עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תודה לעוזרים ...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט הבא ל htpc: (העלות היא ~ 4-4.5k לא כולל מעבד שאותו יש לי) שימושים: צפייה בסרטים 1080p, שימוש כ-pvr עם אופצייה למשחקים אבל לא צריך להיות מפלצת משחקים. להלן מפרט שאני הרכבתי: מעבד: E6700/E8400 (יש לי את שניהם אז אני רק צריך לבחור, אין טעם ב-over-kill) מארז: Thermaltake BACH Black HTPC VB8000BNS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=12155 קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15253 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20740 ספק כ…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Gorge25,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל ויש לי הצעה ב 3400 ש"ח המפרט של המחשב מספק את הצרכים שלי. יש למישהו מחשב דומה שיכול להגיד לי מה הוא חושב עליו? :s05: מישהו יודע על איכות הניידים של Toshiba כמו כן על האחריות(שנתיים)/אמינות ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by dekom,

ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by simon_hr,

יש לי לפטופ של ibm ודגם r50 ובגלל שלא השתמשתי בו הרבה.. הוא מבקש לסדר את השעון והוא מבקש סיסמא איך אני יכול למחוק את זה? ולפחות יש אולי סיסמא כל שהיא?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by YaN73,

יש לי נטבוק הדגם: samsung n102sp הוא מגיע עם זכרון של samsung ddr3 1g 1333mhz השאלה היא עד כמה נפח זכרון הוא תומך? חיפשתי קצת בגוגל מצאתי שכתוב 2 ג'יגה אבל בכמה מקומות גם 4 ג'יגה אז אני רוצה לוודא, כמובן שאני מעדיף לשים 4 ג'יגה אם כבר תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by RoyM,

היי, צריך את עזרתכם לפני רכישה. מחשב נייד עבור אבא שלי - גג 4500 ש"ח. הרבה עבודה משרדית, טאבים פתוחים, מסמכי אופיס במקביל וכו'. הכי חשוב (לא לפי סדר): מקלדת נוחה לכתיבה מרובה ועבודה ממושכת, הרבה זיכרון, כונן SSD. מצאתי את הדגם הבא - Asus X556UR-DM190T - שנראה על פניו מצויין. מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? המפרט: inter core i7 16GB ram 512 ssd מפרט מלא כאן: http://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x556ur-dm190t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. לאחר שקראתי את הסטיקי לגבי ייבוא מחשב מחו"ל החלטתי שכדאי לנסות לחפש מחשב נייד טוב להזמנה מחו"ל. התקציב שלי הוא 850$ כולל משלוח, לא משנה לי כל כך אם זו תהיה חנות בחו"ל ששולחת לארץ או פשוט eBay . גם אחריות בינלאומית זה לא קריטי בשבילי. הטופס : מטרות המחשב : עבודה משרדית, משחקים בינוניים (לא מצפה לכרטיס טוב מאוד אבל עדיף שלא יהיה מובנה). גודל מסך : בסביבות 15.6 משקל רצוי : לא יותר מ 2.8 ק"ג זמן סוללה : לא חשוב כל כך , שעתיים עם WiFi בהחלט יספיקו יציאות מיוחדות : אשמח אם תהיה אפשרות לחבר שני מסכים חיצוניים במקביל, אם שתהיה אפשרות להשתמש במסך חיצוני במקביל למסך של הלפטופ ולשלב ביניהם. בלוטות : לא חשוב יש לי דונגל גודל מינימלי לכונן קשיח : 320GB צורב DVD : לא חשוב אחריות בינלאו…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  9. הי - אני רוצה להרכיב מחשב לטובת בדיקה כלכלית לכדאיות של כריה של אטוריום הסכום שהקצבתי לטובת הנושא הוא 2500$ אשמח להצעה למפרט בנושא (כ 6 כרטיסי מסך ) אם למישהו יש גם הכרות (מחשב דומה בבית\ בעסק) גם אשמח לשמוע חוות דעת על הביצועים והאמינות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש מחשב חדש לבית, רוב השימוש יהיה ביתי: בד"כ יהיה פתוח רק אינטרנט (הרבה טאבים פתוחים), ביטורנט ומוזיקה אבל לפעמים אני רוצה לעבוד עם תוכנות עריכה גרפית, עריכת וידאו ועריכת סאונד. אף פעם השימוש בהן לא יהיה בו זמנית כך שאין צורך במעבד מקצועי או זיכרון מוגדל. כמו כן השימוש הוא חובבני ורנדומלי- לא צריך את הכרטיס סאונד וגרפיקה הכי טובים, מספיק שיוכלו להריץ פרמייר וקיובייס חלק ולהפיק תוצאות טובות. לא צריך שהמחשב יוכל להפעיל משחקים ולא צריך ציוד היקפי. חשוב מאוד שיהיה שקט. דיסק קשיח: טרה בייט. עדיף מאייבורי (צמוד לבית שלי.. אלא אם באמת יש אותו מפרט במחיר זול בהרבה במקום אחר) ועם אינטל בונוס: כולל ווינדוס 7 או 8 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  11. Started by andrei21,

המחשב GX620 של MSI שנמכר כרגע רק באייבורי (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה) מחירו עומד כרגע על 5790 . יש למישהו מושג או השארה מסיבה כלשהי אם המחיר של מחשב זה עומד לרדת או לעלות כמו שקורה הרבה למחשבים מיוחדים ומוצלחים? תודה לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  12. שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by big kozo,

חומרה [table][tr][td]שם המוצרdv6-3303ej[/td][/tr][/table][table][tr][td] מספר המוצר LP450EA [/td][/tr][/table][table][tr][td] מיקרו-מעבד Intel Core i3-390M במהירות 2.66‎ GHz [/td][/tr][/table][table][tr][td] מטמון ‏מיקרו-מעבד מטמון ‏L3‏ ‏MB ‏3‏ [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון ‎ ‏GB DDR3‏ 4 [/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון מקסימלי ניתן לשדרוג ל-GB DDR3‏ 8 [/td][/tr][/table][table][tr][td] כרטיס מסך AMD Radeon HD 6550M (1 GB DDR3)‎ [/td][/tr][/table][table][tr][td] צג צג BrightView של HP עם תאורת LED והבחנה גבוהה בגודל 39.6 ס"מ (15.6 אינץ') (‎‏768 x‎ ‏1366‏‎‏) [/td][/tr][/table][table][tr][td] …

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by teshkol,

מחפשת מחשב עד 3000 ש"ח עם יציאת HDMI לעבודה משרדית וצרכים ביתיים (סרטים, מוזיקה, תמונות...) אשמח לתשובתכם בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אני לא מחפש חנויות טובות יותר / רכיבים אחרים או זולים יותר. אני מחפש נטו חוות דעת, תודה. [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #899499] [TD=width: 15%, align: center]תמונה[/TD] [TD=width: 45%, align: right]תיאור[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [TD=width: 10%, align: center]סך הכל[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Zalman Z11 Plus מארז Zalman דגם Z11 Plus כולל שלושה מאווררי 12 ס"מ ושני מאווררי צד 8 ס"מ מק"ט: ZALZ11USB3[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [TD=align: center]430 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Sea…

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by antichrist,

* מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודי הנדסת מכונות, בעיקרון עבודה משרדית עם יכולת להריץ תוכנות גרפיות/שרטוטים/מודלים וכו'... שיוכל להחזיק ל4 השנים הקרובות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? משהו סטנדרטי במחשבי היום * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb * כונן אופטי? כיום האם באמת יש צורך? במידה וכן אז DVD RW * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, מספיק אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרי…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? : 3000 כולל חריגה 2. משחקים בינוניים-כבדים ועריכת וידאו (למי שמכיר בתוכנות כמו Sony Vegas ו AE) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. : משחקים חדשים (פעולה בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך בלבד-גודל 22 תקציב - 1000 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)-אם עוד מכניסים כזה דבר-כונן דיסקטים 5. X 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן אוברקלוק 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב ב…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. Started by Ronlos,

אהלן מומחים, מחפש בילד מומלץ למחשב גיימינ. פשוט. עד 3000 ש"ח. 1. תקציב: איזור ה3000 ש"ח כאשר ניתן לחרוג במידת הצורך. 2. שימושים עקיריים: משחקים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה (יהיה מחובר קבוע/לסירוגין לטלוויזיה בסלון בין היתר) . חשוב לציין שאני לא גיימר (אין לי זמן לזה) אז אני מחפש מחשב נחמד שמתי שארצה לשחק במשחקים שתפסו לי את העין לאחרונה (נגיד Borderland 3) אז אוכל להריץ אותם בכיף. לא חייב להיות משהו שיבטיח לי שיריץ את כל המשחקים הבאים שיצאו על ultra אבל לפחות שיוכל בקלות מה שכבר עכשיו בשוק. אמ;לק - רוב הזמן יהיה מחובר ל2 מסכים שולחניים עבור עבודה שוטפת (לימודים, מסמכים, מיילים וכו..) ולעיתים ארצה לחבר למסך הטלוויזיה בס…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב לעריכה ועיצוב גרפי, עדיף להתכוונן לעד 5000 שח אלא אם יש משהו באיזור שממש שווה לעלות בשבילו. עדיפות לדל בגלל ניסיון טוב איתם עד עכשיו ובגלל האחריות..שוב,אלא אם יש משהו שנותן תמורה טובה יותר בתקציב... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  21. אהלן, אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חשבתי על איזור 2,500 הזה, גמיש אבל באיזה 500 למטה למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב לילד בן 13, לרוב ללימודים...אבל לא רוצה להגביל, אולי ירצה לשחק בעתיד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא, צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, זה מחשב שישב על השולחן , ליד…

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  22. רוצה לשדרג (בעצמי) את 2 דגמי המחשבים הניידים הבאים לטובת שיעורי הזום לילדים שלי: HP 620 Lenovo ThinkPad T400 1. עד כמה GB RAM ניתן לשדרג כל אחד מהם? 2. האם ניתן בכל אחד מהם לשים כרטיס בגודל 8GB? 3. האם ניתן בכל אחד מהם לשים כרטיס במהירות Mhz‏ 1600? 4. אשמח לקישור מאיפה כדאי לקנות. אם זה נתמך מעדיף לקנות כרטיס של 8 במהירות 1600. גם מחו"ל זה סבבה. מצאתי את זה: https://aliexpress.com/item/4000414048347.html אבל לא אכפת לרכוש ממקום אחר. בלנובו כתוב בפירוט היצרן שהוא תומך עד 4GB. אני יודע בוודאות שהוא תומך ב 8 אבל לא יודע האם ביותר. הוא נמכר עם 2, וכנראה אז 4 היה נחשב להרבה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. אפשרי חריגה של עד 500 אם מדובר בשיפור מהותי בבביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים. לדוגמה Immortals Fenyx Rising 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שלא יעשה הרבה רעש אבל לא קריטי שיהיה שקט לחלוטין 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מס' פריטי חומרה שלא פופלריים בארץ (לכן מי שמוכר, מוכר במחיר אסטרונומי). מעוניין לקבל רשימת חנויות אמינות השולחות לארץ !, כמו כן כמה נדרש להוסיף (אם בכלל) לסכום שמחושב באתר, וכן אם יש טריקים או שטיקים (כדברי חיים הכט) שצריך להיות מודע להם ! אשמח לקבל תשובות מבעלי נסיון תודה מראש למשיבים רענן

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by Eran Schnitzler,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? $500 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב נייד תמיד שקט לא? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.