ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס/אינטרנט/סרטים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשבים לשימוש כללי עם מעבד חזק והרבה זכרון -- אני לא מתכון לעשות שימוש לגימינג אבל אני רוצה לשמור את האפשרות להוסיף כרטיס מסך בעתיד ולהעביר את המחשב הלאה. הרכבתי מספר מפרטים לפי ההמלצה הכללית באתר, אבל אני לא בטוח לגבי הפרטים ואנחנו יודעים ש the devil is in the details מספר שאלות לגבי המפרטים: 1. שמתי לב שבהרבה מקרים המחירים הממולצים באתר נמוכים מהמחירים באתרים השונים, ושבאתרים שונים מחירים עבור אותם חלקים יכולים להיות שונים דרסטית. זה בסדר? 2. אף פעם לא השתמשתי במארז micro-atx האם הוא יתאים לדרישות שלי, והאם הספק שבחרתי מתאים? --ואולי כרטיס מסך בינוני בעתיד הרחוק. 3. קירור למעבד, הייתי בחנות היום והמליצו לי לא ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה זה לדעתכם? נניח ואני ישפר קירור לARCTIC 7 PRO זה שעולה 144 בנוסף איך זה? למטרת גיימינג מ TMS:מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪892קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2Vכמות: 1 - מחיר: ₪247מארז:Antec GX330 + VP-500PCכמות: 1 - מחיר: ₪404זיכרון:Kingston DDR4 8GB 2133Mhz CL 15כמות: 1 - מחיר: ₪277כרטיס מסך:Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1960קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB P…
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ושימוש ביתי (מסמכים ועבודות, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו רציני, בעיקר אופיס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 בערך, כמה שיותר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובד באוניברסיטה ואנחנו עמודים לקנות מחשב להרצות סימולציות ואלגורתמים כבדים. המעבד שהולך להיות במחשב הוא : Intel® Core™ i7-6950X Processor Extreme Edition הלוח אם : Gigabyte GA-X99P-SLI ספק כוח: Silent 550 Watt. 80 PLUS certified 1. השאלה שלי לגבי הלוח אם הוא מתאים לשדרוג עתידי של GPU ? אם לא איזה לוח אם מומלץ ? 2. האם הספק כוח מספיק ? 3. על איזה GPU אתם ממליצים ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה של MINI PC שיבוא עם WIN 7 (חובה) , עד 100$ (כולל משלוח). הזמנה מחו''ל היום / מחר. דרישות עיקריות: WIN 7 , מהירות . ישמש לעבודה משרדית (אינטרנט, סרטים) בלבד.
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…
-
שלום, אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי - בעיקר קצת אופיס, צפייה בסרטים וסדרות, הרבה אינטרנט. מטרתי להישאר בתקציב נמוך - עד 2500. ראיתי את המחשב הזה במבצע ב-KSP - עם 8GB זכרון פנימי ו-1T כונן קשיח, מעבד Intel® Core i5-6198D 2.3GHz - 2.5GHz. http://ksp.co.il/?uin=36868 מה דעתכם? מספיק טוב לשימוש ביתי? תודה, פנינה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שעונה על הדרישות שבכותרת. מערכת הפעלה ודיסק קשיח SSD הם בונוס עבורו ניתן לחרוג מעט מהתקציב. אם אין חיה כזו בתקציב - מה הכי קרוב בלי לוותר על הדרישות? תודה.
-
האם יש משהו שעונה לדרישות שבכותרת ועומד בתקציב? אם לא, מה הכי קרוב תקציבית לדרישות? בונוס - מערכת הפעלה וכונן SSD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משחק רק Counter strike global offensive כרגע יש לי מחשב I5 4590 R9 380 8GB RAM אבל כשאני משחק ה FPS שלי לפעמים צונח עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם אני יחליף מעבד למעבד חזק יותר האם זה יעזור או שעדיף לשדרג את הכרטיס מסך ? כי אני חושב ש AMD זאת חרא חברה לגיימרים המחשב הגיע לרמה שכשאני משחק CSGO ה CPU USAGE שלי מגיע ל 80-90 אחוז תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1400 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, אופיס, משחקים קלים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: לפחות FHD. גודל: 13 - 14 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות גבוהה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שיצאו ושעתידים לצאת המצריכים כרטיס מסך עם יכולת עיבוד חזקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך כרגע, הגודל הוא 22 עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצרכי גלישה מרובת טאבים באינטרנט, ועבודה אינטנסיבית עם אופיס. חשיבות גבוהה לאיכות הרכבה, משקל וזמן סוללה (אסוס?). רמקולים איכותיים יכולים להוות יתרון לא HP. תקציב: עד 3500 לא חשוב מאיזו חנות, אפשר גם מאתרים בינלאומיים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עם תקציב עד 4500₪ השימוש הוא לגלישה משחקים לילדים KODI בניתי אותו באתר של KSP נ.ב. חסר שם קירור למעבד שעוד לא בחרתי מה הייתם משנים או מוסיפים?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד. הציעו לי שני מחשבים שעומדים בתקציב. M4800 וM3800. שניהם סדרת Dell Precision הישום הכבד ביותר של המחשב הוא עריכת וידאו-לייט (על פרמייר בעיקר, כגיבוי למחשב במשרד) ובנוסף - מחשב צמוד ליומיום. ה4800 עונה על כל הצרכים, אבל קצת כבד מדי בשביל יומיום (כבד בקילו מהשני). ב3800 החסרונות שמצאתי הם: מעבד אולי קצת חלש לוידאו? אין rj45 אין יכולת לשדרג חומרה הנקודה שעליה נתקעתי היא הRJ45 שחסר. אני צריך חיבור LAN ואני חושש להסתמך על מתאם לUSB 3. ממעבר על המפרט יש לו יציאת mini display, שממחקר קטן מדובר בThunderbolt 2.0. השאלה האם ניתן בPC להשתמש בThunderbolt בתור חיבור לתחנות עגינה ולמתאמים קטנים שבאמצעותם או…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני לא גיימר, לא זקוק לכרטיס מסך, אבל אני צרכן זיכרון גדול ואני גם מתכוון להריץ מכונות וירטורליות. i3 אולי היה מספיק לי אם לא הייתי מריץ מכונות וירטואליות ולפעמים אפליקציות כבדות. חשוב לי שלוח האם יהיה mATX ע"מ לצמצם את גודל המארז (דוגמת המארז שנבחר). דרישה נוספת היא יציאת s/pdif. מאחר והדרישה הזו מותירה לי מספר מצומצם של לוחות mATX. לכן, לא אכפת לי לרכוש ברקט של s/pdif אבל לוחות GIGABYTE ללא יציאת s/pdif אינם מתאימים מאחר שיש להם header בעל שני פינים בלבד שנועד לחיבור לכרטיס מסך בלבד. (ל header שנותן יציאת s/pdif דרושים 3 פינים אבל לכרטיס מסך Gigabyte חסכו בפין של 5V). לוח האם שנבחר תומך במעבדים דור 7 ולכן הלכתי כבר על מעבד דור 7 שג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-