עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יעוד: גלישה (מהירה!!!) באינטרנט, וורד. מעט סרטים . בכללי משרדי. רצוי חברה אמינה ואחריות שווה. לכן שקלתי את הניידים של dell. בשום אופן לא hp. תודה מראש על נחשול תגובותיכם המהיר

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. אהלן, אני רוצה להמליץ לכם על אתר של בחור שמדי כמה זמן מוציא גרסאות של תוכנה שכוללת דרייברים לכרטיסי מסך של ATI + דרייבר ל GPU שנמצא על המעבד או במילים אחרות INTEL HD או INTEL HD 3000. הבעיה מתחילה בזה שחברות, במקרה שלי אני עם DELL VOSTRO 3550, לא מוציאות דרייברים מעודכנים לכרטיסי המסך לעיתים קרובות. באתר שמצורף תוכלו למצוא את הדרייבר העדכני, האחרון שהועלה 11.11a. זה הלינק לאתר: http://leshcat.blogspot.com/

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 640 Computer Integration 160.00 ¤ 1 160 ¤ 1 6966 WD250GB WD2500KS 16MB S-ATAII HDD 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2 8252 WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 247.00 ¤ 1 247 ¤ 3 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1049.00 ¤ 1 1049 ¤ 4 9049 Leadtek Quadro FX 550 PCI-e Professional Video Card 1095.00 ¤ 1 1095 ¤ 5 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 372.68 ¤ 2 745.36 ¤ 6 9147 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 420.00 ¤ 1 420 ¤ 7 9393 Sony AW-G170AB Black x 18 Bulk DVD±R/RW 182.00 ¤ 1 182 ¤ 8 9776 ASUS P5B-VM LGA775 Intel P965G DDR2 + 1000 LAN Motherboard 760.00 ¤ 1 760 ¤ 10 5078.36 מחכה ל…

4. Started by hosham,

אהלן חבר'ה, אני מחפש נטבוק לאישתי, חובה: קל מאוד (עד 1.2K), צבע לבן, ובלוטוט' כל שאר הירקות גם ככה זהים בכל הדגמים. חשבתי על האסוס 1005 HA האם יש דגם אחר שמומלץ יותר כיום? תודה.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  5. * מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. המחשב משמש למשחקים, הפעלת תוכנות כגון : פוטושופ, לכידה ועריכת סרטים, ואופיס. התקציב יכלול מסך LCD 17

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by TeaTime,

כמה דגשים... המעבד, הזיכרון וכרטיס המסך יקנו בnewegg. (המרה ישירה של המחירים בדולרים לשקלים לפי 3.65) המעבד יהיה E8400. זיכרון 4 GB ב2 סטיקים. לוח אם X38 DDR2. הארד דיסק של 500GB. בלי ציוד היקפי, בלי מסך, בלי הרכבה. אחרי כל כך הרבה הגבלות די בניתי את המפרט לבד, אבל הפרטים הסופיים (דגמים, חברות וכד') הם מה שאני מנסה לשייף בת'רד הזה. תודה מראש~

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. אני רוצה לקנות לפטופ שמותאם לעבוד עם קיובייס 7.5 ואולי אבלטון ......מחיר מקסימלי 5000 .... המחשב יפוצל לשתי מסכים ......ממש ממש אני אשמח לעזרה...תודה - - - תגובה אוחדה: - - - אם אפשר מפרט מלא

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה בדקים יוקרתיים שלהם אין דווקא חיבור hdmi? וגם רציתי לדעת איך ה w510 אם הוא נחשב טוב בשביל המחיר שלו או שיש משהו אחר אך רק של lenovo שיותר משתלם... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by shuky123,

אני מתלבט בין 2 הניידים האלה למשרד. HP - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/sm/WF05a/321957-321957-64295-89315-89315-3687778.html Dell - http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop-vostro-a860?c=us&l=en&s=bsd&cs=04 ישמשו לרוב כתחנה נייחת לעיתים רחוקות יצאו לפגישות המחיר שלהם עבורי הוא סביב ה-850 דולר. ואני חייב לקחת מ-2 המותגים הללו. יש המלצה או הסתייגות ספציפית מאחד מהם?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום לכולם הרבה זמן תכננתי לקנות נייד והמטרה המרכזית היא היתה למשחקים עד לפני כמה ימים הייתי סגור על נייד שאני רוצה והייתי בטוח שהוא מעולה למשחקים ה HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA ואתמול יצא לי לראות את האתר של NOTEBOOKCHECK ובדקתי את הכרטיס מסך שיש לHP שהוא 320M GT וראיתי אכזבה גדולה! לפי האתר 90% מהמשחקים יפעלו באיכות הנמוכה ביותר... נכון לקחתי בחשבות שזה מעבד חזק שגם תורם וזכרון של 4G אבל אם אלה הנתונים של הכרטיס מסך אני כבר ממש לא סגור על המחשב הזה וחבל כי הוא עמד בתקציב שלי של 4500 ש"ח +- בקיצור התיסכול גובר והנייד מתרחק. פשוט אם יש לכם הצעות לנייד אחר או כל דבר אחר ממש יעזור לי בדילמה הקשה.תודה מראש

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  12. שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מתכנן שנה הבאה להתחיל ללמוד ואני רוצה לקנות לפטופ עד אז. יש לי הזדמנות להביא בפסח לפטופ מארצות הברית האם כדי להביא ככה לפטופ או ששווה לחכות עד ספטמבר / אוקטובר ולקנות משהו בארץ? בהנחה שסכום הכסף והדרישות לא ישתנו האם זה כדי או שעד אז אני יוכל לקנות משהו יותר טוב בארץ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אהלן, לפני כמה ימים התחיל לי רעש של זמזום ממש חזק, שאף פעם לא שמעתי קודם, מהמחשב, אני לא ממש מבין איזה חלק משמיע את הזמזום, אבל זה לא דומה לרעש החזק של המאוורר שלפעמים בוקע ממנו... בד"כ המחשב שלי דולק כמעט כל הזמן, גם בלילה, אתמול כיביתי אותו לתת לו לנח, חשבתי שאולי יש סיכוי שזה יעזור, אבל לא, ועכשיו אחרי שהוא פועל כשעה, הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 42, של הכרטיס מסך היא 55, של הצ'יפ של אינטל בערך 60, וה ACPI 63, אני חושב שאלו טמפרטורות סבירות לא? מה זה יכול להיות? אני לא כל כך מתלהב מלשלוח אותו למעבדה של HP ולחכות שבוע שלם, כי אני עובד איתו בצורה אינטסניבית מן הסתם... למישהו אגב יש ניסיון עם המעבדות שלהם? יש מצב שיתקנו את זה במקום? בנוסף גם ה CD לפעמים לא עובד כמו שצריך, לפ…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  15. היי, אני מעוניין להחליף את המחשב נייד, הזקן התחיל לעשות לי בעיות, המחשב משמש אותי לצפייה בסרטיo/מוזיקה/ גלישה קלה בלבד. רכישה יחד עם דיסק 500 מכני, ו4 גיגה זכרון. אשמח אם תרשמו לי אלטרנטיבות של חברות אחרות, כרגע אני חושב על NUC עם מעבד פנטיום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני וידאו ב1080/720p , יוטיוב , מוזיקה, גלישה קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).- מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  16. Started by bigpapadim,

אני מתלבט אם לקנות את הinspiron n3010 (הדגם החזק.. עם הI5), גם הדגם של ה14' בא בחשבון, או ללכת על הטושיבה L650-10H מבחינת מחירים הם די דומים, למרות שהכרטיס מסך בטושיבה יותר חזק(ATI 5650), לפחות לפי אתרים שאני בדקתי, אבל העניין שמשחקים אני גם ככה לא הולך להריץ עליו, אז זה לא נורא חשוב. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה, התחממות, אמינות מעבר לנתונים היבשים. להמלצותיכם וניסיונכם, אשמח.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by getafix99,

מבחינת תמורה לכסף איזה נייד משתלם יותר? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5083 MSI GE620 ASUS N56VZ http://ksp.co.il/?uin=16720 יש הבדל של 1600 שקל ביניהם כשאסוס הוא היקר יותר, והשאלה שלי האם זה משתלם? עוד שאלה מבחינת שמירת ערך כמה יהיה אפשר למכור אותם אם אני יחליט למכור עוד שנה-שנה וחצי?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים פחות או יותר, כלומר לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ושימוש כללי כמו גלישה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בפוטושופ וקצת סוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני לא יודע כי יש לי מחשב עתיק, אבל אני ארצה לשחק במשחקים כבדים וחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by DBMyself,

שלום יש לי Dell Studio 1535. כשהמחיצות מחולקות שיש לי כונן C בנפח 220GB וכונן D בנפח 10 GB שזה בעצם כונן Recovery שמכיל קבצים שDELL שמו וככה זה הגיע לי עם המחשב. אני יודע שהכונן D מכיל קבצים שיש לי אפשרות להחזיר את המערכת הפעלה ל-factory default. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחלק את המחיצות בצורה שונה. האם זה מספיק שאני אגבה את הקבצים שיש בכונן recovery כדי שאח"כ אוכל להחזירם ולהשתמש בהם במקרה הצורך? ואם לא מה ההשלכות של מחיקה של הקבצים האלה? והאם הם שימושיים עדיין למרות שקניתי את המחשב עם ויסטה ומאז התקנתי WIN7 על המחשב? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Snoopy2006,

שלום, מה לדעתכם עדיף לקנות: Dell inspiron http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9199 או DEll Vestro http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8538 האם יש הבדל בין הסדרות מלבד הבדלי החומרה הברורים ? תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by ofcourse,

היי יש לי דל 1535, ושמתי לב שהצבעים בו אפורים וקצת נאוניים ביחס למסך השולחני שלי CHIMEI 222H, הייתי שמח לעזרה או לינק שיעזור לי לקנפג את המסך בנייד לצבעים יותר חמים. תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? מחשב נייד באיזור 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לחסוך - רק אם אין צורך בלבזבז עוד לצורך הציונים שפירטתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אתרים/ תכני HD/ תוכנות גרפיות (פוטושופ ודומיו) א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג ממש אבל אעדיף כרטיס גרפי סביר אם ניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא חשוב מדי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בערך 4 6. האם מתו…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב,בעיקר המשחק CSGO שמבוסס על מעבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSGO - H1z1 - DOTA 2 - unkown battlegrounds -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FPS הכי…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by mench,

Hi, Can anyone assist? I cant seem to be able to get to the bios option that tells it to boot from the CD Thanks Menachem Sharron menachem@tt-g.com ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.