (בעדיפות ל 500), אין צורך במערכת הפעלה, לפחות יציאת USB3 אחת ,מעבד i5 עם 6 גיגה ראם לפחות וסוללה בעלת שישה תאים ומעלה. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר דק (אם מישהו מכיר את הדגם פיזית זה יהיה מעולה). תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים: לפני שלוש וחצי שנים, עשיתי את אחד העסקאות שאני יותר מבסוט מהם, וקניתי THINK PAD E120 באחד משווקי המחשבים של הונג קונג בכ2000 ש"ח. המחשב עשה את שלו, עבר מספר יבשות, והגיע הזמן להחליפו. שבוע הבא חבר אני שולח חבר לקנות לי לפטופ בהונג קונג שוב : זקוק למחשב בעיקר לעבודה. חשיבות לחוזק, זמן סוללה ומשקל , מסך (מתלבט עם 13-14) תקציב:500-600 דולר. (מחירים היו דומים בזמנו לUS) אשמח לעצות. 1. איזה דגם כדאי לקנות? מה דעתכם לגבי מסך? 2. איך אני מברר מחירים בהונג קונג (האם עדיין כה משתלם)? 3. אופיס, האם זה כלול שם? 4. נסיון ממישהו שקנה. נ.ב מתנצל על הכתיבה הקלוקלת, המחשב הגיע לסוף דרכו, פיזית (בקושי המקשים עוובדים) המון תודה חברים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. יכול לקנות בלונדון רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות, הרצת משחקים לא חדישים במיוחד, צפייה בסרטים 4K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? קטן יחסית. חשוב שהמחשב יהיה קל להסתובבות, אבל שהמקלדת תהיה עדיין נוחה לכתיבה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים אשמח אם תוכלו לעזור לי בקניית מחשב נייד מארה"ב ולכן חשוב גם סוגיית האחריות: * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, גלישה, סרטים ותכנות * גודל המסך? 14-15 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, סטנדרטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? מיועד ללימודים אז רצוי לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה לפחות, רצוי SSD * כונן אופטי? לא חו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש ביתי, עבודות, חיבור המחשב לטלוויזיה וצפייה בסרטים/סדרות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? נתון זה אינו רלוונטי מפני שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר למסכים אחרים, אך כאשר אני אהיה על המחשב עצמו אני מעדיף שעל המסך לא יהיה השתקפויות של האור או כל מיני דברים אחרים. * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה. * משקל רצוי? אין חשיבות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין כל כך חשיבות, רוב הזמן הוא יהיה מחבור לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא מבין בזה.. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אך אני לא מוכן לקחת HP.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאל י? 13,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אלא אם כן אין צורך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים כבדים על HIGH או ULTRA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שחדש וכבד גרפית ( BF4 the witcher 3 GTA V, Dying light, ). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא מבין במסכים אשמח לקבל משהו טוב ואיכותי …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
העבודה היא בעיקר עם VST ולכן דרוש מעבד חזק אבל אני לא יודע איזה בדיוק וכמובן שאר החלקים גם כן ... תקציב כ - 7000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני באמת מתנצל שאני לא עושה את הבקשות כי כבר התמקדתי על 2 דגמים על איזה מהם אתה יותר ממליצים lenovo y50 asus n550kj שני המחשבים בעלי i7 לפחות 8 גיגה זכרון ram הכרטיס מסך 850-860 המחשב ישמש למשחקים פוטושופ vm וגלישה וסרטים אשמח לשמוע את דעותיכם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד ללימודים, מכיוון שאין לי כל כך מושג הייתי שמח אם ניתן יהיה למצוא מחשב מורכב מראש. במידה ואתם חושבים שיותר זול ועדיף להרכיב לבד אשמח גם לשמוע. בקצרה על המחשב לפני השאלון: מחשב נייד שבעיקר אשתמש בו ללימודים, אינטרנט וגרפיקה: פוטושופ ואילוסטרייטור וורד, אקסל, אווטלוק תוכנות נוספות ברקע (SNAGIT, אנטיווירוס וכו') כמובן לאינטרנט (כרום) - שימוש מרובה בטאבים באינטרנט אם זה חשוב. הכי חשוב - אני מחפש מחשב שיהיה מהיר וישאר כך גם לאורך זמן. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 500 ש"ח, מעדיף ממש שלא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד אם יתאפשר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = י…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. פתחתי את המחשב והוצאתי את הפלט שמחבר בין ה trackpad לבין העכבר ובטעות הרסתי אותו. מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה דבר במיידי? באיביי אני יודע שאשר למצוא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-