עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי, אני רוצה לשדרג חלקים מהמחשב על מנת להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Civ 5, GW2, HOMM6, ובאופן כללי לרענן קצת את המחשב המזדקן שלי (גם קבצי אקסל כבדים מכבידים עליו). חשבתי על שדרוג כרטיס המסך ל-6850\6770, או רכישה של SSD 60GB, או שניהם. מה יניב לי את השיפור הכי משמעותי בביצועים, ומה מומלץ מבחינת עלות\תועלת? זה המפרט שלי: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA ThermalTake Silent 1156 CLP0552 CPU Cooler I3 I5 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black ANTEC Sonata III 500 Watt Ati Radeon 4770 512MB המסך …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. אובכן, האבק שוקע אצל אפל ועולה אצל אינטל ו - AMD. כל זה מעמיד את הנייד שבכותרת בשורת סימני שאלה בקשר לכדאיות ובכלל. אז נכון שגם אני התלהבתי בזמנו, אבל לא תמיד מה שמוצג ונאמר בתחילה מחזיק מים בסוף. לידיעת כל מי שזה נוגע לו - https://www.youtube.com/watch?v=4DCG71k5Xi0

3. Started by GENERAL,

שלום הגיע הזמן לשדרג את המחשב למשהו מהיר בלשון עדינה , חולה משחקים אז שיטוס חשוב מחשב שקט המחשב שלי בן שנתיים מורכב כרגע מ מעבד פנטיום 4 2.05 GH יש זיכרון 512 - שני כרטיסים של 256 אין לי מושג איזה סוג ... נראה לי טיפה ישן הרדיסק 40 GB קצב העברה 5 CD*52 צורב רגיל 24*10*40 אני חושב שאני צריך כרגע כרטיס מסך שהמשחקים בעוד שנה יטוסו איתו מעבד לוח אם זיכרון אולי פשוט עדיף לקנות מחשב חדש ??? אשמח גם לקבל המלצה על עכבר נוח כי העכבר שלי נדפק חיבור USB השאלה היא מה עדיף939 AMD או INTEL755 אם עדיף לחכותלמעבד INTEL בעוד חודש וחצי שיכנס ה64 ביט לגבי כרטיס זיכרון המליצו לי על 6600GT ובמידה ואני ארצה ממש להשקיע 6800GT אשמח לשמוע תגובות בהקדם

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by MODY69,

אהלן חברה, לא מזמן קניתי את הלפטופ שבכותרת והוא מגיע ללא כונן CD. היום חשבתי על זה, אבל מה אני עושה אם אני רוצה לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by efratmiz,

המאוורר מרעיש כבר למעלה משבועיים - היה אצל טכנאי - אבל (תעלומה) כשחובר אצל הטכנאי - לא הרעיש בכלל כרטיס מסך ג'יפורס 8800 אפשרי לנתק אותו לגמרי...?? כי הטכנאי אומר שזה לא יפריע אבל אני לא סומכת על טכנאים יותר... הוא עבר ניקוי בלחץ אוויר ושימון (לפי טענת המעבדה), אז מה עוד נשאר לעשות? להחליף אותו? תודה לעוזרים!! דרך אגב - בדקתי בספיד-פאן והטמפ' נראית סבירה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. שלום לכולם. ברשותי מחשב בן 4 שנים, וברצוני לשדרג אותו על מנת שיתאים למשחקים כבדים, כדוגמת GTA החדש. השימוש העיקרי שלי בו הוא צפייה בתכני HD, אבל מידי פעם גם משחקים. בעיקרון, עדיין לא החלטתי האם לשדרג את מה שקיים או לקנות חדש, בשביל זה בעצם אני פותח את הטראד על מנת לקבל ייעוץ ממכם. להלן המפרט שיש לי כרגע: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz ‎8 GB ראם לוח אם INTEL DP55WB כרטיס מסך 9800GT עם 1 GB ראם ספק כח OCZ 600W -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במיד…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. היי, אני רוצה להשקיע 2000 -2500 ש"ח בלשדרג את המחשב על ידי לקיחת הרכיבים הטובים ממנו ובניית מחשב חדש. חשוב לי להחליף מארז למארז שקט העיצוב הפיזי שלו פחות מטריד אותי. הייתי שמח אם המארז יהיה קל לניקוי וכן חשובות לי כניסות לחיבור אביזרים כדוגמת מצלמה דיגיטלית והארד דיסקים ניידים (אני חושב שזה USB2). השימוש יהיה לעיצוב גרפי בתוכנות פוטושופ ואילוסטריטור (אני מפעיל סטודיו לעיצוב גרפי מהבית). אני משחק את המשחקים החדשים אולם אינני מחפש את הביצועים המטורפים. אני רוצה שהמשחקים ירוצו, יראו טוב ולא יתקעו. אני לא עושה over cloacking. אין לי צורך בציוד הקפי. אני עובד על XP 32 חוקי ואין לי בעיה לשדרג לויסטה חוקית אם זה ישפר משהו. המפרט הקיים שלי הוא: מארז של איבורי עם ספק כח ez cool…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. בטעות יצא לי דאבל פוסט, מצטער, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא, משלם בצ'יקים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: 1-3 חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה רצויה: 7 כונן קשיח מועדף: 300-500 משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: 15" ומעלה צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: חשוב לי מאוד לשלם בצ'יקים מה מטרת שימוש המחשב? בעיקר אני סטודנט למדעי המחשב שצריך שהמחשב ילווה אותי לאורך כל התואר וגם פה ושם משחקים ואינטרנט עכשיו מצאתי בבזק סטור את מחשב התלת מימד : http://www.bezeqstore.co.il/laptops/as5740d.html ב3500 שקלים אם כדאי לי ללכת עליו ? או שיש לכם משהו אחר להציע ? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות נייד אני מתלבט בין דל (שאני מכיר את האחריות שלהם ולדעתי היא מצויינת) או לנובו שאין לי נסיון איתם ואני לא מכיר את האחריות שלהם. חוץ מזה אם למישהו יש חוות דעת על Lenovo IdeaPad S400??

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by oris,

סתם כך כאילו כלום, המחשב כיבה עצמו לדעת וסרב להדלק חזרה. לאחר טלטולי שיכנוע הוא נאות להניע אבל שקעי הUSB לא ממש זורמים איתו. רק עכבר אחד מכלאלה שניסיתי, הראה סימני חיים בכך שהדליק את הנורה אבל בשום אופן לא ניתן להפעיל כל אביזר USB. שאלותי: האם התופעה מוכרת? האם ניתן לתקן באופן עצמאי? האם השקעים נמצאים על לוח האם? חשבתי לאלתר עם מתאם USB ל PCMCIA (יש לי כזה לפייר וויר) אבל אין בחנויות הרגילות . אשמח לעזרה גם בעניין זה. תודה אורי

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by morbiton,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11203 מה אתם חושבים על המחשב ? אני יכול לקנות אותו ב3.9. אתם חושבים שאני יוכל למצוא משו יותר טוב במחיר דומה ? המון תודה!

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by below_z,

בגדול רצוי מחשב משרדי פשוט לעבודה באופיס וגלישה. כאשר רוצים לקנות מהר ובלי לחשוב על המפרט הרבה(אין זמן לזה). כרגע התכנית לקנות את http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 שנראה די בסדר מבחינת חומרה ועם ספק סביר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, רצוי אזור ה1500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 800X600 או משהו בסגנון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב ש…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי בהתאמה לצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט בטכניון (הולך להיות המחשב העיקרי שלי למטלות, תיכנות, קריאה, הרצאות וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה שאני רוצה זה מפרט למשחקים עד 3600 שקל למשחקים שיהיה מעבד אינטל וכרטיס מסך תומך DX 10 לא צריך מארז לא מסך לא מקלדת ועכבר לא רמקולים אבל שיהיה גם מאורר למעבד וספק טוב שיספיק לא משהו יותר מדי טוב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  16. Started by vmaddog,

היי, אני מחפש מערכת ALL IN ONE עבור ההורים, דרישות גודל 20-27 touch i5 לפחות ssd128 דק כמה שיותר (יוצמד לקיר) שנאי כמה שיותר קטן\צר ( BUILTIN יתרון) FHD רמקולים מובנים אני רוצה לחבר גם לממיר אבל אין מקום לממיר, אבל קיימת נקודת רשת. חשבתי על להעביר את התמונה דרך הרשת, השאלה האם יש פתרון נוח(אמין פשוט ולא יקר) להפצת שידור של hot\yes דרך רשת? כלומר לשים את הממיר בארון תקשרות. ולחבר את ה HDMI לקופסה שתשדר לכתובת IP ) והמחשב יתחבר לערוץ streaming שניתן לצפיה ב VLC את השליטה בממיר (שיהיה בתוך ארון בחדר אחר) אפשרי דרך אפליקצית WIFI ומשדר INFRA יעודי השאלה האם יש פתרון כזה או משהו דומה? …

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  17. Started by Dor Hen,

היי אז ככה, אני לפני רכישה של מחשב מדל ארה"ב ורציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני עושה את זה. אז הבנתי כבר שפייפאל ישראלי הם לא מכבדים אבל האם בתשלום עם כרטיס אשראי (Mastercard) בינלאומי אני עלול להתקל בבעיות? האם בכלל יתנו לי לבצע את העסקה? אחריות כבר הבנתי שאני יכול להרחיב אבל אני רוצה להיות בטוח לגבי זה שאקבל אישור לתשלום אצלם באתר. יש משהו שהתנסה לאחרונה בהזמנה מהחנות האמריקאית שלהם? במידה ולא, באיזה אתרים אמריקאים ניתן לעשות הזמנה ושליחה דרך חברה מקשרת לארץ (דוגמאת ushops). המון תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום אני מעוניין בנייד מעדיף DELL אבל לא חייב, לעבודה בתלת מימד שיהיה Core 2 Duo כרטיס מסך טוב לעבודה בתלת מסך 15.6 אינצ HD WLED זיכרון 3-4 גיגה ארד דיסק 250 -500 גיגה לא קריטי, מעדיף 7200RPM קנייה בארה"ב תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Gliding,

הנייד מיועד לסטודנט, אבל גם נייד 15.4 ששוקל 2.7 יהיה מספק לגמרי. אם בטווח המחיר יש משהו קטן יותר, ברור שעדיף. שימושים יהיו WORD, מוסיקה, וסרטי HD. האם לסרטי HD יש צורך ממשי בכרטיס מסך חיצוני, או שגם סדרת ה 4500 יכולה לספק? מבחינת דרישות, חשוב לי שהמעבד יהיה מסדרת P, המחשבה מאחורי היא שאת שאר הרכיבים אני יכול לשדרג, מלבד כרטיס המסך, כמובן, שממנו הדרישות שלי הן מאוד בסיסיות (חוץ מסרטי HD). אם יש דעה אחרת אני אשמח לשמוע, אבל את 400 הש"ח הנוספים שבין T ל P אני מעדיף להשקיע במעבד. לגבי HDMI המחשב יחובר רוב הזמן למסך חיצוני 2209WA של DELL ולכן נראה לי ניצול נכון לחבר אותו ל DVI של המסך ולא להסתפק ב VGA הרגיל. מבחינת מחיר, יש אפשרות לחרוג למעלה, מתוך הנחה שתהיה הנחת מזומן ו…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by nash1588,

שלום, אני סטודנט להנדסת חשמל, אני רוצה לקנות לפטופ שישרת אותי ב+/- 3 שנים שנשארו לי לתואר, הדרישות: - יישומים רגילים, צפייה בסרטים, תכנות בתוכנות דוגמת מטלב. - חשוב מאד שתהיה לו תחנת עגינה ייעודית שממנה יש יציאות HDMI, DVI, וRJ 45. - שיהיה יחסית קל (1.5 - 2 ק"ג), ובאיזור ה14" - תקציב עד 3200 ש"ח (לא כולל תחנת עגינה, שאשמח אם תוכלו לפרט גם עליה) בתודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Dormos,

שלום רב, החלפתי כרגע אינטרנט לסיבים אופטיים. המהירות שאני מקבל בווי פיי היא סביב ה 280 שזה מטורף. הבעיה היא במחשב הנייד שנמצא אצלי. יש לי מחשב טושיבה שכנראה כרטיס הרשת שלו הוא של עד 100 מגה בייט[לא ידעתי שיש דבר כזה] והמהירות שאני מקבל היא של כ 40 מגה בייט. במחשב נייד של העבודה אני מקבל את המהירות הרצוייה של כ 300 מגה בייט בוופיאי. אחרי כל החפירה, אני מעוניין להחליף מחשב לDELL, איך אני יכול לבדוק האם המחשב החדש שאני קונה, כרטיס הרשת שלו תומך במהירות הזאת[המחשב של העבודה הוא של לנובו, והוא לא מהטובים שלהם]. והאם יש דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו סביב ה 3000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  22. רציתי לדעת עכשיו שיצאו ה MB ו MBP החדשים, כיצד הם עומדים מביחנת ביצועים/מחיר מול הדגמים המקבילים של התחרות שלהם (אם אפשר התייחסות להבדלים בדגמים שנמכרים במחירים בארץ וכאלו בחו"ל) ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by tslil100100,

blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 300 שקל אבל לא כדאי כי אולי אני לא מקבל את הכסף הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).192…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by dorman2,

מפרט: T6600 מסך 15.6 (רצוי LED) זיכרון 3G בלוטות' win 7 אחריות 3 שנים לא חייב כרטיס גראפי מיוחד לא חייב כונן גדול מחיר: עד 3800 יש חיה כזו? או שאני חי בסרט?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.