ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפשת מחשב נייד עבור אמא שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש (מקלדת, מסך, חיבורים וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אם מאוד משתלם. כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי. בעיקר עבור אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מומלץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית עם תוכניות הנדסיות (קבצי PDF בדרך כלל), תכנות קל ב Matlab, לעיתים נדירות תוכנות שרטוט הנדסיות (Autocad), אקסל, עבודה במס' תוכנות במקביל באופן יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קבצי PDF גדולים באופן כבד, קבצי אקסל לא כבדים באופן תדיר, תוכנות שרטוט ו Matlab באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג. -אילו משחקים…
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל ואם יש לכם המלצה על מחשב נייד יותר טוב עד 5000 + - אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד לשימוש כללי ואין לי כוונה להשתמש בו לגיימניג למעט משחק יחיד שאני משחק בו וזה football manager מי שלא מכיר זה משחק שלדעתי מצריך יותר כוח עיבוד מאשר כוח גרפי ( אולי אני טועה) תקציב 2000-2500 ואם הדרישות שלו לא מצריכות מחשב בטווח מחירים הזה אז אשמח לקנות בפחות :-) 1) דגש על חיי סוללה ארוכים 2) בבית אני אחבר אותו למסך מחשב נחמד שכבר יש לי ולטלוויזיה אז דרוש חיבור hd ושיעביר רזולוציה גבוהה 3)אני פחות מסתדר עם הפד ששולט על הסמן במחשב אז אפשר גם להמליץ על עכבר אלחוטי אני אשמח 4) אשמח גם לזיכרון ssd אם נכנס בתקציב תודה רבה לכולם, אדיר
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרצת VirtualMachines ושימושים ביתיים סטנדרטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Vmware Workstation 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך (עדיפות עם פאנל IPS),מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?בינוני …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.plonter.co.il%2Fpriceoffer_shoppingcart.tmpl%3FPriceOffer%3D117856&h=ATPbWS4ugQpZeMU5za1IXmNdi-wlbx3IuzjkqcBby_Sds9KReRO0IhTUNzpiNekpAnpDouU5dblKIXIqcKxB3A9NwofkmNAAuRSN7zxi2UwKgNcmIq__BHmXWuy_tTT7xkrJ40E2DtDjNA
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 4K אני יורד לאילת יום חמישי הזה ורציתי לקבל המלצה לקניית נייד בKSP או אייבורי לגיימינג קל אשמח להמלצות מחברי הפורום תודה... פשוט ראיתי שבאמזון אין כרגע מבצעים והמחיר באילת אותו דבר אז העדיפות היא אילת כרגע...
-
אני יורד יום חמישי הזה לאילת ורציתי לקבל המלצות למחשב נייד לגיימינג בינוני ראיתי שיש בניידים כרטיסי GTX1050 2GB וGTX1060 6GB בGTX1060 ראיתי שאין CD וב GTX1050 יש ועוד חיסרון הזולים באים עם 8גיגה ראם ולא 16 כמו היקרים יותר איזה חברה עדיפה או דגם שיודעים שהוא איכותי מאוד ??? כל מי שיכול לתת המלצה אשמח תודה מאור...
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר (לכוון ל3000-4000 אם זה ריאלי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): בפרימייר (1080p) - אני עורך כתחביב ולא חייב משהו ממש מקצועי. צריך שהמחשב יוכל לערוך בצורה חלקה ובלי להתחמם ולהיתקע, גם אם זמני הטעינה יהיו יחסית איטיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב. חבר צריך מחשב לאוטוקאד (בעיקר) בכ4000-5000 שקלים. חשבתי על מעבדי AMD החדשים. יש עדיין יתרון לכרטיסי קוואדרו על הכרטיסים למשחקים? להלן השאלון שמילא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Autocad - פרנסה , Photoshop - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרז…
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מהם שימושי המחשב? solidworks -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ורך לכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט,לשמוע מוזיקה, בית ספר במחיר זה עד 3000 שח אני מחפשת מחשב 2 ב1 שאני לא יצטרך להחליף את המחשב אחרי שנה ולא מתחמם! תודה לכל העונים
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח אם יש שידרוגים ששוים את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות של Adobe א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב - Indesign/After Effects/Illustrator/Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, תכני מדיה (סרטים,תמונות,שירים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, מחפש מחשב נייד עד 2800 שח, עדיפות למחשב עם מערכת הפעלה אך לא חובה. דרישות: מסך FHD כונן SSD (אפילו 128GB מספיק). אומנם המחשב רק לשימוש משרדי (עבודה מול מניות עבור אבא שלי) אבל אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר בעיקר (כמובן לעבודה כפי שצוינה). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רוצה ליקנות מחשב נייד (נייח לא ניכנס יותר לבית לוקח יותר מידי מקום) ניסיון רע מאוד עם לנובו (Y50-70 מסך מרצד ונכבה) צריך משהו חזק וקל החלום הוא: I7-7700HQ SSD-1TB ללא כרטיס מסך גרפי (לא מיתכוון לשחק יותר במחשב) זיכרון לפחות GB16 RAM התוכנות שירוצו על המשב: MATLAB SOLIDWORKS VISUAL STUDIO IAR WORKBENCH MPLAB X ואולי בעתיד גם JAVA המחשבים שמצאתי עד כה הם: https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=23087 עוד דבר אחד ששכחתי לציין חייב להיות גודל 15.6 ו רזולוציה של 1080 (ב 4K לא רואה כלום קשה לתכנת) חייב שהמחשב יהיה קל ככל האפשר השא…
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 17". השימושים העיקריים הינם גלישה באינטרנט, עבודה (מייל ואופיס בגדול), צפייה בסרטים/סדרות וקצת משחקים (אני משחק בעיקר CS:GO בתכלס). מאוד חשוב לי שהוא יהיה 17" ולצערי אני לא יכול לקנות נייח. אחד הדברים שראיתי בסגנון זה המחשב הנ"ל - https://ksp.co.il/?uin=38034&select=.268..271..1358..413.. האם יש לכם המלצות בנושא? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום דרוש מפרט בכ-3000 שח כמה שיותר מכוון למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמה שיותר עבור משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככל הנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…