ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
[תוכן נמחק עקב עבירה על חוקי הפורום] פרסם ב-TraseZone
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים, אחותי צריכה מחשב נייד שישרת אותה לאוניברסיטה. אין שימושים מיוחדים- אינטרנט, אופיס וכו'. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקחת אחד משני הניידים האלה במחיר טוב מאוד כ4000 ש"ח (מחול), ה HP יותר יקר ב כ 300 שקל. שימוש: לרוב עבודות ואינטרנט אבל גם קצת משחקים וסרטים. חשוב לי: איכות הבניה, ושהוא יחיה הרבה זמן. נייד ראשון: HP Pavilion dv7t Quad Edition customizable Notebook PC - QJ892AV steel gray Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i7-2670QM (2.2 GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 3.1 GHz 1GB Radeon HD 6770M GDDR5 Graphics [HDMI, VGA] FREE UPGRADE to 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 750GB 5400 rpm Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 50% OFF One 6 Cell and One 9 Cell Lithium Ion Battery 17.3" Full HD BrightView Infinity LED(1920x1…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, חשבתי על לרכוש מחשב נייד מארה"ב (קיים מישהו שיביא לי אותו). המחשב הולך להיות המחשב המרכזי שלי. הייעוד של המחשב הוא בראש ובראשונה פיתוח תוכנה, לאחר מכן גלישה באינטרנט ולבסוף משחקים (ממש מעט ואם כבר אז קלילים דוגמאת PES). אני מעוניין לקחת מחשב מהקטגוריה העיסקית. חשוב מעבד חזק, זיכרון 2 GB על סלוט אחד (כלומר שישאר עוד אחד לשדרוג עתידי) ו HD של מעל ל 100GB במהירות 7200. מסך 14 אינץ', וסוללה אם אפשר אז טיפה משודרגת. התקציב כמו שאמרתי הוא 1000$, יכולה להיות חריגה, תלוי בתוספת/תועלת. כמו כן רציתי לדעת בנוגע לאחריות, האם נכון הדבר שלמחשבי IBM (לנובו) יש אחריות בינלאומית ותקפה בארץ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי כ 14 שנה של שימוש במחשב נייד, נראה לי שהגיע הזמן לעבור למחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה משרדי - מספר חלונות אינטרנט, יישומי אופיס למיניהם וכדומה. עם זאת, חשובים לי המהירות ואורך חיי הסוללה. מהמחשב של החברה התרגלתי קצת לתכונת הטאצ' שהיא די נוחה אך לא יודע עד כמה הכרחית. חשוב לציין, היום, אחרי התייעצות עם איש המכירות ב IVORY הזמנתי את ה LENOVO YOGA 2 לניסיון בסניף על תקן מוחדש / מוחזר (המהלך עלה 100 ש"ח) והוא אמור להגיע בימים הקרובים כדי שאוכל לנסות אותו ואז להחליט אם לרכוש אותו או לא. המחשב מכיל דיסק קשיח SSD 128GB, מעבד INTEL CORE I5, מסך 13", FULL HD וסוללה 6 תאים. המחיר אחרי הנחה של כ 900 ש"ח (בגלל היותו מוחדש / מוחזר) 3,700 ש"ח. לסיכום, מצד אחד אני רוצה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות נייד 15.6 אינץ' שישמש אותי לצרכים כלליים (גלישה, סרטים וכו'). אני לא מתכוון להריץ עליו משהו כבד. מה שחשוב לי שיהיה לו זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך איכותי וקליטת WiFi טובה. כמובן שיהיה אמין לאורך זמן. קראתי מדריכים וסקירות שונות, עברתי על מפרטים שונים ועדיין לא יודע מה עדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב Dell E6330. מפרט: מסך - (13.3") HD (1366x768) LED-backlit LCD Panel with HD Camera and Microphone מעבד - Intel® Core i7-3520M 2.90Ghz זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz דיסק קשיח - 750GB 7200RPM Windows 7 Professional (64Bit) English סוללה דיי חדשה (6CELL) מטען ושאר הנלווים (Fingerprint, קורא כרטיסים וכו'). ללא אחריות (ניתן להרחיב). בדקתי בזאפ, זה המחיר (המחשב הראשון): http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=dell%20e6330 מכיוון שהמחשב ללא אחריות ולא ריאלי לדרוש סכום מוגזם, אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. במהלך שימוש שגרתי בלפטופ Asus TP300L גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לעבוד. (דגם ספציפי הוא TP300LA-DW205H) 2. טכנאי מחשבים הסתכל על המחשב ועדכן אותי שיחידת ה IO תקולה (יותר נכון ספציפית המנגנון המכני של כפתור ההדלקה), וצריך להחליף אותה. אציין כי מדובר בחלק נפרד מלוח האם. 3. לדברי הטכנאי (חנות ידועה באיזור שלי) אין ספק שיכול להביא את החלק הזה. חיפוש באינטרנט לא העלה שום דבר. 4. המחשב עדיין באחריות והיא לא נפגעה עקב פעולת הטכנאי (בחינה ויזואלית בלבד), בוודאות. האם אתם : א) ממליצים לי להשתמש באחריות שחלה על המחשב? הוא בן פחות משנה. אני חושש ממצב שבו פשוט לא יתקנו את המחשב ויביאו לי משהו refubrished ועם בעיות, כמו שקרה לאחי עם מחשב תוצרת Dell. …
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט לאח שלי, כמובן כולל קונרו, למשחקים, תקציב 8000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כגון עכבר מקלדת וכדומה. בתוך התקציב להכניס מסך 17 אינץ LCD בבקשה. (אין צורך גם במארז ובספק, אל תתחשבו בעניין הזה, ואל תשאלו למה, אבל אין מה לדאוג למחשב יהיה ספק שיתאים לכרטיס מסך והכל, מחוץ לתקציב) הנה המפרט שאני חשבתי עליו: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1515 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 1260 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 16MB SATAII RAID 490 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 1990 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW WHITE 250 ¤ 1 LG L1770HQ 4ms DVI 1760 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8325 חרגתי מהתקציב.... אם …
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לפי הפורמט: תקציב מקסימלי 6000 ש"ח, לא חייבים למצות את התקציב, אבל אין לחרוג. שימושים צפויים multitasking כבד, הרבה instance-ים של Visual Studio, Eclipse, Matlab, המון חלונות דפדפן וכו' במקביל. חשובה לי גם האפשרות לשחק במשחקים (בעיקר FPS-ים) עם הגדרות גרפיות גבוהות יחסית (רזולוציות של 1280x1024 לכל הפחות). ציוד היקפי אין צורך בשום ציוד היקפי. רכיבים שאין בהם צורך אין צורך בצורב DVD. חשיבות השקט 8. overclocking לא מתוכנן. מערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות אין צורך במערכת הפעלה, אבל אלא אם כן יש הבדל לא סביר במחיר אעדיף שהמחשב יורכב בחנות. העדפה לחנות ספציפית אני גר באזור המרכז ולכן אעדיף חנות במרכז, אבל אם המחיר משתלם יותר אין בעיה ליסוע רחוק. בקשות מיוחדות יותר משני SATA po…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
פנה אליי חבר בבקשה לייעוץ. הוא צריך מחשב לפי הצרכים האלה: * הצגה ועיבוד של קבצי אקסל גדולים מאוד * וורד + מצגות * אחסון קבצים גדולים * נשיאת המחשב מלקוח אחד לשני * עמידות לאורך זמן לפי ההבנה שלי הוא צריך מחשב כזה: * מסך 15 אינץ' * 4GB זיכרון, או 2 ולשדרג לבד * דיסק קשיח בנפח 500GB * לא צריך כרטיס מסך * מסך עם רזולוציה גבוהה (1440*900 או 1080P) * מעבד מה שיותר חזק במסגרת התקציב. * אחריות של שנתיים לפחות כי המחשב נקנה מטעם העבודה ואין מקום למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה קונקרטית לדגמים או המלצת-נגד לדגמים שיש להימנע מהם למרות המחיר האטרקטיבי? למשל דגמים שזוללים סוללה, או דגמים לא-עסקיים שיתקלקלו מהר בתנועה? תודה[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 09:42:58 עברתי על הדגמים של HP …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב dell vostro 1015, כאשר המחשב מיועד להיות חצי מהזמן בחו"ל, ספציפית בתאילנד (יכול להיות חצי שנה ברצף למשל). אני נוטה דווקא לדגם הזה מכיוון שהוא יחסית זול למחשבים שבאים עם שלוש שנות אחריות בינ"ל (לעומת לנובו או HP למשל). השאלה שלי היא האם יש איזה משהו שצריך לדעת או לקחת בחשבון לפני שקונים מחשב כזה בקשר לאחריות בינ"ל. מעולם לא הייתי במצב שאולי אצטרך לממש אחריות בחו"ל, לכן אין לי נסיון בזה ואני לא יודע על מה להסתכל או לבדוק. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם הדברים האלה אני אשמח לכל הערה/הארה שתוכלו לתת לי.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כבר בן 5 וחצי ואני מעוניין להחליפו. מכיוון שאני לא ממש מבין במה אני צריך בדיוק אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש מחשב לגלישה באינטרנט+צפייה בסרטים+משחקים כמו פיפא ומנג'ר+מסך סטנדרטי ולא משהו מפוצץ. לא יותר מזה. אשמח למפרט+המלצות על סוגים מסוימיים. מכיוון שאין לי שמץ של מושג כמה זה צריך לעלות אשמח אם תפרטו לי גם על זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שימושי המחשב לעבודה בלימודים עם התוכנות הבאות: rhino 5 -64bit, autocad, revit, 3ds max, photoshop, iilustrator כולל מערכת הפעלה (רצוי ווינדוס7), אין צורך בציוד היקפי, צריך שיהיה שקט=6, אחריות שלוש שנים בבית הלקוח. מתוכנן לקניה מידית .תקציב מוגבל
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד, שימושים אישיים: מוזיקה, סרטים, וידאו. אינטרנט, פוטושופ תכונות: משקל, קל יחסית מסך בסביבות 15" סוללה חזקה יחסית חיבורים- HDMI, לפחות 2 USB כולל בלוטות' תקציב 3000+ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חברים, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש VFM. הכל הולך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים סרטים כולל HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן, עריכת סרטים מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי כלום עד היום היה לי אסוס…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Hi I´m currently in Hamburg Germany and I got 650euro budget to buy a laptop. I need the laptop for multimedia uses like HD movies and maybe some old schol gaming like Medival. I just saw a good deal with http://cgi.ebay.com/ASUS-N61JQ-XV1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop-/160543139181?pt=Laptops_Nov05&hash=item25611de56d#ht_1027wt_820 but I´m concern about the used part and I´m not sure about the model that I want. I´d love to get some advice or guidlines. Thank you Tom
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם. אני מחפש נייד לאופיס ותוכנות גרפיות עד 5000 שח. חשוב שיהיה עם SSD (אם צריך לשדרג אז המחיר הבסיסי צריך להיות סביב 4000). יש מליון דגמים בחוץ ואני לא יודע כל כך במה לבחור. חשוב לי שלא יהיה מאוד כבד (2.5-2.8 ק"ג זה עוד בסדר), שלא יראה כמו בלוק (יש לנובו שנראים זוועה), שהבטרייה תחזיק לא רע- כמה שעות. השירות גם הוא חשוב (יש לי נסיון לא טוב עם LG). האם תוכלו להמליץ על דגם?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-