ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכה גרפית, לכידת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pro Tools, Photoshop - תדיר. עריכת וידאו קלה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x2560 (מסך 25UM58 LG או 29UM68) -לאילו …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לאחר התלבטויות רבות הגיע הזמן להכריע... צרכים: חיבור לLCD Full HD בסלון ולרסיבר עם כבל אופטי. צפייה בסרטים HD 1080P ובעתיד (עוד שנה) גם BR. כל המפרט כבר מוכן, פרט לשילוב של לוח אם - כרטיס מסך. 1. לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L מול GIGABYTE GA-73PVM-S2H. שניהם עם יציאות סאונד שאני צריך - אופטי ולכן הדילמה היא איזה ציפ עדיף, nForce 630i או P31? 2. כרטיס מסך: א. התלבטות ראשונית היא מה עדיף לצרכים שלי - ATI או nVIDIA... מה מתאים יותר לצפייה בסרטים HD (לא יהיו משחקים במחשב)? ב. במידה והתשובה היא ATI - באיזו סדרה לבחור (מה מספיק לי): HD4550, HD4650 ואולי מספיק לי אפילו 4350 במידה והתשובה היא nVIDIA - באיזו סדרה לבחור: 9400GT או שעדיף כבר 9500GT. *המחיר שאני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הנה המפרט שלי: Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2-B3 Windows 7 Home Premium (x64) Service Pack 1 (build 7601) NVIDIA GeForce GTX 550 Ti [Display adapter] 3.30 gigahertz Intel Core i3-2120 4 gb RAM רזולוציית מסך 1600X1900p אני משחק בעיקר באטלפילד 3 וזה לא עובד בצורה חלקה אפילו כשהגרפיקה מכוונת ל- LOW אתם יכולים להמליץ לי על חלקים שאני יכול לקנות בשביל להריץ את המשחק בצורה חלקה ב- ULTRA בצורה חלקה, ושהחלקים יתאימו גם למשחקים הבאים בעתיד הקרוב. תודה, טווח המחירים שלי הוא עד לכ-3500 ש"ח הציעו לי להחליף את המעבד ב Intel core i5 ivy bridge את הכרטיס מסך ל gtx660 ti 3gb gddr5 …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני נמצא כעת לפני קניה של נתב אלחוטי וחשבתי על תקן 802.11N. יש ברשותי את הנייד Lenovo SL510, בדקתי באינטרנט ששמתי לב שהוא תומך בתקן N כDraft - למה בדיוק הכוונה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה המעבד המקביל של intel למעבד AMD Fusion Processor E-350 נתקלתי במעבד הזה ופשוט אין לי מושג איך להשוות אותו למעבד אינטל כדי לדעת מה טובו. חזק יותר, חלש יותר מ- atom? טוב בשמירת סוללה? מריץ משחקים מלפני כמה שנים (אבל תלת מימד)? שמעתי שהוא גם כולל כרטיס מסך מובנה AMD Radeon HD 6310, איך הוא ביחס לכרטיס המובנה של intel במקבילו או שאולי הוא מקביל ל- ion? האם הוא מסוגל להריץ ווידאו ב- 1080p?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע לאילת סוף חודש ואני צריך לקנות נייד ללימודים המפרט שבקשו הוא I7 4 CORES 8 GB RAM כרטיס מסך תומך 2GB SSD FULL HD שלא יהיה תומך 2\4K אשמח להמלצה למחשב טוב
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום ! מחפש לפטופ לסטונדט מדעי המחשב גודל מסך 15¨ אינץ זמני סוללה פחות קריטי ללא משחקים - מתאים לצפיה בסרטים לקנייה בארה¨ב - ניו יורק 700-900 דולר בעל אחריות בארץ
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. בגדול, הרעיון הוא להחליף את הקונסולה במחשב שיספק יותר גמישות וישמש גם כHTPC. כלומר, הוא ישב בסלון ויתחבר לטלוויזיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מהלמעלה של הראש שלי, Skyrim, GTA, Call of Duty וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלו…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לפטופ בסדר גודל של כ6000 ש"ח. שמעתי מהרבה אנשים שלא כדאי לקנות של HP או DELL, ומחיפוש באינטרנט מצאתי כמה דגמים של L.G ו Fujitsu שנראו לי מתאימים. לכן רציתי לשאול אם יש מישהו שמכיר מחשבים של החברות האלה ויודע כמה הם אמינים, ובפרט הדגם LS 40 של LG (אני מצרף קישור למפרט שלו). בנוסף, שמתי לב שרוב אתרי האינטרנט מוכרים את המחשבים עם שנה אחריות בלבד, ורציתי לשאול אם אתם ממליצים להרחיב את תקופת האחריות. http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=789 :LG LS40
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 אינץ עם עדיפות ל15.6 אינץ. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 או FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD או SSD או שילוב * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מראה, מהירות וזמן סוללה ושיהיה נוח. * התקציב הוא 2500 שקלים+- עדיפות למעבד I5 ועם אחריות לשלוש שנים בעד…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש מהדגם בכותרת, הסוללה שמגיעה איתו היא רק 6 תאים, מספיק בערך לשעתיים / שעה וחצי במקרה הטוב. רציתי לדעת איזה סוללות מומלץ וכדאי לקנות למחשב, שיהיו יותר חזקות מנהנ"ל? ואיפה מומלץ לקנות כאלו (אין בעיה עם רכישה מהאינטרנט). התקציב בכותרת... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המפרט: Core2Duo T6570 2.1GHZ 2GB DDRII 250GB HD Radeon HD3470 VISTA HOME PREMIUM מחיר באייבורי: 2830. מקבלים פה מחשב עם מעבד T6570 תומך וירטואליזציה, אמנם רק 2GB זכרון ו250 אבל כולל גם כרטיס גרפי HD3470, נכון שזה כרטיס דיי חלש אבל פיפ"א אני מאמין שהוא יפעיל. המחיר של המחשב יותר מתאים לכאלו מבוססים T4200/T4300 ללא מעבד גרפי. המסך פה הוא 15.4, יש כאלו שמעדיפים את ה15.4 על ה15.6, ועל פניו למרות שה15.4 דיי נעלמים נראה שהמחשב הנ"ל דיי חדש (T6570). מע' ההפעלה היא פרמיום, משמע ניתן לשדרג אותה בעד 200 שקל לוינדוס 7. אגב, המחיר בזאפ הוא החל מ3300, אבל כבר ראיתי את המחשב הזה במחסני חשמל לפני שבוע ב2990. דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי חברה, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון, אני חושב למכור את המחשב הנייד שלי זה - ce0xx OMEN 15, יש לי אותו כבר שנתיים וקצת מה שאומר שכרגע יש עליו אחריות של יותר מחצי שנה, אשמח אם תסתכלו על המפרט ותגידו לי בכמה כדאי לי למכור את הלפטופ: gtx 1060 6gb intel core i7 7700HQ 16gb RAM DDR4 ניתן להרחיב 512gb SSD ניתן להרחיב 1T HDD ניתן להרחיב מסך 60 hertz ברזולוציית 4k מגיע עם windows 10 המחשב במצב מעולה, אין פגמים ועושה את העבודה כמו שצריך בגיימינג,עריכה וסרטים. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך שתעזרו לי לבחור מחשב נייד בעל מפרט טוב שיהיה שימושי למשחקים וסרטים - חשוב שהכרטיס מסך יהיה עמיד. התקציב הוא בסביבות ה3500 ללא חריגה. תודה רבה לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לשדרג חלקים מהמחשב על מנת להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Civ 5, GW2, HOMM6, ובאופן כללי לרענן קצת את המחשב המזדקן שלי (גם קבצי אקסל כבדים מכבידים עליו). חשבתי על שדרוג כרטיס המסך ל-6850\6770, או רכישה של SSD 60GB, או שניהם. מה יניב לי את השיפור הכי משמעותי בביצועים, ומה מומלץ מבחינת עלות\תועלת? זה המפרט שלי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black ANTEC Sonata III 500 Watt Ati Radeon 4770 512MB המסך …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אובכן, האבק שוקע אצל אפל ועולה אצל אינטל ו - AMD. כל זה מעמיד את הנייד שבכותרת בשורת סימני שאלה בקשר לכדאיות ובכלל. אז נכון שגם אני התלהבתי בזמנו, אבל לא תמיד מה שמוצג ונאמר בתחילה מחזיק מים בסוף. לידיעת כל מי שזה נוגע לו - https://www.youtube.com/watch?v=4DCG71k5Xi0
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המאוורר מרעיש כבר למעלה משבועיים - היה אצל טכנאי - אבל (תעלומה) כשחובר אצל הטכנאי - לא הרעיש בכלל כרטיס מסך ג'יפורס 8800 אפשרי לנתק אותו לגמרי...?? כי הטכנאי אומר שזה לא יפריע אבל אני לא סומכת על טכנאים יותר... הוא עבר ניקוי בלחץ אוויר ושימון (לפי טענת המעבדה), אז מה עוד נשאר לעשות? להחליף אותו? תודה לעוזרים!! דרך אגב - בדקתי בספיד-פאן והטמפ' נראית סבירה...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz 8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
בטעות יצא לי דאבל פוסט, מצטער, נא למחוק
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-