עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב לחברה שלי. היא רק גולשת ושומעת שירים במחשב . וגם משתמשת באופיס. לא משחקת בו או משהו. תודה

2. צריך מפרט לגרפיקה דו מימדית (בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין). לא מתכנן אוברקלוק. בקשות מיוחדות, מארז בצבע כסף, לוח עם תמיכה בraid (מתכנן raid לפחות בעתיד), כולל מערכת הפעלה בעברית.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  3. שלום אני מעוניין ב- HTPC שיאפשר לי גם עבודה עם עיבוד תמונה (עבודה עם קבצי RAW ופוטושופ) יחובר ל-LCD42 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב עיבוד תמונות, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות,PHOTOSHOPאו LIGHTROOM . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה והסביבה. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  4. Started by Admondi,

הי, רוצה לרכוש לפטופ לעבודה. 13 אינצ' חשוב לי שיהיה קל משקל וסוללה חזקה מעדיפה מסך מגע. סביב 4,000 שח חשבתי על לנובו יוגה C640 החיסרון שהוא עבה 17 ממ לא קל לא ברור לי אם המקלדת עמידה לנוזלים והאם זה כולל עט אופציה נוספת דל inspiron 7391 החיסרון שהוא עוד יותר כבד אשמח לשמוע מה דעתכם על הדגמים האלה ספציפית והאם יש משהו אחר יותר מומלץ לצרכים שלי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by aviv_assulin,

hi all ! what do u think about this one? the main properties are : gigabyte GA-965P-S3 INTEL core 2 duo s775 2.13Ghz (E6400 RADEON X1950XT 256MB DDR3 TWINMOS 512x2 667Mhz

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by SinfuL-,

שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק לא בנוי למשחקים אלא רק לעבודות של סטודנט וכו' חשוב שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק ושיהיה אמין! תקציב עד 7K אם ממש צריך אז חריגה קטנה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by amig2,

אני מתכנן לקנות השבוע מ-ksp (אם תציעו לי חנות אחרת בת"א, אני אשמח) מחשב בתקציב 5,000-5,500 למשחקים. אני רוצה לכלול ציוד היקפי (בלי מסך) בשווי 200 ש"ח וויסטה הום פרימיום, ככה שתורידו סביב 800 ש"ח וקיבלנו 4200-4700, שהנטייה היא להתקרב כמה שיותר לאזור של ה-4200. אני פאן בוי של אינטל, אבל כנראה בשל האילוצים אני יצתרך לקחת amd... :-[ אני לא מתכנן oc אולי בעוד כמה שנים שתפוג האחריות אבל זה לא שיקול במפרט... אידזה מבין המפרטים עדיף בביצועים? האינטל או ה-amd? קחו בחשבון שאני לוקח את המחיר בתשלום אחד (התחתון) ומוריד ממנו את המבצעים בת"א. האינטל יוצא 4650 ש"ח. ה-amd יוצא 4450 ש"ח. אם יש הבדל בביצועים לאינטל עדיין כדאי לקחת amd בגלל החיסכון במחיר, או שההבדל משמעותי? לבגי …

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. סוללה,שימוש נכון.... כי אנחנו יודעים להשתמש נכון! אורך חיי הסוללה זה הפרמטר המשפיע ביותר על חיי המחשב שלכם. המחשב ללא סוללה שובק חיים, זה כמו שהאדם ללא אנרגיה. מה עושים על מנת שהמחשב יתפקד ולא יאבד את אורך חייו! רוכשים סוללה נכונה,איכותית! לא לחסוך כספית,כי התוצאות יבואו על חשבון בריאות המחשב! אז מה משפיע על זמן הסוללה ? זמן שימוש בסוללה של המחשב מושפע ממגוון דברים. מה שנקרא עומס העבודה שמוטל על יכולת המחשב. הרכיב שצורך הכי הרבה חשמל הוא בדרך-כלל המסך ככל שהוא גדול יותר וככל שהתאורה האחורית שלו חזקה יותר,ניתן תמיד להקטין את כמות האור. כך צריכת החשמל שלו עולה וחיי הסוללה מתקצרים. במידה ועשיתם פונקציה במחשב של חיסכון בחשמל, אז כמובן הכפלתם את זמן השימוש בסוללה. המעבד והמאיץ…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  9. Started by Marik.Sh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500 ש"ח 2.השימוש היעודי של המחשב הוא גיימינג. אני מתכנן לשחק במשחקים כמו COD ASSASINS CREED C9 DIABLO3 Crysis Dirt ומשחקים חדשים שייצאו הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1920x1200 אני רוצה לשחק בדרישות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד הקפי 4.חוץ מציוד הקפי יש לכלול הכל 5.חשוב שהמחשב יהיה שקט ברמה של 8 לפחות 6.לא מתוכנן OC 7. אין צורך לכלול תוכנות כגון אופיס/ווינדוס 8. אמממ חנות טובה בבאר שבע 9. אין בקשות מיוחדות 10. אני לא מתכנן שידרוג מאסיבי עתידי. ערות: שיהיה מארז יפה D:

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by גוב,

במפרט "מערכת מחשב לקולנוע בייתי בתקציב של 2500 ש"ח - ללא מסך" כתוב בתיאור שללוח "יציאות DVI ו SVIDEO ו HDMI". http://hwzone.co.il/specslist/view/81/#; נראה לי שכרטיס האם לא תומך ב-SVIDEO.... האומנם ? ביי-אורן

11. שלום חבר שלי רוצה לרכוש לפטופ, 15 אינץ' לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס בלבד. המחשב לא יתנייד מחוץ לבית אלא בעיקר בתוך הבית ולכן המשקל חשוב אבל לא קריטי. התקציב הוא 2500 ש"ח כשרצוי לחסוך ככל האפשר כמובן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by insane95,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב עד 4500, אם אפשר קצת לחסוך שזה יהיה 4000 אני אשמח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגג - עד 5 אלף, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני צלם במקצועי ועובד בעיקר עם פוטושופ, לייטרום, ברידג', אם כי אני עורך תמונות בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני משחק ב War of the roses kingmaker, משחקי פעולה מודרניים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. שלום רב! אחרי בדיקה בפורום כרטיסי מסך ופה, הגעתי למפרט הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤843 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤312 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤325 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail כמות: 1 - מחיר: ¤695 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤2787 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשרא…

15. Started by JohnnyBravo,

כותרת. אפשרי?המחירים לא חשובים.אבל שלא יהיו בשמיים מן הסתם..

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by אייל קרן,

שלום רציתי לדעת מהי החנות הכי זולה והכי כדאית שכדאי לקנות בה חלקי מחשב כגון מעבדים לוחות אם וזכרונות וכו' תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by jonydy,

היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שלי ולא כל כך יודע מה לקנות. אשמח לעזרתכם בקבלת מפרט אפשרי. 1. תקציב 2000-2500 שח רצוי לחסוך. 2. מחשב למשחקי מחשב בסיסיים ועריכת מוזיקה (מדובר בתחביב המחשב לא חייב להיות חזק בצורה יוצאת דופן) 3. אין צורך בציוד היקפי, הארדיסק ומסך. 4. מחשב שקט 8-10 7. לכלול מערכת הפעלה WINDOWS 8. אין העדפה לחנות ספיציפית 9. חשיבות מועטה לשדרוג תודה רבה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. 1 התקציב שלי הוא עד 5 אלף שקל לא כולל מסך! אין אפשרות לחרוג מהתקציב ביכלל אפשר לחסוך אם זה לא בא על חשבון חלקים חשובים! 2 המחשב צריך להפעיל הכל וזה אומר הכל ברמה גבוהה ביותר!משחקים וגרפיקה! 3 אין צורך במקלדת עכבר רמקולים או מסך. 5 השקט חשוב יחסית כמו רוב המחשבים שאני לא ישמע כל היום שהוא עובד תרעש של המאווררים שלו! 6 לא מתכנן OC זה מחשב חזק שיעבוד איך שהוא בלי לבצע שינויים בביצועים המקוריים שלו! 7 מערכת הפעלה תוכנות וכדומה אני כבר מתקין לבד זה אני לא צריך. 8 את המחשב אני אקנה לאחר שאקבל הצעות מחיר ממספר חנויות כגון אייבורי KSP נועה פנדה ועוד ולאחר מכן אקנה את המחשב במזומן. 9 המארז חייב להיות NZXT RB921 וההרדיסק חייב להיות WD 1TR WD10EALX הוא עדיף על הSAMSUNG. מעבד צריך לה…

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  19. שלומות, דיסקליימר: בכל הקשור למחשבים וטכנולוגיה הנני הדיוט. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להקלטה ועריכה של מוסיקה, וגם לצרכי דיג'וי (וכל היישומים הריגילים יותר כמובן). התקציב שלי הוא בערך עד 5000 ש"ח, כולל ציוד נלווה, במידת הצורך. אשמח מאוד לקבל מידע על מפרטים מומלצים (כולל ציוד נלווה), ואם יש למישהו גם סבלנות להסביר לי את השיקולים מאחורי ההמלצות, הרי זה משובח; אני מעדיף לקנות על בסיס הבנה ולא חיקוי תוכיי. בתודה מראש ובברכה, גיא

20. Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box מעבד GIGABYTE GA-P35-DS3L לוח אם Western Digital WD2500AAKS 250GB דיסק קשיח LG GSA-H62N X18 DVD צורב G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 זיכרון GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe - כרטיס מסך - לא סגור HEC 6A19B - מארז - לא סגור Zalman Case Fan ZM-F3 120mm קירור למארז Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 קירור למעבד Enermax Liberty 400W ספק כח אני הכי לא סגור על הכרטיס מסך והמארז.. פשוט ה- 8800GTS 640 יקר.. ובקרוב יוצא 8800GTS 512, אולי זה יהיה שווה.. ומארז קצת יותר מעניין ונוח.. אממ בינתיים הפרט הזה 5250 ש"ח.. אני מעדיף לא לנצל את כל ה-5500 אבל אם ברירה, אז אין ברירה..

21. Started by mazam,

צריך מפרט או מחשב נייד חדש 6K המחשב לאינטרנט +אופיס משחקים קלים כמו NBA LIVE .. יותר טוב אם החנות תיהיה מצפון.. המחשב עצמו ישמש כנייחח ולעיתים רחוקות כנייד אז הבטריה לא כול כך חשובה אך עדיפות לבטריה טובה תודה מאור

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. היי חברים אני קונה מחשב חדש ולא צריך ציוד היקפי המחשב הוא במיוחד למשחקים ולאוברקלוק עתידי!! המפרטדרך אגב התקציב הוא בין 5000 ל 6000) הרכישה תתבצע מ Foxpc Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=676 Thermalright Ultra -120 CPU Cooler ¤278 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=221 GIGABYTE GA-P35C-DS3 Core 2 Quad Intel P35DDR2&DDR3 ¤688 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=726 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Reaper HPC Heat Pipe Conduit CL4-4-4-15 ¤556 url]http://www.foxpc.co.il/product.asp?productid=62 EVGA nVidia GeForce 8800GT 512MB KO PCIe ¤1745 url]http://…

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by soni,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב משרדי לצרכי עבודה. התקציב המקסימלי הוא 2,000 ש"ח. אם אפשר להוריד אותו לכיוון 1,500, יותר טוב. המחשב מיועד כאמור לשימוש משרדי, כאשר הדברים הכי תובעניים שצפויים לרוץ עליו הם ווינדוס 7 64 ביט ופוטושופ. אין צורך בציוד היקפי. חשוב שהמחשב יהיה שקט (8 בסולם חשיבות 1-10). (יש חתול משיר שערות בבית) סביר שהוא יירכש מ-r.s.m, שיתבקשו גם להרכיבו. תוכנות יש לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  24. הרכבתי מפרט שנראה לי סבבה לכל סוגי העבודות. משחקים - לא כבדים במיוחד. שיעבוד מהר, יחזיק זמן סביר (מבחינת ביצועים). זה מה שהרכבתי: כ.מסך: 8600GT/S מעבד: INTEL E4600 זכרון: DDR II 2G 667MHZ מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD עכבר: MICROSOFT LASER MOUSE 6000 רמקולים: LOGITECH R-10 צורב: LG DVD X20 דיסק קשיח: WD1600JS לוח אם: GA-965P-DS3 מסך: LG 1733TR/1953TR מה דעתכם? הצעות? שיפורים? לא לחרוג מתקציב בקשה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1024 583 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 577 ש"ח כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256M 1683 ש"ח זיכרון TWINMOS DDRII 2x1024 667 Mhz CL4 984 ש"ח צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 207 ש"ח מארז A-Top X-Blade Silver + 500W PFC PSU 425 ש"ח סה"כ יוצא 4459 ש"ח עכשיו השאלות שלי הם: 1. לפני שמישהו מתחיל להמליץ לעבור למערכת מבוססת של AMD (כלומר Athlon ו- M2N וכו') תסבירו בבקשה למה זאת אפשרות יותר טובה (אין שום כווונה לבצע אוברקלוקינג). 2. האם כדאי להשקיע במעבד יותר חזק (Intel D930), כלומר מה היחס של המחיר והתועלת? 3. למה דווקא זיכרונות של TWINMOS מה רע ב-PQI למשל ןהאם יש צורך ב-2G זיכרון (מטרת המחשב היא משחקים בעיקר)? 4. האם המארז …

• 6 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.