עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אשמח לעזרתכם בנוגע לקניית מחשב ללימודים. רוצה לעשות את זה בהקדם האפשרי ולנצל את המבצעים שקיימים בימים הקרובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 - 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. מוכנה לשלם יותר רק אם ישתלם בזמן חיים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 ש"ח, בעיקר אם יתבטא בעמידות לטווח ארוך יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים - אופיס, SPSS, צפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by אורי סלמן,

Hp elitebook workstation נייד לגרפיקה ועריכות כמו נייח!!!! 15.6 full hdI7 2720qm 8 giga 500 הרדיסק Quadro 1000m 2 giga 128 bit!!!! כרטיס גרפי נפרד מורכב על הלוח אם!!!

4. Started by CatchTheChech,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + תכנות + וירטואליזציה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 10. האם יש בקשות מיוחד…

5. Started by 1_AviV,

שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). SMBX2450 (1920x1080@60Hz) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. אהלן, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג עד 4500 ₪ שיוכל להריץ משחקים עם דרישות לגיטימיות (סטייל Total War Rome II ו- AC Syndicate). הידע שלי בבניית מחשבים מסתפק בכרטיסי מסך וRAM אז אשמח לעזרה בנוגע להמלצות לחלקים לבניית מחשב או מחשב בנוי עד המחיר שיש לי. אין רצון לקנות מחנות ספיציפית או אפילו לקנות משהו מהארץ אם יש אפשרות לקנות בeBay או Amazon. הכיוון שלי הוא התאמת מחשב לרזולוצית משחק גבוהה במחיר מתאים. תודה רבה מראש, אביתר

9. Started by דניאל טיגר,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק לא מפלצתי אבל חזק שיוכל להריץ על הגדרות טובות את רוב המשחקים שיש היום בשוק ושיהיו בשנים הבאות [כאילו אני ישדרג מדי פעם את המחשב...] תקציב:3000 שקלים חריגה מהתקציב:3500 שקלים המחשב לגיימינג ועריכת סרטונים אולי אין צורך בציוד הקיפי כולל מערכת הפעלה מקורית אין העדפה של חנות מסוימת חשוב מאוד על אופציה לשדרוג בעתיד עדיף שהוא יהיה שקט הלוח אם שלא יהיה ישן מדי כי הכרטיס מסך יוכל לשרוף את לוח האם אם אם הוא לא נוצר ב7 שנים האחרונות זה תלוי בכרטיס מסך אין בקשות מיוחדות תודה רבה לכל מי שעוזר [:

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי HTC VIVE בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - גיימינג קל עד כבד למשקפי HTC VIVE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 מסך טלוויזיה + המשקפיים (שניהם ברזולוציה הזו) שישדרו בו זמנית …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, אחותי מתכוונת ללמוד עיצוב תעשייתי והיא החליטה לחשוב על מחשב שישמש אותה. מכיוון שלרוב סטודנטים לעיצוב הולכים כמו עדר לקנות מק, רציתי לדעת איזה אפשרויות טובות יותר יש לה. אני לא מבין בכלל בלימודים הנל ומה הדרישות שלהם מבחינת מחשבים, אני מניח שמי שמתעסק עם זה או למד זאת יודע טוב יותר ממני. לכן קשה לי לענות מה הדרישות ממנו, מה הוא צריך להריץ, רזולוציות וכו'... בגדול התקציב שלה הוא עד 4K שקל, אני מניח שאם תיהיה חריגה עד 500 שקל זה לא סוף העולם. ואת הקנייה היא הולכת לבצע בארה"ב ככה שאני מאמין שדברים שנמכרים בארץ ביותר כסף יהיה ניתן למצוא שם במחיר נוח יותר. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר במחשב נייד שיעבוד כמחשב נייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס + כרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3.…

13. אני מחפש לקנות מחשב נייח למטרות משחק עד 7000 שקל. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות ואשמח לחוות דעת. מעבד - I7 6700K לוח אם -GA-Z170-Gaming K3-EU זכרונות - 8GB HYPER-X FURY > פעמיים כרטיס מסך GV-N1080G1 GAMING-8GD מארז -Corsair Carbide 300R ספק - CX750M 80+ BRONZE Modular

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by itay izraelov,

שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, הייתי רוצה עצתכם לגבי המפרט הנ"ל מ-KSP (אני מעדיף לקנות שם). בעיקר הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם טוב, והזכרונות. אין לי צורך בכרטיס מסך. המחשב בעיקר לעבודה, ומדי פעם גם למשחקים שלא דורשים כרטיס גרפי. תודה מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: מאוורר למעבד Zalman Mini-ITX CNPS2X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus B150M-A/M.2 LGA1151, Intel B150, DDR4, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 כונני SSD: כונן קשיח Kingston SSDNow UV400 SUV400S37/240G 240GB SSD SATA III 1 כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 ספ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , תוכנות כבדות , 2 מערכות הפעלה (לינוקס+וינדוס) , מעט למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: עדיפות לכרטיס חיצוני Nvidia 940mx (בסגנון הזה) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 13-14 אינצ (לא יותר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. המחשב הישן שלי התקלקל וע"פ המעבדה צריך להחליף מעבד, לוח אם וספק כוח. זה מוביל אותי ככל הנראה להחלפת המחשב כולו. הרכיבים שאני לוקח מהמחשב הישן לחדש: כונן SSD, כונן קשיח רגיל וככל הנראה גם כרטיס מסך שהוחלף לפני פחות משנה: GTX 750 TI. כרטיס מסך חדש יישקל בהמשך, כרגע זו הוצאה לא מחוייבת המציאות. ביקשתי הצעת מחיר למחשב חדש למטרות גיימינג וזה מה שקיבלתי: מק``ט שם מוצר מחיר מחיר IntI56500-TRAY מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 885 …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. אני מחפש לבנות NAS שיהיה גם שרת רשת בייתי (Web Server) ועוד. הוא יהיה שרת FreeNAS עם תוספות. את כל הרכיבים דיי מצאתי את מה שמתאים, אבל לא מצליחים לתת לי ייעוץ אמיתי לגבי המארז. דרישות: 8 HDD נשלפים (מגירות) ״5.5 פלוס דיסק מערכת. וקירור מספיק הבעיה היא שהלכתי לכמה ״מבינים״ שנתנו לי מפרטים אחרי שהדגשתי שאני רוצה מגירות, כלומר שאני אוכל לעשות Hot Swap ונתנו לי הצעות מחיר ושוב ושוב אני רואה מארזים עם מספר מסויים של מקומות לדיסקים חשופים והשאר מוסתרים בתוך המארז. אני כבר לא טכנאי הרבה שנים ולא נמצא בתחום (כיום מפתח). אני אודא לכם אם מישהו יוכל להמליץ על מארז מתאים, עד 1000 שקלים (כמובן שכמה שפחות יבורך, אבל נאמר שזה הקצה) שמתאים לדרישו…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייח אשר ישמש מספר משתמשים שונים בבית. קיים כבר כרטיס מסך מדגם GTX 1070 אשר יצורף למחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונה וירטואלית, עריכה דו מימדית, צפיה בסרטים, עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ', 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Crazy Angel,

שלום חברים, לאחר שהמחשב נייד הקודם שלי החזיק 6 שנים יפות ושבק חיים, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. מקווה שזה בסדר שהפורמט בו פירטתי את המידע קצת שונה מהפורמט פה בפורום (: אודה לעזרתכם. תקציב: 5000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: 1000 מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית (כולל פתיחת הרבה חלונות באינטרנט ותוכנות וורד/אקסל בו זמנית), צפייה בסרטים ובמשחקי ספורט שמשודרים לייב (במחשב או באמצעות חיבור המחשב הנייד לטלוויזיה), האזנה למוזיקה. מתי מתוכננת הרכישה: בימים הקרובים האם יש חברה מועדפת למחשב הנייד: עדיפות לאחד המותגים הבאים: דל/HP/Lenovo. לא מוכן לקנות מחשב של אפל. גודל קשיח מינימלי: חובה כונן SSD לפחות 256GB. …

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. אורח אלעד
    Started by אורח אלעד,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הבא. השימוש העיקרי הוא משרדי, גלישה באינטרנט, עבודה עם אופיס, סרטים ומשחקים ברמה סבירה (פיפא, פוטבול מנג'ר וכו). http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95002 תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, וצפייה בסרטים מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by furyanaor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא אתנגד להריץ אותו …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by THE_OTTER123,

היי, אני תלמיד תיכון ויש לנו מלא עבודות ואנחנו גם לומדים מחשבים, ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק לכל 3 שנים בתיכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות (c#, pyton וכדומה), עבודות לבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אורח אלון
    Started by אורח אלון,

מה הולך ?? אז ככה : אני רוצה לקנות מחשב חדש ובזמן האחרון אני בודק כל מיני אופציות למחשב גיימינג מטורף עד 7אלף שקל . עכשיו אחרי הרבה עבודה קשה והשקעה של הרבה אנשים טובים הצלחתי להגיע לשני המפרטים האלה : 1.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=95128 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=94988 הייתי שמח לשמוע את הדעות שלכם מה יותר כדאי לקנות ומה עדיף ?

• 0 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים