ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום. אני מתכנן לרכוש מחשב מתוך מפרט שבניתי באתר KSP. המחשב מבוסס על מעבד AMD 3900X. העניין הוא שקניתי למעבד את הקירור NOCTUA NH-U12A מחנות אחרת. לא הצלחתי דרך שום נציג שלKSP להבין אם הם מסכימים להרכיב מחשב שלם עם חלק שלא ניקנה אצלם. האם מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני מתכנן קנייה של כל רכיבי המחשב בחדש שלי מאמזון בבלאק פריידי הקרוב. סיימתי להרכיב לי את הרשימה אך אשמח אם מישהו פה שקצת מבין ייתן לי חוות דעת או בעיות שיש במחשב. המחשב יהיה מיועד לגיימינג (משחקים) ברמות הגבוהות ביותר. המפרט: תודה לעוזרים 😧😀
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב לעבודה אדריכלית (archicad או revit) תקציב עד 4000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? archicad או revit) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה יומיומית, שיפעיל משחקים שהם גם דיי כבדים, צפייה בסרטי HD ורצוי שיסחוב גם עריכת סרטים. * גודל המסך: 15.6 אינטש * משקל רצוי" לא משמה לי כל כך כמובן שעדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שתספיק לפחות ל3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב יציאת HDMI רצוי גם DVI או VGA * בלוטות: חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח:לא כל כך הבנתי * צורב DVD: חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא אבל שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא שיהיה מחשב חזק עם מעבד חזק ומהיר התקציב המשוער הוא 3000 ש"ח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם דגם המחשב הזה מומלץ יותר :Dell Studio 1555 במקום 1545 שהוצע לי לפי כן ואינו כולל HDMI .
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
טוב. אז דבר ראשון, על פי הרכישות האחרונות שלי והמחקר סביבם - יש לי מעט הבנה בחומרת מחשב אך לא מספיקה בשביל הקנייה הבאה שלי ולכן אני צריך עזרה בבניית מחשב. אני מתכנן לבנות מחשב נייח שמטרתו - גיימינג (ללא התפשרות - המשחקים הטובים והדורשים ביותר), עיצוב גרפי, ועיצוב תלת מימד. אני מעוניין להזמין את הכרטיס הגרפי החדש RTX 3080 מחו"ל ואת שאר המערכת לבנות בארץ. האם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב כולל הכל שיתאים לכרטיס הגרפי הנ"ל, ולצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הי כולם, אני מחפש לי עכשיו לפטופ מבוסס מעבד של AMD (אני מהמחנה האדום במקרה הזה) אחד הפרמטרים החשובים לי מעבר לביצועים נטו זה המשקל של המחשב (לא מעוניין במחשב 17'' ששוקל כ-3 ק"ג כמו שקניתי בזמנו). מחפש למצוא איזון בין כל הפרמטרים כאשר העבודה שהמחשב יבצע זה פחות גיימינג אלא יותר עבודות סאונד, גרפיקה / סטרימינג OBS. שאלות כלליות בנושא: האם סדרה 4000 היא הסדרה הנכונה? האם להבנתכם סדרה 5000 תצא על לפטופים? ואם כן, מה לדעתכם תהיה ההמתנה? וכל זה בתוך זה שאני כמעט ולא רואה לפטופמים מבוססים AMD חדשים בחנויות בארץ. (ראיתי בסרטונים של linus ש-HP הוציאו לאחרונה כמה כאלה. האם אתם מכירים מידע נוסף סביב הנושא ואם יש חברות אחרות) …
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב... אני מתחילה תואר שני במדעי המחשב, הצרכים שלי הם בעיקר תכנות. אני לא מתכוונת לקחת את המחשב איתי ללימודים כך שאני לא הולכת לסחוב אותו הרבה. ראיתי מחשב של HP שלדעתי מתאים לי (מצ"ב המפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512195.new;topicseen#new). ב- 2517 ש"ח כולל תיק למחשב מתנה. אשמח לתגובות וחוות דעת. עוד אשמח לקבל הצעות נוספות של מחשבים המתאימים לצרכים שלי. תודה רבה, ענבר.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קטן וקל לשימושים של אינטרנט ואופיס בעיקר יש איזה שהוא דגם מומלץ מארה"ב ? התקציב עד 800$ בערך תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חשבתי על טרנספורמר, אבל האם אפשר להגיד בו אווטלוק אקצינ'ג ? יש להם חשבון בשרת בעבודה ואני רוצה שיתחברו לאוטלוק רגיל עם כל הנוחות והפונקציות שלו. במידה ולא, יש לכם המלצה? תקציב עד 5,000.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל שיכול להריץ משחקים בכייף יש לכם משהו למליץ לי? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם האופציה היחידה זה דרך הכרטיס מסך או שיש עוד אופציה? מדובר על דל 1564
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מדובר בנייד hp ProBook 4510s הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. המחשב אינו נדלק כשהוא מחובר לחשמל (עם או בלי סוללה) מה אתם חושבים שיכולה להיות הבעיה? לוח אם נדפק? האם יש מצב ששקע הטעינה\חשמל נדפק?אשמח לעצות.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב המחשב שלי ממש ישן יש לי אותו 5-6 שנים לא מאמין ששווה הרבה אבל בכל זאת.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי כל ההתלבטויות חברה.. קניתי את הלוח אם הזה : nNVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN ואת הכרטיס מסך הזה ATI RADEON X1950PRO ICEQ3 Cooling 256 mb Retail Dual DVI - PCIe איך ? במקום להישאר עם AGP ולקנות כרטיס מסך ב1200..
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי מה לדעתכם עדיף בהנחה שהתקציב מאפשר לעריכת תמונות (פוטושופת לייטרום) - IMac : [h=3]21.5-inch: 2.9GHz[/h] [h=4]Specifications[/h] 2.9GHz quad-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.6GHz 8GB (two 4GB) memory 1TB hard drive1 NVIDIA GeForce GT 750M with 1GB video memory או מחשב בחלקים כולל מסך. אם מחשב בחלקים, תוכלו להציע מפרט? קשה לי לדבר על תקציב במונחי שקלים, מכיוון שהרכישה תתבצע בארצות הברית (האיי-מק עולה 1500 דולר)
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים בהגדרות בנוניות -, צפיה בסרטים, הרצת פרוייקטים כגון SETI, REOSSETA וכו, * גודל המסך? 14-16 * משקל רצוי? פחות מבין בזה אבל אני רוצה מחשב שאני יוכל ללכת איתו ממקום למקום נסיעות וכו (אבל זה לא קורה יותר מידי אם בכלל...) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הייתי רוצה מחשב שיתן לי לראות לפחות שעתיים וחצי של ססרט על מסך מלא (אם זה אפשרי דבר כזה למחשב כמו שאני מבקש) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רק פלוס * בלוטות? פלוס * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 מינימום 7200RPM עדיף נראה לי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? פלוס * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב שאם אני אראה סרט א…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 2700, אבל ממש אשמח לרדת ממנו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בעיקר מנסה כרגע לראות מאיפה אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, אני כבר במקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ו-office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא קריטי. מסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם מכרה שלי ביקשה ממני להמליץ לה על מחשב נייד עם מסך 15.4" שימושים: אופיס ,אינטרנט, מעט פוטושופ ,חיבור המחשב ל LCD וצפיה בסרטים. התקציב הינו 4600 ש"ח. דרישות: דיסק קשיח לפחות 120Gb, מעבד סנטה רוזה, עדיפות לכרטיס מסך עצמאי (לא חובה), מינימום שנתיים אחריות, מערכת הפעלה ויסטה (כחלק מהתקציב) חיבור DVI/HDMI ל LCD המלצתי לה על DELL 1525 T720 אשמח לשמוע חוות דעתכם על המלצתי ו/או המלצה למחשב אחר. בתודה, איציק!
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, משהו מוזר קורה כאשר אני מחבר את המחשב הנייד לטווויזיה ב HDMI אני רואה סרט ופתאום באמצע הסרט נעלם המסך אך יש קול וגם הסרט נהייה בצבע ירוק ואז צריך לנתק את את הכבל ולחבר שוב וכך זה קורא כל הזמן.. למה זה קורא(כל זה קורא כאשר צופים בטלוויזיה לא על המחשב)? תודה, בעיה מוזרה מאוד וזה מעניין מאוד למה זה קורה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום יש לי כרטיס שרכשתי לפני כ4 שנים ( 3780X2) שאז עלה לי כ 2500 ש"ח, השאלה אם כדאי להשקיע על 7090 של ATI שעלה בסביבות 2300 ש"ח או ללכת על משהו יותר סולידי- אני צריך את הכרטיס- כמובן למשחקים, אבל גם לרינדור סרטים ואפקטים, ועבודות עיצוב- כך שאני חייב שיתמוך ב openGL יש לי מעבד i7 960 לוח GA-X58A-UD5 של גיגהביט ו16 גיגה ראם אשמח אם גם תנמקו... תודה מראש.... :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-