עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 580 NIS M.BOARDS for AMD ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 510 NIS MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Elixir 250 NIS VGA CARDS Leadtek Price Units Total GF 4 MX440 DDR 64MB,TV +VIVO 280 NIS HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 60 GB 7200 ATA-100 410 NIS Floppy/CD/DVD FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 NIS Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total LG x52 100 NIS CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 NIS MONITORS IIYAMA Price Units Total 17''V.M. PRO1403 660 NIS KEYBOARD Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 NIS סה"כ 3140 ש"ח האם לא עדיף הלוח של …

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  2. שלום לכולם,אז כמו שרשמתי התקציב הוא 5000 והמחשב ישמש בעיקר לעריכת שירים בתכנות כמו Virtual DJ ואני מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה ולראות בעזרתו סרטים.גודל מסך רצוי: 15.6 אינץלא יודע אם זאת דרישה מיוחדת אבל אני מתכוון לחבר אליו גם מקלדת ועכבר אלחוטייםתודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by XpHunTeR,

תקציב: 1,000 - 1,500 (לא חושב שיש צורך ביותר) שימושים: אינטרנט נטו. ללא גיימינג או עריכה מקצועית. מערכת הפעלה: Win 7 - באם 32 או 64 אשאיר להחלטתכם (כבר יש לי)רזולוציית המסך 1920X1080 מסך 23" רמקולים 2.1 נא לא לכלול צורב הדיסק הקשיח שברשותי: WD5000AAKS - WD Caviar 500GB 16MB 7200RPM Sata II. כרטיס המסך שברשותי: Gigabyte HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E 2.0 ספק הכוח שברשותי: Thermaltake TR2-420 PP . ATX 12V 2.0. אם הם מספיק טובים אז נא לא לכלול במפרט KSP ראשל"צ או ZED או TMS כולל הרכבה אני קונה היום. תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by ltzik,

תקציר: צריך מחשב גיימינג עד 5K, בלי ציוד וגם בלי כונן דיסקים. מעדיף לחסוך במארז, לא מחפש מארז יפה, אלא משהו שיעשה את העבודה. מעדיף IVY BRIDGE I5 עם OC, נוטה לכיוון GEFORCE 670 עם OC גם, אלא אם כן יש אלטרנטיבה אחרת וטוב יותר בתמורה למחיר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, AC3 וכמובן מבט לעתיד לגבי משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). F…

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by zvika04,

מעונין לקבל מפרט למחשב משרדי לעצמאי (בתחום ההנדסה-לא באוטוקאד!) שעובד בבית כולל מסך בעלות 3000 ש"ח כולל מע"מ (לא כולל מערכת הפעלה ותוכנות), כולל הרכבה (לא יהיה O.C) עיקר השימוש: אינטרנט, אופיס, תמונות ווידאו, ותוכנות מלל להנדסה לגבי מעבד אני מתלבט בין ה E5200 ל E7400 של אינטל לגבי כרטיס מסך: המחשב אינו מיועד למשחקים, האם ניתן להסתפק בלוח עם כרטיס מסך מובנה כמו זה:. Onboard Graphics Integrated in the NVIDIA® GeForce 7100/nForce 630i chipset האם קיים לוח אם עם כרטיס מסך מובנה חזק יותר? אם כן באיזה מחיר! בתודה צביקה

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by dd7,

מאיפה בארץ אפשר לקנות כרטיס מסך למחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by t-mac1,

שלום. אם יש מביניכם הגרים באיזור ירושלים בטח שמעתם על היריד התצוגות של טרקלין חשמל בבנייני האומה (מנקים בטח את התצוגות בכל הסניפים ומוכרים יותר זול). עכשיו הם מציעים נייד של ACER ב-2000 מתצוגה במקום 4000 (כך היה רשום בעיתון), אבל לא רשום המפרט שלו... נראה לכם שהניידים האלו הם ניידים טובים ב-2000 שקל? (לא הייתי שמה היום, אבל אני מתכנן ללכת לשם ביום ראשון כדיי לראות מה המפרט) עכשיו בתכלס, נראה לכם שACER מתצוגה שווה משהו? (איך המחשבים שלהם?) אוליי משהו שגר בירושלים היה שמה? תודה רבה...!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב למטרות עבודה (פיתוח אתרים וכו') אך ישמש גם לצפייה בסרטים מוזיקה וכו בזמן הפנוי גודל המסך = 15.4 משקל רצוי = לא ממש קריטי. חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר מידיי. האם נדרש זמן סוללה ארוך = כן. האם יש צורך ביציאות מיוחדות = s-video די חשוב כל השאר בגדר הסטנדרט. בלוטות= כן. כונן קשיח כ- 250GB ומעלה. צורב DVD = כן האם נדרשת אחריות בינלאומית = לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי = LG תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by Tomer Revach,

איזה זה לדעתכם? נניח ואני ישפר קירור לARCTIC 7 PRO זה שעולה 144 בנוסף איך זה? למטרת גיימינג מ TMS:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2Vכמות: 1 - מחיר: ₪247מארז:Antec GX330 + VP-500PCכמות: 1 - מחיר: ₪404זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪277כרטיס מסך:Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1960קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB P…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום. אני צריך עזרה באיתור הבעיה בלפטופ של GIGABYTE שנמצא כבר 3 שנים ברשותי. המחשב כבה באמצע הלילה ומאז הוא לא עולה, פעמיים הוא הגיע עד ה-BIOS (אחרי שלחצתי על F2) ונתקע בשלב זה, אך בד"כ המחשב פשוט נדלק אך המסך שחור ואין שום פעולה או רעש (לפעמים רעש של מעבד עובד למשך שניה), המחשב דולק אך לא מגיב, לפעמים נכבה ומתחיל מחדש. החלפתי לו סוללת לוח אם - לא עזר הוצאתי הארד-דיסק כדי לעלות BIOS בלעדיו וישירות מהדיסק - לא עבד ניקית אבק - לא עזר לפני התקלה האחרונה היו בעיות אחרות: 1. DVD/RW לא עובד כבר שנה (יש לי חיצוני) 2. המחשב התחמם מאוד, אפילו עם משטח קירור מצויין 3. CPU קרוב ל-100% בעת ביצוע פעולות יחסית קלות 4. בהרצת מדיה היה עובד בקיטועים. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לאתר את הבעיה …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by pakariel,

אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Liroy Levi,

תקציב:עד 4800 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אני מעדיף כמה ש-פחות - נגיד עד 4600 או 4500 ככה אבל אם חריגה נגיד גג 5000 אבל מעדיף כמה שפחות! ) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: ניתן לנצל, אך אם המפרט שווה את המחיר מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית | גיימינג קל עד בינוני-למשל משחקים כמו BF1 וכו'| עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: BF1 וכו' מתי מתוכננת הרכישה: כנראה בחודש הבא שאני יהיה באילת ! האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: ASUS, DELL לא משנה לי העיקר חברה טובה !!! האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: לא גודל קשיח מינימלי:כמה שיותר יותר טוב אבל לא להגזים האם לתת דג…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by boya,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים גודל המסך: 15.6. רצוי כמה שיותר קל ויותר חיי סוללה, אך לא קריטי. יציאות: כונן DVD, צורב האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן, רצוי ווינדוס 7 עדיף של dell, asus, hp בעיקרון נדלקתי על ארבעה מחשבים: Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6502 | מחשבים ניידים | מחשבים וציוד היקפי: מחשב נייד HP SleekBook 15-B005EJ C6K92EA מחשב נייד Dell Inspiron 5520 IN-RD33-6121 מחשב נייד Asus K55VD-SX134H אסוס - זאפ איזה מביניהם עדיף? ובנוסף שמעתי מכמה אנשים שהמחשבים של דל מתחממים ונהרסים מהר יותר משאר החברות ולכן כדאי להתרחק. האם הדבר נכון? תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. היי כולם, אני מנסה לעזור לחברה לבחור מחשב. יש לה netbook לשימושים מחוץ לביית, כך שהוא לא צריך להיות מאד נייד. ישמש בעיקר לבית, לראות סרטים, אינטרנט וכאלה. 14'' (13 גם עובד נראה לי), מסך מט. היא זקוקה לכונן אופטי ולמערכת הפעלה. חוץ מזה, מבחינת מותגים, אני די סולד מ Dell והיא מסמסונג (לא יודע אם בצדק). חוץ מזה אין לי איזה מגבלות מיוחדות. תודה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by rooten,

אני צריך אותו בעיקר לגלישה באינטרנט ולאופיס, וחשוב מאוד שהוא יהיה קל. בינתיים אני חושב שאני אקח את זה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1699&CatCode=315 יש משהו יותר טוב במחיר הזה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וכתיבת מסמכים בוורד, אך שיהיה בו גם מעבד חזק * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, מעדיף בין 6-8 שעות. לא פחות מזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, Dell

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום, התקנתי חלונות 7 64 ביט ושמתי לב למשהו מוזר שלא היה כאשר ויסטה הייתה מותקנת (הגיע עם המחשב) ,המאוורר לאחר כמה דקות של עבודה מתחיל לעבוד בקצב מקסימלי ולא יורד ממנו,הבנתי שזו בעייה ידועה בחלונות 7 השאלה מה הפתרון? הטמפרטורה של המעבד בסביבות 50,דיסק קשיח בסביבות 40. מלבד הרעש של המאוורר משהו אחר יכול להינזק מזה שהוא עובד כל הזמן? יש פתרון לבעייה זו ? (לא מתחשק לי לחזור לויסטה) המחשב הוא של טושיבה ורשום שהוא תומך בחלונות 7 דגם:A305-6898 תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. שלום רב, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, אין לי כוונות להריץ עליו משחקים אלא רק תוכנות לעריכה מוזיקלית. אני מתלבט האם לרכוש Ryzen 5 3600 ולהרכיב יחד איתו את הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Nvidia GeForce 210 או לרכוש מעבד עם מעבד גרפי מובנה, Ryzen 5 3400G ולהשתמש בו ככרטיס מסך. אני מניח שהמעבד הגרפי המובה ב-Ryzen 5 3400G עולה בכמה רמות על היכולות של הכרטיס מסך הנוכחי שלי Nvidia GeForce 210. איזו קונפיגורציה תניב תוצאות טובות יותר?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by devzero,

בעיקרון, הנייד הוא לסבא ולסבתא שלי, ככה שהוא לא צריך להיות חזק, 4k הוא המקסימום, אני לא ממש מבין בחומרה, ככה שאני לא יודע מה להוסיף, (dual core, כן או לא ?) מה שחשוב זה שיהיה כרטיס wireless/wifi הצעות ?

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. visual studio, android emulator, virtual machine , לא הכל בהכרח במקביל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בתקציב נפרד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by yach,

אהלן יש לי מחשב של דל סטודיו 1569 שנקנה לפני 3 שנים ובזמן האחרון יש הפרעות בסאונד, קפיצות ורעשים. ההפרעות מתרחשות גם באינטרנט וגם בנגנים במחשב וקורות רק שאני מפעיל משהו אחר בנוסף לשיר\סרט שפועל.למשל אם אני פותח אתר אחר או קובץ אחר במחשב בזמן שסרטון ביוטיוב פועל יש את הקפיצות והרעשים. חשבתי שזה מהרמקולים אבל גם עם אוזניות זה קורה. עדכנתי דרייבר שהורדתי מהאתר של דל וגם זה לא עזר. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by almogr,

שלום אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים עד 4000 אלף זה מפרט שמצאתי אשמח להמלצות כמות 69388 Processor AMD AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 - Box 1 53935 Motherboards for AMD Asus TUF B450M-PLUS GAMING AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 74070 Memory G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3600Mhz CL19 Kit 1 M102189 VGA Cards Display - Gigabyte RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X 8GB GDDR6 HDMI 3xDP 1 26512 Hard Disk …

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. . מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by tomeryh,

הוא נמכר ב1850 והוא קורץ לי בגלל השנתיים אחריות

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.