ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם?הצעות לשיפור?שינוי? מטרה:פוטושופ,תכנות,סרטים,אינטרנט,אופיס לא למשחקים ולא OC כאשר חשיבות גדולה שיהיה שקט בעזרתכם הגעתי למפרט הבא: (מחירי KSP) -מעבד E7200 ב585 ש"ח -מאוורר למעבד ALPINE 7 Pro ב45 ש"ח -לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h ב345 ש"ח -זכרון כרטיס אחד של 2GB קינגסטון 210 ש"ח (בעתיד ירכש עוד כרטיס של 2GB) - דיסק קשיח של סיגייט 500GB ב305 ש"ח -צורב פיוניר 216 ב150 ש"ח -ספק seasonic M12II 430W (ירכש בפנדה) ב330 ש"ח -מאוורר קדמי "12 AC AF12025L ב 35 ש"ח -מאוורר אחורי 12" AC 12L ב35 ש"ח -מסך סמסונג 2243BW ב1230 ש"ח (-לא הזכרתי מארז כי נשאר כרגע בסימן שאלה)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש גלישה, YouTube, office ולימודים online. (אין צורך ב Gaming בכלל) המליצו לי לקחת כונן קשיח 128Gb, ו ssd. ו 8 RAM. בנוסף אני רוצה שהבטריה תחזיק הרבה זמן. אם יש למישהו המלצות על דגם מסוים או אפילו נתונים חשובים אני ממש אשמח לשמוע. תודה מראש יעקב
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר באופן כללי לגבי מערכות הפעלה למחשב. האם זה קריטי לקנות מחשב עם וינדוס מקורי, במידה וכן האם יש אופציה לבצע פורמט(או גיבוי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד עם מסך גדול, הכי שניתן. לשימוש של עבודה מרחוק באמצעות VPN, כך שיכול להיות פשוט יחסית מבחינת חומרה. לא משנה לי אם יהיה כבד. במחיר סביר, ואפילו יד שניה אם יש המלצה למקום שאפשר לרכוש. תודה ליאת
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של בין 5,000-6,000 ש"ח. המחשב בעיקר למטרות של גרפיקה בתוכנת SOLIDWORKS וגם משחקים, ז"א מסך גדול 17'' חשוב שיהיו בו רמקולים טובים ולפחות 400 GB. יש למישהו המלצה בשבילי? ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום וברכה . יש לי שאלה יש ברשותי מחשב נייד HP G7000 שקיבלתי מתנה. ללא לוח . קניתי לוח ועכשיו צריך להרכיב אותו ואני מתלבט מה לעשות אם לקנות נייד חדש שאני לא באמת צריך ככ , או להרכיב אותו . מה שאני רוצה לעשות עם הנייד זה בעיקר סרטים ומשחקים לא מהמשחקים החדשים היום שדורשים המון זכרון וכדו. משחקים כמו IGI2 FIFA 2005 וכאלו . מחשב כזה מעבד DUAL CORE 1.86 2 GB 667 HD 160 יכול להתמודד עם זה ? א) לתקן או לא לתקן ? ב)אולי להוסיף זכרון ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך המחשב הזה ראיתי שיש לו מפרט .. מעולה.. אבל חלק אומרים שהבניה שלו לא ממש טובה וכאלה ואין ממש אחריות .. תכלאס שווה לקחת אותו הוא לא.. ועם לא...אז מה הסיבה? http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=13989 :)
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום הזה שנים,ויודע שהשאלה הזו חורגת מהמקובל, אבל אני חושב שיש כאן עניין ונראה לי שזה הפורום המתאים : יש לי מחשב פיתוח, עם שלשה מסכים, שמונח על שולחן בחדר העבודה שלי. יש עכשיו יותר ויותר מאמרים על כך שעדיף לעבוד כמה שיותר זמן בעמידה ולא בישיבה, כי הישיבה פוגעת בבריאות. אני מעוניין להעביר חלק מהעבודה שלי במחשב לעמידה. ברור שהעבודה בעמידה שונה מעבודה בישיבה, כי הקואורדינציה פחות טובה, והתנועות יותר גדולות ומגושמות, כך שהשליטה במחשב יותר בעייתית. כך למשל, אם הייתי אמריקאי ועוסק בעיקר בעיבוד תמלילים הייתי מעביר את עיקר האינטראקציה לדיבור (באמצעות Dragon Naturally Speaking). בגלל שאני עם מבטא ישראלי ועוסק בתכנות זה פחות יתאים. החשיבה שלי כרגע זה לשים ארבעה מסכי…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אודה לכם מאוד להמלצה למפרט למחשב שמיועד ל: עריכת תמונות (Lightroom, Photoshop) ושאר שימושים משרדיים. All in one בא בחשבון, וגם איי-מק - ואם לא אז מפרט כולל מסך (מינימום 24") - כונן SSD גדול חובה. (מינימום 256GB) המחשב מיועד לרכישה בארצות הברית, אז אם מישהו מכיר ויכול להמליץ על חנויות מקצועיות online זה בכלל יהיה נהדר. תקציב: עד 1000 דולר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר מתלבט אם לקנות או לא הוא מוכן לשים בכללי על לפטופ עד 7K. הבו עיצה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי ביקשה עזרה בנוגע לנייד חדש. התקציב לא מוגדר, אבל כנראה שבאזור הששת אלפים שקלים ודרומה. המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאופיס, קצת תוכנות, סרטים וכו'. הייתי שמח לקבל קצת המלצות\ קישורים לניידים בתקציב,אני משתמש בנייד ישן של דל ומרוצה ממנו מאוד, כך שמבחינתי יש עדיפות למחשבי דל, למרות שכל חברה טובה אחרת תתאים גם כן. תודה מראש, עומר
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ולימודים (אני מתחיל ללמוד מהנדס תוכנה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר /כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 and all this shit -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ גבוהות )? 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב עד 4 אלף לגיימינג בינוני ולסרטים. תאריך קנייה:השבוע מסך: עדיף גדול 17 ככה זמן בטרייה: אין לי מושג מה הממוצע אז אני סומך עליכם איכות: עדיפות 1920 fullhd מערכת הפעלה: ללא או ווינדוס 7 משקל מחשב: לא משנה לי בעיקרון אני רוצה מחשב ממש מהיר לפעולות יומיומיות גלישה, קצת משחקים והרבה סרטים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל, מצד אחד ל hp ישנה סוללה 6 תאים אל מול ה 3 של האסוס, אך מצד שני המסך של האסוס מט ואילו של ה hp מבריק. עד כמה ההבדל הוא משמעותי בין 3 תאים ל 6 בסוללה? האם להעדיף את ה hp? מפרטי המחשבים: http://www.ivory.co.il/Asus_Eee_PC_X101CH.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12108 תודה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק עם מסך מגע, עד 5300 ש"ח לתכנות, סרטים ואולי גם למשחקים. איזה מבין המחשבים האלו הכי עדיף? https://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=17702 http://ksp.co.il/?list_compare=.29516..33454..33841
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים , HD , OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך קיים FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע: Intel D945GCL Intel P4 3GHz 1GB Ram 7600GS והמחשב כמצופה זוחל כשאני מנסה להריץ בערך כל דבר הייתי רוצה להשקיע משהו כמו 2000 שקל במעבד, זיכרונות וכרטיס מסך חדשים, בקשר לכרטיס מסך דיי נסגרתי על 8800GT שאפשר למצוא אותו ב800 שקל מיד שנייה.. תמליצו לי בבקשה על זכרון ומעבד טובים (האם זה אפשרי ד"א, לקנות עוד ופשוט להוסיף לקיים?) והאם זה אפשרי עם הלוח אם שלי או שאני אצטרך לשדרג חצי מערכת תודה מראש עריכה: שכחתי, פוטנציאל לOC ממש לא חשוב בשבילי, אני לא מתעסק עם זה, ככה שרוב הסיכויים אני לא אזדקק לשום קירור מיוחד.. אם הסטוק לא מספיק במקרה של חלקים מסוימים, אשמח לדעת..
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד מדגם: toshiba satellite a200-14e הסוללה של המחשב מתה ואני מעוניין לקנות אחת חדשה. רציתי לדעת איפה הכי טוב לקנות מהארץ, חנות זולה ואמינה(אם יש כזו חח), ואיזה סוללה אני צריך. אני צריך סוללב ממוצעת ולא יותר מזה. אני די חדש בכל העניין שלי, והמחשב הנייד בכלל של אבא שלי. אני יכול לתת לכם כל מידע שתבקשו בשביל לעזור לי, תודה מראש D:
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/buildyourownpc-v2.tmpl ₪ (+876) - AMD - YD150XBBAEBOX - AMD RYZEN5 1500X - 4 Cores - 8 Threads - 3.5Ghz - 65W TDP - BOX with Wraith Stealth Cooler ₪ (+464) - ASUS - PRIME-B350-PLUS - PRIME B350-PLUS - AM4 - 4x DDR4 64GB 3200MHz - HDMI - DVI - VGA - CrossFire CFX - PCIe 3.0 x16 - PCIe 3.0 x8 - PCIe 2.0 x4 - 2x PCIe 2.0 x1 - 2x PCI - 6x SATA - 2x M.2 - 2x USB 3.1 - 6x USB 3.0 - 6x USB 2.0 ₪ (+651) - Corsair - CMK16GX4M1B3000C15 - 16GB DDR4 DRAM 3000MHz C15 Memory - Vengeance® LPX - Black - CMK16GX4M1B3000C15 ₪ (+251) - Sandisk - SDSSDP-128G-G25 - 128GB 2.5 inch SSD SATA3 6gb - Read 490 MB/s Write 350 M…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הציר של הנייד הארכיאולוגי שיש לי (ThinkPad R60e) נשבר, ואני חושב שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה ולקנות נייד חדש. אני חובב גדול של הTrackPoint, ולא אוהב את עכברי המשטח למיניהם, כך שהבחירה שלי מצטמצמת. בנוסף להמלצות, הייתי רוצה להבין: * לאיזה יצרנים פרט ללנובו יש דגם רלוונטי (ראיתי במדור הביקורות שלטושיבה יש דגם עם עכבר כזה, אבל הביקורת לא משבחת את העכבר והמחיר מעל הרף) * מה ההבדל בין המחשבים מסדרת Edge של לנובו למחשבים דומים מסדרה L או T שלהם, מעבר למחיר? כשמשווים מפרטים הם נראים כמעט זהים (למשל E530 מול L530 וT530) מלא תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-