עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. שלום לכולם, אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0 עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים: מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף. לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי. מארז …

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by clix,

ערב טוב וחג שמח! חברה של אחותי מחפשת לפטופ במסגרת התקציב שבכותרת. * מטרות המחשב? לעבודות משרדיות בעיקר (הוא ישמש אותה כסטודנטית) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 זה האופטימלי * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי,אבל שלא יהיה מהגרועים * גודל מינימלי של כונן קשיח? היא רוצה דיסק קשיח גדול ככל האפשר,אז אני מניח ש250GB * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין העדפה לחברה מסויימת,אבל עדיף אמינה ככל האפשר אגב,אבא שלה בדק לה מספר דגמים,אשמח אם תתנו עליהם חוות דעתכם: 1. gigabyte w576v 2.1 ghz 2. hp compaq presario cq61-260eg 3. gigabyte m 576 4.gigabyte i 576 5.hp compaq presario cq61-140eg שוב תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by ranrubin1,

מעבד Intel Xeon E5620 2.40Ghz , מערכת הפעלה Windows 7 Pro , זיכרון 8G, דיסק קשיח 1.5TB , כונן DVD/RW , כרטיס מסך NVIDIA Quadro FX380 256MB

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by hagag50,

סכום מקסמאלי 5500 לנצל את כל התקציב 0 שח חריגה משחקים כבדים...בעיקר BF4 שיריץ ULTRA חלק גיימינג כמו כן צריך מסך עם המחשב אני צריך מחשב שקט..לא רועש לפחות אין צורך לכלול אופיס,מערכת הפעלה וכו'

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. מעוניין ללמוד מניסיונכם על הנושא. גילוי נאות : אני איש מכירות בתחום המחשוב ברשת גדולה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. היי, התקציב שלי הוא בסביבות 4000. מה שנראה לי שאני צריך - תקנו אם אני טועה: Intel Core i7-11700 8 cores 16 Threads Crucial 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 CL16-18-18 1.35v - Ballistix Series Kingston 1000GB (1TB) SSDNOW A2000 (PCIe NVMe™ Gen 3.0 x4) M.2 2280 - 2200/2000MB/s - SA2000M8/1000G אשמח למפרט לא מבין בקירור... רק מחפש מארז קטן ולא מרעיש... הציעו לי את קוגר....

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by jordan_sh,

המלצה למחשב נייד למבוגר , נועד לגלישה, אופיס , מייל (כולל ווינדוס). מה דעתכם על - HP Laptop 15S-EQ1005NJ אופציה נוספת - דל 3511 , עם i3 , האם עדיף ? שאלה בנוגע לשירות של אסוס - אני זוכר שהיו בעבר הרבה תלונות , האם יש שינוי ? תקציב עד 2200. תודה !

• 0 תגובות
    • 371 צפיות
  9. היום התחילה לי בעיה מוזרה של התנגשות בין USB ל אינטרנט ברגע שהאינטרנט מחובר ואני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה של מדפסת לא מחוברת ובעיה ביציאת USB002 ואני גם לא יכול לגלוש באינטרנט... ברגע שאני מנתק את הכבל USB של המדפסת אני יכול לגלוש ... והפוך... המדפסת : LEXMARK X2650 WINDOWS : XP SP2 אינטרנט : תשתית: בזק ספק: ברק ניסיתי הכל מחקתי את כל הTEMP שיש במחשב ניקיתי את הארדדיסק - בדקתי וירוסים ותולעים הכל תקין אודה על העזרה אודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין בהמלצות למחשב עבור בני. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים, Tensorflow 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ 1 עד 5, 4 (די חשוב) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שהיה קטן ככל שניתן. הגובה צ"ל פחות מ 48 ס"מ והעומק פחות מ 55 ס"מ …

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  11. Started by fizban,

שלום לכולם, הגשתי כבר בקשה למפרט בעבר בסביבות דצמבר ונאמר לי שיהיה שווה לי לחכות עד פברואר לפני קניית המחשב.. בכל מקרה, כמה דברים השתנו מאז אז אני "משנה" טיפה את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? - מעוניין להוציא באיזור ה 5+ אלף שקל (מוכן להתגמש כלפי מעלה) 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - מטרת המחשב היא עבודה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - שימוש נרחב ב Virtual Machine... המחשב יריץ באופן קבוע לינוקס + VM עם ווינדוס XP\7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - השימוש הרציני ביותר יהיה תחת VM כך שהרבה יותר חשוב לי שהמעבד יהיה חזק מאשר כרטיסי מסך, בנוסף, אין לי צורך במערך SLI או CF.. מספיק לי כרטיס אחד חזק (אבל אשמח אם תיהיה לי אופציה בעתיד להוסיף..) 3…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  12. שלום לכולם...קניתי מחשב נייד hp 2130ej ואני מאוד מאוד מתלהב ממנו חוץ מהכרטיס מסך...אני מאוד התבאסתי ממנו שאני שוקל בקצינות להחליף מחשב בגלל זה.. אז אני יכול להחזיר אותו לחנות ולקנות מה שאני רוצה במקום...אבקש לקבל ממכם חוות דעת טובה .תודה מראש.(דרך אגב חשבתי על המחשב טושיבה L-505-141 כי יש לו כרטיס מסך יחסית טוב) האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: חנות עם אספקה מהירה של עד 3 ימים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ בלבד תקציב: 6000 גג!! יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אין בכלל יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: מינימום שנה חברת המחשב הניד המועדפת: ( כרגע יש hp והתלהבתי מהעיצוב שלו) אבל לא משנה לי העיקר שיהיה חברה טובה מערכת הפעלה רצויה…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by oh-da,

המחשב הראשון - macbook 13.3" Aluminium body(2008) intel core 2 duo p7350 2.0Mhz 8Gb RAM 256 SSD HDD המחשב השני - Toshiba A300-1nd intel core 2 duo p8600 4Gb RAM 320 GB HDD ATI Radeon HD 3650 512mb המחשב השני, האם עדיף לי למכור אותו בחלקים? הוא גם מסוף שנת 2008, תחילת 2009. עלה לי בזמנו כ 6300. המקבוק עלה לי בסביבות ה 2000$ (עם כל השיפורים בחומרה) תודה רבה! יום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Blind-Killer,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים (תוכנות כבדות כמו Matlab) ושימוש אישי לצפיה בסרטים וכו'. עדיפות למסך בגודל 13-14 אינץ ושלא יהיה כבד מדי. התקציב הוא עד 5000, כאשר אני מוכן להתפשר על קצת יותר. אודה לקבל מפרט למחשב טוב אשר ייתן מענה לצרכים. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. שלום לכולם. הנני צריך עזרה בנוגע לקנית מחשב לשימושים כלליים (משרדי?) - סרטים,גלישה באינטרנט. התקציב לא בשמיים. הרצתי חיפושים והגעתי למס' מועמדים, אשמח להכוונה,ייעוץ והמלצות : ASUS דגם x54c. 1999 ש"ח. http://www.buy2.co.il/South/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+South&utm_campaign=7c1dfc5142-Buy2_ASUS_LAPTOP_03_04_2012_South_A&utm_medium=email Fujitsu A531-103 B960 2148 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL103 Fujitsu A531-105 i3-2350 2199 ש"ח. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL105 Samsung 300E5A JA02IL (NP-300E5A-JA02IL) 2299 ש"ח. http://www.bezeqstore.co.il/laptop…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי וכן לעריכות סאונד (לא הקלטות) על תוכנת פרוטולס עם קבצי וידאו וגם קצת לעבודות על Vegas. התקציב הוא עד 4500 ש"ח ועדיף שהמעבד יהיה i7. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. ערב טוב, האם מישהו יודע אם ניתן לחבר מחשב נייד זה לטלוויזיה ישנה דרך מכשיר VCR/DVD בעזרת קבל SVIDEO-RCA? תודה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  18. שלום חברים, פעם ראשונה שאני לא מבקש מחשב למשחקים בחיי. Can't believe i'm doing this ועכשיו לעניינינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. בתקופתי מחשב למשחקים כבדים היה עולה ככה. זה מחשב נטו לעריכת מוזיקה ותכנות (אבל אגרסיבי יש לציין), אז הגיוני שניתן לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש נימוקים מספקים - בכיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה: FL Studio, Cubase, Logic תכנות: VS, IIS, לאפשר מצב של מכונה וירטואלית אחת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS או כל ס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, אינטרנט, משחקים בינוניים * גודל המסך? 15-16 אינצ' בערך * משקל רצוי? עדיף כמובן כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני רוצה להיות מסוגל לראות סרט של שלוש שעות בHD בלי להטעין את המחשב. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, גם לא קריטי לבחירה * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תלוי במחיר, לא ממש חשוב * האם יש לכם העד…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by Canji,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 10,000 שקל. שאני יוכל לבנות בו מודלים תלת מימדים ולבצע להם אנליזות. הכוונה שלי לקחת 100 ויותר תמונות שנלקחו במיקרוסקופ בגודל של 10 מגה כל אחת ולהרכיב מודל תלת מימדי. התוכנות שאני עושה בהן שימוש הן: א. Photoshop ב. imagej fiji אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק שיתאים לעבודה זו יתאים גם לגיימינג תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by b3ta0,

אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עם מעבד דור שישי של אינטל בדקתי כבר אפשרויות מאילו שהגיעו לחנויות מה אתה חושבים על הנייד דגם: Dell Inspiron 5559 IN-RD09-9210 ? יש בו מה שאני מחפש, מסך 15.6 על רזולוציה יחסית גבוהה ומעבד i7 חזק. לא מאוד יקר יחסית לאחרים, ו 3 שנים אחריות. מה שחבל לי שהמסך הוא מבריק (לא מגע), אך אעבוד איתו בעיקר בתוך הבית ולא בחוץ... אני לא מחפש מחשב שהופך לטאבלט או משהו בסגנון. אשמח לחוות דעת עליו / עוד אפשרויות דומות במפרט. וגם, האם ניתן להחליף את כונן ה DVD, בדיסק SSD? אם כן, האם אני צריך איזה מתאם בנוסף לכונן עצמו? אשמח לתשובה תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by tombar388,

תמחקו לי בבקשה את הדיון

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  23. החברה האמריקאית נכנסת אל השוק היוקרתי עם מוצר מתקדם ושאיפות גדולות את חברת EVGA אתם מכירים כנראה בעיקר תודות ללוחות האם המתקדמים שלה שהשתייכו אל מותג ה-Classified, או בזכות שיתופי הפעולה הרבים עם האוברקלוקר הנודע K|NGP|N שהעניקו לנו שיאים שונים ומשונים וכרטיסי מסך ייעודיים. כעת, יצרנית החומרה מעוניינת ללכת בעקבותיה של Razer האמריקאית ולפתוח לעצמה תחום חדש ומלא בהזדמנויות – בעולם המחשבים הניידים. הכירו את ה-SC17 – נייד הגיימינג הראשון מבית EVGA, אשר תוכנן לטענתה במיוחד עבור ביצוע המהרה, ומתיימר לספק ביצועים גבוהים מאוד באריזה קומפקטית יחסית שגם נראית ומרגישה נהדר. חשבו על דגמי ה-Blade של Razer, אך עם הרבה יותר ביצועים. המפרט מורכב ממעבד ה-Core i…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.