עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות כבד, עיבוד נתונים, עריכה גרפית לא כבדה, תכני HD ועבודה משרדית, משחק פה ושם. שיהיה עם מעבד אינטל! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות פיתוח שונות כמו Visual Studio, Eclipse, IIS , IntelliJ, PYCharm MS SQL, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Empires 2 HD , Ancestors -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by racheliZV,

הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by dreamlogic,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).legague of legends/overwatch ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.legague of legends/overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 רזולוציה לפטופט 17.3 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם, היה לי מחשב נייד ישן בן 7 שנים ששימש אותי נאמנה כמחשב שעליו נמצאים כל המדיה שלי וממנו אני מזרים אותם לסטרמירים בבית. לצערי המחשב סיים את חייו ואני מחפש המלצה למחשב נייד למטרה זו המשקל אינו מהווה פקטור במיוחד כי לרוב הוא יושב על שולחן אני לא רוצה מחשב נייח כי הוא פחות אסתטי וגם כי לעיתים אני כן ארצה להזיז את המחשב התוכנות העיקיות הן Plex ותוכנות הזרמה שונות צריך מחשב שידע לקודד ולהזרים תכנים עד רזולוציה של 4k ורצוי שיהיה לו כונן קשיח גדול אני שואף לתקציב באיזור ה 2000 ש״ח בהנחה שאכן אפשר למצוא מחשב בתקציב זה שעונה לדרישות שלי במידה ולא אשקול לעלות את התקציב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by Snirs69,

הי לכולם, אני מתלבט בין שני דגמים של מחשבים ניידים והייתי רוצה לקבל המלצה מכם מה כדאי. בגדול, השימוש במחשב הוא בעיקר ללימודים (סטודנט להנדסת חשמל), וזה כולל עבודה עם word/excell/one note והרצה של תוכנות חישוב כבדות כמו matlab ותכנות סימולציה. מחפש שהמחשב יהיה עם מסך מגע ואופציה לעט. הדגמים הם: Samsung - Notebook 9 Pro 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/samsung-notebook-9-pro-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-titan-silver/5886103.p?skuId=5886103 Dell - XPS 2-in-1 13.3 - http://www.bestbuy.com/site/dell-xps-2-in-1-13-3-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-256gb-solid-state-drive-silver/5711031.p?skuId=5711031 (…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים, עבודה משרדית וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאטלאב וסוליד וורקס מזדמן +, אוטוקאד מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -אני חושב על קניית מסך כלול בתקציב, אחרת מפורט למטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Ilan Mermelstein,

http://www.tms.co.il/preview/spec/vrqjx6lc בחור נחמד הרכיב לי אותו והייתי רוצה לדעת כמה המפרט הזה טוב. הבנתי שצריך להוסיף SSD, אז אשמח אם תעזרו בעניין הזה בנוסף. אלו הן הדרישות שביקשתי: מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? YOLO ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שח 2. מה שימושי המחשב : משחקי מחשב, כרגע אני משחק Over watch,the witcher3 (not necessarily top definition. enough so i'll can play enjoyably), LOL 3. ציוד הקפי - מסך ומארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין…

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by falukky,

מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. אורח מחשב
    Started by אורח מחשב,

אלהן, מחפש מחשב נייד בתקציב ה7000 שח (אפשר גם מאילת) , שיתאים לגיימינג ותיכנות , גודל חובה 17.3 , לא משנה המשקל . בעיקרון משחק ומתכנת במחשב נייד , ומחבר מדיי פעם למסך 55' fhd , חשבתי ללכת על asus rog שמעתי דברים טובים , האם כדדאי? האם כדאי ללכת על כרטיס 1070 או שמיותר ו 1060 יעשה את אותה עבודה והבדל הביצועים זניח? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  12. Started by Sargon,

אני מחפש פיתרון ללהיות מסוגל להשתמש בOCULUS RIFT. יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 15 SERIES 5000 שיכול להריץ את האוקולוס מלבד הכרטיס הגרפי שלא מספיק מהיר. כלומר המעבד, הזיכרון וכל השאר מספיקים. אז דבר ראשון האם ניתן לשדרג את כרטיס המסך של הDELL הזה? גם קצת חבל כי יש לי עליו 16GB זיכרון. אם לא ניתן לשדרג את הכרטיס מסך, אחד המחשבים המומלצים של OCULUS הוא המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/A80CJ-DS51-Oculus-Ready-Console-GeForce-VR-ready/dp/B06VXT72F1/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1500319421&sr=8-3&keywords=Oculus+Ready אומרים שהוא מחשב מעולה ומשתלם במחיר מלבד ההרד דיסק שלו שהוא ממש גרוע. אבל אחריי שמחליפים את ההרד דיסק לSSD אומרים שהוא …

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by askme,

היי לכולם אם עדיין מי מכם מחפש נייד למטרות כלליות ומזדמן לאילת, הרשו לי להמליץ על הנייד הזה שהיה חסר במלאי וחזר לעיר הנופש - https://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=41574&select=.268..271..132..3762. שימו לב שהנייד הזה מגיע ללא מערכת הפעלה. מעבר לזה, כאן המקום להזכיר שבדרכם לחנויות ניידים עם מעבדי אינטל החדשים, אבל כמובן שלא ידוע כעת לפחות מה יהיה מחירם. הנה בין הסנוניות הראשונות - https://hwzone.co.il/אייסר-מציגה-זן-חדש-של-מחשבים-ניידים/

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by רינה אלמשט,

מחפשת מחשב נייד מומלץ לסטודננטים- בעיקר לשימוש משרדי וסרטים. חשבתי על הדגם Dell Inspiron 13 5378 IN-RD33-9742 אך הוא מעט יקר לי, ישנם מחשבים שדומים לו? חשוב לי שמהסך יהיה לכל היותר13.3 וטאצ' מחשב איכותי וחזק, יכולה לחרוג קצת מהתקציב אך מעדיפה שלא. אשמח להצעות , תודה מראש

15. Started by kobiiakobi,

מעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H מארז וספק SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W זכרונות Kingston 4GB 1600 כרטיס מסך Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail הארד דיסק WD 500GB Sata 3 Caviar Blue המחשב ימכר לאח של חבר אז תנו מחיר חברי

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by askme,

רק לידיעתכם והתרשמותכם. לא ממש מסכים עם הנאמר בכתבה, אבל אתם תשפטו. כמובן שמזכיר את עניין הניידים עם הדור החדש של המעבדים שאוטוטו נוחת כאן. https://tech.walla.co.il/item/3092753?page=2

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני מחפש מחשב all in one קטן (מסך באזור 8 אינץ'), מעבד עם 2 ליבות לפחות עם מהירות שעון בסביבות 2 ג'יגה הרץ, ולפחות 4 ג'יגה זכרון פנימי (דיסק קשיח יכול להיות 64 ג'יגה, לא צריך הרבה אחסון), ושיוכל להריץ ווינדוס 10 (עדיפות שיבוא כבר מותקן עם ווינדוס 10 אבל לא חובה). ראיתי הרבה כאלה באתרים סיניים (זה לדוגמא: https://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_608687.html) אבל אני מעדיף להזמין מישראל, לא הצלחתי למצוא מוצר דומה בישראל. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. שלום לכולם הנה מידע על כמה ניידים של DELL עם המעבדים החדשים - https://www.gadgety.co.il/187126/dell-kaby-lake-2017/ מה שטוב בקישור היא העובדה שיש גם מחירים שלהם. לידיעתכם !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by rafi28,

מבקש המלצה לנייד בנוי איכותי מסך 13-14ץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות אופיס, גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח המושייע
    Started by אורח המושייע,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בתור SEO Online marketing. פתיחת רבה של לשוניות באינטרנט, אם זה לענייני עבודה ואם זה למוזיקה וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. football manager -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל …

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שימושים קלים - דפדפן, אופיס וכו'. מעט צפייה בסרטים.תקציב - כמה שפחות...לא רוצה להוציא הרבה כסף. מכוון לרמה הבסיסית ביותר אבל לא בהגזמה.חשבתי על i3 ולא סלרון, דואל-קור וכו' מצד אחד וגם לא i5 ומעלה מצד שני.האם יש איזשהו פרמטר שחשוב במיוחד להשקיע בו לשימושים שלי?הבנתי שעדיף זיכרון ram 8 ג'יגה. השאלה אם זה קריטי בשימושים שלי.אציין שרוב הזמן מחשב שלי הוא בבית ובבית יש גם מחשב נייח.הנייד אמור לשמש אותי קצת ללימודים (פעם-פעמיים בשבוע 5 שעות), קצת כשגם אני וגם אשתי צריכים את המחשב וכש... הילדים בבית ואני צריך נייד כדי לתפוס פינה שקטה...

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  23. Started by AvnerGo,

מחפש לקנות משקפי VR כדי להראות ללקוחות מודלים של תלת מימד, האם יש משקפי VR מומלצות? האם הVR דורש תוכנה נוספת למודל התלת מימד או שהוא יוכל להתממשק עם תוכנות בסיסיות כמו סאקצ'אפ/ריינו? וגם תוכנת REVIT?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by Hen Ben David,

אני מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק לזמן וגם יהיה בעל ביצועים טובים למשחקים כמו overwatch וכו'.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים