עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג, כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא. * כונן Bluray?לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ישנה העדפה למחשב לא של חברת דל, בגלל נסיון גרוע ביותר עם השירות שלהם. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by mdk182,

שלום לכולם, הבנתי שפה מסתובבים כל הכרישים של החומרה בארץ, ואני די בור בנושא, אז אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתחיל ללמוד אנימצייה בתלת מימד, ובמקביל המחשב צריך להיות גם מתאים לגיימינג עדכני (עדיפות שנייה אך לא מבוטלת בכלל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תרגישו חופשיים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד בראש ובראשונה, וגם גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, maya, after effects, כבד, ובעתיד פרנסה בע"ה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  3. Started by nmrdxt,

שלום למומחים! אני כבר תקופה ארוכה מחפש מחשב בגודל של נטבוק, אבל מספיק חזק כדי שאוכל לבצע post-processing ב-lightroom, בשעה טובה נתקלתי ב-Acer Timeline 1810T הנהדר. אין לי ניסיון ברכישת מחשבים מחו"ל... אבל ראיתי שמחיר המחשב בארץ הוא באזור 3700 ש"ח, ואילו אם אני אזמין מחו"ל (לא ממקום קיקיוני) - זה יעלה לי באזור ה-2600 ש"ח (כולל משלוח ומסים). זה הבדל משמעותי. האחריות שהחנות מחו"ל מציעה היא - Limited International Traveler (לשנה), שהיא אחריות די מתאימה לי (אני יוצא איתו לטיול ארוך). מאחר ואין לי ניסיון, אני חושש שאני מפספס משהו - מה אתם אומרים ? יש ממה לחשוש (אני אזמין דרך USHOPS) ? יצא לכם להזמין מחו"ל ? תודה רבה למגיבים.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  4. שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by reivel,

היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. כרטיסמסך 8800 מעבד אינטל חובה כי אני עושה oc זכרון 2 ג'גה בלי מסך תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  8. אחרי יותר מחצי עשור (הפוסט האחרון שלי מ-2009 , ואללה השתנה פה קצת מאז) שהמחשב הקודם שבניתי מהמלצות פה שבק חיים, הגיע הזמן להחליף אותו. בקצרה - מחשב לגיימינג ותכנות, בעיקרון אני זורם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/14 מאיזה חנות בסביבת תל אביב-גבעתיים-רמת גן. כמו כן יש תקציב נפרד למסך איכותי, עם אופציה לסובב אותו שיהיה אנכי (כלומר ככה [] במקום ככה <> ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 למחשב, 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו, אבל לא לעבור ביותר מדי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ-300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (אז מעבד …

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל עדיף אפילו פחות מ4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה והפקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה כמפיק מוזיקאלי ואיש סאונד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיו משחקים פה ושם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד לדוגמא ומשחקים שיבואו בעתיד לא במקסימום איכות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by naortal,

שלום אז ככה מחפש מחשב נייד לעבודה פגישות וכו ...המחשב חייב להיות קל ובעיקר מרשים ויפה !!!!! * מטרות המחשב-לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך?14 ומעלה * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? חייב שהיה כונן SSD מעל 80G * כונן CD/DVD? צורב?לא מעניין * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO DELL HP וחברות חזקות בתחום

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by naoriko,

אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K מקס! א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא …

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by בזיק2,

לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטים חובבנית, משרדי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by idanhauz,

שלום, מה ההבדל בין כרטיס מסך Nvidia GT425M עם 1 ג'יגה לבין NVIDIA Quadro FX 880M עם 1 ג'יגה וכמה הוא משמעותי בהרצה של תוכנות כמו אוטוקאד, סוליד וורקס, גוגל סק'צאפ וכו'

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by Tzach_n,

לא מעוניין למכור, אבל הייתי שמח לדעת כמה המחשב שלי שווה בשוק של היום, להלן המפרט: CPU: i5 2500K Motherboard: MSI Z77A-GD65 Memory: 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 GPU: EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 SSD: Crucial M4 128GB HDD: Western Digital 1TB Caviar Blue Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Corsair Obsidian 650D תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Started by rshadwtd,

היי לכולם אני בדקתי כל רכיב ורכיב בפורום המתאים לו ובניתי את המפרט (מצורף בתמונה). תקציב 4K שימוש ביתי + תוכנות כמו matlab verilog vhdl multisim + סרטים HD (מקרן יחסית טוב, יש מסך) משחקים קלים יחסית כמו rise of nations command and generals מתכנן ל OC משעותי יכול להיות אקסטרים ??? שקט מערכת הפעלה בעיקר לינוקס (חלונות רק למשחקים) דבר שחסר במפרט הוא: קירור למעבד ocz v 2. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  22. Started by Batels,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, ציור בתוכנות עריכה פשוטות * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?פחות 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4 שעות יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? vga חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? גודל מינימלי של 500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?מהחברות המוכרות יותר... מחיר עד 2000 שקל ללא שום חריגה!!!!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by binyamins,

אני כנראה אבחר אחד מהשניים הללו תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by Hen Ben David,

אני מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק לזמן וגם יהיה בעל ביצועים טובים למשחקים כמו overwatch וכו'.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by nir_,

שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.