ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום לפרטים הקטנים ביצועים וכ"ו. אבל התמונה הכללית ברורה לי. אני צריך מחשב לעבודה משרדית בלי יותר מידי איטיות כך ש 1 ג'יגה מתבקש. לגבי משחקים מדובר על SIMS ומשחקים בסגנון CAL OF DUTY ו SUFFERING. אני מעוניין במפרט גם של INTEL וגם של AMD, בנוסף אני מעוניין ללכת על ה-DUAL CORE של INTEL או ה-X2 של AMD כמדומני זה המקביל לליבה כפולה. לגבי הכרטיס מסך צריך משהו יציב שיריץ משחקים כמו שהזכרתי לעיל לא משהו יקר ובומבסטי מידי (האם ATI או GFORCE?). HD קיים ברשותי כך שלא צריך לכלול במפרט כנ"ל לגבי מסך וציוד הקפי. אבל צורב DVD אני רוצה. אני מעוניין גם בספק חזק ויציב שעמיד טוב בקפיצות מתח וסערות חשמל. כמו כן האם בכלל כדאי ללכת על ה-DUAL CORE? א…
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד. אני לא מבין גדול בזה ואת העיקר עושים חברי. אולי אוכל להעזר בכם ולא לשגע להם את השכל בבורות שלי. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22200&cf=zap אם המחשב לא משהו או שיש מחשב טוב יותר לצורכי אז: * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, ודברים שיגרתיים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? נמוך... אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? די * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל *מחיר- עד 3000 כמו כן האם יהיה שווה לי לקנות את המחשב בחול? או שזה לא קריטי וזה סתם יעשה בעיות.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי על הפורום ומצאתי מידע רב ויעיל, עדיין לא מצאתי את המענה לנושא הבא: אחותי טסה לפרו לשלוש שנים, הילדים שלה (9\12) ילמדו בבית ספר מקומי ויצטרכו 2 מחשבים ניידים. בינתיים הבנתי מהפורום ומהמדריכים שאנחנו צריכים מחשב נייד עם מסך 14.1/15.4, Core 2 Duo, משקל של בין 2 ל=2.5 , דיסקים קשיח במהירות 5,400 סל"ד\7200 ו- 2GB זכרון. השאלה היא האם בדרום אמריקה יש נושאים נוספים שכדאי לקחת בחשבון כמו חברה שמספקת אחריות גם בחו"ל וכדומה. אשמח להמלצות והארות בנושא
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מתחילה לימודי הנדסת מחשבים ואני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש לי ללימודים ולתכנת איתו בהמשך . יש לי תקציב של 3500 ש"ח, אני מתלבטת בין מעב I5 לבין I7. אני רוצה כרטיס מסך נפרד (לא על לוח M) האם עדיף לקחת דגם ישן של I7 מהירות מעבד 2.0 או דגם חדש של I5 (חדש-חדש יוצא עכשיו בחו"ל עדיין לא נמכר כ"כ בארץ) מהירות 2.4 בכלל, אם יש הצעות הערות דברים שכדי שאני אדע ואשים לב ......
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (GTA IV, NEED FOR SPEED, FIFA 2012) ותכני HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם , בניתי מפרט למחשב לאבא שלי בתקציב של 3k , לפי ההמלצות של מחשב משרדי במפרטים המומלצים. אולם הייתי צריך לעשות שינויים קלילים. המחשב בעיקרון נטו לעבודה משרדית ומשחקים קלים (לרוב משחקי רשת). בעיקרון מה שאני לא בטוח בו זה הלוח אם (לא היה את הדגם המומלץ באתר) אשמח לחוות דעת , הצעות לשיפור תודה . מעבד: Intel Core i3 550 3.33Ghz 4MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪480 קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪107 לוח אם: Gigabyte H57M-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪649 מארז: Mustiff 6241-A11 PSU450W With 2 X SATA color metal design כמות: 1 - מחיר: ₪177 זיכרון: Hynix 4GB DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: …
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1074 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤649 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤700 (ספיישל אופס אדישן,עד כמה שאני יודע זה סטיק ממש משתלם לאוברקלוקינג) כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1682 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤440 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤417 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX ¤258 סה"כ מחיר לכל המוצרים:5220¤ מ skypc יש מה לשפר בתקציב הנוכחי? (אני לא רוצה להוסיף יותר כסף אם זה לא הכרחי,כי התקציב המקורי היה 5k בערך) *אני יודע שלא שמתי הארדיסק\כוננים\שאר ציוד היקפי,אני לא צריך.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אז ככה :'( היה לי מחשב IBM NETVISTA - ובדיוק התנפחו 2 קבלים, אז חבר סידר לי לוח אם REFURBISHED למארז ב 300 שקל, אבל המאוורר של המעבד עדיין מרעיש אז זה עוד 100 שקל למאוורר של IBM, אה וגם הכרטיס מסך הלך אז אחד דומה עוד 300 - 350 שקל, אנחנו מגיעים קרוב ל 700. השאלה היא נורא פשוטה, האם כדאי לתקן, או לחלופין להחליף במחשב חדש (כן תמיד עדיף מחשב חדש) אבל הוא ענה על הצרכים שלי אז בכל זאת שוקל את זה. מבחינת מחשב חדש מה שחשבתי זה ככה. מעבד - Q6600 intel Quad Core לוח אם - GIGABYTE P35C-DS3R זכרונות - Platinum crossair 2x1gb כרטיס מסך - GeForce 8600 GT Gigabyte מארז - Enermax Chakra ECA-3052BS Black ספק כוח - TR2 Power W0101 550W Silent (24pin כונן קשיח - 320GB 7200RPM, 16MB, SAT…
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחפש מחשב למשחקים ללא מסך מאחר ויש לי בתקציב של 4500 שקלים חדשים. איני צריך ציון היקפי (צורבים\כוננים\מקלדות\עכברים), ואיני צריך מערכת הפעלה חוקית ;D כמו כן אני אשמח להמלצה איפה כדאי לקנות מחשב בירושלים (כדי שניתן יהיה לתת להם את המחשב במקרה שחס וחלילה הוא יצטרך תיקון). תודה וחג שמח
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת לגבי מפרט למחשב 6K לא צריך קרור למעבד אולי בקיץ אני יוסיף זכרונות 800 MHZ לOC בשלב מאוחר מאוד ( מעל שנה) להלן המפרט מעבד - Core 2 Duo E6750 לוח אם - GIGABYTE P35-DS3L זכרונות - DDR II 800Mhz 2GB Samsung (2x1GB) כרטיס מסך - Zotac 8800GT 512MB מארז + ספק כוח - HEC Compucase CI-6A21, HEC 500TD-TF 500W מסך - SAMSUNG 206BW 20'' כמובן בוסף ציוד הקיפי מקלדת עכבר צורב וכו....... אם אפשר הצעות לשדרוג במחיר סביר למארז והספק והצעות לשדרוג אופציונלי של מערכת הקרור לקיץ...... (גר בבקעה ...חם)
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ישבנו והרכבנו מפרט, אבקש דרכים ליעול המפרט או להורדת המחיר, הדגש הוא שהוא סגור על המארז הזה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מפרט למחשב ב- 4,000 שיהיה מתאים ל OC המחשב יהיה בעיקר למשחקים, ולעבודות ... מה המחשב הכי טוב שאפשר לקבל במחיר הזה ? תודה לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב PC לעריכת וידאו בתוכנת AVID, התקציב שעומד לרשותי עד 7000 ש"ח... קראתי את הדרישות באתר החברה אך אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מפרט מדוייק הכולל כרטיס מסך מסדרת nvidia quadro וכרטיס קול של sound blluster. אני מעוניינת לעבוד בשני מסכים ויש ברשותי מסך אחד כך שהמפרט צריך לכלול מסך אחד (לא דק), עדיפות לכרטיס מסך עם אפשרות לחיבור מוניטור אנלוגי TV. בנוסף אני זקוקה לכניסת firewire לחיבור מצלמת DV לדגימה ולהורדת הסרטים (הבנתי שלרוב כלול בלוח האם). אני מעוניינת גם בסט רמקולים איכותיים (וסאב) ובאל פסק. יש ברשותי את תוכנת ההתקנה ואת הAVID exspres pro אני סטודנטית לקולנוע במכללת ספיר... (במידה ותעודת סטודנט יכולה להוזיל את המחיר...) תודה...
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט מחשב שיעודו העיקרי הוא צפיה בסרטים וסדרות שהורדו מהאינטרנט, גלישה באינטרנט ועבודה באופיס. כמו כן גם מסך (דק כמובן). תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
חברה מבקש מפרט למחשב עד 4000 אלפ לא כולל מסך,צורב וציודד כמו עכבר מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד למשחקים אני מהקריות. תודה רבבה.
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=28015 ואממ אם קיים מחשב אחר בסביבות של ה1000$ בסיגנון של זה (דוד מביא לי מקנדה..)
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו. שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב. לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין. הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי. בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר. עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לבנות אותו בעצמי. יש לי תקציב של עד 2800 שקל וזה אמור להיות מחשב לאינטרנט, סרטים וסדרות, שירים וקצת משחקים. אני רוצה לקבל דעה על המפרט, מה אני יכול לשנות בו, אם כל הרכיבים יכולים להסתדר לי למחשב אחד ואין לי פה סתירה של רכיבים, ואם אפשר גם להסביר את עצמכם בתשובתכם. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB 64BIT LGA775 BOX - 937 OCZ DDR2 VALUE 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 - 242 JSP-TECH H-550 SIDE WINDOW - 123 SPARKLE SP860T512 GEFORCE 8600GT 512MB DDR2 DUAL DVI PCI-E - 380 gigabayte GAP35CDS3R - 554 NEC AD7200A -120 WD2500KS Western Digital 250 GB - 254 מאורר למארז 8ס"מ - 14 ש"ח סה"כ 2654 חשוב לי שהלוח אם יהיה מותאם גם לDDR3 שבב…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, האם המפרט המשרדי המוצע ב-2000 יגביל אותי בשידרוגים לעתיד למשחקים (לא כבדים במיוחד) ? האם זה רק עניין של הוספת כרטיס מסך ? אני לא מתכנן שדרוג לרמת משחקים של 5000 ש"ח, אלא לרמה של 3000-3500 ש"ח. תודה מראש יוסי
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי לבנות מפרט למחשב עד 4000 שקל מקסימום, עדיף שיעלה פחות, בלי מסך וציוד נלווה, למשחקים. בעיקרון הדרישות שלי זה שיהיה 2 GB RAM ושיהיה 350 בהארדיסק, כל השאר אני לא כל כך מבין אז אני צריך עזרה שלכם, אני גיימר רציני ואני מריץ משחקים כבדים אז אני צריך מפרטי לעניין שיסדר אותי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אפשר לחרוג ב 500 שח כרטיס מסך לדעתי אני יסתפק ב 7300GT רק ל CS מה עם ראם 2 גיגה לא? מארז אם אפשר טריטון או טריניטי... ותרכיבו לי ב TMS כי בא לי OC על המחשב דיסק קשיח 80 גיגה גג מעבד כמובן AMD... ולוח אם נחמד
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-