ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים עליו שווה משהו?? ומה עם הדגם עם הI3?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לחברי הפורום השלום והברכה חבר שלי בניו יורק מחפש לי מחשב מספר ימיםבמקומות משהוא היה עד עכשיו במנהטן הוא לא מצא לנובו מסדרת T כלל והמחשבים שראה האחריות בארץ עליהם לא תקפה(רובם כלל לא נמכרים בארץ) האם יש למישהו המלצה על חנות ספיציפית או איזור בניו שהמחשבים שנמכרים שם מיובאים לארץ ויש להם אחריות בינלאומית נ.ב קראתי את הסטיקי בנושא עשרות פעמים דיברתי עם היבואניות דל HP ולנובו וביררתי באיזה דגמים האחריות תקפה ממה שהוא עד העכשיו זה מחשבים LENOVO מסדרת Y או פוויליון 4114 או 4112 שלא ראיתי בארץ אני חייב עזרה דחוף כיון שהעניין ממש לא נעים לי כי הוא נהפך מטובה קטנה לסנג'ור לא קטן בכלל ממש ממש לחוץ לעזרה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן, מחר אני מתכנן לקנות מחשב נייד למשחקים וסרטים. המחשב שראיתי והתעניינתי בו הוא MSI GD620DX עם המפרט הבא: Intel Core-i5 2430M Nvidia GeForce GT555M 4096MB DDR3 15.6" מחשב נייד "15.6 MSI GE620DX 640GB 2.40GHz עכשיו רציתי לדעת, איך MSI מבחינת מחשבים ניידים, מה דעתכם עליו ? הוא יריץ משחקים (לא באיכות הכי גבוהה גינוני גם יספיק לי), יש מחשב אחר שמתחרה איתו עד 4K ? ושתי שאלות נוספות: הוא יוכל להריץ סרטים FHD על LCD 40 ? (כולל משחקים לא ברזולוציה מטורפת)? ואיזה פיצרים חשובים צריך להיות למחשב נייד? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,100 א) הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים NBA2K15 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HDמסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק וכונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה עבודה משרדית עם תוכנות Office, תכנות (Android Studio, Visual Studio,PHPStorm) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב Android Studio ו- PHPStorm, קל ב Visual Studio ותוכנות נוספות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המאקסימלי הוא5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מצב של אותם הביצועים במחיר נמוך יותר, אז כמובן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח מן התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית אך לא באופן קבוע ולא למטרות עסק, אלא למטרות הנאה כך שהמחשב לא אמור להיות מותאם במיוחד לעריכה גרפית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני הולך להשתמש בפוטושופ, אפטר-אפקט, Crysis 2, Call of duty MW2 כשיצא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כ…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש נייד בארה"ב. אשמח לקבל הצעה טובה מרשת מוכרת או מאתר אינטרנט מוכר בארה"ב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מחשבים: - dell i7 14z 2640QM - Asus N55SF 15z 2670QM אשמח לקבל תגובות - תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן לכולם. לאחר לבטים רבים החלטתי לקנות אולטרבוק בישראל ולא בארה"ב למרות ההבדל המשמעותי ביותר במחירים, עכשיו נכון להיום אין כמעט שום אולטרבוק עם i5 שניתן לקנות בארץ בפחות מ 4K. רציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם בעקבות הכניסה של האייבי ברידג' לשוק הניידים אם יש סיכוי שמחיר האולטרבוקים עם i5 (דור שני) יירד בקרוב בצורה רצינית הרבה תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון שלא תהיה מניעה לעבוד ב4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב חדש והתקציב הוא 5000 מעבד חייב להיות core i7 920 לוח p6t se s1366 core i7 intel x58, ddr 3 1333, 3Xpcei-ASuse זיכרון 3 לפחות ddr3 tripple channel
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
המחיר כמעט זהה MSI נותנים 2 מ"ב במקום 1 מ"ב Asus. אולם כאן בפורום אומרים כי MSI הוא צעצוע ליד Asus. האם ניתן להתקין על מחשב שכזה אופיס 2007 ותוכנת אנטי ווירוס? כאן בפורום כותבים כי למעבד 280 צפוי להגיע ערכת שבבים גרפית מיוחדת. האם כדאי לחכות? (השימושים: גלישה, אופיס, קצת משחקים ברשת לא משהו מיוחד, סרטים)
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום וברכה לפני כשבועיים המחשב שלי (המפורט בכותרת) החליט לפתע כי חסר לו קובץ להפעלת חלונות XP. ניסיתי לתקן את הבעייה דרך אופציית הRECOVERY של דיסק ההתקנה אך זה לא עזר. לכן פירמטתי את הכונן וביצעת התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. הערה: כאשר קיבלתי את המחשב ביצעתי פיצול לשני כוננים כך שכעת פירמטתי רק את הכונן של מערכת ההפעלה ואת הכונן הנוסף עליו היו שאר הדברים, לא פירמטתי ע"מ לשמר קבצים חשובים. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייבירים שקיבלתי עם דיסק התקנה אולם מספר דברים לא עובדים כמו שצריך: א. לחצן ההפעה החומרתית של כרטיס אינטרנט אלחוטי שבק חיים. במנהל ההתקנים כתוב שהוא עובד תקין, אולם הלחצן לא מפעיל את הכרטיס. ב. קצת פחות חשוב אבל... בעת ביצוע כיבוי הופיעו לי כל ארבע האפשריות (כו…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב למשחקים כמו BF1, COD, ומסך. יש אפשרות לקנות רכיבים באילת! הנה השאלון: תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, COD, LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD, אם אפשר יותר במסגרת התקציב אז למה לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם י…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי את המחשב הנייד הבא - http://ksp.co.il/?uin=17160. יש לי איתו בעיה, אני לא מצליח להגדיר את הכרטיס מסך של AMD. משום מה כל הזמן רק הכרטיס מסך של אינטל פועל. גם כאשר אני מפעיל משחק, הוא נתקע ולא מחליף ל-AMD. ניסתי להוריד דרייבר מאתר של AMD, אך הוא טוען שהחומרה לא נתמכת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם חברה. אני נמצא כעת בארה"ב (N.Y) ואני רוצה לקנות נייד במחיר הנ"ל, מה שחשוב לי זה : 1. שיהיה עם הטכנולוגיה החדשה ( ז.א C2D ) וכן ב WI-FI . 2. אני לא צריך מחשב עם בטריה שתחזיק להרבה זמן וניידות , אני מעדיף שיהיה ביצועים יותר טובים מאשר ניידות . 3. 1.5G זכרון . 4. ואם הכרטיסים המובנים של אינטל (GMA950) יכולים להריץ את VISTA אז אני יקח את זה . תודה רבה ויום טוב .
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי! אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (פחות או יותר להחליף הכל, אבל אשמור את ההארדיסקים, קירור למעבד, מארז וספק, וכל הציוד ההיקפי, כך שצריך לקנות "רק" לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרונות). אני אקנה המחשב באילת כך שאוכל להכניס טיפה יותר בתקציב שלי. המטרה של המחשב היא להריץ תוכנות תלת, משחקי מחשב וסרטים ב4k. כרגע התיכנון הוא על: מעבד Intel Core i7 7700K 4.2Ghz 8MB Cache s1151 - ב1375 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte GTX 1060 Mini ITX OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E - ב974 ש"ח זכרונות - בונה על 16GB, לא סגור של איזה חברה וכמה mhz ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 400 ש"ח לוח אם - גם, לא בטוח איזה דגם עדיף ועד כמה זה משפיע. עלות משוערת 300 ש"ח. סה"כ 3,049 ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי חלק מהחלקים, ואני מתלבט לגבי אחרים. מטרת המחשב: לעבוד בצורה כמה שיותר טובה עם Rhino 5 (תוכנה לעיצוב תלת מימד). ראו פרטים עיקריים למטה, מיד אחרי רשימת השאלות הסטנדרטית. 1. תקציב: 3,000-4,000 ש"ח. א. מעדיף לנסות ולחסוך, אבל לא מאוד קריטי. ב. ניתן לחרוג עד כ-4,500 ש"ח, אם ישפר משמעותית את הביצועים. 2. מטרת המחשב העיקרית: ריינו 5; ראו בלינק למעלה. יש אצלהם באתר overview של חומרה מומלצת, אך זה לא מספיק מפורט. המחשב מיועד לצורכי פרנסה. המחשב יחובר למסך (אולי שניים) ברזולוציה נוכחית של 768*1024, מתוך כוונה להחליף את המסכים ולהגדיל את הרזולוציה בעתיד (לא כרגע). 3. אין צורך כרגע בציוד היקפי. 4. רכיבים שיש ברשותי: דיסק קשיח WD Cavier Black 1TB …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברס אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים ולמשחקים עד- 6 אלף ש"ח.. מצאתי את הדגם הזה שנראה לי יחסית טוב ועמיד לטווח הארוך מה אתם אומרים על הדגם? אשמח להצעות נוספות.. תודה מראש! http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=18591&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Asus G46VW (G46VW-W3057H) Intel® Core™ i7 3630QM Processor, 2.4GHz - up to 3.40 GHz, 6MB Cache Operating System - Windows 8 Pro Memory - DDR3 1600 MHz SDRAM, up to 16 G, (8 GB x 2) Display - 14.0" HD with EWV (1366 x 768) /HD+ (1600x900) LED Backlight Non-Glare LCD Panel Graphic - NVIDIA® GeForce® GTX 660M 2GB GD Storage - 750GB (SATA) 7200rpm + 128GB…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב לשימושי עיבוד תמונה (בעיקר פוטושופ) ומשחקים. התקציב הוא 4000 כשאפשר לחרוג עד 200 ש"ח ואני חייב לקנות את המחשב או בחיפה או בירושלים. מקריאה קצרה ברשת בניתי את המפרט הבא (בKSP): מה דעתכם? הספק מספיק טוב? אולי צריך עוד קירור? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה מה שהציעו לי מוכן ב KSP core 2 qued q8400 1333MHZ s 775 4 MB Tray כרטיס מסך zotac 9600gt synergy 1gb gddr3 dx10 hdtv dvi pci-e לוח אם : gigabyte ep45-ud3l s775 c2q 1600 MHZ INTEL P45 DDR 2 1066 PCI-E 2.0 מאווררים וגופי קירור generic cpu cooler for s775 זכרונות ddr 2 800mhz 2gb kingston value אם אני יוסיף 150 שקל יהיה 4 ג'יגה ואני יוסיף.. צורבים lg dvd +-rw gh22ns x22 blach sata כרטיס קול on board 7.1 chennel audio ספק כוח hec 500te-tf 500w 2x*8cm fan 24 pin 2960 ש"ח יקלול גם עכבר רמקולים ומקלדת ואני יוסיף 150 שקל לעוד 2 ג'יגה ראם... תודה מראש לעוזרים תציעו דברים
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בעל עסק שמעוניין לתת מס' טאבלטים להגרלה למשתתפי הוועידה תמורת חסות מכובדת ביותר באירוע מדובר באירוע רב משתתפים שווה שווה שווה חסות בעלות של כמעט 20 אלף ש"ח
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-