ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
מחשבים ניידים Asus מחשב נייד Asus X555LJ- XX1225T אסוס מספר מזהה: 5345 WIN10 מערכת הפעלה גרפיקה 15.6 LED Backlight גודל תצוגה 1366x768 רזולוציית תצוגה NVIDIA® GeForce® GT 920M with 2GB DDR3 VRAM כרטיס גרפי VGA Web Camera מצלמת אינטרנט לוח אם Intel® HM76 Express Chipset ערכת שבבים מעבד Intel® Core™-i7-5500U Process מעבד זיכרון Up to 12GB זיכרון מירבי 1600 MHz מהירות זיכרון 8GB נפח DDR3 זיכרון אחסון Super-Multi DVD כוננים אופטיים 7200RPM מהירות דיסק 1000GB גודל דיסק SATA …
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי, אני זקוק למחשב חדש (מעדיף נייח משיקולי מחיר זול יותר) שיעבוד עם הכלים הבאים: 1. Matlab ברמת תחקור נתונים ואופטימיזציות - דורש CPU ו- Memory 2. שרת SQL Server 2014 Express יחד עם Client שיותקן עליו. מעריך את כמות הנתונים בכמה ג'יגהבייט בודדים 3. כלי נוסף לתחקור נתונים, בנוסף ל- Matlab, שיצטרך להעלות מאות אלפי רשומות ל- RAM השאלה איזה מעבד וכמה זיכרון לקחת. אני מתלבט בין i5 ל- i7 מהסדרה החדשה של Skylake השאלה כמה זיכרון אני אצטרך לטעמכם? 16 ג'יגה בייט מספיק? האם עדיף לקחת 32? איזה לוח אם מתאים ומומלץ? לגבי דיסק - אני מאמין שאסתפק ב- 1TB כרטיס מסך וכו' - פחות רלוונטיים תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז עברתי דירה וה Corsair Obsidian 650D ענק, אין לי צורך בו ואני כבר לא משחק משחקים כי את הגיימינג שלי אני עושה על קונסולה... דרוש מחשב חדש בתצורת HTPC, שמתי עין על מארז ספציפי: Fractal Node 202 או Node 304. הבעיה היא שב-202 אין תמיכה לכונן 3.5" ובספק בגודל מלא, וב-304 אין אפשרות להכניס כרטיס מסך בגודל מלא עם ספק בגודל מלא, ואת שני החלקים האלו יש לי ואני רוצה להרכיב בבניה החדשה אז אני צריך מארז HTPC שבו אני אוכל לחבר את הספק הקיים שלי (Seasonic X-650) וגם את ה GTX680 שיש לו עוד מספיק כח בשביל לנגן סרטים עם האצת חומרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב)…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, מעוניין למכור את המחשב, אך קצת אבוד בהגדרת המחיר... אשמח לעזרה. Intel Core i7 4790 Kingston 2X8 16.0GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co. Ltd. Z97-HD3 NVIDIA GeForce GTX 980 WD Green WD30EZRX 3TB Patriot Blaze SSD 225GB 750W Element Power Thermaltake Urban S31 Mid-Tower אז.. כמה לדרוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל לימודי רפואה ולצורך כך זקוק למחשב נייד. אני מתחיל ללמוד בטכניון ולפי מה שהבנתי יהיו לי גם כמה קורסי תכנות- צריך מחשב שיעמוד בכל זה. התקציב הוא בגדול עד 3000 ש"ח אבל אני יכול לחרוג מעט (עד 3500) בשביל משהו באמת טוב. קיימת אפשרות לרכישה באילת. המחשב יסחב הרבה על הגב ולכן אני מחפש גודל של 13-14 אינץ' (הבנתי שזה הגודל המומלץ לסטודנט). אני לא מבין גדול במחשבים אבל עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט והגעתי למחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=920608 . איך הוא בעיניכם? בנוסף שמעתי המלצות על ה- ZenBook של אסוס. מה דעתכם עליו? איזה דגם כדאי? (אם בכלל). אשמח לשמוע מכם המלצות והצעות למחשבים נו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הזיכרון של KINGSTON מדגם HX424C12SB2/8 לא רשום באופן מפורט במפרט הזיכרונות הנתמכים אך דגם HX424C15FBK4/32 כן רשום, ואולי אני מבין לא נכון אבל הדגם HX424C12SB2/8 הוא פשוט זיכרון בודד בניגוד לערכה של ה-4 בדגם HX424C15FBK4/32, אך הם אמורים להיות אותו זיכרון בדיוק לא? אני פשוט רוצה לדעת באופן בטוח שדגם HX424C12SB2/8 יעבוד על לוח האם Asus SABERTOOTH Z170 MARK 1 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לרכוש מחשב חדש, מחשב למשחקים, תקציב כולל: 10000 שקל (גמיש מעלה במקצת) 1. מעבד I7 6700 משיג ב170$ (יורד מתקציב כללי) 2. אוזניות חוטיות LOGITECH G633 אקנה מאמאזון (115$) - יש המלצות אחרות ? (יורד מהתקציב הכללי) 3. כרטיס מסך 1080GTX אקנה מאמאזון 640$ ג'יגהבייט/אסוס/זוטאק הזול מביניהם (יורד מתקציב כללי) תקציב שנשאר בהנחה ואתם מסכימים עם מה שרשמתי למעלה (6300 שקל) דרישות למחשב (נשאר: מסך, מארז, זיכרון, SSD, הארדיסק, מקלדת מכאנית, עכבר, משטח לעכבר, ספק, מאוורר למעבד, לוח אם, שכחתי משהו?): 1. מסך 4K 27" IPS ומעלה (יצליח להיכנס בתקציב ? שמתי עין על "27 Dell LED IPS 4K P2715Q) 2. שיהיה שקט (מאוורר לא מקורי של אינטל - Ar…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום.קוראים לי יותם ואני לא ממש מתמצא במחשבים (חוץ מאיזה מעבד טוב יותר או פחות וטיפה בכרטיסי מסך באותה מידה לגבי מעבדים).אני משחק הרבה league of legends ו overwatch. מאחר שהמחשב שכרגע נמצא בבעלותי ממש לא טוב ומריץ את המשחקים שהוזכרו בגרפיקה הכי נמוכה ועדיין עם לאגים,אז החלטתי לפנות לאתר הזה ולשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שכדאי לי לקנות שיוכל להריץ overwatch על אולטרה (בoverwatch אולטרה זו הרמה הכי גבוהה לפני האחרונה שהרמה הכי גבוהה נקראת epic) וגם יוכל כנראה להריץ לי rainbow six siege בצורה איכותית ללא לאגים. אני אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי על חלקים שיהיו טובים למחשב חדש שיתאים לגיימינג בתקציב של 3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים או המלצה על מחשב מסויים. תוד…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב אולטרה בוק עדיף 15 אינץ מסך עם i7 16 gig ram 512 ssd ראיתי את המיקרוספוט סרפס פרו רק שהוא ממש יקר אני עוד צריך להוסיף דוקינג לחבר עוד 2 מסכים וגם המקבוק פרו חמוד אבל החדש יגיע בטח עוד חודשיים. שימושים... לא משחק. הרבה טרמינל.ssh.vmware.telnet אני עובר מלנובו w530 שהוא בעצמו מפלצת לא קטנה אך כבדה. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש לי הזדמנות להביא לפטופ מקנדה - אז אמרתי נעזר בידע של חכמים ממני על מנת לגבש החלטה חכמה : ) חשבתי ללכת על נייד גיימינג - עקב המפרט החזק שיכול להבטיח לפטופ שישרוד הרבה יותר זמן. תחילה חשבתי ללכת על נייח - אבל בגלל שאני משנה את הסטטוס שלי לסטודנט אוטוטו - לא בטוח אם יהיה מקום בחדר לעמדה לנייח. דרישות : מסך - מינימום 15.6 - שוקל ללכת אפילו לכיוון ה17 אינצ' SSD - נראה לי שחובה או לפחות שתהיה אופציה להוסיף גודל אחסון - מינימום 1TB יצרן - עדיף יצרן שהאחריות תהיה תקפה גם בארץ (so called אחריות) מעבד - אינטל, הAMD הנוכחי שיש לי בנייח חם כמו השמש. כרטיס מסך - Nvidia מבחינת משחקים - לא גיימ…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק עם מסך מגע, עד 5300 ש"ח לתכנות, סרטים ואולי גם למשחקים. איזה מבין המחשבים האלו הכי עדיף? https://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=17702 http://ksp.co.il/?list_compare=.29516..33454..33841
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מעוניין לקנות מחשב באמריקה או בריטניה, לאור סוגיית האחריות הבינלאומית, אני מעוניין להמלצות על טיב האחריות שהחברות הנ''ל נותנות על הדגמים הללו בארץ: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA4P04MY1914 Asus http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834315187(Acer) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834299297 (Alienware) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834233083 (Gigabyte) תודה!
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב אך רוצה לדעת למי יש נסיון טוב/פחות טוב עם יבואנים מסויימים לפני רכישת חלקים יקרים כמו לוח האם וכרטיס המסך, אילו יבואנים של חברות מסויימות, מומלצים יותר? לדוגמא, האם אקבל שירות איכותי יותר מיבואן של כרטיס מסך מחברת Gigabyte, או מהיבואן של חברת Asus (או אחרים) אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-