ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה! תודה, אפשר לנעול / למחוק
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה עשרות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה יום יומית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.crysis 3, assassin's creed 3, dishonored וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שבק חיים המחשב הוותיק שלי, boot משנת 2006. עבר הרבה והחזיק מעמד עד היום בערב. אני מעוניין להחליף אותו במחשב חדיש, אך לא במחיר מוגזם מדי. שימושים עיקריים: מולטימדיה, משחקים (לא יעוד ראשי). אני כבר לא מבין בחומרה כמו פעם ולכן כל ההצעות שקיבלתי בחנויות לא נראו לי, גם המחיר וגם המפרט הכללי, יש המון דברים מיותרים לדעתי. אני מצרף סיכום למפרט שקיבלתי למחשב ב 3700 ש"ח, אני מעוניין להישאר באזור ה 2500 מינוס, למחשב יהיו חיים קלים ללא אתגרים מיוחדים. יש דברים שבאמת לא אכפת לי לחסוך בהם כמו מארז, לוח ואולי מעבד (ההצעה לאחד חדיש), אני בטוח שתוכלו לסייע לי באיתור אלטרנטיבות טובות [TABLE=class: outer_border, width: 300] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל :[/TD] […
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי כמה חוות דעת איזה מחשב לקנות בתקציב וחשוב לי גם שיהיה אפשר להריץ אובונטו על המחשב כמו כן רציתי לשאול איפה מוצאים מורה פרטי שילמד אותי איך משחקים גם במשחקי אסטרטגיה כי אני מזה מרגיש באסה שאני לא יודע איך הם עובדים ביי
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
צריך מפרט טוב. לא יותר מיזה, התקציב 3500 שח, אני לא רוצה לחרוג יותר מידי אלה אם כן החומרה שווה את זה ממש. למשחקים. אני כעיקרון חסיד של רדון, אבל תפתיעו אותי אם יש לכם משהו טוב אחר. ואם אפשר אני מתלבט בין 4 ליבות לבין 3...אני אשמח להסבר בקשר למעבד שבחרתם והסיבה שהוא עדיף מהשני. תפציצו.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום רב, אני בתהליכי בניית מפרט ורציתי לשאול אם יש הבדל רב בין הרכיבים והאם באמת שווה להשקיע עוד 200 שקל בשבילהם: Intel I5 750 Box 950 ש"ח - האם זה משנה אם זה tray או box? הבנתי שזה במערכת הקירור, הכדאי להישאר עם המערכת המקורית של אינטל ואחריות לכל החיים? התלבטות בין לוח אם של gigabyte: ud3 לבין ud4 650 ש"ח לud 3 869 ש"ח לud 4 חוץ מאופציית הcrossfire/sli זה שווה את התוספת של 219 ש"ח? בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לקנות עוד כרטיס גרפי אז... \: Radeon HD5770 יש את הגירסא הרגילה שעולה 790 ש"ח במבצע ואת הגירסאת קירור vapor x שעולה 925 ש"ח יש לציין שאני לחוץ לגבי ההבדלים הכספיים כי אני כרגע בשירות סדיר.. זיכרון patriot gamming 4giga 3ddr 9cl 577 ש"ח - לגבי זה אני לא…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני צריך שהמחשב יהיה חזק כי אני צריך לעבוד איתו עם פוטושופ CS4 והקבצים של המצלמה שאיתה אני עובד הם קבצים מאוד כבדים RAW המצלמה היא 21 מגה פיקסל. מבחינת גודל מסך 14-15 אינץ לא יותר. המליצו לי על Inspiron 1564 IN-RD09 Intel i5 - WIN7 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, הקבוצה שלי מעוניינת לרכוש תחנת עבודה חדשה, המטרה היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל. (בלי שהמעבד עובר מתהליך לתהליך, אלא שכל core עובד על תהליך אחר). כמו כן, אנו שותים הרבה זכרון (טרנספורמי פורייה על סריגים גדולים/מטריצות ענקיות במטלב). עד עכשיו עבדנו על שרת עם 50 מעבדים/ ועוד שרת עם שני מעבדי i7 של 4 cores כל אחד. אנחנו רוצים יותר (או לפחות לא להיות תלויים בשרת הגדול). אני מניח שאין ממש מגבלת גג לתקציב (כלומר 50000-10000 ש"ח נשמע סביר מבחינתנו) והדרישה העיקרית היא שנוכל להריץ כמה שיותר תהליכים במקביל - כלומר לא צריכים את המעבדים הכי הכי הכי מהירים בשביל זה. האם מישהו יכול לתת המלצה למפרט שכזה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה סוגים שממש אין לי מושג מה לקנות. סה"כ מחפש מחשב נייד לצורכי משרד (דפדפן וסרטים) בתקציב של 2,000 ש"ח (מספיק לדעתי) ויש המון המון סוגים וכל חצי יום יוצאים 30 מחשבים ניידים שאפילו התייאשו לסקר אותם
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את חוות דעתכם על המחשב הנ״ל המיועד בין היתר למשחקים כמו battlefield 3. אני מבקש לדעת האם המפרט טוב מבחינת ערך עבור כסף, במידה ולא, אשמח אם תרכיבו מפרט אחר. מצטער על הבלאגן, אני מהסלולארי. כללי Dell יצרן Dell Vostro 460 VP-RD33-4999 דגם MT מודל מכונה לוח אם Intel® H67 Express לוח אם 10/100/1000 כרטיס רשת מעבד Intel Core I5-2500 (3.3GHz, 6MB) מעבד זיכרון 4096MB (2x2048) 1333MHz נפח 4 חריצי זיכרון נגישים 16GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 500GB (7200RPM) גודל דיסק כוננים 16X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner גרפיקה 1GB ATI Radeon HD 5450 כרטיס גרפי PCIe x16 חריץ הרחבה יציאות 8 USB VGA Port VGA eSATA Port eSATA HDMI Port HDMI מערכת הפעלה Free Dos מערכת הפעלה…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, המטרות שלו: 1. לראות סרטים וסדרות בעיקר -> כלומר, כרטיס קול צריך להיות קצת מעבר (מתכוון בהמשך לקנות רמקולים מתקדמים). 2. למשחקים -> כלומר, כרטיס מסך צריך להיות ברמה שיריץ בקלות משחקים עכשויים כדוגמת PES 2012. אשמח לעזרתכם לגבי מפרט. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב משרדי ליישומי אינטרנט בלבד ללא ציוד היקפי כלשהו ללא HD וללא מערכת הפעלה מעוניין לחסוך אז עד 1000 ש"ח בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מבקש סיוע בהרכבת מפרט בסיסי למשחקים / צפיה בסרטונים+ עבודה משרדית WORD בהיקף מצומצם מידי פעם. המחשב מיועד לילד בגיל 6 חשוב לי דרגת שקט גבוהה ככול שניתן המסגרת המגבלות התקצביות. ציוד היקפי- ירכש בנפרד תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שימוש: סרטים (15' ומעלה) משחקים( שיהיה עם משהו מעבר ל INTEL GMA...) משקל: לא רלוונטי, לא יתנייד הרבה. סוללה: מירבי, אף אל פי כן ^ זה מחשב נייד... אחריות: לעיניכם הכי טובה, הבנתי שאחריות יצרן נחשבת לדלוקס. זיכרון: עם אפשרות להרחבה עד 8 לפחות הארד דיסק: עדיפות ל 7,200RPM נפח לפחות 500 יציאות: HDMI - לבחירה USB- לפחות 3 בתודה, נתן
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האמת, לא צריכה הרבה ולא מבינה הרבה, אבל נמאס לי לקנות מחשבים גוססים, פעם אחת בא לי אם כבר להוציא כסף אז להתפנק במחשב חזק. משהו שפשוט יאפשר לי לגלוש באינטרנט לשמוע מוסיקה לעבוד על הפוטושופ ולהתפנק במשחקי מחשב מבלי שהכל יקרוס כל רבע שעה המליצו לי על זה: מעבד Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה ]Windows 7 Home Premium 64bit] זיכרון 8GB DDR3 1066MHz] דיסק קשיח[[1TB 7200RPM SATA] כרטיס מסך [Nvidia GeForce GT320M, 1GB[] כונן[ ]DVD Super Multi ב3300 ש"ח שזה נראה לי יקר מדי. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המחשב ללא רצון לעשות O.C ללא מסך וללא ציוד היקפי. רציתי לדעת את הדעה על המפרט הזה האם הוא מאוזן ומתאים לגיימינג. שימו לב שהזיכרון יחד עם הלוח אם. Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪798 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD Cooler , יחידות 1 ₪123 ] BLKDH67CL Cold Lake + 8GB 1333Mhz, יחידות 1 ₪668 ]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3091 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 ]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1168 ]http://…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הציעו לי במחיר 2500 ש"ח מחשב יש שניה, האם כדי לקנות? Quad Core 6600 + Zalman 7500 Cooper Cooler OCZ 4G 800MHZ CL4 Platinum2 Gigabyte GeForce GTX470 1G OC לוח אם של Gigabyte ATX WD 320G Blue DVDRW X22 Sony FSP EVEREST 600W + 80 Modular RaidMax Aztec יש אחריות לספק עוד כ4שנים מאוורר מעבד, צורב דיוידי ומארז מחשב חדשים לחלוטין לא היו בשימוש. תמונת מארז: http://startpc.co.il/Images/Cases/Raidmax/AZTECSILVER.jpg הכרטיס מסך חזק למשחקים מחירים בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761039 האם זה שווה את הסכום? מה השווי האמיתי של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי.. אני חדשה פה ואני לא בדיוק יודעת איפה מדברים על זה.. קניתי סוללה חדשה לנייד שלי ואני רוצה לדעת כמה דברים 1.כשאני רוצה לראות כמה אחוזים נשארו אני נכנסת לחלון וזה מראה לי כמה דברים שיש שתי בטריות 1פועלת השניה כתוב שהיא לא קיימת.יש דבר כזה?? 2.כשהיו לי 98 אחוזים,הזמן של הסוללה היה פחות וכשיש לי 75 אחוז הזמן הרבה יותר.. 3.בדר"כ תוך כמה זמן נגמרת סוללה..בממוצע..? תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-