ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות) בתקציב הנ"ל , חוץ מהשניים נראה לי שאזדקק לספק כוח רציני (400 ENEM.. אולי?) ולא ל HEC המסכן שלי . אשמח להמלצות תודה מראש המפרט הנוכחי (כמובן שלא צריך HD , צורב וכ'ו) Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ואני מעוניין במחשב זול (עד 2500 שקל) עם המאפיינים הבאים: מטרות המחשב: המחשב סה"כ מיועד לשימוש כללי - גלישה, עריכת טקסט ותכנות, אבל ממש לא למשחקים. גודל המסך: אני מעדיף שהגודל יהיה ''15.6, כדי שיהיה אפשר לראות מספר חלונות במקביל. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. אם זה לא ריאלי, אז אפשר להתפשר גם עד 2.7 ק"ג. זמן סוללה: מאוד רצוי שיהיה ארוך עבור שימוש לא עמוס (ללא חיבור אביזרים חיצוניים וללא הרצת תוכנות כבדות). יציאות מיוחדות: לא. בלוטות': לא. גודל כונן קשיח: פה אפשר לחפף, ומספיק 200GB (ואין צורך ב-SSD). צורב: צורב DVD. Bluray: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה: לא. כרטיס גרפי: אפשר לחפף, כי אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים. מעבד: אין צורך באיזה …
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הפורום הזה, מקווה שפה יוכלו לענות. שלום וברכה חברים יש לי מחשב נייד ישן יחסית ,core 2 duo דגם hp dv6500, t5450 2g RAM כיום מותקן לי בו, ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט לגמרי ולהתקין ווינדוס 7 לאחר הפעלת המחשב, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס 7 |(64 Bit), זה מראה שהוא מתחיל להתקין תווינדוס 7. ואז ההתקנה (שלב הראשון שלה) מפסיקה באמצע ומופיעה השגיאה הבאה, status: 0xc00000e9 info: an unexpected i/o error has occured יש לציין כי אני מתקין את הווינדוס דרך הcd הפנימי של המחשב. כמו כן לא מחובר לו התקן USB חיצוני כמו עכבר או סתם דיסק און קיי. חיפשתי באינטרנט פיתרון אך לא כ"כ מצאתי. אשמח לפתרונות תודה.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
צריך את עצתכם בנושא. אני מנסה להרכיב מפרט של מחשב בסביבות ה2500-3000 המטרה של המחשב היא משחקים ברמה סבירה ( לרוב משחקי מולטי כמו הארטס'תון, אווברווצ' וכו ) לאחר פנייה שלי לגוף אחר קבלתי את המפרט הבא, אשמח לקבל הערות עליו אם הוא נראה לכם מתאים ואיינו דורש שינוי רב בכדאי שיתאים למטרה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=87389 הערה - מעדיף שלא לחרוג 3000, אני צריך תקציב גם לשני מסכים. אין צורך בוינדוס או צורב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נפלה בחלקי ההזדמנות לרכוש את המחשב הנ"ל: IdeaPad Y560 Laptop - 06465CU - Black (with 1.3MP Camera) Processor: Intel Core i7-740QM Processor ( 1.73GHz 1333MHz 6MB ) Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64 Graphics: ATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Total memory8: 8 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz Display: 15.6" HD LED Glare 1366x768 Pointing device: Industry Standard Touchpad Hard Drive: 500GB 7200 Optical Drive: DVD Recordable (Dual Layer) Battery: 6 Cell Lithium-Ion Network Card: Intel Wireless Wi-Fi Link 1000 Bluetooth: Bluetooth Version 2.1 + EDR Warranty: One Year במחיר של 900 דולר. (בארה"ב, ויש מי שיביא אותו לארץ) האם הרכישה כ…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות ניייד לשימושים איטרנט וסרטים בלבד, חשוב לי שיהיה בו CDROM. 2000K מה אתם מציעים? בברכה,
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני אשהה בסין למשך כמה חודשים לקראת סוף השנה, ואהיה גם ביום הרווקים בסין. רציתי לקבל חוות דעת מאנשים שיצא להם להתעסק באותה סיטואציה- האם כדאי? הבדל מחירים? כנראה שיהיה לי מישהו סיני כך שמחסום שפה לא צפוי להיות בעייתי. ברור לי שנושא האחריות זה רולטה רוסית, אבל בשנה שעברה מישהו שאני מכיר קנה מחשב נייד בכמעט חצי מחיר ממה שהוא נמכר בארץ (לא יודע לגבי פרטים נוספים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש שני מפרטים לשני מחשבים שונים מKSP בלבד. מחשב לאינטרנט ב1500 שקל. מחשב שני למשחקים בלבד, ללא צורך באינטרנט וכל היוצא בזאת ב4500 שקל. תודה רבה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, סרטים, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 15.6 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
בעיקרון גם אני ציפיתי לרכוש לוח בלבד או משהו כזה אבל הבנתי שזה לא המצב אז ככה החלפתי הכל חוץ מהדיסקים וכרטיס מסך (גם שם אני מתחבט ואולי ארכוש דיסק נוסף) ככה מעבד i5-8400 לוח אסוס z370 plus gaming Artic cooler 7 Corsair 16gb (8*2) מארז ג'נרי 4 usb קדמי Corsair 750w כל אלו מצטרפים לכרטיס מסך gigabyte nvidia windforce 780 x3 דיסק ssd 120 דיסק 1t מעפן אז אשמח להמלצה על דיסק שמחזיק שנים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להרכיב מפרט מחשב לתכנות שיעבוד בצורה מהירה וחלקה עם 40 חלונות פתוחים, קומפילציה כבדה, מכונות וירטואליות, Docker, באמצעות הזמנה של חלקים בסיסיים ויקרים יותר מחו"ל (כגון מעבד, זכרונות וכו) ששם המחירים בד"כ יותר זולים ולבצע השלמות בארץ. אין צורך בגיימינג אז לא צריך כרטיס מסך מיוחד. אבל אני כן מעוניין לעבוד עם 2 מסכים. אני לא מספיק מבין בהרכבת מפרטים אבל אני לומד מהר ואשמח לעזרתכם האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? האם צריך רכיבים נוספים? וכדומה. כל תגובה תתקבל בברכה. חשבתי על מעבד: AMD Ryzon 7 3800X זיכרון: CORSAIR Vengeance LPX 64GB פעמיים המוצר הזה לוח אם: שיתמוך במעבד ובזיכרון (וגם כולל WIFI אבל לא חובה) …
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לייטרום קלאסיק - ה - TR3 משאירים אבק לכל השאר, כולל TR2 וגם אינטל X החדשים. Threadripper 3960X מהיר יותר מ- 2X יותר ממעבדי ה- X-series החדשים, ו 5-6X מהיר יותר מהדור הקודם Threadripper 2990WX! שימו לב שה - 3960X הוא המעבד ולא אחיו הבכור. עדכון: יצא והגיע לבדיקות מעבד TR 3990X עם 64 ליבות ! פוטושופ - טוב, כאן אין הבדלים משמעותיים, ואפילו 9900K הוותיק צמוד מאוד ל TR3. אז חבל על הכסף. לא אקטואלי. דה ווינצ'י - כאן, 3960X מהיר בסביבות 10% בסך הכל לעומת Intel Core i9 10980XE החדש. אפילו TR3 3950X נותן תוצאות זהות למעבד אחרון של אינטל. כמעט אין הבדל לעומת 3960X. עדיף ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם מוזיקה (fl,cubase,traktor) גודל המסך- 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט- לא קריטי רזולוציית המסך- 1920x1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- אין משקל רצוי- אין בעיה עם משקל האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא קריטי אבל עדיפות לסוללה שתחזיק יותר זמן האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) Bluetooth? גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- לפחות 1000GB כונן אופטי-אין צורך האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית-לא האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי-לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם -…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה למחשב נייד שהדרישה העיקרית הרצת תוכנות גרפיקה ומשחקים ברמה גבוהה האם ישנה חייה כזאת? מסך 15.6 תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות בקליטת אינטרנט אלחוטי [h=1]Dell Studio XPS 1645[/h]מחפש דונגיל USB השמח להמלצה לאחד שיעשה את העבודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח המעבד הישן שלי כבר לא מצליח להריץ משחקים בצורה טובה , ואני מעוניין לשדרג את המחשב לרמה שתאפשר לשחק ב 1080p וגם לערוך מודלים בתלת ממד בתוכנת autodesk fusion 360. המפרט הנוכחי: Intel Core i7- 2600k 3.40GHz לוח אם: intel DH67CL GTX 1060 6GB ram 32 GB (נקנו מזמן) מסך Samsung full hd 60hz ספק כוח 860 W הווינדוס מותקן על SSD של 250 GB ויש עוד דיסק רגיל של 1 TB חשבתי לקנות את ryzen 7 3800x כי קראתי שהוא טוב לגיימינג ולעריכה, עם לוח אם asus tuf x570 plus, כי ערכת השבבים חדשה ואני מעוניין ב bluetooth + wifi במחשב. בהמשך השנה אשדרג את כרטיס המסך כנראה לסדרה 3000 של nvidia. השאלה האם לדעת…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב 8000 חריגה 10 גג, עדיפות כמובן לכיוון ה8K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Maya adobe unreal engine 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (לא כל כך קריטי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הי , אשמח לשמוע דעה כי 3 המחשבים של לנובו בערך אותו מחיר במיוחד מה עדיף i5 עם מהירות גיגה הרץ 2.4 או i7 עם מהירות 1.3 גיגה הרץ במיוחד מה עדיף 1 או 2 1) Intel® Core™ i5-1135G7 2.4GHz - 4.2GHz 8G SSD512 2) Core™ i7-1065G7 1.3GHz - 3.9GHz 8G SSD512 3) זה עולה עוד כ 300 שח Core™ i7-1165G7 2.8GHz - 4.7GHz 8G SSD256
-
- 0 תגובות
- 365 צפיות
-
-
איך המפרט הבא? קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i7 9700F / 1151 Tray 1 ₪ 1056 קירור למעבדים CoolerMaster MasterLiquid ML240L RGB V2 Liquid Cooler 1 ₪ 280 לוחות אם Gigabyte B365M DS3H 1 ₪ 329 זכרונות DDR 4 16G (8GX2) 3600 CL18 DARK Za TEAM 1 ₪ 387 מארזים מארז גיימינג ANTEC NX230 1 ₪ 202 ספקים למחשבים נייחים …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מטרות המחשב? סרטים מוסיקה גיבויים.. משחקים ? הבסיסיים לא הכבדים * גודל המסך? לא מעל 14" * רזולוציית המסך? רצוי hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קליל. אני עתיד לטייל איתו במשך הארבעה חודשים הקרובים * זמן סוללה ? שיחזיק לפחות את ה5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצויhdmi וbluetooth אבל לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500Gb לפחות * כונן אופטי? זה יהיה נחמד כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. המחשב נקנה בבנגקוק ויובא לארץ לאחר כמה חודשים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo,Asus.. אני כרגע בבנגקוק ויש כמה מחשבים שבדקתי. אשמח אם תתנו לי חוות דעת על…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-