עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבת שלום, אני מבקש המלצה לקניית לפטופ בגודל של 13.3 בתקציב של 2500 ש"ח. זה בעיקר לעבודה על אופיס,גלישה באינטרנט וסרטים. מעבד I3 נראה לי יעשה את העבודה. על איזה חברות ודגמים אתם ממליצים?,איפה לקנות? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. http://www.fre.co.il/pl_product~800348~39~89.htm

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  3. שלום לכולם :-) אני לא מבקש מפרט לפי תקציב, אלא לפי הדרישות. מקווה שזה לא יהיה יקר. אם זה יהיה יקר מאוד אתייעץ אתכם איפה כדאי להתפשר. אלה הדרישות הצנועות שלי ממנו: - הרצה מהירה וקלילה של תוכנות עריכת וידאו כמו premiere, vegas וכ' - הרצה מהירה של תוכנות Adobe creative suite CS4 כגון indesign, photoshop ו-iilustrator (במקביל) - הרצה מהירה של יישמי אופיס במקביל - הרצה מהירה של תוכנות עבור אדריכלות ותכנון. בינהם autocad ו- 3d studio max - כרטיס מסך שיתמוך בשני מסכים עבור עריכת וידאו - כרטיס מסך הכולל כניסת ויציאת וידאו (VIVO) או כרטיס טלוויזיה נפרד ממנו. (מה עדיף? המטרה: לראות טלוויזיה במחשב וללכוד בפורמט איכותי) (עדיף כרטיס שיתממשק עם הממיר של YES - תוכנה תשלוט על הממיר של YE…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by zahiz007,

שלום, אמנם כבר פתחתי בעבר נושא דומה, אך עכשיו אני לפני נקודת החלטה. איזה משני אלה עדיף: 1. http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137434196 (המחשב עם 128GB SSD ולא כפי שרשום). 2. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11842 אני עוסק בעיקר בתכנות (Java, asp.net). חשוב לי זמן סוללה משקל וכוח עיבוד. לא מיועד למשחקים במעט בכלל. מה מבין שני אלה יותר מתאים או האם יש מחשב בסגנון הנ"ל (13.3, קל) שיתאים לי יותר? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. תקציב: עד 1000 שקל רעש: אין חשיבות לשקט. אוברקלוק: לא יבוצע. ציוד נלווה: לא צריך כלום יש לי הכל. מחשב בשביל משחקים:,BT3,RED ALERT 3,CRYSIS 1-2 וקצת סרטים. אוקי אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ויש לי כמה חלקים חדשים בניילון שאפשר להשתמש בהם: 1 דיסק קשיח 500GB+250GB 2 זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ 3 ספק כוח טרמינלטק 520W 4 צורב DVD LG22X מה שנישאר לקנות זה את החלקים העיקריים. 1 לוח-אם. 2 מעבד. 3 כרטיס מסך. 4 מארז. כבר 150 צפיות ואף אחד לא נתן הצעה אחת, 1000 שקל ללוח אם מעבד וכרטיס מסך זה יענו נמוך, אם זה לא הצעה של 7000 שקל אז יענו אין לכם מה להציע לי?, טבע של ישראליים. אני לא מבין מה כבר ביקשתי?להרכיב שילוש שיכול להריץ כמה משחקים פשוטים בלבד, לא ביקשתי משהו רציני. חבל שהפורום מתנהל …

6. הי, אשמח לקבל המלצה על מחשב נייד ללימודים. צג 15", משקל מקסימום 2 ק"ג. מה דעתכם על "15.6 HP Notebook 15-DA0002NJ 4AV74EA i5-8250U תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 עד 3,400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסמכים, תכנות, צפיה בסרטים, משחקי רשת (לא מחשב גיימינג אבל רוצה כרטיס מעבר לאינטל בסיסי) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום משוטטות באינטרנט אני יוצא מבולבל. אני צריך מיני מחשב בעיקר לצפיית סרטים מהרשת. המחירים בשוק המחשבים מ 1000 ש"ח וצפונה. הבנתי שאפשר לבנות מפרט כפי שבונים מפרט למחשב, אבל אני לא יודע איפה לשים את הדגש, ( כרטיס רשת ? מעבד חזק ? זיכרון ? נפח דיסק ? ssd .. ) לכן השאלה היא לא שאלה של מחיר כי אני לא רוצה לקנות מוצר זול שלא ייתן לי מענה טוב. אשמח לקבל גם הצעות למפרטים. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כבר פעם שנייה הופיעה לי ההודעה הזו והמסך עבר לרזולוציה נמוכה מאוד לאחר restart הכל חזר לקדמותו! מה עושים????

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by shay767,

שלום ... אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד לצורכי לימודים משחקים וכאלה .. יכול להיות שאני ארצה להפעיל כמה תוכנות של גרפיקה ועוד לעשות דברים במקביל המחיר שהקצבתי לעצמי הוא עד 4000 (אפשר לחרוג בעוד 300 שקל) לאחר שראיתי מספר מחשבים חשבתי אולי המפרטים הבאים: 1. מחשב נייד HP Pavilion dv6-1330ej כולל מסך HD + HDMI וכ. מסך ATI 4650 + מע' הפעלה WIM 7 מעבד מתקדם Intel Core 2 Duo T6600 2.2GHz דיסק קשיח בנפח 250GB במהירות 7200RPM כרטיס מסך מתקדם ATI Mobility Radeon HD 4650 עם זיכרון ייעודי 1GB DDR3 חבילת זיכרון 2048MB DDR3 צורב DVD תומך LIGHTSCRIBE - צריבת תמונות בלייזר על גבי הדיסק כרטיס רשת 10/100/1000 GIGABYTE תומך תקשורת אלחוטית Wi-Fi, BlueTooth, קורא כרטיסים 5 ב-1 חיבורים ויציאו…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. היי כולם, אני מעוניין לבנות תחנת מדיה פשוטה שתריץ Win10, Sonarr, Radarr, SabNZBD. אני מתכוון לחבר לה כונן 8TB חיצוני ולחבר אותה ל Nvidia Shield שיריץ את ה Plex Server שלי. רציתי לדעת מה מומלץ היום מבחינת המחשב עצמו, אני צריך משהו קטן וקומפקטי. תודה!

11. שלום לכולם!. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית לפטופ. אני מתלבט בין: ASUS N81Vp-D2 ל- ASUS N61Vn-A2. אני רוצה לדעת ממי אוכל לקבל ביצועים טובים יותר? ה-N61 הוא Q9000 אבל רק 2.00GHz. והראשון (N81) הוא T9600 2.80GHz. בהנחה שהוא הולך לשמש לפיתוח של הרבה תוכנות מסוגים שונים, וחלקן בנויות לנצל את כל 4 הליבות וחלקן רק ליבה אחת, איזה מהם עדיף? תודה רבה על העזרה, ושבוע טוב! המפרט המלא (יש ללחוץ על Specification) http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10010939 http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10011400

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by Kantushov Herman,

אהיה באילת בסוף השבוע הקרוב ואני רוצה לקנות מחשב נייד בהזדמנות הזו. תחילה נסגרתי על Lenovo y540 עם מפרט שאפרט עוד מעט אך הוא כבר לא במלאים. כעת התלבטתי בין מספר אפשרויות: Lenovo 5p CPU 10875h, GPU rtx2060, 16g ram https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=34002 hp Omen: 9750h, rtx 2060, 16gb ram https://www.yahavpc.co.il/product/4747/מחשב-נייד-חברת-hp-דגם-omen-gaming-15-כולל-i7-9750h-15.6"-full-hd-16gb-512gb-ssd-%2B-1tb-hdd-rtx-2060-graphics-windows-10-home Acer Nitro 5 AN515-55: 9750h, rtx 2060, 32gb ram http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=11068 מבחינה אסתטית אני מעדיף את הלנובו. גם מהלנובו שיש לי היום אני סהכ די מר…

13. Started by Sherzi,

מתעניינת ברכישת מחשב חדש לעבודה (תיכנות אופיס ועריכת סרטונים) ובמקביל משחקים כגון מיינקראפט ופורטנייט לילדים בני 11 ו-9. המחשב הוכחי מייצר תקיעות רבות במשחקים. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

שלום , מצטער שאני קצת לחוץ פשוט אני צריך להחזיר תשובה לסלקום הציעו לי מחשב נייד g550 או s12 איך 2 הדגמים הנ"ל ? שווים את המחיר של 140 לחודש כולל חבילת גלישה ללא הגבלה ? [br]פורסם בתאריך: 2.12.2009 בשעה 11:51:35 אוקיי השתנה המצבg550 t4200 בקשר ל s12 ירד מהפרק. בנוסך לזה חברה אחרת הציעה לי hp pavilion dv2 1125ea 12.1 אינצ מה כדאי להחליט ?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  15. לשום לכולם! מאוד התרשמתי מהידע הנרחב של חברי הפורום(שגילית רק עכשיו דרך גוגל) לצערי, התקלקל לי המחשב בן ה-4 שלי והגיע הזמן למחשב חדש. הציעו לי את המפרט הבא: http://tms.co.il/preview/spec/s2waregq שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS חדשים, גם קצת SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ותלת מימדית - תוכנות Adobe). * גודל המסך? 15.6 אבל גמיש בעניין. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? 1600X900 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא מעל 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה. רצוי מאוד שילוב עם SSD קטן. * כונן אופטי? לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, מה שמגיע עם המחשב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell אבל לא מ…

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, הורדת מוזיקה וסרטים,אופייס, וגם קצת משחקים * גודל המסך? לא קריטי האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? העדפה לרזולציה גבוה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי 8 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD או שילוב * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ זה טוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף אבל לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש * כל דרישה מיוחדת שחשובה ל…

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Obg1,

שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט כאשר השימוש העיקרי שלי הוא לפיתוח משחקים (תכנות + עבודות גרפיקה) ומידי פעם גם לשחק בעצמי במשחקים. אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא צריך כונן קשיח (יש כבר ממחשב קודם). מכיון שזה מחשב לעבודה חשוב שיהיה לי שקט. כמו כן חשוב שיהיה מספיק זכרון כי אני פותח הרבה חלונות במקביל וסביבות עבודה כבדות כמו ECLIPSE ו VS. רוצה מעבד מהיר כדי שקומפילציות של קוד יתבצעו מהר, וכרטיס מסך חזק שיריץ משחקים היטב על המסך DELL 30" שלי שיש לו רזולוציה מטורפת. בניתי איזה מפרט התחלתי ב KSP (ראו קובץ מצורף) אשמח לחוות דעת עליו ולהצעות אחרות, וכמובן אם אוכל לקבל תגובות עוד היום זה יהיה מצויין כי המחשב לעבודה ואני צריך אותו כמה שיותר מהר. תודה!

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? $500 כן בקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מחשב נייד תמיד שקט לא? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה בעיקרון, עדיף 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

20. Started by korenmanutd,

תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 2000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:200-300 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: כל המשחקים שיצאו בשנים האחרונות וגם משחקים שיצאו בשנים הבאות •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביטמערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקי…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Okopel,

איזה מחשב עדיף (בשקלול של ביצועים/מחיר/צרכים) הצרכים שלי כמו שכבר כתבתי בעבר הם אופיס... מפרט ראשון: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HInew1 מפרט שני: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB זיכרון Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-18 צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD מארז כולל ספק HEC 6T10 300W הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 1576₪ 2.מה באמת תכלס ההבדלים?הביצועים?השקט?(אם תתעמקו בפרטים הקטנים-זה אפילו אותם חברות בערך) תודה! אורי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by meirnatif,

הסוללה שלי נגמר אחרי כשנה וחצי..... משהו יכול להמליץ לי היכן לקנות ובמחיר סביר? (בארץ/בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  23. חג שמח מקווה שהדיון מותאם למקומו הלפטופ שנמצא במפרט משומה לא מפעיל משחקים במסך מלא (משחקי 4:3) ויש בצידי המסך את הקווים השחורים. זה קורה במשחקים כמו WARHAMMER 40K DAWN OF WAR המשחק בתכלס תומך מקסימום 1600x1200 התקנתי אותו בלפטופ והמשחק במקסימום רזולוציה 1024x768 ויש את הפסים השחורים בצדדים. בדרייבר של NVIDIA המצב מוגדר על FULL SCALING ומשומה גם אי אפשר לשנות כלום כי הכול חוזר למצב ברירת מחדל. האם יש פיתרון לבעיה? בברכה עדכון הורדתי תוכנה בשם NVIDIA Mobility Modder.NET והתוכנה ערכה את הקבצים כנראה עכשיו ב1024x768 המשחק עולה על מסך מלא,רק שנוספה לי עכשיו רזולוציה NATIVE ושם יש בעיה של FULL SCALE.

24. Started by eran898,

שלום. אני מחפש מחשב נייד לגיימינג כלומר חשוב שיהיה לו מעבד חזק מינימום4ג'יגה ראם וכמובן כרטיס מסך חזק חשוב לציין שאני חייל שזה אומר שהאחריות היא גם מרכיב עיקרי אבל לא הכי חשוב התקציב שלי הוא בערך 6000 שקל ועדיף תשלומים בנתיים ראיתי תמחשב הבא בבאג שדיי מסקרן אותי intel icore5 430m(2.26\2.53 1066MHZ) מערכת WIN7 64BIT מסך 15.6 אינץ HD זיכרון 6גיגה ראם כ.מסך ATI M96PRO DDR3 1GB דיסק קשיח 500GB ואחריות של אם נשבר או נגנב מקבלים חדש למשך שנה עריכה: לא ראיתי את הפורמט אז הנה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים,לא יודע ספציפית אבל כל מה שיש בשוק היום.. * גודל המסך15:+ * משקל רצוי:לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך :לא כזה חשוב אבל מעל שעתיים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? :לא * בלוט…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. מחפש מחשב ללימודי עיצוב תעשייתי, ישנה אופציה לרכוש בארה"ב התקציב הוא 4000 שקלים, עם אופציה לחריגה עד איזור ה-500 שקלים * מטרות המחשב- עריכה גרפית גם דו-מימדית (פוטושופ אילוסטרייטור וכו') וגם תלת מימד (סולידוורקס וכו') * גודל המסך - גודל המסך לא כזה מפריע לי 14-15 סטנדרטי, חשוב שזה יהיה פאנל איכותי ובעל רזולוציה גבוהה 1080P לפחות * משקל רצוי - משקל הוא לא בעיה כמובן לא מחשב ששוקל 15 קילו, משהו סטנדרטי * זמן סוללה - רצוי כמה שיותר, למרות שביצועים כמובן באים על חשבון סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - סטנדרטי לחלוטין, USB3 ו-HDMI * כונן קשיח - לפחות חצי טרה, אם אפשר שילוב של SSD כמובן שזה יהיה מצוין אבל גמיש * האם נדרשת אחריות בינלאומית - במקרה של רכישה בארצות הברית, אחר…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.