ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
חברת Razer מעדכנת פעם נוספת את הנייד שלה, שמשלב בין מימדים קומפקטיים יחסית לחומרה שמסוגלת להריץ משחקים בכבוד מבחר ניידי הגיימינג בשוק כיום הוא רחב יותר מאי פעם בעבר, אך עדיין ניתן למצוא מספר דגמים שמצליחים להתבלט מעל לכל השאר – ואחד מהם הוא כנראה ה-Blade של חברת Razer האמריקאית, אשר מציע גוף עשוי אלומיניום שחור במשקל ועובי שקרובים יותר לאלו של קטגוריית האולטרבוקים מאשר לאחיו בקטגוריית העיבוד עתיר העוצמה למשחקים. עתה, החברה משיקה רשמית את דגם 2016 של הנייד אשר כבר הספיק לזכות למספר בלתי מבוטל של שבחים ממבקרים שונים ברחבי הרשת בשנה שעברה – ולשמחתנו הוא נראה כמו שיפור לעומת קודמו כמעט בכל הפרמטרים. מסך ה-14 אינץ' מגיע כעת עם פאנל מגע מסוג IGZO ברזולוציית 1,800×3,20…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ההורים שלי רוצים מחשב נייד חדש, מחפשים משהו עם מסך גדול בתקציב של עד 3300 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים. דברים בסיסים בגדול * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17", לא משנה אם מבריק או לא * רזולוציית המסך? מה שמתאפשר אבל כמובן אם יש גבוהה אז עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי מידי, יכול להיות מחובר גם הרבה זמן למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) סטנדרטי אני מניח * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מפרט:מעבד Intel® Core™ i7-6700HQ Processor 2.6 GHz (6M Cache, up to 3.5 GHz)זיכרון 16GBכונן קשיח SATA 128G MSATA HC SSD + SATA 1TB 7200RPM 2.5' HDDמסך 15.6'//LED Back-lit//Ultra Slim 300nits//UHD 3840X2160 16:9כרטיס מסךNVIDIA GeForce GTX960M N16P-GXקישוריות 802.11agn+Bluetooth 4.0 (Dual band)-Intel WIDIכונן אופטי9.5"mm 8X Super Multi with Double LayerמצלמהHD Web Camera קניתי אותו ב6800, קראתי שיש בעיות במסך בגרסאות שבהם הלפטופ מפלסטיק אז הלפטופ הזה מאלומניום. אממ... בעיקר לעבודה כבדה, בקושי משחקים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המחשב dell i7437t לפני כשנה המחשב מגיע עם 8GB זכרון אני רוצה להגדיל אותו איך אני יודע אם ניתן לחבר אליו עוד זכרון של 8GB שיהיה 16 סה"כ
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחפש למישהי מחשב נייד בגדול לאינטרנט 15.6'' מה אומרים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893457 מחשב חמוד לאללה נראה לי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
lenovo G500 http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/g-series/g500/ אפשרי להוסיף למחשב הזה SSD במקום הכונן dvd? אם כן, איך אני עושה את זה בדיוק? מצאתי הדרכה לפירוק הכיסוי האחורי של המחשב. יעזור לי מאוד. השאלה האם למישהו יש ניסיון? זה באמת יהיה פשוט? איך מתבצע התהליך ת'כלס? מוציאים את הכונן dvd, מכניסים כונן כזה חדש רק שבמקום קורא דיסקים, מוכנס בפנים ssd? אשמח לקבל המלצה ל ssd שיתאים למחשב הנייד שלי {הבנתי שאני צריך לשים לב טוב טוב שיהיה כתוב m.2, מה שזה אומר בעצם = מתאים למחשב נייד - צודק?). דגם מומלץ? נכונה המחשבה של ללכת על חברת samsung אם רוצים משהו טוב ואיכותי? *** א…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I7-3520M@2.9GHZ 8GB זכרון ראם (שודרג לעומת 4 במקור) 500GB HDD + 120GB SSD (שודרג, הכונן החדש של Crucial BX120 שמורכב במקום הCD) כל השאר לפי המפרט המקורי האחריות נגמרה ממש לא מזמן. מגיע עם Win7 ורישיון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 במידה וזו חבילה שמגיעה עם מערכת הפעלה או מקלדת ל HTPC 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט / תכני HD / סטרימינג / מוזיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).? -מסך 46 אינץ' 1920/1080 בעתיד יהיה מסך 4K ואני צריך שהמחשב יהיה בעל יכולת להריץ תכני 4K (שוב, רק וידאו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייח ולא מסתדר עם המפרטים המחשב לעבודה משרדית ולהרצת מספר שרתים וירטואלים סטומרת צריך יותר מ16GB זכרון אני צריך עזרה במציאת הרכיבים המתאימים 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן תלוי כמה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + התקנת שרתים וירטואליים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ,office,photoshop ,vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני אנסה לעמוד בכללי הפורום, אז שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשקים + תוכנות הנדסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Solidworks, Matlab, Comsol באופן שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Witcher, Fallout, XCOM וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש את הנייד הזה: Lenovo Ideapad 500S-13 80Q20059IV http://ksp.co.il/?uin=29801 יש לי SSD ולא חושב שיהיה מסובך מידי להגיע אל ההארד דיסק ולהחליף השאלה אם יש אפשרויות טובות יותר חשוב שיהיה בגודל מסך הנ"ל תודה!
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריכה ייעוץ למפרט למחשב נייד, למטרת עבודה בתוכנות אופיס, אנדרואיד סטודיו(לפיתוח אפליקציות לאנדרואיד: תכנות בxml, java וכו') ותוכנות גרפיות - photoshop,indesign. שיהיה עם חיבורי wifi, bluetooth, צורב וכמובן חיבורי usb. סוללת 4 תאים לפחות. אם יש אפשרות לשני הארדיסקים, אחד שיהיה ssd והשני רגיל. (האם שווה לי לרכוש הארד דיסק 500 gb מוהנה ולרכוש ssd ולהרכיב בנפרד?) תקציב עד 4.5 k. (רצוי פחות...) משקל - עד 2ק"ג. באיזור המרכז. רוצה לרכוש בהקדם. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ושימוש ביתי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 24 אינץ לפחות, מקלדת, עכבר, רמקולים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש. אני סטודנט למדעי המחשב ועובד כמה ימים בשבוע כמתכנת. אני מחפש לפטופ שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו PYCHARM ואקליפס, וקצת משחקים, באזור ה4-5 אלף. גודל: 15 אינצ' משקל: כמו שיותר קל, אבל זה לא כל כך קריטי עיצוב: מאוד חשוב לי שהוא יהיה נוח להקלדה ועם NUM PAD SSD חובה כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ משחקים, לפחות ברמה סבירה במערכת הפעלה אין צורך, אני אעבוד בלינוקס (חושב לעשות DUAL BOOT רק בשביל המשחקים) הסתכלתי בינתיים על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=909836 אבל הבנתי שSSD היברידי לא ממומלץ במיוחד. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד G505 ועד לפני חודש הוא עבד תקין. ובזמן האחרון באופן מאוד תדיר ישנה בעייה עם המסך או חומרה. התמונה מתעוותת לגמרי ולפעמים מרצדת ומטשטשת.גם כשאני עושה ריסטרסט או שחזור. אתחול מערכת זה לא משתנה אגב והבעיה נפתרת לעיתים. ואז חוזרת על עצמה אם אני מכבה את המחשב או שם אותו במצב שינה. צילמתי את המסך כשהבעיה מתרחשת. תמונות מצורפות
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מסוג LENOVO Z560 הוא מגיע עם המעבד I5-480M ו 2 גיגה RAM samsung 2rx8 pc3-8500s-07-10-f2 משום מה יש לו רק סטיק אחד למרות שלמחשב הזה אמור להיות 2 סטיקים וזה מורגש, המחשב איטי לפי מה שבדקתי מדובר ב DDR3 אך אני לא יודע מה תדר העבודה שלו אני רוצה להוסיף לו עוד RAM כך שהמחשב יהיה טוב לשימוש יום יומי + תיכנות בשביל סטודנט לתוכנה חשבתי על להוסיף לו 2 גיגה אך מנסיון שלי 4 גיגה ראם למחשב שמיועד לתיכנות ומריץ WIN10 זה גבולי .. לכן לדעתי עדיף 4 גיגה ככה שבסופו של דבר יהיה לי 6 האם זה בעייתי לשים 2 מודולים של זכרון בעלי נפחים שונים? אם לא, אשמח להמלצות (מ-KSP/TMS/IVORY) תודה !
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר בשביל העבודה שלי בתכנות מומלץ מחשב נייד שמסוגל להריץ שרת וסביבת directx ברזולוציה סבירה(לא למטרות משחק לכן הfps יכול להיות 10 מצידי) אין לי צורך בכונן דיסקים או במערכת הפעלה כלולה. תודה מראש אתם תעזרו לי מאוד!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
CPU: intel i3 6100 (tray) + Arctic Freezer i11 GPU: GTX960 4GB (msi GTX 960 4GD5T OC | GTX 960 4GD5T OCV2) MOBO: B150M (msi B150M PRO-VD | B150M BAZOOKA | B150M MORTAR) RAM: 2xDDR4 4GB (Crucial Ballistix, 2400) SSD: intel SSD 535 120GB HDD: WD BLACK 1TB CASE: Antec ISK600M-400/500 (PSU Antec VP) אני לא יודע איזה לוח לבחור, כלומר עברתי כל יצרן, אני רוצה משהו טוב בלי להגזים במחיר, התחלתי את בניית המפרט על H110, אבל הוא מעוד מוגבל מכל בחינה. כרטיס מסך בכלל רציתי לקחת GTX950, אבל ההבל במחיר לא שווה את זה, בכללי הGTX950 יקר מידי בארץ, המפרט עצמו, הוא פחות למשחקים בכלל, אבל עדין מעדיף שיוכל לשחק מידי פעם במשהו, אז ה960 זה הכי זול שאני יכול לקנות כיום. בקשר …
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעבד: i7 3770k לוח אם: gigabyte g1.sniper m3 כרטיס מסך: asus gefrose 570gtx זיכרון: Kingston 16 gb (8*2)DDR3 1600MHz ספק: Enermax 750w 80plus bronze תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עבור השימושים הבאים ובעל המאפיינים הבאים: * מחשב גודל 14-16 אינצ' * משקל רצוי קל * סוללה סבירה, יתרון אם היא חזקה. * עבודה משרדית, כתיבה קריאה תכנות מיילים יוטיוב וכו. * גיימינג קל-בינוני (לא מחפש פה להריץ עכשיו את AC unity על ULTRA) שאוכל להריץ משחקים בקלות פשוט לא קריטי שהמשחקים הכבדים יהיו על HIGH. * סרטים - לכן גם גרפיקה חשוב וגם רצוי אך לא הכרחי מערכת רמקולים מובנית טובה במחשב עצמו. עכשיו מצאתי מחשב בגרסת LIMITED EDITION של STAR WARS העיצוב שלו פשוט משגע וכחובב STARWARS מיד נדלקתי... המחשב: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=8116 הוא נראה כעומד בדרישות שלי מהמח…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אייסר מרחיבה את קו המחשבים הניידים שלה שמתבסס על מערכת ההפעלה המקוונת מבית גוגל עם דגם עטוף מתכת במחיר קורץ, ובשילוב עם הבטחה לחיי סוללה מרשימים כבר היום קל מאוד להתפתות להעדיף מחשב נייד לשימושי גלישה ועריכת מידע בסיסיים שמבבוסס על מערכת ה-Chrome OS הקלה והמקוונת של גוגל על פני מערכת החלונות 10 של מיקרוסופט, בין אם בשל העלות החינמית שלה ובין אם בשל יכולתה להפיק הרבה יותר תועלת מהחומרה הבסיסית והצנועה ביותר שיש לשוק להציע. עכשיו, ה-Chromebook 14 החדש של אייסר מתיימר להפוך את הבחירה במערכת הכרום לטבעית ומתבקשת עוד יותר. הדגם החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע מסך IPS בגודל 14 אינץ' עם רזולוציית FullHD במעטפת אלומיניום קלה יחסית (1.55 קילוגרם) ודקה, שבב Celeron N3160 …
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב מיני פיסי חדש גולש עם כרום מערכת הפעלה ,וינדוס 10 עברית באתר הזה באופן קבוע http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale מחיר משתנה כלפי מעלה . המוצר הזה עולה 38.84$ ובלחיצה על לינק זה זה מתחיל ב-מחיר נמוך ותוך שנייה קופץ למחיר של 53$ אותו מוצר באקספלורר ו-ONEPLUS ONE ,המחיר עומד על 38.84$ אם נפתח אותו באמצעות אקספלורר http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_292511.html?utm_source=shareasale&utm_medium=shareasale&utm_campaign=shareasale יש לי אנטיוירוס של ESET מה יכולה להיות הסיבה ואיזה פתרון יש? תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-