עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 איך המחשב הזה ... האם הוא יחזיק תוכנות כמו AUTOCAD וREVIT (לא מיועד למשחקים או דברים אחרים עבודה נטו)... ומה זה המעבד הזה DUAL CORE CELERON אף פעם לא ראיתי סלרון כפול ליבה...

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by Yuval Tsabar,

שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. מופיע בעמוד הבא...

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by GRiM,

?AMD? Athlon 64 2800+ (S-754) GIGABYTE K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire DDR 400 512MB A-DATA PINE XFX FX5200 128MB TV WESTERN DIGITAL 80GB SATA LG Combo 52 x 32 x 52 + DVDx16 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  5. אני מבקש המלצה למחשב נייד עבורי. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים, Adobe Premiere, Photoshop. דרישות: מעבד- לפחות T7100 (למהירות עיבוד וחיסכון בסוללה). זיכרון- 2 ג'יגה. דיסק קשיח -לפחות 120 Gb . מהירות 7200 (חשוב, לא?) כרטיס גרפי- תמיכה ב DX10. מסך-14.1" משקל- עד 3 ק"ג . מערכת הפעלה- ללא. תודה!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ugiya,

שלום רב, מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט וקצת יישומי אופיס קלים דגשים: עבודה מחוץ לבית - משקל נמוך, חיי סוללה סבירים, מסך ללא השתקפויות חובה: מסך 15 אינטש רצוי: מעבד I3 אחריות 3 שנים תקציב עד 2500 ש"ח אני תוהה האם למישהו יש ניסיון עם הניידים של סמסונג ? (אני לא מוצא עליהם כמעט מידע ברשת) אני מתלבט לגבי הדגמים הבאים: הזול- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14239 היקר- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14240 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Lanzar,

לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by royt23,

התקציב המקסימלי שלי הוא 7K ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה הכרחי. השימוש בו יהיה בעיקר למשחקים (CS:S BF בעקרון משחקי FPS). אין צורך בציוד הקיפי כגון מקלדת עכבר ומסך מכיוון שכבר יש לי.1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (BF, CS:S ומשחקי FPS בעיקר). -מהי הרזולוציה …

• 13 תגובות
    • 814 צפיות
  9. שלום שלום אני עורכת על אביד באופן יומיומי , כרגע עובדת עם מחשב חזק אבל בן כמעט ארבע שנים והגיע הזמן להחליף המחשב ישמש בעיקר לדגימה,עריכה ורינדור של חומרים ברזולוציות גבוהות כולל HD , P2, וכדומה. בנוסף אני עובדת עם תוכנות גרפיקה, אינטרנט ואופיס, בדרך כלל כל התוכנות עובדות יחד במקביל.... אני מחפשת מפרט למחשב חזק ואמין, צריך שיהיו לו ליבות, מאוורים , כרטיס מסך טוב . תכלס,שיעבוד יפה ובשקט וכמובן שיתקשר טוב עם אביד (מדיה קומפוסר) ויוכל לעבוד בסבבה עם HD ומיני פומרטים דיגטליים. אני פונה לעזרתכם! אין צורך בציוד היקפי וצורב,תתכן הוספה של כרטיס מסך חזק בהמשך ולא אני לא יודעת מה זה אוברקלוק. בחנות מחשבים בתל אביב הציעו לי את המפרט הבא בעלות של 3,500 ש"ח: ATX 500w Asus P5Qpl - am …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jaman,

היי, בהמשך לחיפושי אחר מחשב נייד, אני מתכנן לקנות בארץ את Asus N550JK-CN065H שעונה על רוב צרכי, מלבד כונן SSD. לפי מה שהבנתי מהמלצות פה בפורום, אמור להיות קל להחליף את כונן הדיסקים בSSD במחשב הזה. כמה שאלות בנוגע לזה: 1. האם זה יסיר את האחריות על המחשב (במידה ואעשה את זה בעצמי)? 2. צריך מתאם מיוחד בשביל שהכונן ישב במקום הצורב? 3. מהירות הכתיבה/קריאה לא תפגע אם הSSD ישב בסלוט של הצורב? 4. אולי כדאי בכלל להחליף את הHDD ב SDD, ולשים את ה HDD במקום הצורב? כמוכן, אשמח להמלצה על כונן SSD בגודל 256GB, ועל האביזרים הנלווים (מתאם לכונן אם צריך, וקייס USB לצורב). אשמח גם לחוות דעת על החנות "מגה מחסני מחשב"' ממנה אני מתכנן לקנות את המחשב: http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. היי, שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ב 2107 קניתי מחשב גיימינג והגיע הזמן לשדרג, בדרך כלל אני לוקח את הכי טוב שיש אבל לאור המחירים המחרידים של כרטיסי המסך אני יותר עכשיו יותר בעיניין של value for money. אני חושב שיש מספר רכיבים שקיימים אצלי היום שאולי שרדו את מבחן הזמן ואולי אין צורך לשדרג אותם. אשמח לדעת מה דעתכם. מטרת המחשב היא כאמור גיימינג, אין לי עיניין באוברקלוקינג חריגות מעבר ל 10K אפשרי אם באמת זה משהו ששווה את החריגה. מה שאני חושב שאולי אפשר עדיין להשתמש בו דיסק: Samsung - 500GB SSD 960 EVO M.2 NVMe (M2) ספק כח: Corsair - 750W RMx Series™ RM750x — 80PLUS® Gold Certified Fully Modular…

12. Started by tomermu,

עניינו אותי במחשב הבא : http://www.toppc.co.il/pl_product~vs13~16~0.htm אני מחפש מחשב 13.3 שיהיה דק וקל. הדרישות שלי לעבודה הן בעיקר משרדית : 2-3 תוכנות משרדיות פתוחות , 3-4 חלונות אקספלורר באופן קבוע, אקסל-אאוטלוק פתוחים תמידית ושמיעת מוסיקה ברקע. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל וכנראה גם לתחנת עבודה עם חיבור USB. השאלה שלי היא איך המחשב הנ"ל עם המפרט שלו יוכל להתמודד עם כל זה מבחינת : 1. מעבד 2. כרטיס גרפי 3. איכות המחשב בכלל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gshani,

שלום, לאחר התייעצויות בשרשור קורדם, בניתי את המפרט למטה. הצרכים הם בסיסייים ביותר לעבודה בבית. חשוב לי כן שיהיה שקט , לכן אשמח להמלצות על מאורר. כמו כן בחרתי לוח אם זול במיוחד, האם יש הבדל גדול בינו לבין זה שבמפרטים המומלצים ? עוד עצות יתקבלו בברכה (אפשר אבל לא חובה לעלות בתקציב עד 1900). תודה מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2980 Elixir 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪98 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2897 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪462 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3395 צורב Samsung SHS222 x 22 SATA (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.r…

14. Started by cablord,

היי לכם, לאחר שש שנים שהמחשב הישן שלי החזיק (יפה) למשחקים וכו' הגיע הזמן לשדרג אולי אני אציין שני דברים: יש לי HDD WD Caviar Black 2TB וכונן אופטי, לכן לא שמתי כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלה אם כן יש משהו קריטי... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודות באוניברסיטה (Matlab וחבריו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…

15. אני רוצה להחליף את המחשב שלי ואני מנסה להבין אם המחשב שלי נחשב מחשב לעריכת וידאו ואם אני צריך שהמחשב החדש יהיה עם משאבים חזקים ומתאים למחשב עריכת וידאו. אני עורך סרטונים של שעה בערך באיכות 1080p, אבל יכול להיות גם באיכות 4K בתוכנה בשם "losslessCut". העריכה הזאת זה פחות או יותר לחתוך כמה דקות מההתחלה והסוף של הסרט, או להוציא קטע של 10 דקות מאמצע הסרטון ולזרוק את השאר. עריכה מאוד בסיסית. זה הרבה פעמים פשוט סרטון שצילמתי בטלפון שלי ואני חותך דקה בהתחלה ודקה בסוף של הסרטון. זה כל מה שאפשר לעשות עם התוכנה הזאת ואני לא צריך יותר מזה. פעם הייתי משתמש ב windows movie maker שמגיע עם ווינדוס בשביל העריכות האלה. אני לא משתמש בתוכנות כמו Adobe Premiere, DaVinci Resolve…

16. אני מזמין מחשב במוצ"ש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט... הייעוד של המחשב הוא בעיקר למשחקים כבדים.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC 800MHZ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 750GB 7200RPM, 32MB SATA II COOLER MASTER 690 Black (No PSU) HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin Teac/SONY 1.44 freezer 7 Pro (LGA775) יש לי מסך SAMSUNG 20' LCD WIDE סה"כ 4065.. אם יש לכם שיפורים אז מקסימום עד 4250 תודה חברהההה

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by liav123,

היי, אני צריך את עזרתכם. חבר הרכיב לי מפרט (2500 שקל), אני מתכנן להשתמש בו למוזיקה, סרטים, משחקים בעיקר (גיימינג קל, לא כבד!), אינטרנט וכל השימושים האחרים במחשב... אני צריך חוות דעת על המפרט הבא (אני קונה מ-TMS) : http://tms.co.il/preview/spec/cvu28ktz תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by hadarelk,

שלום, לאחר קבלת הערכת מחיר גבוהה מאוד על המחשב הישן, אני מתלבט אם לקחת אותה או לקנות חדש. יש לי Dell XPS L502X עם 8 ג'יגה זיכרון פנימי ,750GB HD ומסך 15.6. עלות תיקון (לוח אם ועוד כמה דברים קטנים) היא באיזור ה2500 ש"ח. ההתלבטות היא אם לשלם על התיקון ולשדרג ל16GB זיכרון פנימי ו256SSD שהתיקון והשדרוג יסתכם באיזור ה3700 ש"ח, מה שהיה מחיר המחשב במקור. או לקנות חדש. האופציה השנייה שעומדת בפני היא לקנות לפטופ חדש. לצערי לא מצאתי שום לפטופ שעומד בקריטריונים שלי, מחפש משהו עד 1700$. אני מחפש לפטופ עם לפחות 12 גי'גה זיכרון פנימי ,256GB SSD ומסך 13-14". היחידים שמצאתי עם 12 או 16 ג'יגה היו עם מסך 15.6 או 17.3 ושקלו בהתאם. אין לי בעיה לקנות מארה"ב אם נתמך באחריות גם בארץ. אני יוד…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. Started by eran_999,

מפרט שמיועד למשחקים ואוברקלוק כולל ציוד היקפי מסך ורמקולים [לא צריך צורב]

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Idanp,

אני צריך את הטוב ביותר שתוכלו להרכיב בתקציב הזה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אשמח לקבל חוות דעל לגבי מפרט שקיבלתי מיועד בעיקר למשחקים לילדים בגיל 13-16 תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by gabbay,

הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  24. שלום, אני מבקש מפרט לגיימינג הכי טוב שיכול להיכנס ב 2000 שקלים בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 עם חריגה קלה אם נחוץ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שימושים רגילים - אינטרנט סרטים HD ובעיקר גיימינג ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רזולוציה 1360X768 3. האם יש צורך בציוד היקפי - ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? - לא צריך כרטיס מסך (יש לי 4770), דיסק קשיח וצורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט - מארז,ספק,מעבד,זכרונות,לוח אם,קירורים אם צריך. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 7 ל 9 7. האם מת…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by maormaor,

שלום חברים, אני פותח פה בקשה להמלצה למחשב נייד שיהיה למשחקים חדשים של היום ולשנים הבאות. הקניה של המחשב רק מהאתר איביי(משתמש Top-rated seller ). * תקציב - 5000 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים ומשחקים כבדים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 15.6" לא יותר מזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - לא משנה. * משק…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.