עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ב"ה שלום אני מתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב מדעי המחשב במכון לב. לצורך הלימודים אני צריך מחשב נייד הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי לבחור איזה. דרישות מיוחדות: תקציב: 600-750$ או 3000 ש"ח [יש לי אפשרות לקנות באמאזון ולשלוח לארץ] מחשב קל שיהיה נח לנשיאה. מסך גדול [לא יודע להגדיר באינצ'ים - זה מחשב ראשון שאני קונה] אורך חיי בטרייה גדול מחשב אמין שיחזיק לכמה שיותר זמ. תודה מראש.ן

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  2. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב כבר בן 7 שנים בערך, ולצערי בזמן האחרון אני שם לב שהוא כבר לא עומד בצרכים שלי. אני חייל ככה שהייתי מעדיף לא להוציא יותר מדי. - תקציב של עד 2,500 ש''ח. מעדיף לא לחרוג, ואם יש אופציה, אפילו להוריד כמה מאות. (רק מחשב ללא שום ציוד היקפי / תוכנה). - השימושים מהמחשב הם מוסיקה, אני משתמש במחשב כדי להקליט ושם לב שהמחשב לא מצליח ''לסחוב'' כשאני מתחיל להפעיל הרבה פלאגינים ושירים מתחילים לקבל הרבה טראקים. אין צורך בכרטיס קול כי אני אשתמש בחיצוני הקיים. - בנוסף, חשוב לי שהמחשב ישמש אותי גם למשחקים, ושאני לא אצטרך לחשוש שמשחקים חדשים לא ירוצו עליו. משחקים שאני משחק בעיקר הם COD, GTA וכו, אם זה משנה. - אשמח למחשב שבעתיד אוכל פשוט לשפר במ…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by Slix,

בניתי לי מפרט של מחשב סלוני. אשמח לחו"ד : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=75514

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). יישומי OFFICE וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. שלום שמי דניס, ואני צריך עזרה וכיוון בבנית מחשב עד עכשיו בניתי לעצמי מחשבי גיימינג מטורפים אבל הגיה הזמן להתבגר (לא באמת) אני צריך מחשב טוב בשביל לעבוד עם תוכנות תלת מיימד, פוטושום,ואדוב ילוסטרייטור בשביל זה לדעתי צריך לשים דגש על מעבד חזק אני צריך הכל במחשב חוץ ממארז, וכרטיס גראפי שכנראה באתיד אני אקנה אבל עכשיו יספיק לי מובנה של ינטל אני צריך לוח אם עם תמיכה בddr 4 ו4 סלוטים של זיכרון קירור מיים למעבד וזהו! תודה מראש אל כל תגובה אני צריך להגיע להחלטה בימים הקרובים! חייב אותו דחוף) בסט ריגארדס. דניס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במי…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט מחשב שכולל את בין היתר את הרכיבים הבאים: 1. מעבד i7-6800k 2. לוח שתומך ב NVMe 3. 32GB DDR4 4. GTX1070 5. מארז Mid Tower שקט, עם אוורור טוב ונוח לתפעול תודה מראש לכל העוזרים.

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (מצגות, קבצים, מאגרי מידע) ניהול יומיומי (סרטים, אינטרנט, אייטונס), לעיתים עריכה גרפית פשוטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אייטונס הכי כבד, נראה לי... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי. חיבור למקרן ולUSB כמובן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא משהו שע…

10. שלום לכולם, אני מחפש לקנות נייד חדש. אני עושה עבודת מחקר עם המחשב שלי, כך שאני מריץ נומריקות שדורשות הרבה מעבד וזכרון. בנוסף, אני מעדיף כרטיס מסך של ניווידיה בשביל התמיכה ב CUDA. התקציב הוא בערך 1100$. המחשב יקנה בארה"ב. כרגע אני מחפש באמזון, אבל אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע. הכיוון הכללי שלי הוא i7 6700HQ עם 16GB זכרון. דיסק SSD m.2, של 256GB. אם אפשר גם מקום לעוד כונן אני אשמח. הדגם שהכי נראה לי כרגע הוא ה ROG של אסוס. הדגם הזה. עולה 970$ ומגיע בלי SSD אבל עם חריץ m.2. חשבתי להוסיף לו SSD, כמו זה למשל. אשמח לקבל חוות דעת על המחשב/הדיסק/מקום הקנייה או כל דבר אחר! תודה, אדם.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by Elzad,

תקציב עד 4K. שימוש המחשב: משחקים קלים, שימושי אופיס, תוכן HD. מסך FHD ISP מט נחוץ. חיבור HDMI לטלוויזיה. מערכת הפעלה. מסך 15.6 SSD וכרטיס מסך לא מובנה איכותי בהתאם לתקציב.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  12. Started by P4br3n,

. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 1600+- שימושים עיקריים סרטים מעדיף שיתאים גם ל 3d משחקים ממש לא כבדים. מחפש מחשב לא כבד מידי בכל זאת אקח אותו כל יום. מסך 13-14 " ארדיסק מעדיף לפחות 500 מחפש אפילו מוחדש (מעדיף דגם יחסית חדש) תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. Started by eins,

שלום, אשמח לעזרתכם להמלצה למחשב נייד לסטודנטית שמתחילה לימודים התקציב דל יחסית - בסביבות 2000 שקלים אם יש מחשב שהוא שובר שיוויון שעולה קצת יותר נא לפרסם אם אפשרי שמערכת אופיס כבר תהייה מותקנת במחשב אם דבר כזה קיים גודל מסך מינימום 13 אינץ וסוללה כמה שיותר חזקה בתקציב תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, משרדי, ניתוחים סטטיסטיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר יוצא דופן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכל הסוגים, אבל צריך שיתמודד מעולה עם FPSים חדשים ועם משחקי עולם פתוח אינטנסיביים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני עם מסך של 1920X1080, אבל רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  16. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב ביתי, עם שימושים משרדיים ועבודת תכנות, במחשב יהיה גם תוכנת שרת משיה (PLEX) לשימוש של שאר בני המשפחה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PLEX - תדיר , WAMP -תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 23 DELL, רזולוציה 1920X1080 -לאי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  18. Started by Dror Arasheven,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט לקנות את המפרט שרשום פה באתר https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=95909 השמח למפרט יותר טוב ..... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. mass effect וורקפט וסטארקרפט -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למ…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by sasha segal,

צריך מחשב גיימינג עד 4000 חריגה עד 500 שקל, צריך להחזיק הרבה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב: גיימינג כבד ושימוש יום יומי multi tasking ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, bf1, forza 6 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1440p על 25" עם אופציה ל4K בעתיד SLI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? DELL 25" 1440P בתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ו HDD כבר יש 5. עד כמה חשוב הש…

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  21. אז הרכבתי מחשב, ההתלבטות שלי היא בתאכלס רק הלוח אם ששמתי. לא מתכנן oc, נטו גיימינג על 1080p( יודע ש1070 זה יותר מדי בשביל זה אבל זה כרטיס שיהיה אצלי הרבה שנים ) * הערה - אין במפרט ssd כי כבר יש לי אחד ואחבר אותו בעצמי מעבד: 879 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 6500 Skylake 3.2Ghz S1151 לוח אם: 389 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B150M-D3H (DDR4) S1151 זכרון: 319 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2379 ₪ - * בהרכבת מחשב שלם * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 226 ₪ - WD 1T 3.5' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז: 359 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 340 Black - R…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by innab,

אחרי מחקר הגעתי למחשב הזה. ברצוני לדעת אם כדי לקנות אותו לצורך עבודה משרדית : גלישה באינטרנט ו office בתודה מראש אינה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  24. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by jac1000,

שלום!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים