ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,428 דיונים בפורום זה
-
היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק לא בנוי למשחקים אלא רק לעבודות של סטודנט וכו' חשוב שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק ושיהיה אמין! תקציב עד 7K אם ממש צריך אז חריגה קטנה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ניתן להפעיל תוכנות שפועלות על חלונות על מערכת ההפעלה של ה MAC BOOK כלומר אופיס למינהן וכאלו... הבנתי שבניידים החדשים המעבדים הם של אינטל ולא IBM אז ישנה איזשהי אפשרות לבצע אינטגרציה בין תוכנות של חלונות למערכת ההפעלה של MAC
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב בשביל לימודי מדעי המחשב (קומפילציה רבה) ובשביל גיימינג. גודל המסך ומשקלו אינם משנים לי. סוללה שתחזיק מינימום 5 שעותאחריות של שנתיים לפחות. העדפה לחברת טושיבה או אסוס מערכת הפעלה כלולה. המחיר המקסימלי הוא 4200. תודה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אפשר לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תיכנות ואינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - תדיר - Visual Studio לכל סוגיו, Photoshop, כל דפדפן אינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - המחשב לא מיועד למשחקים עדיף שיהיה ניתן להריץ עליו קצת דברים (לא מחפש גראפיקה בשמיים) * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - מקסימום ישנים..…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד טוב עם אנדרואיד סטודיו, הבנתי שכדאי לקנות כונן ssd וזיכרון ראם 8gb לפחות, כשאני נכנס לאתרים של חנויות שונות יש רשימה של רכיבים שונים שאפשר לבחור מהם. אני רוצה לוודא שאני קונה מחשב שהלוח אם למשל יהיה מתאים למעבד (לא רואה שם איזושהי אינדיקציה להתאמה/חוסר התאמה בין הרכיבים השונים) אשמח לקבל מפרט של מחשב נייח/נייד בתקציב של עד 6000₪
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני המחשבים הנ"ל, בתקווה להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם... ומבחינת רכישה לצורך עבודות ולימודים לסטודנט מה יהיה השיקול הנכון, בתחום השקעה של2450 ש"ח מקסימום... אם יש לכם הצעות אחרות זה יהיה גם מעולה... בעיקרון הצורך העיקרי הוא לימודים, אבל יהיה שימוש גם במשחקים קלים אולי, ובצפייה בסרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן להתשדרג. 1) החברה צריכה מחשב ללימודים. העניין הוא שהיא מאוד נעולה על לכתוב כי היא לא אוהבת להקליד. אז אני חשבתי על נייד 14 רגיל לגלישה\סרטים\הרצאות בסטרימינג\pdf\officeבמקביל לכל הלימודים ו+ שתוך כדי השיעור יהיה אפשר לקפל את המחשב ולכתוב סיכומים והערות על המסך עם אחד העטים המיועדים לכך ולחסוך לה את כל עניין המחברות, עטים, מרקרים והטיפקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל-3500ש"ח + ציוד הקפי (ssd נייד של טרה או 2) = 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\סרטים\הרצאות בסט…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ב 3000 ש"ח, ניתן לחרוג אם התמורה משמעותית עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש לי מסך 23' של דל U2312HM, אם תגידו לי שזה צוואר בקבוק או משהו אשקול לרכוש חדש 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מסולם 1-10 ש 10 הוא השקט ביותר מספיק 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7.…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם כרטיס גרפי מסוג INTEL HD3000. הכרטיס הנ"ל תומך ברזולוצייה 1366*768 האם, כשאני מחבר כבל HDMI לטלויזיה או למסך חיצוני, שתומך ברזולוצייה 1920*1080, אז אכן אראה את התוכן ברזולוציית FULL HD אף על פי שהכרטיס על המחשב לא מראה לי יותר מ "HD READY" ?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים נייד של LG 405. אני מנסה להדליק את המחשב. אבל אני רואה מסך ירוק/כחול עם מלא צבעים ואותיות מפוזרות על המסך. אני רואה את הלוגו של LG בהתחלה ושווינדוס (ויסטה) מנסה לעלות, אך אחרי כמה שניות מפסיק והמסך נשאר עם צבעים משונים. משהוא ? עזרה ? הצעה ? רעיון ? ..... לפני שאני שולח למעבדה.... תודה יושי.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך קעור\רגיל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז COOLERMASTER H500M שיקנה מ NEWEGG 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, זקוק לעזרתכם, ראשית כל לא חייב לנצל את כל התקציב. מחפש נייד עם חשיבות מרבית למשקל. לאחר מכן, מבקש מסך מינימום 14 אינטש. התקנה של חלונות 8.1 פרו מבקש גם מסך מגע ( מתלבט לגבי אלו שהופכים לטאבלט ) אחריות ל3 שנים. רצוי מעבד חזק I7 ו8 ג'יגה זיכרון ודיסק SSD (נראה לי שיכנס לתקציב בעיה ) תודה ראש מנו
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט מחשב לגיימינג בעיקר בתקציב מקסימלי של 3,500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 3,500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - לפחות 3 מכונות וירטואליות שיעבדו עליו במקביל ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - בעיקר משחקים ברזולוציות וגראפיקות גבוהות, וכאמור מכונות וירטואליות (לצורך לימודים) ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. - 1680/1050 יש לי מסך 22' של mag 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. - אין צורך 4. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריט…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
לפעמים יש צורך במוצרים שהיחוד שלהם הוא דווקא הצבע. אז שמנו קישור באתר למוצרים ורודים 🙂 יש ניידים, ציוד היקפי ובקרוב (כחודש וחצי) יהיו מארזים ורודים .... מחשבים ניידים, טלפונים ושאר מוצרים ורודים באתר ... אז מקווים שעזרנו למי שדווקא ורוד חשוב לו/ה 🙂
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הויסקה ומתקין XP במחשב נייד L40 של טושיבה האם זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בנייד לצורך פיתוח קוד (80% מהזמן) ומעט משחקים בגרפיקה סבירה (נניח MINECRAFT או DOTA). עד עכשיו השתמשתי במשפחת ThinkPad ולכן אני פוזל לכיוון T430S עם NVS או T440S בהזמנה מחו"ל או מה-OUTLET - אבל כל המלצה אחרת תתקבל בברכה! אין לי בעיה עם שדרוגי רכיבים בעצמי וגם לא עם מחשב מחודש (REFURB) או אפילו משומש רחמנא ליצלן (ואז צריך לקחת בחשבון החלפת רכיבים לפי הצורך). מטרות : פיתוח קוד בכל השפות, כולל הפעלת שרתי WEB מקומיים ואולי VM אחד או שניים. צריך זכרון (לפחות 8GB). חלק מהזמן יוקדש למשחקים בעלי דרישות גרפיות בינוניות ומעלה. גודל : כ 14". לא חובה מסך מגע, כנראה שהמחשב יריץ WIN7 כך שזה לא ממש משנה. רזולוציה : רוב הזמן המחשב יהיה מחובר למ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* עובד מהבית * בונה אתרים בוורדפרס * מתעסק בפוטושופ קצת * פותח הרבה חלונות בו זמנית * לא משחק משחקי מחשב/גיימינג * אולי בעתיד אפתח עיצובים בפוטושופ איזה מחשב נייד לצרכיי יהיו הכי מתאימים? מגבלת תקציב: 7200
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! קצת רקע בגדול זה המחשב הראשון שלי והדרישות ממנו דיי פשוטות והן: גלישה מהירה באינטרנט צפייה בסרטונים בyoutub , צפייה בסרטים באיכות גבוהה hd, ועבודה בתוכנות האופיס השונות.כמו כן מה ההבדל בין נוטבוק לאולטרה בוק ומה עדיף?! שהמחשב יהיה מהיר ושיהיה אפשר לגלוש באינטרנט ובמקביל לעבוד על אופיס מה גם שאין לי כל צורך במשחקים כי המחשב ישמש אותי לעבודה ולימודים וילך איתי ל 3 שנים לפחות. ועכשיו מה שאני מחפש מהמחשב: 1.מסך בגודל 14-15.6 אינץ ושיהיה באיכות hd לצפייה בסרטים ובנוסף עם הוא עם ווינדוס 8 עדיף מגע? 2.אופצייה לחיבור bluetooth וכמובן חיבור ל wifi חזק ושלא יעשה בעיות. 3.המחשב הזה יהיה המחשב העיקרי והיחיד שלי ככה שבעדיפות שיהיה לו אפשרות לתחנת הגינה …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת בכמה אפשר למכור את הטאבלטים הבאים: 1) Apple iPad Mini Wifi Version 16GB (המכשיר המקורי שיצא בסוף 2012) יתרת אחריות: 6 חודשים 2) Motorola Xoom 3G Version 16GB יתרת אחריות: חודשיים. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים שלא דורשים המון, כנראה שבזמן הקרוב יהיה משומש בעיקר לפורטנייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אי…
-
- 0 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות סוללה לנייד שלי, lg r400. אני מתלבט בין סוללה חלופית למקורית. כמו כן, מה העניין עם המתח, הזרם ומספר התאים? האם ככל שזה יותר גבוה זה יותר טוב או שזה צריך להתאין ספציפית לדגם שלי? מאיפה אתם ממליצים לקנות סוללות לניידים בארץ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-