עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by denzel12,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ביתי וצריך את עזרתכם בעניין המפרט. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, עבודות ב- office ומשחקים. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט מתאים בתקציב שציינתי לעיל ופירוט המחיר של כל רכיב במחשב. יש לציין שאיני זקוק לציוד היקפי אלא רק למארז, ספק והחומרה שבפנים. תודה.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  2. הבת התקבלה ללימודי גרפיקה בבצלאל. תוכנות מרכזיות: פוטושופ ואילוסטרייטור. מחשב קיים: ------------------ System Information ------------------ Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234) Language: English (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: INTEL System Model: DG31PR BIOS: BIOS Date: 03/13/08 17:38:29 Ver: 08.00.10 Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs) Memory: 2036MB RAM מתבקש: עכבר כרטיס מסך ומסך שיתאימו למחשב וללימוד התוכנות תודה, אבא צביקה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by ASAGIH,

מחשב ביתי אבל אני רוצה שיהיה קצת יותר חזק מהמפרטים בעיתונים. יש לי מסך 22 של סמסונג 2243bw משחקים בינוניים ומטה עבודות משרדיות חשוב לי גרפיקה טובה רצוי שקט לא הכרחי הורדות + סרטים אולי בעתיד ארצה להכניס לו כרטיס טלויזיה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי כדי שיריץ את המשחקים החדשים שיצאו בקרוב כמו Flashpoint 2, Arma 2 וכדומה ברמה מעל בינונית או בעצם כמה שיותר טוב במסגרת התקציב שזה בסביבות ה1500 ש"ח. ולשים כרטיס מסך Geforce 9800 או GTX מה דעת הקהל? זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Home Edition CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 3015 MHz (15 x 201) 6000+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Video Adapter ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB) DRAM Slot #1 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DRAM Slot #2 1 GB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) ספק כוח: safe power דגם: top-400p5 מסך: Samsung SyncMaster 206bw windescreen 20, הרזולוציה שאני …

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  5. אני יושב שבמחשב שולחני אפשר לכוון בביאוס טמפ כיבוי כדי לא להזיק למחשב, ממה שניסיתי לא מצאתי אותה האופציה בלפטופ שלי, אז מה בדיוק קורה שם עם המחשב מתחמם .?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  6. צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. Started by alinush_bsb,

שלום לכולם, אני לא ממש מבינה במחשבים... אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מחפשת מחשב ללימודים-לסימולציות, ובנוסף שתהיה אפשרות לצפות בו בסרטים. אשמח מאד אם תוכלו לייעץ לי בנושא.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by yaronmina,

שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב במחיר של 2800 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. לא יודע איזה חברה אני עדיין רק מברר... אני רוצה core 2 duo דגם שלא פחות מ t 7300.. 250 GB הארד דיסק כרטיס מסך עצמאי... לא יודע בדיוק מה.. תודה מראש לכולם... עם שכחתי נתונים תגידו לי ואני אוסיף...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  10. הדרישות שלי למחשב ממש ממש לא גבוהות, הדברים היחידים שאני מבקש שירוצו (מצידי על הגדרות מינימום) הם PRO EVOLUTION SOCCER 2009, וFOOTBALL MANAGER 2008 (שאגב, המנג'ר לא דורש כמעט כלום) מסך כבר יש לי, כנ"ל לגבי רמקולים מקלדת עכבר וכל הפריטים הנלווים (אינטרנט מודם והכל) התקציב הוא 1300, כאשר רק אם המחשב באמת שווה את זה, אוכל להתגמש ל1500 אבל לא יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  11. מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3000. עדיפות למסך 19", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי. תודה מראש. אדי.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by SixKiller,

שלום רב.. בשבוע האחרון המחשב עשה לי הרבה בעיות.. כיבויים וריסטים וכדומה. אתמול רשמית המעבד שלי נשרף.. ועכשיו אני רוצה לקנות מעבד וזה מצריך גם לוח חדש.. החלקים שישארו במחשב ספק של OCZ 650.. כרטיס מסך 1950XT 256 AGP 2GB 2048 DDR שני כוננים של סאטה 250 ג'יגה כרטיס מסך חיצוני של קריאייטיב.. כל שאר החלקים די זניחים.. בכל מקרה אני מחפש לוח שיתמוך באייג'יפי בדידיאר... ובמעבד שתמליצו עליו... התקציב גמיש.. 1500 בערך... תודה רבה מראש..

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  13. שלום אני צריך מחשב לילדה בכיתה ד' כולל מסך מחשב עם חלקים טובים שיכולים להספיק לה השימוש העיקרי הוא אינטרנט משחקים ועבודות של בית ספר עם מעבד אינטל וכרטיס מסך יחסית חזק שאפשר להשיג בסכום הזה... תודה רבה לעוזרים

14. שלום! אני מבקש מפרט הכי טוב למחיר! צריך מעבד מרובע ליבות? 4G? נאי צריך שיהיה HD לפחות של 500 וכרטיס חדיש 9800GTX (כדאי לחכות לחדשים?) [glow=red,2,300][/glow] [glow=red,2,300]המפרט לא צריך לכלול מארז יש לי SAGITTA [/size[/glow]] , יכנס במארז 9800GTX ? אשמח אם יענו לי על כל השאלות ויבנו מפרט הכי טוב למחיר

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. רוצה 500GB, עדיפות למארז שקט במסגרת התקציב. אם אפשר לדחוף כרטיס מסך, רק בשביל דברים קלים... אפשרות לחריגה עד 600 ש"ח

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הלוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק יש לי מארז מעולה, הארדיסק חדש, מסך וכנל צורב. מדובר במחשב שנקנה לפני כ 3 שנים ואז הייתי יותר חסיד של amd אבל לא יודע מה כדאי יותר בימינו בעידן ה 4 ליבות. לגבי צרכים, אני עושה תלת מימד(ממדל), פוטושופ,צופה בסרטים(בטלויזיה 32 LCD) ונהנה לשחק מידי פעם במשחקים חדשים אבל אי אפשר להגיד שאני גיימר מומלץ להצמד לרף התחתון של התקציב למרות שאם יהיה משהו משמעותי שיהיה שווה לעלות מעבר לזה אשמח לשמוע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  17. יש לי חבר שביום שבת טס לשבוע לארה"ב, ויכול להביא לי לפטופ בקנייה פיזית באחת מהרשתות הגדולות של האלקטרוניקה והמחשבים (בסטביי, קומפיואסאיי וכו). אני צריך יעוץ מהיר ואם אפשר לינקים מדוייקים של דגמים שאפשר להשיג בפועל ויהיו הכי משתלמים עד אזור ה- 4.5K שקל (אני מאמין שבפחות בארהב התקציב הוגדר לארץ בעקרון ואמור לכלול אחכ דברים נוספים) הדרישות הם: 14.1" לאחר שהוחלט ש- 13.3 קטן מידי ו-15.4 גדול וכבד מידי. לא צריך כרטיס מסך חיצוני, עדיף כמה שיותר יציאות מולטימדיה כמו SVIDEO, HDMI המחשב ישמש לסטודנטית ושימושי אופיס, אינטרנט מוזיקה וסרטים. רצוי הארדיסק גדול 250 ג'יגה ומעלה. לפחות 2 ג'יגה זיכרון. מצלמה מובנית. כמה שיותר קל משקל יותר טוב (במסגרת התקציב וגודל המסך). יתרון גדול אם יש אח…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. בלי ציוד הקפי תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. התקציב למסך הוא סביב ה 800 שקל.. המטרה היא לפגוע לנקודת העלות תועלת הטובה ביותר. אני מאמין שהכל מפורט בכותרת... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by Saar Barel,

טוב, אז לאחר המון חיפושים וסינונים של מחשב, הגעתי להתלבטות בין 2 מחשבים: Dell vs HP מפרטים: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cx3WoLFFkwCiWALe1C3uuVB1IzOKejruc0dOKl78la0/edit#gid=0 ההבדל הגדול בניהם, המסך של Dell יותר טוב (300Hz VS 144Hz) אבל הHP מגיע עם יותר זיכרון (32RAM VS 16RAM) יכול להיות שיש עוד הבדלים, אם תוכלו להעיף מבט על המפרט אני אשמח! אודה לעצתכם!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by אלרן12,

היי, אני חושב לקנות את המחשב, ואני יודע שלהרבה משתמשים בגרסאות הישנות של הzenbook הייתה בעיה של coil whine. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הבעיה תוקנה בדגם הזה, ובאופן כללי הייתי שמח לשמוע על המלצות או השמצות על המחשב מהכרות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by alexmel2,

שלום יש לי מחשב thinkpadl 14 , אני מפתח תוכנה שעושה פרויקטים לא גדולים. וראיתי ביקורות על המחשב שזה מה שרשום " Temperature, fan noise The temperature and fan noise of the L14 strongly depend on the selected performance slider mode in Windows as these modes are directly linked to the three „intelligent cooling“ modes: Performance slider mode Intelligent cooling mode Battery Saver / Better Battery Quiet mode Better Performance Balanced mode Best Performance Performance mode In q…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  24. אהלן, יש לי חברת אוטומציות ואנחנו עובדים בעיקר על מחשבי ענן של אמזון כל מחשב ענן של אמזון רץ על כרום, לכל לקוח שלנו יש 2-10 מחשבי ענן אז זה אומר שלפעמים צריך שיהיו 50 טאבים כאלו במקביל ואולי גם 150 אני צריך מחשב שיוכל להריץ כמה מסכים במקביל, הרבה טאבים של כרום וגם תוכנות מסויימות של עריכת וידאו או תמונות פה ושם אבל לא משהו כבד בכלל אשמח לקבל פידבק על המפרט הזה אני בעיקר לא בטוח בנוגע למעבד ולכרטיס מסך (כרטיס מסך אני צריך רק כדי שהמחשב יוכל להריץ כמה מסכים במקביל) חשוב לי בלוח אם שיהיו 4*DDR4, וגם 2*M2 וגם חיבור type C ולכן לקחתי את הלוח הזה 32GB ראם זה מינימלי בעיני, אם לא יספיק - אקנה פשוט 2*16 נוספים המפרט: …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. האם יש מחשב נייד שתומך גם ב wifi 6e וגם ב5g

• 1 תגובה
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים