ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
עכשיו אני כותב מהמקלדת המובנת בווינדוס וזה משגע... מאתמול מקשי המקלדת התחרבשו... זאת אומרת שיש אותיות שאם אני מקיש עליהם יוצא מספר במקום.. אתמול חיברתי מסך רגיל לפורט ה-VGA והרגשתי מתח סטטי... יכול להיות שזה קיצר איזה מעגל ובגלל זה המקדשים התחרבשו? יש פיתרון לדבר כזה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2010 בשעה 22:03:48 אני מרגיש כל כך טיפש....מסתבר שהפעלתי את ה-NUMLUCK בנייד... מעניין איך הצלחתי לעשות את צירוף המקשים שמפעיל את זה בלי לשים לב....
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן, HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 מינימום * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחיר; עד 2500 שח תודה לכל העוזרים, חשוב לי שיקרין סרטי HD על הטלוויזיה בעזרת HDMI, תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
** הפורום הוא לא לוח מודעות קניה/מכירה*** נא להשתמש במדור TradeZone. http://hwzone.co.il/tradezone/index.php
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5250 chipset intel 965PM 15.4 רחב Intel Media Accelerator X3000 1024MB DDRII 667MHz זכרון צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD TOSHIBA 120GB SATA 5400 RPM ב- 3,570 ש"ח יש לציין שהמחשב לא לצורכי משחקים כמובן המחשב הולך לשמש אותי בעיקר לתיכנות ועיצוב (photoshop) ואופיס...
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לקנייה מארצות הברית רציתי לדעת איזה אתר טוב או חנות זולה בארה"ב למכירת מחשבים ניידים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב.. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים. תודה רבה נ.ב. התקציב ללא מסך!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ראיתי ביקורות של המחשב הנייד הזה, ואני לא הכי סגור עליו. השימוש במחשב הוא לעבודה משרדית וביתית בלבד. אופיס ואינטרנט בעיקר, אולי מדי פעם יוטיוב. חשוב לי שהמסך יהיה גדול (15 אינץ'). המחשב ישב על השולחן בסלון ולא יהיה נייד יותר מדי, זה בשביל אמא שלי. זמן בטרייה כן חשוב, כי במקום שהמחשב יהיה אין שקע, אז לפחות שעתיים של עבודה רצופה זה חובה. לא צריך טאץ', וכל השאר. מה שכן, אני רוצה שלנייד יהיה SSD. האסוס מגיע עם SSD מובנה כבר במחיר של 3250 ש"ח. אני אישית מוכן להשקיע במחשב בסיבות ה-3000 ש"ח פלוס, אבל לא יותר מזה. מחשב Asus דגם Transformer Flip Book TP500LN-DN051H מעבד Intel® Core™ i5-4210U Processor מסך "15.6 1920x1080 Full HD LED Touch Screen מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVI…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה במכירת מחשב נייד compaq 610 בכמה למכור אותו??? הנה קישור למפרט והמחיר בשוק http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741444 המחשב במצב שמור חדש בא עם מטען. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ! אני מתלבט בין נייד 10.1 אינץ' של ACER דגם H532 לבין נייד 10.1 אינץ'של ACER דגם D250. יש בין שני הדגמים הבדלים קטנים שהייתי מעוניין לדעת מה משמעותם. מה ההבדל בין מעבר N250 למעבד N450? האם יש הבדל במהירות הגלישה? ואם כן עד כמה ההבדל ביניהם משמעותי? בנייד אחד רשום לי שהרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b , 802.11n ואילו בנייד השני רשום לי הרשת האלחוטית היא 802.11g , 802.11b מה זה כל המספרים האלה? ואיזה אופציה עדיפה? בנייד אחד רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , RJ-45 (רשת) ובנייד השני רשום לי שהיציאות הן VGA , USB , HDMI . מה מבין שניהם עדיף? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כמובן אני מעונין בכמה שיותר זכרון\ HDD , צורב DVD חובה - לא מעניין DAUL LAYER לא קריטי .. מעבד אני לא יודע יש בתקציב הזה כפולי ליבה אבל בכל זאת ... תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מחשב נייד. השימושים שלו יהיו בעיקר ביתיים- אינטרנט, מוזיקה, סרטים ועריכת תמונות בפוטו-שופ. ההתלבטות היא האם ללכת עם מחשב נייד הכולל גם מעבד DUO CORE 2 גם לפחות 2 ג'יגה זיכרון 800HRZ וגם כרטיס מסך חיצוני כמו NVIDIA. כרגע אני מתלבט בין LG RD510-S.AD34E P7450 : Model RD510-S.AD34E CPU Intel® Core2 Duo Processor P7450, 2MB L2 Cache, 2.13GHz, 1066MHz FSB Memory 2GB (1 x 2048 MB) DDR2 800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB HD 320GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9600M GS (DDR2 512MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Mu…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דעה על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d654t7gz
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם 3 המוצרים האלו שווים ביחד 2700 ש"ח? או יותר? או פחות? אם פחות אז מאיזו חנות? Intel Core 2 Duo E6400 +DFI Infinity 975X+Asetek Vapochill micro hige-end BUNDLE
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הצורך שלי הוא בעיקרר כמו שבכותרת שיהיה אפשר להאריץ בלי בעיה את הגירסה המתקדת של ויסטה... שיהיה כמובן גם לסרטים מוזיקה חשוב מאוד יישומי המחשב וורד וגם משחקים...
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב לעריכת וידאו HD, מתכנן להשתמש בתוכנה premiere pro cs5 של adobe. תקציב ~3000 שח, עדיף כמה שפחות. אם אין ברירה אפשר לחרוג עד 200 שח. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. השקט חשוב אך לא קריטי. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך במערכת הפעלה. מתכנן לשים windows 7 64 bit איזור מגורים לא חשוב. לפי האתר של אדובי , אני רואה שמומלץ לכלול כרטיס quadro fx על מנת להינות מהאצה של כרטיס מסך. אני יוצא מנקודת הנחה שהמפרט יכלול את זה. תודה .
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים וגיימינג(OVERWATCH, GTA V ,ומשחקים עדכנעים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 15.6+ 1080P (אני לא רואה שום צורך ביותר ללפטופ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פיתרון ללהיות מסוגל להשתמש בOCULUS RIFT. יש לי מחשב נייד DELL INSPIRION 15 SERIES 5000 שיכול להריץ את האוקולוס מלבד הכרטיס הגרפי שלא מספיק מהיר. כלומר המעבד, הזיכרון וכל השאר מספיקים. אז דבר ראשון האם ניתן לשדרג את כרטיס המסך של הDELL הזה? גם קצת חבל כי יש לי עליו 16GB זיכרון. אם לא ניתן לשדרג את הכרטיס מסך, אחד המחשבים המומלצים של OCULUS הוא המחשב הנ"ל: https://www.amazon.com/A80CJ-DS51-Oculus-Ready-Console-GeForce-VR-ready/dp/B06VXT72F1/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1500319421&sr=8-3&keywords=Oculus+Ready אומרים שהוא מחשב מעולה ומשתלם במחיר מלבד ההרד דיסק שלו שהוא ממש גרוע. אבל אחריי שמחליפים את ההרד דיסק לSSD אומרים שהוא …
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-