ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד למשחקים והורדות . מחשב שיהיה יציב ושאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד . ושיהיה בו מערך cross-fire
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני עצה ולכן אני פונה אליכם הוא ביקש מחשב שיהיה מחובר 24/7 לאינטרנט ויעסיק את ילדיו הם עדיין צעירים ולכן לא צריכים מחשב עם כרטיס מסך חזק , כרגע גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים מספיק להם בהחלט 8 גיגה זיכרון מעבד i5 דור שש/שבע כונן ssd השאלה האם להציע אסוס מיני או אינטל nuc
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726504 אני יודעת שהוא שוקל הרבה, אבל מטרתו להיות מחליף-שולחני. הוא מחשב שיריץ לי פוטושופ טוב? סרטי HD יעבדו עליו חלק? איך הסאונד של הרמקולים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מחשב של i7-4790k 4 ghz כרטיס מסך של gtx 760 2 gig 16gib זיכרון מה כדאי לשדרג עבור גיימינג
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב בעלות של עד 9,000 שח. חשיבות עליונה למעבד ולמספר ליבות גבוהה! אני שוקל לקנות מחשב עם 2 מעבדים. כמו כן חשוב מאוד הכרטיס הגראפי. אני לא משחק על המחשב כך שהצורך הוא להצגת מודלים תלת מימד מורכבים וגדולים. אין צורך בציוד היקפי תודה מראש נמרוד פתחתי נושא בפורום מעבדים. סליחה על התירחה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בכרטיס מסך פופולארי , לפעמים יש הרבה תוצאות למשחק מסוים ובהנחה שהם מקבלים את התוצאות מאנשים שונים רואים פער די רציני בין התוצאה הנמוכה לגבוהה, באותו משחק. מישהו יודע בדיוק איך ועל סמך מה הם מקבלים ואוספים את התוצאות ? לדוגמא http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html הממוצע CoD Modern Warfare 2 (2009) ~ 42 fps אבל התוצאות נעו בין 36 ל כמעט 57 !!!!! ברזולוציות הגבוהות כמובן (לא הבנתי מה זה רמת פירוט גבוהה???) האם זה תלוי בדגם של המעבד הראשי (התוצאות עם המעבד שמופיעות פה , הופיעו רק עם ה"העתק-הדבק" שלי לפורום, או בהקשה נפרדת על כל תוצאה ירוקה של תוצאת מבחן למשחק) ??? אז עדיין לא ברור אם התוצאות מתקבלות מגורם אחד אובייקטיבי או כמה אנשים ? high: 36…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, בסוכות השנה קניתי מחשב נייח (על בסיס Ryzen 5 3600) ועכשיו אני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני סטודנט להנדסה ולכן חשבתי על מחשב עם מסך מגע, היום אני משתמש בטאבלט 10.1" והוא קטן וחלש ולכן אני רוצה להשתדרג. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ואופיס, ובדרך כלל יהיו כמה מסמכים/דפי אינטרנט פתוחים במקביל. מעבר לזה אין צורך בתוכנות מיוחדות או גרפיקה/משחקים. מצאתי באמזון את הLenovo Flex 14 2-in-1 (בארץ נקרא c340) במחיר טוב של ~2000 ש"ח קישור לאמזון המחיר מאד זול יחסית לארץ ויש בחירה בין i5 לRyzen 5 ונראה לי שהRyzen עדיף אבל אשמח להמצתכם. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ובכלל מאמזון אז אשמח לכל עזרה\דעה בנושא. טופס: …
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת סרטוני 3d למצגות המחיר באזור ה8500 שקל אין צורך בציוד עיקפי רק מחשב חשוב שזה יהיה מחנות כולל קבלות כי זה נועד לעסק (אני מבקש בשביל מישהו אחר ) בגדול מחשב שלם כולל מארז / ספק לוח אם וכו וכו רק אין צורך במסך רמקולים ודברים כאלו בתודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כמה דגמים שאני מתלבט ביניהם, אני יודע שיש הבדל לא קטן במחיר ביניהם, השאלה היא אם ההבדל הזה שווה את מה שמקבלים. שימושים עיקריים הם לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, לימודים ומידי פעם משחקים. 1. Asus N53sv - sx104v (geforce gt 540m) 2. dell insperion 5510 (geforce gt 525m) 3. acer aspire 5750G-2634G64Mnkk (geforce gt 540m) 4. HP ProBook 4530s LJ475UT (radeon hd 6490m) לגבי הדל אינספריון, קראתי בכל מיני מקומות שהמבנה שלו דיי חלש - אבל אין לי מושג עד כמה זה נכון... ולגבי הכרטיס גרפי של HP הבנתי שהוא יותר חלש מה540 של ג'יפורס, זה נכון? מה לדעתכם הכי כדאי לקחת?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייד לגיימניג. המחשב אמור להספיק ל 3-5 שנים. זה מבחינתי מחייב אחריות מינימום לשנה. עד עכשיו היה לי Asus rog והייתי מאוד מרוצה הבעייה היא שהוא יקר בארץ, ומהבדיקות שעשיתי עושה רושם שלנובו הוא גם בחירה מצויינת. האפשרויות שראיתי בארץ זה - 1. לנובו - המפרט בלינק 2. אסוס - המפרט בלינק שאלה על חנויות בארץ - האם אתם מרגישים נוח לעשות קניה יקרה מחנות שאתם לא מכירים? והאם מישהו כאן מכיר את החנות בשם ניידנייד ויכול לתת דעה עליהם? שאלה על אחריות בקנייה מחו״ל - לנובו - פניתי לשירות שלהם בארץ ואמרו לי שהם לא נותנים שירות למחשב שנקנה בחו״ל (אי אפשר לקבל אחריות גם בתוספת תשלום). הפער היה למעלה מ2000 ש״ח. הא…
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד למשחקים בינוניים (אין צורך בלהריץ את המשחקים החדשים והכבדים על מקסימום, בעיקר משחק ב-World of Warcraft שקצת ישן אבל דורש משאבים רבים יחסית). תקציב עד 3500 ש"ח, מעדיף מחנויות באג, אופיס דיפו או KSP, בגלל הקרבה למקום מגוריי. מטרות המחשב: כפי שכתבתי, בעיקר למשחקים וצפייה בוידאו. * גודל המסך: עדיפות ל15" בערך. * משקל רצוי: לא משנה, המחשב לא הולך לזוז מהמקום כל כך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כנ"ל, לא משנה כי הוא יהיה מחובר לחשמל כמעט כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): מעדיף שיהיה HDMI כמובן. * בלוטות: מניח שכן, יש מחשבים בלי? * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא משנה יותר מדי, אפילו 80 יספיקו. יש לי מחשב נייח עם מספיק מקו…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב בהקדם אך ורק מ KSP המחשב הוא נייד לשימוש בעיקר למשחקים . אני לא ממש בקיא במה שהולך היום ומה זה כרטיס מסך טוב ואיך זה מתבטא במחשבים הניידים החדשים, אני צריך מחשב במחיר סביר 3000+- ושיהיה לו אופציה להפעיל משחקים כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-