ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, יש לי Dell XPS L502X עם זיכרון מורחב ל8 ג'יגה, ומעבד i5 דור שני. אני עובד עם ווינדוס 7 ומרגיש כאילו המחשב עובד נורא חלש...הוא בן שנה והמון זיכרון פנוי אבל עדיין כשאני עובד עם תוכנות כמו Visual Studio או Solidworks ומריץ דברים הוא נתקע לכמה שניות. יש הצעות לפיתרון/ בדיקת ביצועי המחשב ושיפור? תודה מראש, הדר
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפשת מחשב נייד עבור אמא שלי, ולכן חשוב לי שיהיה נוח לשימוש (מקלדת, מסך, חיבורים וכו'). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אם מאוד משתלם. כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי. בעיקר עבור אינטרנט, אופיס ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, מעוניין לקנות להורים מחשב נייד גלישה באינטרנט/סרטים.. לא יותר מזה. מחפש מחשב מהיר אמין עם מסך 15.6 ומעבד רצוי i5 בתקציב של 2000-2500 גג. כמו כן רציתי לברר האם כדאי להשקיע בהארד דיסק SSD ? אמרו לי שהמחשב יטוס עם ה SSD.. האם זה שווה את ההפרש? תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב גיימינג איכותי שיריץ לי משחקים באופן חלק וללא תקיעות התקציב הוא 6000 שח כולל מערכת הפעלה מקורית של windows10 home אני צריך המלצות על מפרטים.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי נט סטיק של פלאפון, על הנייר המהירות היא 4MB, בפועל הוא עובד לאט להחריד.. יש למישהו המלצה להחלפה/שינוי הגדרה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ופיתוח תוכנה לאנדרואיד (eclipse). לא משחקים, לא צפיה בסרטים, ולא עריכה גרפית. גודל המסך? לפחות 12 אינץ משקל רצוי? לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן, רצוי לפחות 4~5 שעות, כל המוסיף הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB צורב DVD?אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשובה לי האמינות, ואחריות ארוכה ככל האפשר. התקציב הוא בערך 3000, אני יכול לעלות בתקציב ל4000 אבל רק אם זה שווה ויש הבדל שאוכל להבחין בו, מצד שני אני לא רוצה להוציא סתם כסף ואם יש מחשב ב 2500 שעונה על הדרישות אעדיף אותו. תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הרגשתי שאני רוצה להשתמש בנייד במקום לשבת מול מחשב שולחני. ראיתי מודעות פרסום של אופיס דיפו על מחשב של acer במחיר של 3000 ש"ח .אני חושב שזה acer aspire 5715,ודי מצא חן בעיני אבל בגלל ביקורות בטוקבקים על איכות השירות של ניופאן וגם שacer nמתקלקלים הרבה אז חשבתי לשאול כאן. רוב הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט ,כתיבת מסמכים והפעלת תוכנות כמו שחמט וכו'... לא הייתי מתנגד אם באותה הזדמנות יהיה אפשר להריץ משחקים בינוניים או יותר? בנוסף האם אפשר לקבל המלצה למחשב אמין טוב אחר בטווח המחירים הזה. שאלה נוספת : מה מידת התדירות שמחשב נייד מתקלקל והאם העלויות של אחזקת מחשב גדולות יחסית לפרק זמן של שנה? על מחשב acer ראיתי שיש אחריות למשך שנה בעוד ששמתי לב שיש פירמות שנותנות שלוש ש…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את דעתכם על הפביליון DV6-3310 של HP. אני יודע שהוא עכשיו מוחלף אבל אני חושב שהוא יספיק לי לכמה שנים גם ככה. מה גם שאחרי ההחלפה מחירו יורד. אשמח לקבל גם חוו"ד מאנשים שיש להם את המחשב הספציפי הזה או כאלו מהסדרה שלו עם הקליקפדים של HP. במיוחד אם מישהו יודע את זמן העבודה של הסוללה של המחשב הזה (בהתבסס על המעבד הגראפי הפנימי לחיסכון) אשמח לדעת, וכן את איכות הרמקולים (אפשר גם מהסדרה כולה, הרמקולים של אלטק לנסינג). אשמח גם לחוו"ד כללית. מחיר המחשב 3800 תודה נ.ב. לגבי חוו"ד אחרות, הנה המפרט: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז אחרי שהתייעצתי אתכם: http://hwzone.co.il/community/threads/533149-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-13-3-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%9C-1-5-%D7%AA%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%A2%D7%A8%D7%9A-3500 בחרתי את ה- Samsung NP530U3C-A07IL ומסתבר שאין אותו במלאי באף חנות! ממש התאכזבתי. אני מצרפת שוב את הקריטריונים שלי למחשב: * מטרות המחשב? צרכי לימודים (אופיס), צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? לא כל כך יודעת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מקסימום 1.5קילו (זה קריטריון שמאוד חשוב לי... אני מאוד לא רוצה מעל למשקל זה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי מאוד, בערך 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימ…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
*מטרת המחשב : לימודי מנהל רשתות (שימוש בעיקר בתוכנת HYPER-V), ווינדוס 8 *מעבד: מינימום i5,דרוש כוח עיבוד חזק *זיכרון: מינימום 8GB *גודל המסך: מקסימום 15.6 *רזולוציית המסך: לא קריטי *משקל רצוי : לא קריטי אבל שיהיה קל להתנייד *סוללה : המחשב הולך ליהיות מחובר רוב הזמן בבית אבל רצוי שתיהיה סוללה סבירה *יציאות : HDMI, USB 3.0 *כונן קשיח: מינימום 500GB ,עדיפות שיהיה גם SSD *כונן אופטי: רצוי *אין עדיפות לחברה מסויימת אבל שיהיה 3 שנים אחריות תקציב :עד 3.5 אלף שקל[ תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
משחקים כבדים כגון cod 6 street fighter 4 wow מוזיקה מתוכנן פתיחת ליבות ואולי oc בינוני הנה הראשון: מעבד AMD Phenom II X2 545 Box ₪489 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AM3545B לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ₪354 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum ₪364 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2404K כרטיס גרפי Connect3D ATI Radeon HD4850 HDMI 512MB DDR3 PCIe ₪547 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C3D-HD4850-512D3E-HDMI צורב Samsung SH-S223 X22 …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא החליט שהוא צריך מחשב חדש (ובצדק, יש לו לנובו בן שלוש פחות או יותר). הבנאדם איש עסקים, צריך מחשב שנראה סביר, עדיף שיעמוד בקצת התעללות פיזית. ברמה העקרונית מדובר במחליף שולחני, שכן בבית ובעבודה הוא מחבר אותו למקלדת ועכבר. בעדיפות, כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח איכסון. אבא ביקש יפה גם מסך 15 אינץ' (ראיתי שיש 15.6 ו15.4, באמת שלא משנה). לא חייב להיות מפרט מדהים, העיקר כמו שנאמר- כמה שיותר זכרון, כמה שיותר שטח אכסון. תקציב כולל- עד 5000 שקל עם חריגות גבוליות, נגיד 200 שקל. עבדכם הנאמן שונא את לנובו (המחשבים שלהם נראים לי נורא פשוטים ופלסטיקיים) והיה מעדיף משהו מתוצרת ראויה אחרת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד, כמו BF4, WD, אבל בעיקר BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב בשביל משחקים 4000-4500 חשוב לי אפשרות לשדרוגים עתידיים... כרטיס מסך שיחזיק לאיזה חצי שנה... עד שאני אקנה כרטיס DX 10 נורמלי... לא ממש איכפת לי מגרפיקה אבל אני צריך כרטיס מסך שיחזיק מעמד (500 ש"ח)... (אין לי בעיה לשחק באיכות של SA ) מעבד של אינטל (עדפה לE6300). הכי חשוב שתיהיה לי אפשרות לשדרוגים עתידיים...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: מטרות מחשב: לימודים. עבודה עם אופיס, תוכנות עריכה למיניהן וMATLAB. לדעתי לא מדובר על תוכנות כבדות גודל מסך: נראה לי ש-15.6" . קטן מדי לא חושב שנוח רזולוציה- אין לי מושג דרישות לאמצעי קלט- מקלדת עם NUMPAD , רצוי נוחה. מעניין שהעכבר יגיע עם "גלגלת" משקל- לא כבד כמובן . שיהיה נוח לסחוב איתי זמן סוללה ארוך - כן יציאות מיוחדות-אין לי מושג. במה הן יכולות לעזור לי? Bluetooth- לא חושב שיש צור כונן אופטי לדיסקים - כן תמיכה בתחנת עגינה- לא אחריות בינלאומית - אין צורך רישיון למערכת הפעלה- כן. רצוי ווינדוס 8 האם יש העדפה לחברה כלשהי ? לא תודה לעוזרים ! נ.ב- מקווה שיש מחשב טוב במחיר הזה. אם בעלויות האלה קשה למצוא מחשב טוב ואמין, בבקשה כתבו לי זאת
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים של כל הנוער שמשחק היום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך גיימינג טוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא ווינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
עקרונית אני מחפש מחשב נייד שיתאים לצרכים בסיסיים, בעיקר שקשורים ללימודים. אין לי ממש תקציב, מה שחשוב לי שהמשחק ירוץ סבבה ויפעיל תוכנות בסיסיות בלי יותר מדי קושי (מינימום מחיר מבחינתי זה טוב, אם צריך טיפה יותר גם בסדר). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בקשה למפרט INTEL מחשב למשחקים תקציב 4000 ש"ח, מחשב כולל מסך..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד 13-15 אינץ' עד 3,500 שח שישקול מעט יחסית חיי סוללה ארוכים (לשימוש של 6 שעות בחוץ~) שיהיה אפשר להריץ עליו פוטושופ וקיובייס (תוכנות עריכה כבדות של מוזיקה וגרפיקה) עדיפות לכיוון ה3,000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
שלום למומחים, שימושי המחשב: עבודה משרדית, אינטרנט, ראיית סרטים/DVD ציוד הקפי: יש לי הכל, עכבר אלחוטי, לוח מקשים וגם רמקולים חיצוניים מצויינים herman kardon– נא לשים לב שמחובר למסך דו-שימושי, כלומר ישמש גם לטלויזיה – המסך הוא 23 אינץ' full-hd led – אודה גם על עצה אם צריך כבלים מיוחדים על מנת להיטיב הצפיה מארז: אני מעוניין במארז דק (צר)ומוכן להוסיף על כסף רצוי שקט ככל האפשר ווינדוס: צריך המלצה אופיס: רוצה חוקי – האם יש מחירים מיוחדים לסטודנטים?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי לכם! יש לי בעיה, בשעה האחרונה המחשב עושה לי בעיות תצוגה חבל"ז, המסך מחשיך וחוזר ואז מופיע הודעה: nvidia windows kernel mode driver אירעה שגיאה וזה קורה כל דקה שתיים, בבקשה אני ישמח לעזרה דחוף! המחשב שלי במפרט בצד ASUS זה קורה כל פעם שאני פותח חלון בדפדפן או תוכנה חדשה וגם סתם כך תודה, דובי. עריכה: התקנתי דריברים מחדש לכרטיס מסך וכן את פיירפוקס והסתדר
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-