עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vtl,

חברים שלום, יש לי מעבד של אינטל i5 4690K ושני כונני SSD: 1) Intel SSD 730 Series - 240GB 2) Anobit Genesis T25-200 200GB לכל אלו אני מחפש להתאים מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים וצפייה בסרטים ומבקש את עזרתכם. התקציב שעומד לרשותי הוא כ-5K שקלים והמפרט צריך לכלול מסך 23 אינטש. 1. תקציב המקסימאלי - 5K א) לנצל עד לשקל האחרון ב) במידת הצורך (אם זה משפר משמעותית את הביצועים) ניתן לחרוג מהתקציב ב 0.5K שקלים נוספים. 2. השימוש העיקרי במחשב הוא משחקים וצפייה בסרטים (לא על מסך הטלוויזיה בסלון אלא על מסך המחשב) א) המשחקים שיהיו על המחשב הם: Fifa15/16, Battlefield 4, Battlefield HardLine, Star Wars Battlefront, Far Cry 4 וכד' -ישוחקו על מסך 23 אינטש בהגדרות גרפיות גבוהו…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by tidan31,

https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,2800,4361 מה ההבדל בין שני המחשבים ומדוע יש הבדל במחיר ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי חבר'ס, שבוע טוב. סליחה על החוצפה אבל אני צריך תשובות קצת בזריזות כדי לא לפספס את ההנחות של ה4 ביולי (קונה באמריקה). אני מתלבט בין שני הדגמים שלמטה, שניהם בעלי מפרט זהה, חוץ מזה שבלנובו יש סוללה פחות גדולה, והכונן קשיח בעל 5400סלד במקום 7200סלד באסוס. המחירים זהים כמעט. http://www.microcenter.com/product/448870/Y50_156_Laptop_Computer_-_Black http://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16834232404&cm_re=Rog_g551-_-34-232-404-_-Product

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתקין הרבה מכונות וירטואליות על המחשב,ועליהם שרתים ESX-ים ו datastore (סימולטור) לתרגול. שמתי לב שהמחשב לא סוחב, כרגע יש לי 12GB שמחולקים 2x2 ו 4x2, ביחד יוצא 12GB. כיון שיש לי רק 4 חיבורים ,אני רוצה להוציא את ה 2x2 ולהוסיף 8x2 במקום כך שיהיה לי 24gb. עכשיו הבנתי שהלוח אם שלי לא תומך ביותר מ 16GB זיכרון ולכן אני נאלץ להחליף את הלוח אם, המעבד, והזיכרון. בקשר לתקציב, אני רוצה חומרה שנותנת את המקסימום תמורה (ביצועים) למחיר שאני משלם, כלומר שהמחיר מתחיל לעלות בלי פרופורציה מרמה של חומרה מסוימת זה בדיוק החומרה שאני לא רוצה לשלם עליה.אך חשוב לי שאני ארגיש בהבדל גדול לעומת המעבד שיש לי כרגע עם האוברקלוק שעשיתי לו (פרטים למטה) . אפשר לקחת בחשבון גם אוברקלוק לביצועים במעבד החד…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. Started by Nir Pace,

היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by mawass1,

גיימינג כבד חברים אני רגע לפני רכישה, חייב להחליט סופית מה יותר חזק??? מעבד:intel core i5-4590 3.3GHZ 3.7. turbo LGA 1150 tray קירור למעבד:arctic cooling freezer 11 LP לוח אם:gigabyte GA B85N PHEONIX מארז:silverstone raven 01 ספק כוח:450W SFX 450-60GHS 80MM active PFC SXF to PS2 Adaptor זיכרון:Hynix DDR3 8GB 1600 כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV N970XOC-3GD for MINI ITX קשיח למחשב שולחני:Seagate Barracuda 7200 14 1 TB SATA3 קשיח למחשב שולחני:Samsung SSD EVO 850 כונן אופטי anasonic DVDRW 8X 9.5mm slim shot כולל מערכת הפעלה WINDOWS 8.1 5,500 מעבד: intel core i5- 4590 3.30 6mLGA 1150 מארז : ANTEC ISK600 ספק כוח : 500W 120 MM XIGMATET XC…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום חברים אני צריך מחשב נייד עם מסך דיי גדול 17 אינץ לפחות שיחליף מחשב נייח בבית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. שלום, אני עוזר לחבר, סטודנט לאדריכלות בקרוב, בקניית מחשב ללימודים. קראתי קצת המלצות ואני מבין שמעבר למחשב חזק סטנדרטי (מעבד חזק, זכרון מספיק, זכרון SSD, רזולוציה גבוהה וכו') דרוש גם כרטיס גרפי בעל לפחות 1GB זכרון עצמאי, 3D class Video Card, יכולת תמיכה ב-OpenGL version 2.0 וכו' לטובת הרצת תוכנות עריכה ווידאו כמו sektch-up וכו'. המושגים של כרטיסי הוידאו פחות מוכרים לי ולא הצלחתי להתמצא בדגמים הקיימים בעלי תוספות הוידאו הנ"ל. אשמח להכוונות/המלצות על דגמים. תודה. ליאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by hararim,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב?בגדול שימושים קלים אך מעדיף שתהיה אפשרות גם להריץ תוכנות של תכנות(מטלב visul וכו') * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טוב אך זה לא הדבר הכי חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף שכן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לפחות 1T , האם כדאי גם SSD לטובת מערכת הפעלה? * כונן אופטי?עדיף שכן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשה DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by AvivSB,

אבקש לרשום הצעות למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדר…

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  13. שלום , אני סטודנט ללימודי IT (נמצא בחו"ל) אני צריך את המחשב לצורך ביצוע הדמיות דרך VMWARE של שרת וקליינט ואני אצטרך להרים לפחות שני שרתים ושני קליינטים לדמות רשת בנוסף בשעות הפנאי גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000$ דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -20 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -לימודי IT וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -כבד - vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by tidan31,

איזה מחשב עדיף לקנות מבחינת עלות מול תועלת? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,5177,4361

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gil15,

היי, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים (הנדסת תוכנה). מתלבט בין מס' דגמים אבל פתוח להצעות. http://ksp.co.il/?list_compare=.25988..26589..27304. התקציב זה 6000+- חשוב לי שיהיה עם ssd ומעבד חזק ועדיף קל, מסך 13.3/14 ולגבי טאצ' ומולטימדיה זה פחות חשוב. אשמח לקבל עזרה, תודה!

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  16. אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תודה מראש לכל העוזרים! תקציב: עד 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13/14 אין חשיבות * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI/VGA * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD, אין חשיבות רבה לגודל. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by yoni8866,

שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by eshedkal,

המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לקנות 2 מחשבים ניידים שישמשו לצרכי עבודה משרדית ובעיקרה תכנות. ברוב זמן העבודה פועל דפדפן Chrome עם הרבה לשוניות פתוחות, שרת Apache שרץ על המחשב, סקייפ ואיזשהי סביבת פיתוח (Eclipse, Notepad++). כמו שאני מבין בגלל שיש תמיד הרבה תוכנות שפועלות ברקע בו זמנית צריך הרבה זיכרון, משהו כמו 8GB. התקציב הכולל לכל מחשב הוא 3500 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alex007,

שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בהערכת שווי של מחשב יד שנייה שקניתי מחו"ל(גרמניה): מארז: Lian LI PC-C60A מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 6x3,2 Ghz לח אם: ASUS M5A99xEvo RAM: 8GB RAM Corsait Vengence CL9 כרטיס מסך: Sparkle GTS450 1GB קירור פסיבי ספק כח: be quiet! 430 W 80 plus LG GH24NS90:DVD יש גם ערכת קירור שאמורה להיות שקטה יותר מהרגילה אבל אני לא יודע פרטים על זה(אני חושב שזה של skythe). אשמח גם לדעת האם לדעתכם המחשב יהיה מתאים לגיימינג בינוני ואם לא מה כדי לשדרג בו. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by edensegal,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים אבל עדיין שלא יהיה מחשב שלא מסוגל להפעיל שום משחק אם יהיה בא לי מידי פעם, התקציב שלי הוא בערך עד 2000 ש"ח אפשר להתגמש. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  24. שלום לכולם, המחשב יקנה בארה"ב וטווח המחיר הוא עד 5000 שקלים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא חובה), צפיה בסרטים ובעיקר חיבור לסטרימר וHD חיצוני, מולטי טסקינג * גודל המסך? 14 אינצ', מאט (שלא יסתנוור באור) * רזולוציית המסך? מתאר לעצמי ש HD 1366x768 יספיק לעבודה משרדית וצפייה בסרטים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כאמור, רוצה איזשהו דגם של thinkpad או DELL מקביל * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ8 שעות עבודה משרדית מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata). המלצתכם תתקבל * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אפ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב צריך להיות מיועד לעריכת וידיאו ולגרפיקה אז צריך להיות לו זיכרון פנימי גדול ומעבד וכ.מסך חזקים.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים