ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שולחני חזק שישמש אותי לצורכי עבודה. עברו כבר כמה שנים מאז שרכשתי מחשבים וגם הם היו לפטופים, לכן אני לא מתמצא במעבדים, לוחות, כרטיסים גרפיים ומפרטים עדכניים. תקציב אני עדיין בשלב של "להבין איפה אני חי" אבל מאחר וזה כלי עבודה שישרת אותי מספר שנים קדימה אני מוכן להשקיע. שימושים פיתוח תוכנה - כלים כמו Visual Studio, Android Studio, Eclipse ודומיהם הפעלת מכונות וירטואליות (VirtualBox וכיוב') עיבוד תמונה, בעיקר ב- Adobe Lightroom מרכיבים שאני יודע לציין זכרון - לפחות 16 ג"ב עם אפשרות הרחבה עתידית דיסק SSD למערכת ההפעלה ואפליקציות שני דיסקים גד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הדלים המתפוצצים גם אפל עושה RECALL מלא לכל הסוללות מתוצרת סוני שיוצרו באותה תקופה http://www.thinksecret.com/news/0608batteryrecall.html
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ל-DELL יש מבצעי הנחות משמעותיים לסטודנטים בארצות הברית. למי שמכיר סטודנט (בן דוד/ חבר וכו') יכול להעזר בהם כדי לקנות שם בהנחות משמעותיות. אני מדבר על עד 600$ הנחה. האתר להרשמה להנחות: www.delluniversity.com וסתם לשעשוע, ראו דיון שמדסקס איך לקבל את ההנחה גם בלי להיות סטודנט. אין לי מושג אם זה עובד: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=548664 תהנו.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב עד 6000 חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק! גודל מסך דרוש 15 דיסק קשיח -רק SSD מינימום 256 מחפש שיהיה כמה שיותר קל ודק בתקציב בלי להתפשר על החומרה! חשבתי על המחשב הזה מה אומרים? לא מצאתי אותו עם מעבד יותר חזק עם סדרת המעבדים החדשה? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=37351&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן הרכבתי מפרט לתחנת עבודה ומשחקים ורציתי לקבל חוות דעת... הרכבתי את המפרט בTMS ורציתי לדעת אם זו חנות טובה אם למישהו יש ניסיון איתם. אשמח להערות המלצות וכו... השארתי אפשרות לעוד כרטיס מסך אם ארצה בהמשך. הנה המפרט: מעבד: AMD Ryzen 7 1700 AM4 BOX כמות: 1 מחיר: ₪1410 לוח אם: Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 כמות: 1 מחיר: ₪736 מארז: Cougar Panzer Mid Tower Gaming Case + MF700MS כמות: 1 מחיר: ₪661 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 2 מחיר: ₪18 זיכרון: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengance LPX…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד למשחקים והורדות . מחשב שיהיה יציב ושאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד . ושיהיה בו מערך cross-fire
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד עם מקלדת בתצורת צ'יקלט (chiclet). זו מקלדת בה המקשים מרוחקים אחד מהשני והם כמו איים על רקע של צבע המקלדת. האם מישהו מכיר דרך להחליף את הרקע של המקשים הללו? זאת אומרת - המשטח שיש מתחת למקשים. האם יש פתרון של מדבקה או גלופה כזו? תודה
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום חבר ביקש ממני עצה ולכן אני פונה אליכם הוא ביקש מחשב שיהיה מחובר 24/7 לאינטרנט ויעסיק את ילדיו הם עדיין צעירים ולכן לא צריכים מחשב עם כרטיס מסך חזק , כרגע גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים מספיק להם בהחלט 8 גיגה זיכרון מעבד i5 דור שש/שבע כונן ssd השאלה האם להציע אסוס מיני או אינטל nuc
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726504 אני יודעת שהוא שוקל הרבה, אבל מטרתו להיות מחליף-שולחני. הוא מחשב שיריץ לי פוטושופ טוב? סרטי HD יעבדו עליו חלק? איך הסאונד של הרמקולים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מחשב של i7-4790k 4 ghz כרטיס מסך של gtx 760 2 gig 16gib זיכרון מה כדאי לשדרג עבור גיימינג
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשורת המשימות מוצגים לי אחוזים בלבד....\ניסיתי לחטט, אך נראה כי איני מצליח.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
טוב אז אני צריך המלצות למחשב נייד, התקציב נע בין 2000 ל 2500 ש"ח, עדיפות מ RSM/YARDEN PC כי אני מרוצה מהמחשב הקודם משם אבל אפשר גם להציע ממקומות אחרים כמובן.. בגדול המחשב נועד לאינטרנט, עבודה ב WORD, תוכנות קלות, סרטים, MSN, שירים, תמונות וכו' אין דרישה מיוחדת כל כך..חוץ ממסך שיהיה יחסית גדול(לא ה10.1 הקטנים האלה) ושיהיה לפחות 250GB אם אפשר יותר ו 2GB זכרון ראם.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מחשב מחשב נייד : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, כמובן שמעדיף כמה שפחות, אם מחשב בסביבות 4500 עונה על הדרישות אז בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים בעיקר, גלישה, נטפליקס ואולי איזה משחקון קליל כמו overwatch פה ושם. בקשר לגלישה אני גולש עם המון טאבים פתוחים בה זמנית אז חשוב לי זיכרון גדול, 16 גיגה (מניסיון עם מחשב שולחני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד קר…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של מחשב בעלות של עד 9,000 שח. חשיבות עליונה למעבד ולמספר ליבות גבוהה! אני שוקל לקנות מחשב עם 2 מעבדים. כמו כן חשוב מאוד הכרטיס הגראפי. אני לא משחק על המחשב כך שהצורך הוא להצגת מודלים תלת מימד מורכבים וגדולים. אין צורך בציוד היקפי תודה מראש נמרוד פתחתי נושא בפורום מעבדים. סליחה על התירחה
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בכרטיס מסך פופולארי , לפעמים יש הרבה תוצאות למשחק מסוים ובהנחה שהם מקבלים את התוצאות מאנשים שונים רואים פער די רציני בין התוצאה הנמוכה לגבוהה, באותו משחק. מישהו יודע בדיוק איך ועל סמך מה הם מקבלים ואוספים את התוצאות ? לדוגמא http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html הממוצע CoD Modern Warfare 2 (2009) ~ 42 fps אבל התוצאות נעו בין 36 ל כמעט 57 !!!!! ברזולוציות הגבוהות כמובן (לא הבנתי מה זה רמת פירוט גבוהה???) האם זה תלוי בדגם של המעבד הראשי (התוצאות עם המעבד שמופיעות פה , הופיעו רק עם ה"העתק-הדבק" שלי לפורום, או בהקשה נפרדת על כל תוצאה ירוקה של תוצאת מבחן למשחק) ??? אז עדיין לא ברור אם התוצאות מתקבלות מגורם אחד אובייקטיבי או כמה אנשים ? high: 36…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית - גלישה, מעבד תמלילים וקצת צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אני עובד עם לינוקס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * עדיף אחריות לשלוש שנים. אני צריך מחשב טוב ובסיסי שלא יעשה בעיות. - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה. שכחתי לכתוב - עדיף לא כבד.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, בסוכות השנה קניתי מחשב נייח (על בסיס Ryzen 5 3600) ועכשיו אני מעוניין לקנות מחשב נייד. אני סטודנט להנדסה ולכן חשבתי על מחשב עם מסך מגע, היום אני משתמש בטאבלט 10.1" והוא קטן וחלש ולכן אני רוצה להשתדרג. השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט ואופיס, ובדרך כלל יהיו כמה מסמכים/דפי אינטרנט פתוחים במקביל. מעבר לזה אין צורך בתוכנות מיוחדות או גרפיקה/משחקים. מצאתי באמזון את הLenovo Flex 14 2-in-1 (בארץ נקרא c340) במחיר טוב של ~2000 ש"ח קישור לאמזון המחיר מאד זול יחסית לארץ ויש בחירה בין i5 לRyzen 5 ונראה לי שהRyzen עדיף אבל אשמח להמצתכם. פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ובכלל מאמזון אז אשמח לכל עזרה\דעה בנושא. טופס: …
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אחרי קריאה מרובה הלכתי לאיבוד לחלוטין בעניין המחשבים הניידים לכן אשמח לעזרתכם, המחשב ישמש אותי כמחשב לעבודה משרדית + משחקים וצפיה בסרטים HD כאשר יחובר למסך LCD (כלומר רזולוציות גבוהות) אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: 1) מעבד I3 או I5 אם יש צורך באחד! 2) מסך 13.3 או 14 עם נטייה ל13.3 3) חשוב לי שהמחשב יהיה קל משקל ודק כמה שניתן (רצוי בכיוון של קילו 1.8 ומטה). 4) שיכיל בתוכו כרטיס מסך בינוני ומעלה להרצת משחקים כבדים ( בצורה נורמלית ), הבנתי שבחלק המחשבים יש עניין של שני כרטיסי מסך כדי לחסוך בבטרייה דבר זה יהיה מועיל. 5)בטרייה שכאשר המחשב יהיה בשימוש של עבודה משרדית תחזיק מעל 4-5 שעות 6 יציאה סטדנדרטית לחיבור LCD , נראה לי שHDMI 7) הארדיסק של 500GB 8) איכות הבנייה ח…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מבקש המלצה למפרט מחשב שנועד ליצירת סרטוני 3d למצגות המחיר באזור ה8500 שקל אין צורך בציוד עיקפי רק מחשב חשוב שזה יהיה מחנות כולל קבלות כי זה נועד לעסק (אני מבקש בשביל מישהו אחר ) בגדול מחשב שלם כולל מארז / ספק לוח אם וכו וכו רק אין צורך במסך רמקולים ודברים כאלו בתודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 260 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-