ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני חדש כאן, ומקווה להשתלב וללמוד כאן מידע חדש! (ובעתיד גם לעזור לאנשים אחרים). אז יאללה מתחילים! הסיפור הוא כזה: אני מחפש מחשב נייד, אמין, חזק ושיהיה מפלצת ביצועים מבין הטובים שקיימים כרגע בשוק. לא להתפרע עלי בקטע של מחשבים ב20 אלף דולר, אבל אני כן מחפש מחשב עם מפרט מקסימאלי: מעבד - מעל 2 ג'יגה-הרץ, של core duo 2. (כמה שיותר, יותר טוב) הארד דיסק מהיר (7200 סל"ד, ולא 5400) - 100 ג'יגה ומעלה. מתאם WI-FI ובלותות' מובנה (וכל שאר התקשורת האלחוטית). קורא כרטיסים - יתרון. והכי חשוב - כרטיס גרפי של 256 מגה - ולא מובנה בלוח אם, אלא נפרד. זכרון פנימי - מעל ג'יגה (אולי 1.5). עכשיו - יש רק דבר אחד שאני עדיין לא סגור עליו, וזה עניין המסך, אני ממש מתלבט אם לקח…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום רכשתי מעבד I9 9900K האם הלוח הזה טוב : https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10000_10007&product_id=18187 מה מומלץ עד 1000 ש"ח שישאיר לי אופציה ל OC . קישורים עדיף מ TMS תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הי, אני עומד לפני רכישת מחשב נייד בעלות של כ-5K ש"ח, בין היתר חשוב לי שהמחשב יהיה באמת נייד, כמה שפחות מסורבל, בעיקר מבחינת הגודל, מה גם שהוא אמור לשמש גם כטאבלט, ואני מסתפק בין 13.3" שהוא ודאי מתאים לי (עד היום היה לי ELITBOOK בגודל 12.6"), רק שיש בו פחות היצע ומחירים יקרים יותר, או שאין באמת הבדל ומסך 14" אינץ יראה וירגיש אותו דבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, אופיס, זום. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול כדי שיהיה נוח לעבוד אתו, אך זה אינו דרמטי אם יש ממש מחשב טוב עם מסך 14 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 0 תגובות
- 302 צפיות
-
-
שלום אני צריך להרכיב מחשב לעבודה באולפן בייתי ב- 2500 שקל לא כולל הכרטיס קול, דרישות מינימליות: קודם כל שקט, אבל ממש. Quad Core 4GB RAM DDR2 (עם אפשרות להרחבה!) (למרות שבד"כ במחשבי אולפן יש 2 דיסקים קשיחים, אין צורך ב-2 יש לי 1 מחכה של 320 GB אך אני צריך נוסף כמובן) מיועד לעבוד עם CUBASE והמון חלונות פתוחים בו זמנית בנוסף אני אשמח לכרטיס מסך שלא יהיה עגלה ויוכל לעמוד במשחקים של היום, לא ברמה הכי גבוהה אבל בכל זאת לא משהו מעפאן, כמובן שיתמוך בחיבור 2 מסכים. תודה מראש, דולב.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפטופ חדש, T520 ThinkPad, (מארה"ב לא מהארץ), והוא הגיע עם כל מיני תוכנות קטנות כאלו של thinkpad.. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע מה מותקן ומה לא, ואני אוהב לדעת מה מותקן לי במחשב. ובנוסף, כרגע יש 100 תהליכים רצים בעת שאני לא עושה כלום- ז"א אף תוכנה שלי לא פועלת, שזה המון. חשבתי לעשות התקנה של ווינדוס מחדש, ואז התחלתי להסתבך: קראתי את ה-user guide ומוזכר שם ה-UEFI BIOS, ושצריך להתקין באופן מיוחד וכל מיני שלבי התקנה שנראים לי זוועתיים.. אז אני בדילמה, לנסות להעיף את כל התוכנות והשירותים המיותרים או לעשות התקנה של ווינדוס מחדש ?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
hpzt4337zt 1.6 סנטרינו 2 מגה מטומן, 256 מגה זיכרון, רדאון 9200, מסך 15.4ת, אחריות שנה, דיסק 60, כרטיס רשת, כרטיס אלחוטי וכו'. 6300 ש"ח. אני קונה בשקם אלקטריק במבצע שמתחילים לשלם לאחר חצי שנה. אני משלם 12 תשלומים של 550
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב של לנובו עם מפרט זהה לזה של Toshiba Satellite L50-B-23P. רוכש היום את המוצר תודה רבה! אשמח לכל מחשב עם מפרט זהה ו SSD שאתם ממליצים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפייה בסרטים... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיינקראפט, סימס, cod, באטלפילד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש עבור אבי מחשב נייח. הצרכים שלו מאוד בסיסיים - עיבוד תמלילים וכאלה. ממש לא משחקים כבדים. לכן, על פניו אפשר פשוט לגשת לאייבורי ולרכוש את המחשב הזול ביותר. מאידך גיסא, כן חשוב לי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ושהמחשב לא ייתקע אם טיפל'ה יעמיסו עליו. לכן אשמח אם מישהו פה יוכל לבנות איזה מפרט בסיסי סביר. כמו כן דרוש כל הציוד ההיקפי - מסך / מדפסת משולבת / עכבר / מקלדת. גם בזה לא צריך את הכי יקר אבל כן איכותי ואמין. התקציב לא מוגדר - כל בהתאם לדילים השונים ביום ששי הבעל"ט. אני מאוד מקווה לא לעבור את ה2000 / 2500 ש"ח להכל יחד. תודה מראש למסייעים אני מצרף כאן תשובות לשאלות מהנעוץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח כולל כל הציוד ההיקפי א) האם לנצל את כל התקציב או …
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
האם הנייד הנ"ל נמכר בארץ? לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אני מדבר על הדגם עם כרטיס מסך חיצוני כביכול (של ATI).. למרות שלא מצאתי אף חנות שמציעה אפילו את הדגם הרגיל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקווה שSHOGUN 2 יוכל לרוץ על הגדרות הכי גבוהות עם התקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רב! זה מפרט שקיבלתי עבור מחשב בסיסי לשימוש שוטף(אינטרנט, הורדות) שקט ולומשחקים קלילים ביותר : מעבד ש"ח Amd Athlon64X2 (AM2) 4200 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty- 320 גוף קירור למעבד ש"ח Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Cooler - 19dBA - Quiet - 65 לוח אם ש"ח Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX - 500 זיכרון פנימי 200 ש"ח 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח ש"ח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty- 220 צורב ש"ח ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 -170 כרטיס מסך ש"ח Radeon HD3450 256MB PCIe - Sap…
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מעדיף חלקים מהדור האחרון עם כל החידושים הטכנולוגיים. מסך איכותי 22 אינצ' ומעלה.. כרטיס מסך מודרני עדיף NVIDIA ובלי כל הציורים והמדבקות עליו שיהיה נקי! לוח אם של אסוס בלבד! מוכן להשקיע על בסיס טוב. זיכרונות של OCZ מארז של LIAN LI ספק כוח איכותי מעדיף של ENERMAX אם אפשרי 600ואט יספיקו. מעבד אינטל QUAD כרטיס קול של קריאטיב אם נכנס בתקציב. מעדיף כמה דיסקים קשיחים לתצורת RAID שיגיע ל500 ג'יגה ומעלה. ציוד היקפי.. רמקולים מקלדת עכבר איכותיים ויפים! קירור למעבד אפילו פאנל מקדימה לשליטה על המאווררים יהיה מצויין. בכל מקרה מה שאני מחפש פה זה שהמחשב יהיה חזק ומהיר בעריכה. צפייה בסרטים,מוזיקה,קצת משחקים מכוניות,אסטרטגיה, מה שגם חשוב פה בתקציב כזה אני מצפה ללוק יוקרתי ומודרני כי …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שני המחשבים הם: 1. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-n551vw-fi251t 2. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 לפי הנתונים הם די זהים פרט לרזולוציה של המסך... (המחשב מיועד למשחקים וגם לאינטרנט,סרטים,מוזיקה...) *שאלה - האם יש הצדקה למסך U-HD ?.. האם מסך ברזולוציה U-HD זולל סוללה משמעותית יותר ממסך ברזולוציה F-HD ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בחו"ל (מארה"ב או תאילנד) יש אפשרות שיביאו לי אותו . לפני כשנה וחצי קניתי מארה"ב מ Dell outlet מחשב נייד מחודש xps-13.3 ובתוספת אחריות בינלאומית הכוללת את ישראל אחלה עסקה. אני מעוניין לקנות מחשב נוסף מ Dell outlet אך הפעם הם טוענים שהם לא יכולים להכליל את ישראל באחריות הבינלאומית? האם יש למישהוא פיתרון או מקום אחר שכדאי לקנות ממנו בארה"ב או תאילנד מחשבי דל בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק לא בנוי למשחקים אלא רק לעבודות של סטודנט וכו' חשוב שיהיה מהיר עם הרבה מקום בהארד דיסק ושיהיה אמין! תקציב עד 7K אם ממש צריך אז חריגה קטנה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ניתן להפעיל תוכנות שפועלות על חלונות על מערכת ההפעלה של ה MAC BOOK כלומר אופיס למינהן וכאלו... הבנתי שבניידים החדשים המעבדים הם של אינטל ולא IBM אז ישנה איזשהי אפשרות לבצע אינטגרציה בין תוכנות של חלונות למערכת ההפעלה של MAC
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש, למוד ניסיון מהסיפורים של מחשבים ניידים מתחממים כולם ברמה כזאת או אחרת (אם כי אין לי מאיץ גרפי פרט למובנה) אני מעדיף שהטמפ' תהיה בשליטה כבר בשלב מוקדם אני מתעניין אם כן במשטח קירור, אבל איך יודעים מה לקנות? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=633 יש למשל 3 דגמים של zalman במחירים שונים - אני מבין שההבדל הוא בגודל, מה עליי לבחור? בכלל ההיצע הוא די דל, ואולי אני מגזים וקונה שלא לצורך.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב בשביל לימודי מדעי המחשב (קומפילציה רבה) ובשביל גיימינג. גודל המסך ומשקלו אינם משנים לי. סוללה שתחזיק מינימום 5 שעותאחריות של שנתיים לפחות. העדפה לחברת טושיבה או אסוס מערכת הפעלה כלולה. המחיר המקסימלי הוא 4200. תודה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-