עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Albetron,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג וכרגע אני מתלבט אם לחכות לאדפטציה של 2070-80 למובייל..השאלות הן כאלה: 1.יש הערכה גסה מתי בערך זה ייקרה(בחו"ל)? 2.הערכה גסה כמה יעלה?(בחו"ל)? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by omer2007,

שלום, חבר שלי מחפש מפרט, חשוב לו שתהיה יציאת HDMI ונפח של 300GB מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. חשוב להשתדל לרדת כמה שאפשר התקציב, הוא מחפש את המחשב הזול ביותר שעונה על הדרישות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, פייסבוק וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? סטנדרטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לt…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by Yarony90,

היי, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד (שהוא המחשב המרכזי שלי) תקציב: כ-9,000 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד 1,000 ש"ח. שימושים מרכזיים: -Photoshop, Illustrator -אשמח שתהיה אפשרות לגיימינג עדיפויות שלי: מסך 15.6-17.3 אין לי בעיה של משקל או סוללה עדיפות למסך מגע (לא חובה) כמובן שאשמח למפרט עד כמה שיותר עדכני תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שלום, כמו שהכותרת מעידה אני זקוק למפרט של מחשב. המפרט מיועד לחבר שרוצה שיהיה מבוסס כרטיס מסך 5850 ובתקציב של עד 4,000 ש"ח (ללא מסך וציוד היקפי). המחשב מיועד לשימושים כלליים (גלישה, סרטים, תכנות) ולמשחקי מחשב. עוד תנאי הוא שהמפרט יורכב אך ורק בנועה או בקייאספי. תודה לכל מי שיעזור.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  6. היי. אז זה התקציב 3500. אני לא מתכנן אוברקלוק.. ואני לא אחד שמתעסק הרבה עם המארז..אז לקחתי משהו קטן ומיתשלם..הפחד היחיד שיהיה צפוף יותר מידי. אני הולך להכניס בתוכו RADEON 5870.. חושב שזה על הגבול אשמח לדעות שלכם.. [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 5%]הסר[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]911₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום לחברי הפורום היקרים, נדרשת עזרתכם המבורכת בנוגע לרכישת מחשב. ניסיתי לפרט את השימושים והתקציב ככל האפשר. על תשובתכם המהירה אודה מקרב לב!! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 3 עד 3.5K - גג! 2. מה שימושי המחשב? תשובה: עריכה גרפית קלה (פוטושופ, CS4) עבודה משרדית, מדיה חברתית ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל לא כבד יותר מדי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס?…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום. אני מעוניין במחשב הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137680&section=293 האם ניתן לחסוך איפה שהוא או לקחת רכיבים אחרים שבמבצע בעקבות מבצעי ה black friday לדוגמא ראיתי שב ksp יש 60% הנחה על המוצר השני של logitech. אז אולי אפשר לקחת שלט בזול יותר. בנוסף רציתי לדעת עם ידוע על הנחה ברכישת מערכת הפעלה windows. גם רציתי לשאול בנוגע מקלט רשת אלחוטי מדור AC מעבד AMD A6-5400K (HD7540D)350 לוח-אם לוח אם FM2 מבוסס ערכת שבבים A75 של Gigabyte / Asus / Asrock / MSI400 זכרונות Crucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3160 כונן קשיח Seagate Barracuda 2TB 7200RPM SATA3470 כונן אופטי LG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסך מובנה מא…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של 300 גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי 600W 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד!!! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MICRO ATX. וגם המארז שיהיה קטן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

10. Started by RonTwins,

שלום! אני רוצה מחשב עד 5000 ש''ח כולל מסך,רמקולים,ושני סטים של עכבר ומקלדת. המחשב מיועד למשחקים,אך גם לOC. לא ללכת על כרטיס שפחות מX1650XT. 1GB זיכרון יספיקו בהחלט. הארדיסק לפחות 160GB. תודה לעוזרים. לא ניתן לחרוג מהתקציב.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by Ori Haham,

היי, מחפש מחשב מיני שיעבוד על טלוויזיה 55 אינץ. מיועד להצגת מצגות ודוחות אקסל בעיקר. תקציב כ1500 שח כולל וינדוס .

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. שלום שלום. אני חייב להודות שהפורום הזה ממש ממש עוזר לי אני רוצה להודות לכם בזמן האחרון ההורים שלי מבקשי ממני מחשב לסלון - אז החלטתי לפנות אליכם. [בגלל שבטרד הקודם שלי עשיתי טעות במה שיש לי.. -פתחתי חדש] OK אז מה יש לי: XP MEDIA CENTER מארז מעבד P4 3.0GHz Socket 478 HDD WESTERN DIGITAL 80GB Gigabyte ATI 9700PRO 256MB AGP -- עכשיו פעם שעברה הציעו לי לקנות רק את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850 אני לא מבין בעיקרון איך זה יעבד כ HTCP? ואיזה לוח אם אתם מציעים ? והאם אפשר להקליט לHTPC מוידאו עריכה: מה אתם אומרים על התגובה ה\את ב ZAP [br]פורסם בתאריך: 20.01.2007 בשעה 11:18:22[מצטער על ההקפצה פשוט אף-אחד לא עוזר לי]תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by ROmer-,

שלום, נתבקשתי לעזור לחברה - מחפש המלצה למפרט מחשב גיימינג 4000ש"ח (אלא אם נדרשת חריגה קלה והשיפור משמעותי). המשחקים הרלוונטים: GTA 5, Call of duty, Warzone מחשב נטו, ללא אביזרים היקפיים. כמו כן, אשמח לחנות מומלצת (איזור י-ם עדיף, אם יש). מקריאה בפורום אני מבין שכרטיס המסך המשתלם מבחינת value for money הוא AMD Radeon 6600XT - האם בתקציב הזה הוא המומלץ או שניתן להרכיב מחשב עם 3060 (והאם עדיף)? אני מבין שבמחשב גיימינג כרטיס המסך הוא קריטי ביותר, אבל האם יש רכיבים שניתן להתפשר עליהם? מהם הרכיבים הקריטים האחרים ששווה להתעקש לגביהם? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  14. Started by daido,

היי ושלום עברתי על ההמלצות לקניית מחשב נייד, אבל לא הבנתי איזה חברה או אפילו שתי חברות הן הטובות ביותר לקניית מחשב נייד? בנוסף אשמח לקבל המלצות לדגמים עד 2000 שח תודה רבה דידו

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by chenrp,

לא אכפת לי מבחינת ביצועים כל כך, השאלה היא צריכת חשמל. קראתי בסטיקי שה 5800 הוא למעשה כמו 7250 רק ללא תמיכה בוירטואליזציה. השאלה כמה W הוא לוקח... ראיתי שכתוב שם 35W לסידרה 5XXX ו7XXX כך שבטוח שה 5800 לוקח שמקסימום 35W. הבנתי שה T3400 מבוסס על אותה ליבה של ה T5800 רק עם 1MB זיכרון CACHE במקום 2 וש כל המעבדים תומכים ב-Speedstep לחיסכון בחשמל. עכשיו נשאלת השאלה כמה לוקח הT3400??? תודה לעונים. עריכה: עכשיו מצאתי באתר של INTEL שיש להם אותה צריכה של 35W.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח משנת 2017. לפני כשנה עשה בעיות והיה איטי מאוד, החלטתי, הודות להמלצות שונות, לשדרג את ה ssd ולהוסיף ram. זה בהחלט עזר למחשב. עם זאת, המחשב עדיין לא עומד בעומס רב, ואני מעוניין לבצע שדרוג מקיף. בתחילת חודש אפריל אני נוסע לאילת כך שאוכל להזמין רכיבים משם מה שיעזור לי בתקציב. דרישות מרכזיות: לימודים (הנדסת חשמל) תוכנות של תכנות לצרכי עבודה ווינדוס 11 (כרגע יש לי 10 ןלא ניתן לשדרג) פתוח להחליף את כל הרכיבים, כמובן בהתאם לתקציב. יש לי מסכים וציוד היקפי כך שהשדרוג רלוונטי רק למחשב עצמו (ואולי גם אחליף את המארז). התקציב 3500-4500. אשמח לעזרתכם!!!! מצ"ב את המפרט הנוכחי שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 338 צפיות
  17. Started by avishalev2,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JVDV6600 המחשב שאני רוצה לקנות נמצא בקישור הנ"ל האם הוא מחשב טוב להרצת תוכנה עם ויז'וול בייסיק וגם מחשב טוב להרצת משחקים קטנים כמו קאוונטר סטרייק וכד'? והייתי רוצה לדעת בדיוק כמה הוא שווה בבקשה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by Tamir Zamoscinski,

* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !

19. Started by orlyw,

היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by TheReaper,

המחשב מיועד לסטודנט לפיסכולוגיה אז אין דרישות של MATLAB או דברים כאלה * מטרות המחשב? סרטים/אינטרנט/משרדי * גודל המסך? 14-15 מאט * רזולוציית המסך?FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כל משקל בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אפשרות ל6 שעות עבודה (יום לימודים) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וזהו * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB אבל אפשר להתפשר גם על 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מסך מט כלומר ללא מגע תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by soulsis,

אז ככה, האם אפשרי לעשות קומבינציה של המפרטים המומלצים שפורסמו להנאתנו פה: מחשב לצרכי קולנוע בייתי http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ מחשב לעבודה משרדית http://hwzone.co.il/specslist/view/64/ כשמארז שמוצא חן בעיני הוא זה (נמצא במפרט קולנוע בייתי) http://www.thermaltake.com/xaserCase/tenor/silver/silver.htm תודה רבה מראש על התגובות

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. שלום חבר צריך לקנות נייד, תקציב 4K. הוא רוצה 15", צורב, רצוי 4G ורצוי מסך מט (לא מבריק), כולל מ"ה. שימושים ביתיים, ללא משחקים: אינטרנט, אופיס, אולי סרטים. ראיתי את הדגמים האלה: dell n5010 i3-330m - מחיר 4400 ש"ח בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8767&perur=2&t=1&c=441 i3-330M, 4GB 500GB, שלוש שנות אחריות Acer Aspire AS5738PG - מחיר 4500 ש"ח - 15.6" gloss, Touch Screen, 4GB , 320GB HDD, Windows 7 Home , 1y - Lenovo ThinkPad SL510 - על מסך מט (לא מבריק), שהוא מעדיף, בקונפיגורציה דומה, בסביבות 4000 ש"ח ואולי יספיק לו משהו כזה: Lenovo G555 0873-45G - מחיר 2400ש"ח AMD Athlon II Dual-Core Mobile M320 2.10GHz 2GB, 250GB, 250GB ראיתי פה גם המלצה על טושיבה. א…

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by yaloner,

שלום, אני צריך לקנות לוח, מעבד וזכרון למחשב שמשמש בעיקר לעבודה משרדית, מידי פעם משחקים, ולעיתים רחוקות סרטים. הדגש כרגע הוא על אמינות, מחיר וביצועים (בסדר הזה). הצצתי במפרטים באתר HWzone של מחשבים משרדיים זולים, ראיתי את ההמלצות ויש לי שאלות: לוחות אם מומלצים: Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB - Asrock K8NF4G-SATA2 PCIE Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 מעבדים מומלצים: AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty AMD Sempron (S754) 2800+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 256Kb 1600MHz HTB - Box - 3Y Warranty זכרונות מומלצים: DDR-1 - 256mb PC3200 - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50B/D - 3Y Warranty DDR-1 - 512mb …

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  24. Started by tomer101,

אני מבקש מפרט למחשב נייד בין המחירים 4000-4500 ש"ח שיוכל לשמש למשחקים ללא בעיות ושבכללי ירוץ מהר וחלק. כל מי שיוכל להגיב ולהראות לי הצעות אני מודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה לרכיבים שרשמתי למעלה לצורכי עבודה עם Lightroom, פוטושופ (עיבוד קבצי RAW) ומשחקים. את הרכיבים אני מזמין מחו"ל, כנראה מ-newegg אלא אם כן יש מקום יותר טוב. התקציב הוא עד 300-350 דולר ככה. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.