ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות למפרטים שמתאימים למתחיל בתחום עיצוב משחקי מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]6000[/glow] (בלי מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300] ניתן לנצל ואולי אף לחרוג טיפה[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-1000[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]תלת, דו, יוניטי, אפטר ומשחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[glow=red,2,300] maya, photoshop, flash, after[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי! אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג. כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה! השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל? וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ג…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0 עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים: מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף. לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי. מארז …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
סכום מקסמאלי 5500 לנצל את כל התקציב 0 שח חריגה משחקים כבדים...בעיקר BF4 שיריץ ULTRA חלק גיימינג כמו כן צריך מסך עם המחשב אני צריך מחשב שקט..לא רועש לפחות אין צורך לכלול אופיס,מערכת הפעלה וכו'
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעוניין ללמוד מניסיונכם על הנושא. גילוי נאות : אני איש מכירות בתחום המחשוב ברשת גדולה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, התקציב שלי הוא בסביבות 4000. מה שנראה לי שאני צריך - תקנו אם אני טועה: Intel Core i7-11700 8 cores 16 Threads Crucial 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Ballistix Series Kingston 1000GB (1TB) SSDNOW A2000 (PCIe NVMe™ Gen 3.0 x4) M.2 2280 - 2200/2000MB/s - SA2000M8/1000G אשמח למפרט לא מבין בקירור... רק מחפש מארז קטן ולא מרעיש... הציעו לי את קוגר....
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד למבוגר , נועד לגלישה, אופיס , מייל (כולל ווינדוס). מה דעתכם על - HP Laptop 15S-EQ1005NJ אופציה נוספת - דל 3511 , עם i3 , האם עדיף ? שאלה בנוגע לשירות של אסוס - אני זוכר שהיו בעבר הרבה תלונות , האם יש שינוי ? תקציב עד 2200. תודה !
-
- 0 תגובות
- 387 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה מוזרה של התנגשות בין USB ל אינטרנט ברגע שהאינטרנט מחובר ואני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה של מדפסת לא מחוברת ובעיה ביציאת USB002 ואני גם לא יכול לגלוש באינטרנט... ברגע שאני מנתק את הכבל USB של המדפסת אני יכול לגלוש ... והפוך... המדפסת : LEXMARK X2650 WINDOWS : XP SP2 אינטרנט : תשתית: בזק ספק: ברק ניסיתי הכל מחקתי את כל הTEMP שיש במחשב ניקיתי את הארדדיסק - בדקתי וירוסים ותולעים הכל תקין אודה על העזרה אודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המחשב הראשון - macbook 13.3" Aluminium body(2008) intel core 2 duo p7350 2.0Mhz 8Gb RAM 256 SSD HDD המחשב השני - Toshiba A300-1nd intel core 2 duo p8600 4Gb RAM 320 GB HDD ATI Radeon HD 3650 512mb המחשב השני, האם עדיף לי למכור אותו בחלקים? הוא גם מסוף שנת 2008, תחילת 2009. עלה לי בזמנו כ 6300. המקבוק עלה לי בסביבות ה 2000$ (עם כל השיפורים בחומרה) תודה רבה! יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים (תוכנות כבדות כמו Matlab) ושימוש אישי לצפיה בסרטים וכו'. עדיפות למסך בגודל 13-14 אינץ ושלא יהיה כבד מדי. התקציב הוא עד 5000, כאשר אני מוכן להתפשר על קצת יותר. אודה לקבל מפרט למחשב טוב אשר ייתן מענה לצרכים. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני צריך עזרה בנוגע לקנית מחשב לשימושים כלליים (משרדי?) - סרטים,גלישה באינטרנט. התקציב לא בשמיים. הרצתי חיפושים והגעתי למס' מועמדים, אשמח להכוונה,ייעוץ והמלצות : ASUS דגם x54c. 1999 ש"ח. http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=7c1dfc5142-Buy2_ASUS_LAPTOP_03_04_2012_South_A&utm_medium=email Fujitsu A531-103 B960 2148 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL103 Fujitsu A531-105 i3-2350 2199 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL105 Samsung 300E5A JA02IL (NP-300E5A-JA02IL) 2299 ש"ח. http://www.bezeqstore.co.il/laptop…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי וכן לעריכות סאונד (לא הקלטות) על תוכנת פרוטולס עם קבצי וידאו וגם קצת לעבודות על Vegas. התקציב הוא עד 4500 ש"ח ועדיף שהמעבד יהיה i7. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ערב טוב, האם מישהו יודע אם ניתן לחבר מחשב נייד זה לטלוויזיה ישנה דרך מכשיר VCR/DVD בעזרת קבל SVIDEO-RCA? תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-