ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
היי, הרכבתי מפרט מחשב שאמור לשרת אותי למשחקים ועבודה משרדית (תכנות, גלישה וצפייה בתכנים). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, לא חושב שיש צורך ביותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדים וצפייה בתכנים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסכים, אני מקצה לזה תקציב נפרד. אשמח לשמוע המלצות, אני מחפש מסך בגודל 32 אינץ' שיעלה 3K בערך. חשבתי על הדגם Samsung S32D850T. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי SAMSUNG 860 EVO 250…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אשמח למפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא עריכה גרפית, תוכנות Adobe ותלת מימד כמו Zbrush ו-Rhino. חשוב שיהיה כונן SSD ראשי לפחות 200GB ועוד HD לאכסון. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הוא לצורכי התקדמות - בין היתר למשחקים ושאר הירקות, שיחזיק לי עוד 3-4 שנים כי אני עם ה-1.6 שלי כבר איזה 4 שנים והוא לא מתפקד כבר. צורב של LG ככה"נ DVD-RW. HD של WD 160 GB 1024 DDR-II מה שחסר לי כאן זה מעבד חזק - יותר לכיוון Daul Core כלשהו ולוח אם תואם. אני צריך שיתאים גם ל AGP וגם לPCI-E אם אני ירצה בעתיד להחליף כ.מסך. יש הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ;D אז ככה יש לי את האפשרות להביא את הלפטופ הנ"ל מחו"ל(UK) ורציתי לדעת כמה דברים בנוגע אליו; סוג: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor סדרה: TK-57 מהירות: 1.9 GHz סוג צ'יפסט: AMD M690G נפח: 2,048 MB (1,024 + 1,024) מהירות: (667 MHz) סוג זכרון: DDR2 RAM אפשרות להרחבה עד: 4,096 MB כונן: DVD Super Multi (Double Layer) drive נפח איחסון דיסק קשיח: ATA-300 120 GB מהירות דיסק קשיח: 5400 RPM מערכת מעקב אחר תקינות הדיסק מסוג S.M.R.T סוג: Toshiba TruBrite WXGA TFT High Brightness display גודל המסך: "15.4 רזולוציה: 800x1280 בתצוגת מסך רחב כרטיס גרפי: ATI Radeon X1250 זכרון כרטיס מסך: עד 831MB באמצעות זכרון בנפח של 2 GB מצלמה: מצלמת אינטרנט מובנ…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
* תקציב - 2000 אפשר חריגה ב500 אם זה ממש מצריך את זה * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הכי טוב שאפשר בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אבל לרוב השימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה, רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? עדיף אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? WIN 7 אבל לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה אמינה שתמליצו עליה * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שתהיה לו "מקלדת מלאה" אבל לא מסך רחב כמו ה 15.6. האם קיים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט כבר זמן מה לגבי רכישת לאפטופ חדש אז חשבתי שאולי יהיו פה חברה עם תובנות שיעזרו לי להכריע 🙂 אני מחפש מחשב 14 אינצ' (או אפשר, אבל מעדיף פחות, 13) חזק ומהיר עם i7, כרטיס מסך דדיקייטד, נגיד משהו ברמה של MX150 ומעלה, SSD של חצי טרה ומעלה ו-16 ראם. אני לא רוצה לאפטופ גיימינג כבד אלא מחפש מחשב עד 2 קילו גג. ההתלבטות שלי קשורה בעיקר לדברים הקטנים - מחשבים יחסית קטנים ודקים עם כרטיסי מסך נוטים להתחמם (בעיה שיש לי במחשב הנוכחי) אני אני מנסה למצוא מחשב שפחות או יותר עונה על הציפיות שלי, אבל שיש לו heat management טוב, וגם חשוב לי בהירות טובה יחסית ואם להיות חמדן, גם רמקולים סבירים פלוס ובטריה חזקה זה יהיה ממש אחלה. עד כ…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי מסתבר בחלק מהמעבדים, עבודה במצב HT או לחילופין SMT גורמת להאטת ביצועים בתוכנה. לכן, מומלץ לבטל את התכונה הנוגעת בביוס או להפעיל את זה - https://drive.google.com/uc?export=download&id=14O02F5sAsg_bFGU2NaXIMLMeXNQBC2bi שימו לב, צריך להפעיל את לייטרום כל פעם מהישום הזה. המעבדים המושפעים ביותר הם ה - 9900K של אינטל וצמד Threadripper 2970WX / 2990WX של AMD. ישנם עוד מעבדים, בעיקר מסדרת X של אינטל, בהם ההאטה קטנה יותר. לציין שאינטל מודעים לבעיה ופועלים לפיתרונה בשיתוף ADOBE ! חג שמח !
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דל "14 אבל יש מלא דגמים. אני צריך: 1) מסך מט 2) ווינדוס 3) פוטושופ ואילוסטרייטר בסיסי 4) קצת עריכת וידאו בסיסית של סרטים קצרים (דקה) 5) תקציב עד 5,500₪ יש לי Inspirion 15 , סדרה 500 שנהיה כבד. 16 גיגה, כרטיס אינטל 520, ווינדוס 10 תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT ולגבי לוח אם: האם לוח אם זה תומך ב-Turbo Boost של המעבד? Gigabyte GA-H87M-HD3 תודה - - - תגובה אוחדה: - - - ועוד משהו לגבי לוח אם: [h=1]Asus H87M-E LGA1150, Intel H87, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI האם הוא עדיף?[/h]
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום חברים, אז המחשב שלי קרס ואני מחפש לרכוש חדש עוד השבוע בתקווה. תקציב בסביבות 4000 שח עם חריגה של 500 שח לכל היותר. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר או מערכת הפעלה. משחקים כמו path of exile ודומיהם, full hd לא יותר. בניתי את המפרט הבא אחרי שהסתכלתי קצת בפורום: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 3600 AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 831 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 176 לוחות אם: MSI B450M BAZOOKA PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 424 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E32…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב נייד חדש בארה"ב (בניו יורק ככל הנראה). המטרה העיקרית של המחשב היא לצורך גיימינג, כאשר גודל המסך שאני מחפש הוא בין 15"-17". אני מחפש כמובן מחשב PC, ואין לי העדפה מסויימת לחברה מסויימת (למרות שאני כן רוצה מעבד של אינטל). חשוב מאוד שהעיצוב של המחשב יהיה סולידי, ולא עיצוב סטייל Alienware. התקציב כאמור - 1100$ (כולל חריגות). במידה ושחכתי פרטים, אשמח אם תיידעו אותי. בתודה רבה מראש לעוזרים! אורי.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד של אסוס דגם UL50 קיימים מספר תתי דגמים הראשון שנמכר בארץ הוא דגם UL50AG יש לו זיכרון DDR 2 וכרטיס מסך מובנה אינטל 4500 נמכר בארץ http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zrT2N5KPBvrwD9Uv השני דגם UL50VT יש לו זיכרון DDR 3 וכרטיס מסך אנוידיה G210M וצריך להביא אותו מחו"ל http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=QqP6p1vDWwn0IIzZ ההתלבטות אם לקנות את הדגם הפשוט יותר בארץ (יש כרגע מבצע טוב באג) או לחכות עוד כמה שבועות ולהביא את הדגם הטוב יותר מחו"ל השימושים העיקריים במחשב יהיו אינטרנט ואופיס כמו כן אשתמש במספר תוכנות מסחר בבורסה ותוכנות גרפים זמן אמת חלקן מבוססות ג'אווה וזקוקות להרבה זיכרון וכח עיבוד (אני לא יכול להרשות לעצמי דיליי) אחבר למחשב מסך נוס…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , קצת משחקים בעיקר SIMS , ועבודות לאוניברסיטה. עדיפות למחיר פחות מ4000 שח . מסך 15 אינטץ בעדיפות . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקניות מחשב נייח גיימינג בסכום של באיזור ה6K ואשמח לעזרתכם בנושא. הרכבתי בעצמי מפרט בStartPc ואשמח לחוות דעת/ אשמח למפרטים אחרים בסכום הזה אם יש לכם להציע: מעבד: Octa Core i7 10700K 3.8Ghz-5.1Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור מים למעבד: Antec Kuhler H2O H1200 PRO לוח אם: GIGABYTE Z490 GAMING X זכרון: 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2666Mhz CL16 כרטיס מסך: GALAX GeForce RTX2060 SUPER 8G D6 Up To 1710Mhz 1-Click OC דיסק קשיח: XPG 1T SX8200 PRO M.2 NVMe R/W Up To 3000/3500MB/s ספק כוח: Corsair 850W 80+ GOLD RM850 Modular 5 Year Warranty מארז: COUGAR TURRET RGB Tempered-Glass 2xFront RGB Led Fan גוף קרור ל…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד לאינטרנט בעיקר אך גם קצת משחקים לא כבדים וקצת עבודה אולי...ב4400 ש"ח. מה אתם מציעים לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מאחר שהמחשב הנוכחי שלי (שנקנה בעזרתו האדיבה של tmpusr לפני 7 שנים בתחילת התואר בהנדסת חשמל) בדרך לסיום תפקידו לאחר שירות מסור אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימושים בו הם: התוכנות העיקריות שאני עובד איתן הן: matlab (בעיקר אלגוריתמים שקשורים לעיבוד תמונה, ייתכן גם צורך בעיבוד וידאו בסיסי) תוכנות cad למיניהן (autocad, freecad, solidworks וכו'), ייתכן שבהמשך גם ארצה לתכנת למערכות embedd (למיטב הבנתי זה לא צריך לשנות במיוחד למחשבים של היום). תקציב: רצוי סביב 4.5K, ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שקל. מסך וציוד היקפי: ללא. שקט: עדיף שהמחשב יהיה ברמת שקט בין 6-7. Over Clocking: לא מתוכנן לעבור OC. דברים נוספים: אצטרך יציאה כפולה ל- firewire - כנראה שאצטרך א…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בעיקר במסך 22 לא מתוכנן בנתיים oc אולי בהמשך משהו קל למעבד עוד היום אני מתכנן לקנות בksp אשמח לקבל חוות דעת אגב שווה להוסיף עוד 110 שקל בשביל ללכת על 4870 של gigabyte ? מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור Thermaltake Blue Orb II Silent CL-P0257 מארז…
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
1) 6000 ש"ח לנצל את התקציב חריגה עד 500 ש"ח 2) שימוש לעריכת וידאו ואפקטים ויזואלים באיכויות גבוהות (HD). תוכנות עיקריות : 6 Premiere 6, After Effect 6, Avid 3) אין צורך בציוד היקפי 4) אין צורך בהתקן bluetooth. עדיפות להתקן WIFI 5) 6 6) די חדש בתחום כך שאין לי הרבה מושג אם אצטרך 7) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. הרכבת מחשב בחנות אני מעריך שאצטרך. מה האלטרנטיבה? 8) עדיפות לרכישה באזור הדרום (באר שבע) 9) מיידי 10) USB3 -חובה, קורא כרטיסים מכל הסוגים - חובה, ESATA - רצוי שיהיה, DV 1394 - חובה, אודיו אופטי - יכול להיות נחמד כאופציה אך לא בעדיפות גבוהה 11) כן - רצוי לשמור על אופק שדרוג 12) צריך לכלול מסך של לפחות "23 שיהיה איכותי מספיק. כנראה שלא מוניטור מקצועי …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
[h=1]טס לקנדה שבוע הבא. חייב להחליט בזמן הקרוב.. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט ו עיצוב גרפי (לא משהו מטורף כרגע) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? מה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות נראה לי.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 128 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כרטיס גרפי- אם באמת חשוב לעריכה גרפית די בסיסית.[/h]
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב לעריכת וידאו בפרימייר של סירטונים קטנים. קיבלתי שתי הצעות ואשמח לקבל חוות דעת או לקבל המלצה לחנות אמינה באזור כרמיאל או הקריות. תודה, גיל [table][tr][td] [table][tr][td]רכיב[/td] [td]הצעה 1[/td] [td]הצעה 2[/td] [/tr] [tr][td]מארז[/td] [td]מארז ARCTIC שחור עם USB קידמי ללא ספק 12CM X2[/td] [td]Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU)[/td] [/tr] [tr][td]ספק כח[/td] [td]ספק כח A.PFC 80+ 600W FAN12 POWER MAN INWIN[/td] [td]SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem)[/td] [/tr] [tr][td]מעבד[/td] [td]מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3470[/td] [td]Intel Core i5 3450 3/1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td] [/tr] [tr][td]מאוו…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-