ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום חדש! אני רוצה בבקשה שתתנו לי פה מפרט ללא רמקולים .אבל כולל מסך דק! צורב ואני רוצה לפחות 4 מאווררים במחשב ואם אפשר תכרטיס מסך XD1950 ואינטל דו קורו 6300 צורב לא יקר מדיי מקווה שיעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר שוטטות אינסופית באתרי החנויות המלאים במבחר שיכול לחרפן כל אדם שפוי בפרט מי שלא מתמצא במחשבים, אני פונה אליכם כי כבר איני יכול עוד, בבקשה הצילו אותי. אני סטודנט לביולוגיה (אמור לעשות קורס או שניים בתכנות אם זה רלוונטי) חוץ מהלימודים אני משתמש במחשב גם כאמצעי ראשי לצפייה בנטפליקס ויוטיוב אין לי טלוויזיה אני צריך מחשב נייד שהמסך יהיה טוב לסרטים, (היום אין לי FHD לצורך העניין) ושלא ייתקע לי שאוכל לפתוח הרבה חלונות וכרטיסיות בלי שהכל יקרוס. (היום יש לי i5 , זה לא טס אבל סביר ) עוד דבר, חשוב לי שתהיה לי האפשרות העתידית לחבר את המחשב למסך גדול יותר של 27' ושאיכות הצפייה לא תיפגע. נ.ב מעדיף מחשב שהוא לא מ…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! אני קונה מחשב חדש, בעיקר למשחקים, רציתי שתאמרו לי את דעתכם על המפרט הבא: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX, יחידות 1 ¤1660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4333 INTEL SMACKOVER DX58SO Intel X58, יחידות 1 ¤1470 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4364 OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8, יחידות 1 ¤500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4558 WD 1TB 7200RPM 32MB SATA2, יחידות 1 ¤635 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3826 INNOVISION Geforce 9800GTX+ 512MB DDR3 OC Freezer Edition PCI-E, יחידות 1 ¤880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3592 NEC DVDRW 7200S BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER SAT…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בערך 3000-4000 אלף שקל המטרה של המחשב זה משחקי מחשב, לא הכי קלים לדוגמא Assasin creed תודה לכל מי שיעזור! (:
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מפרט למחשב שמיועד לעריכה גרפית, עריכת וידאו ו-VJing למיניהם. התקציב כרגע פתוח.. אני סטודנטית לעיצוב גרפי שנה ג' בהתמחות במדיה, אני פשוט צריכה המלצות על מנת לשדרג את עצמי מלפטופ עגלה שAfterEffects קורס בו אחרי 2 קליקים, לעמדת עבודה מקצועית, חזקה ומהירה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
*השימושים של המחשב הם גיימינג כבד intel core i7 2600k scythe japan mugen 2 intel DP67BA 1TB SATA 2 HITACHI 8GB RAM 1333MHZ GTX 570 thermaltake element S thermaltake litepower 600W true מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חבר התקיל אותי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב בסיסי ( מחשב סטודנט, שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט ), בתקציב כמה שיותר זול בעיקרון, כולל מסך ( בואו נלך על מסך 19 אינץ', אבל בהחלט לא חייב להיות מסך מהטובים...). הדרישה הנוספת שקיבלתי היא שהמחשב לא יהפוך תוך שנתיים למחשב ענתיקה שלא שווה כלום. בתקציב כזה זה קצת קשה, אבל חשבתי אולי על לוח אם נורמלי שיאפשר שדרוג עתידי. אשמח לרעיונות... ( לא אכפת לי אם זה Intel או AMD, אני אישית מעדיף Intel, אבל אני יודע שבתקציב כזה יש סיכוי לעשות משהו יותר סביר עם AMD, אז לא משנה לי כל כך ). תודה !
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח שישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות וסרטים. לעיתים רחוקות למשחקים- כך שחשוב שתהיה את האופציה הזו. אשמח לקבל הצעות למפרט הערות: 1. יש לי כבר מסך, צורב וכרטיס רשת. 2. יש לי דיסק קשיח WD520GB, כך שפשר להסתפק בדיסק קשיח "צנוע" תודה רבה O0 ערן. **נ.ב- תודה לעומר שהמליץ לי על האתר
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אפשר בבקשה דעה על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d654t7gz
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, רק במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אבל כמפתח אני נוהג להריץ המון אפליקציות במקביל, לכן אני משדרג את הגרוטאה שיש לי עכשיו. ואם כבר אני קונה מחשב, אשמח גם שיריץ משחקים חדשים ברזולוציות סבירות. ואם לשם כך צריך לחרוג מהתקציב, בשביל זה ציינתי את סכום החריגה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חברה אני צריך מפרט לחבר , משחקים, עד 4500ש"ח כולל מסך LCD, תודה...
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אני צריך מחשב מסך מקלדת עכבר רמקולים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, כאמור בכותרת - אני מחפש מחשב למשחקים, עם מסך, בסביבות 3500 ש"ח. אני מודע לכך שזה לא הרבה, אבל מצד השני המשחקים שאני מתכוון להריץ עליו הם לא הכי cutting edge שיש... חיפשתי בכמה עמודים הראשונים של הפורומים מחשב שמתאים לצרכים שלי, ולא מצאתי.. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למפרט שכבר נכתב, או לעזור לי להרכיב מפרט. תודה, ליאורוס
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט מחשב למחשב ביתי משחקים בקטנה. לא משהו מטורף לא צריך לתקוע פה איזה gtx זה לא מחשב לגיימר כמו כן יש צורך במסך 22 לפחות חשבתי על זה: Samsung 22" 2253BW 2ms וזהו בגדול , תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי 1400 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב, ואל תתחילו להגיד לי עכשיו עדיף לקנות מחשב חדש וכאלה, מלעשות שזה מה יש ואני רוצה לשדרג עם התקציב הזה. המחשב שלי: Intel E6320 MSI RC410M2 2GB Ceon 667Mhz EZcool 350W Gainward 9400GT 512MB אני מעוניין לשדרג את הכ. מסך והמעבד.. בגלל שאני משדרג אותם אז לפי מה שהבנתי אני יצטרך גם ספק כוח חדש. שחכתי להוסיף: המחשב הוא בשביל משחקים בעיקר, אז חשוב לי הכ. מסך, אני משחק על רז' של 1360X760 ואני מבקש את השדרוג הכי טוב שאני יכול לקבל עם התקציב הזה, תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט עם מסך למשחקים ושיהיה חזק עם מסך חשבתי על הLG 22 אינצ 2MS תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
הדרישות: המרת וידאו אנלוגי למדיה דיגיטלית, שיריץ ויסטה בעתיד, גלישה, אמיול ,סרטים ומשחקים(בעתיד) לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך למשחקי DX10. לא צריך oc. מפרט מבוסס אינטל וגם amd ומה עדיף משניהם תודה רבה , אורי
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, לאחר בערך 4 שנים שלא החלפתי את המערכת שלי עם הסוקט 478 AGP וכו', סוף סוף אני קונה מחשב :] אז ככה, מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד, הכוונה באינטרנט בתוכנות וכו', אני לא גיימר גדול אני משחק FIFA וכו', אבל פה ושם COD4 וכאלה שזה יפעיל לי משחקים טובים :] אין צורך בציוד היקפי כי יש לי, וגם אין צורך בצורבים כי יש לי 2 במחשב הזה די חדשים שאני אעביר למחשב החדש. הארדיסק יספיק לי 320GB, מאוד חשוב שהמחשב יהיה שקט שלא ישמעו אותו כי יש לי טראומה מזה, היה לי מעבד PRESSCOT בזמנו עם מאוורר שזיין לי תשכל בלילה ולא נרדמתי, קיצור אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט, וכמובן שיהיה גם קר כי אני נמצא בממ"ד שממש חם בו P: אני לא מתכנן לעשות OC בקרוב, אם בכלל, קרור סטוק יספיק? אני חשבתי על משהו בסגנו…
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מפרט למשחקים סכום של 6000 שח בלי מסך רמקולים מקלדת רצויי קונרו . לעונים תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
-
ראיתי באתר זד מפרט מחשב רציתי לדעת אם יש משהו שכדי להחליף במפרט מארז GAMERS מקצועי+ספק 635W לוח אם אינטל מקורי DG965SS INTEL 965 מעבד -INTEL CORE 2 DUO E-6300 זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ כ.מסך - FX 7600GT DDR3 דיסק קשיח - 160GB SATA II16M כונן - SAMSUNG
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום,בניתי לחבר מפרט למחשב מKSP(ללא ציוד היקפי). זה המפרט: http://img265.imageshack.us/i/99736153.jpg/ האם הייתם משפרים/משנים משהו? אני רק אזכיר שהבנאדם לא משחק משחקים כמעט ,כלומר המחשב יהיה לצורך עבודות אופיס ואינטרנט בלבד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
נגזר מהדיון הראשי לבקשתו של tmpuser. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטועים. גם פה דרוש שהמארז יהיה שקט וללא תאורה חריגה כי מדובר במחשב בחדר שינה. ואין צורך בציוד היקפי. במחשב זה אין צורך בOC לעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
התקציב למחשב הוא 2000 שקל (אפשר לחרוג) מטרת המחשב: מחשב משפחה - צריך לכלול אופיס , משחקים פשוטים, בעיקר RAM גבוה (ישחקו במחשב הרבה משחקי רשת למינהם) ציוד הקפי: מסך דק בלבד (עדיף לא יקר -17 אינטש יספיק) - התקציב לא כולל את המסך לפני שנה וחצי קניתי מחשב באייבורי.. עכשיו הוא עשה לי בעיות בכרטיס רשת והאינטרנט לא עובד.. הזמנתי טכנאי שאמר שהמעבדים של אייבורי ובכלל המחשבים שלהם על הפנים ועדיף לקנות משהו טוב. עכשיו, אני נשארתי עם המחשב שיש בו 160 גי'גה דיסק קשיח ועוד 1 ג'יגה ראם זיכרון. יש חנות כלשהי שיכולה לקחת את החלקים האלה ולשים לי אותם במחשב חדש (וככה זה יוזיל לי במחיר) או שלפחות אני יוכל לקבל עליהם זיכוי? לא צריך מערכת הפעלה. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-