עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? עבודה על לייטרום. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? על 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך?שיהיה מסך איכותי , רצוי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd כלשהו יהיה נחמד , 500GB יהיו מספיקים * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- לא מסך מגע. תקציב 3000-2000 [h=2]Photoshop Lightroom 5 system requirements and language versions[/h] [h=3]Windows[/h] Intel Pentium or …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by arik100,

אהלן מאיפה כדאי להזמין לפטופ מחו"ל? איזה אתרים? עלות סופית חשובה וכמובן עדיף שלא יעבור במכס. הכוונה בעיקר לארה"ב אבל אם יש גם באירופה אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. או שבהכרח המסך מגע פוסל את האפשרות. מחפש 14", 360 מעלות, FHD, במחיר הנמוך ביותר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד לסטודנטית למשפטים, שמתי עין על המחשב הזה: "13.3 Asus ZenBook UX305FA-FC051H https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12279 מצד אחד- כונן SSD, מסך FULLHD מט IPS איכותי, קטן, דק ושוקל רק 1.2 אבל מצד שני, מעבד M5Y10 וזכרון 4GB. את עניין הזכרון אפשר לפתור בקלות ע"י הוספת עוד סטיק בכ160 ש"ח (למרות שאני לא חושב שיש צורך, מה אתם חושבים?), אך האם המעבד יעמוד בעומסים הנדרשים (כרום עם כמות כרטיסיות פתוחות, כמה וורדים, PDF וכו')? * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודי משפטים (אינטרנט, אופיס, וכו') ומולטימדיה (סרטים...). * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך?FULLHD * משקל רצוי? נמוך מאוד 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 8 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחד…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by roeco199,

שלום!! מחפש נייד לשימוש ביתי פשוט(שימוש עיקרי:אינטרנט אופיס ומוזיקה) עדיפות למעבד intel i3/i5, אין חובה ssd,הארד דיסק 500gb יספיק, עדיפות למסך גדול(15.6) אין חשיבות למשקל,אין חשיבות למסך מט,אין חובה למערכת הפעלה, מה שכן חשוב שיעבוד זריז עד כמה שאפשר. כמה שיותר שנות אחריות... תקציב:1500-2000 מק'....עדיפות לכיוון 1500. תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Katya Butsman,

ראו כותרת מתעניינת בו למטרת לימודים (מדמ"ח), נראה מתאים מבחינת המפרט והמחיר. החסרון היחידי בעיניי הוא שכולם אומרים שהשירות של אסוס גרוע - אבל לא שמעתי את זה מאף אדם שבבעלותו מחשב שלהם. אשמח לחוות דעת של אנשים שברשותם אסוס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחפש המלצה לקניית מחשב נייד באילת במחיר של עד 3000 ש"ח (אבל כמובן שעדיף פחות). המחשב מיועד ללימודים (אינטרנט ואופיס) ובשביל לחבר לטלביזיה כדי לראות סרטים. * גודל המסך? 13-14 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל 5 שעות (אבל אפשר להתפשר על זה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה לא משנה הסוג * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yaron@,

מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים. גודל המסך 15" האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD 1920x1 * משקל רצוי? משקל ממוצע, חשיבות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 6 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -1T * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית- אפשרי אך לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?- לא כולל ווינדוס מחשב מהיר שיעבוד במולטיטאסקינג, איכות צפייה טובה. איך המחשב הזה- lenovo yoga y500 2QG אני יכול להשיג אותו ב - 3.7K http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1471&siteurl=http%3a%2f%2fwww.21.tv%2fp-257279%2fd79ed797d7a9d791d7a0d799d799d793d79ed7a1d79ad79ed792d7a21…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ido-nava,

השירות לקוחות של דל לא פעיל בשישי, אז אולי מישהו כאן יודע ויוכל לעזור לי. רכשתי את המחשב הנ"ל ואני רוצה לרכוש היום כונן SSD במקום ההרד דיסק הקיים (Samsung evo 250GB 850)/ יש לי שתי שאלות: 1. האם החלפה של הכונן פוגעת באחריות ? 2. כאשר אני אחליף, האם ההתקנה של הוינדאוס תזהה את הסיריאל אוטומטית ? (כנראה שאצטרך להוריד התקנה מבחוץ, כי בדר"כ הם מגיעות מובנה על הדיסק הקשיח). תודה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש

14. שלום לכולם, צריך מחשב נייד לאבא של חברה שלי, גולש רק באינטרנט. רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן i5, 4GB RAM. עדיף מסך 15 אינץ׳. תקציב - 2000-3000. בנוסף, לא יודע למה, אבל חשוב לי שיהיה dell כי שמעתי רק טובות על האחריות שלהם עם טכנאי עד הבית. אם לא דל, אז חברה אחרת שהאחריות שלה ידועה כטובה. חשוב מחשב אמין עם אחריות אמינה. מלבד זה, בגלל השימוש המאוד ספציפי של המחשב אין צורך בדרישות כלשהן. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by godis,

אהלן חברים, קנו לי היום מחשב נייד מארה"ב (Lenovo Yoga 3 14) מישהו יודע אולי איזה מטען אני צריך לחפש באיביי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אהלן חברים, אני צריך לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי כסטודנט. ערכתי רשימת מכולת של הדברים שאני צריך מהמחשב ויש לי כיוון לגבי המפרט. כמו כן, התקציב שלי הוא באזור ה 1500 ומטה. שאלתי היא האם אתם חושבים שאני יכול ללכת על מעבדים כמו הסלרון? או אולי cor 2 due? לזמנים של היום אני חושב שאני יכול לדרוש מינימום I3 אבל החנויות עפות על עצמן עם המחירים. הצרכים שלי הם: - תוכנות אופיס - SPSS בעתיד, - פוטושופ / אילוסטייטור מדי פעם (לצרכי עבודה, במידה ותהיה לי משימה דחופה שדורשת ממני לעבוד מרחוק. בגדול אני בונה על כך שאוכל להתחבר מרחוק למחשב שבעבודה כך שנדרש רק חיבור אינטרנט טוב יציב. אך עדיין אני רוצה להשאיר לעצמי את האופציה להפעלת תוכנות רק למקרה חירום) - אינטרנט , מיילים וידיאו, חדשות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  18. Started by yoni8866,

אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by finish7777,

היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

21. שם המחשב [h=1]MSI - GE62[/h]המחיר: 1150 USD * מטרות המחשב: גיימינג קל עד כבד. כמו כן לצורך תכנות ולימודים * גודל המסך:15.6 * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * סוללה 6 תאים המפרט: [h=4]5th Gen Intel Core i7-5700HQ processor[/h][h=4]12GB ram ddr3L( ניתן להרחבה ל16gb)[/h][h=4](1TB 7200 rpm (SATA[/h][h=4]NVIDIA GeForce GTX 960M 2gb ddr5[/h] Wireless-AC אשמח לחוות דעת על על התמורה למחיר,האם המחשב יתאים לגיימינג כבד, ובכללי על msi כחברה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by _PrincesS_,

בניתי מפרט למחשב גיימינג שישמש אך ורק ל-CS:GO ! אני בעיקר רוצה שה-fps יהיה גבוה ושהמשחק יהיה בהגדרות הכי גבוהות. זהו המפרט: [h=1]לוח אם Asus H97I-PLUS LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/h] [h=1]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/h] [h=1][/h][h=1]קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2[/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E[/h] [h=1]כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III[/h] [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520[/h] [h=1]מארז ללא ספק Antec X1-T Mid Tower Gaming[/h] [h=1]זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit[/h] [h=1]צורב LG DVD±RW…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  24. אחרי יותר מחצי עשור (הפוסט האחרון שלי מ-2009 , ואללה השתנה פה קצת מאז) שהמחשב הקודם שבניתי מהמלצות פה שבק חיים, הגיע הזמן להחליף אותו. בקצרה - מחשב לגיימינג ותכנות, בעיקרון אני זורם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 מאיזה חנות בסביבת תל אביב-גבעתיים-רמת גן. כמו כן יש תקציב נפרד למסך איכותי, עם אופציה לסובב אותו שיהיה אנכי (כלומר ככה [] במקום ככה <> ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 למחשב, 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו, אבל לא לעבור ביותר מדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (אז מעבד …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by GangMan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנות matlab, ansys לטובת הנדסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA2, GTA V, THE WITCHER etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע FHD, סביר ששני מסכים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים