עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב יחסית בסיסי. צרכים: אופיס (וורד/אקסל/פאוורפוינט), אינטרנט (כולל פלאש.. ;D), סרטים+יציאה לטלויזיה (לא HD, אבל נחמד אם תהיה האופציה) ומעט משחקים. תקציב: עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל מפרט ששם דגש על החומרה האיכותית ביותר שניתן להרכיב (אני יודע שמחיר הזה, זה אתגרי משהו). תודה!

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by israelor,

המחשב שלי הוא בן שנה וכמה חודשים ורציתי לדעת את השווי שוק שלו. זה המפרט: מעבד: intel core i7-2600 cpu 3.40 GHz זכרון מותקן: 4 ג"ב. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 210 לוח אם: GA-Z68MA-D2H-B3ה GIGABYTE ספק כח: A.PFC 500W FAN12 Ci-power CWT דיסק קשיח פנימי: 500G"B S2/S3 7200 16MB WD צורב מאיץ גרפי: INTEL GRAPHICS. אם צריך עוד פרטים אני יוסיף. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by atila3,

1. 4000 א) יש אפשרות לחרוג ב) חריגה עד 1000 2. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה בלבד וחשוב לי שהוא יהיה מאוד מהיר א) קיובייס בלבד. ב)מי שמכיר את הקיובייס יודע שנוח לעבוד איתה על שני מסכים על כן אני צריך לוח שאפשר לחבר אליו עד שני מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. אני לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני 5. השקט חשוב מאוד 8 6.לא מתכנן אובר קלוק 7. אין צורך בווינדוס 8. אין העדפה לחנות. 9. אין בקשות מיוחדות רק שיהיה חזק ומהיר 10. תמיד יש חשיבה על שידרוג עתידי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. שלום לכם אני מעונין לקנות מחשב נייד לעריכה וידאו על תוכנת - avid xpress pro5.2 במידה ואני קונה את המומלצים שלהם אני צריך להיפרד מ 12-14 K ואין לי : הם דורשים - לדוגמא : Dell Precision M65 או nw8240 (הנה הלינק לאתר התוכנה והדישות http://www.avid.com/products/xpresspro/specs.asp ) אשמח לקבל את עצתכם לגבי מפרט דומה וזול יותר המפרט שאני מחפש צריך לכלול 2g ram FW מובנה כרטיס מסך של NVIDIA Quadro או NVIDIA GFORCE כונן 7200 RPM- 80-100GB גודל מסך - רחב 15.4 או 14.2 (משהו כזה) אנשים טובים אני לא מבין גדול בניידים ומחפש חודשים משהו מתאים- יש עוד הרבה כמוני!!! תודה מראש בתור עורך רב נסיון רוב הבעיות הם עניין של דרייברים - לפעמים אסור לעדכן דרייבר בגלל חוסר תאימות

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. ed2k://|file|TechTV.-.How.to.Build.Your.Own.PC.[L!oNetwork.Net].mpg|681173696|B1F55BE9F3B53D48E7450A5DA3CF6502|/ הרכבת מחשב מ א' ועד ת'. סרט טוב. למתחילים אך לא יזיק לכל אחד.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by tamtamtamir,

שלום לכולם וחג שמח המחשב בעבר נכנס למצב שינה באופן שהגדרתי לו (בהתחלה לstandby ואחכ לשינה) כרגע הוא לא נכנס. אין לי מקלדת ועכבר בUSB ככה שלא זו הבעיה. וגם לא התקנתי שום דבר חדש.. חשוב לציין שבאופן ידני המחשב כן נכנס למצב שינה (ולמצב סטנדביי) ולא מתעורר אבל באופן אוטומטי זה לא קורה... האם יש דרך לתקן את הבעיה או לזהות את הגורם שלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by niros,

שלום וחג שמח לכולם! אני מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ומולטימדיה ללא הרצה של משחקים כבדים חשוב לי שיהיה מסך 17 אינטצ' וכרטיס קול ברמה גבוהה שאני יוכל לחבר את המחשב למערכת קולנוע ביתית. תודה רבה לכל העוזרים :-*

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. שלום. אני זקוק למפרט לחבר של והתקציב הוא 2700 ש"ח כולל ציוד הקפי ומסך. הציעו לו הצעה באייבורי במחיר הזה אבל... אייבורי אלו אייבורי אז ישר אמרתי לו לא להתעסק איתם. מצד שני... מבחינת מחיר והכל... הם "משתלמים" בכל מקרה הנה מפרט שהרכיבו לו ב TMS והבעיה היא ש... הורידו לו בגודל המסך שהוא רוצה שזה 22 אינץ למרות שלדעתי הכרטיס מסך בכלל לא יחזיק אותו. בכל מקרה המחשב בעיקר לעבודות עם OFFICE,סרטים וגלישה באינטרנט. אשמח להצעות תודה מראש נ.ב הסתכלתי המפרטים המומלצים באתר אבל הם ללא ציוד הקפי ולכן פניתי לפורום מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤321 קירור למעבד: Evercool NK804925EA - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤39 לוח אם: Gigaby…

10. שלום, מבקשת חוות דעת לגבי המפרט המוצע. כמה שאלות ספציפיות: 1. האם יש תאימות בין הרכיבים? 2. מהי מהירות המעבד המוצע? 3. כמה מאווררים כדאי להוסיף? 4. האם FOXCONN נחשב מארז אמין? איזה ספק כח מגיע איתו (TRUE POWER)? 5. האם מומלץ להחליף את הצורב DVD? 6. זכרון- מבקשת המלצה על זכרון חלופי- 2X 1 GB המחשב לשימוש משרדי ביתי (שעות עבודה ממושכות): אופיס, אינטרנט, סרטים והורדות. אין צורך בציוד היקפי (מופיע בהצעה אך אינו רלוונטי). תודה לכל המגיבים! סה"כ מחיר יחידה כמות תאור הפריט 513.65 513.65 1 Intel Core 2 DUO E7200 228.47 228.47 1 Asus P5KPL-CM 160.55 160.55 1 Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz 215.08 215.08 1 WD 320 gb SATA-2 16 Mb buffer 87.18 87.18 1 Sony Nec DVD-RW AD-7190S Sata Black …

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  12. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 GB , ו SSD למערכת הפעלה ותוכנות * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, רק של הארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שהמסך יהיה LED, רצוי מעל 4 ג'יגה זיכרון. מה דעתכם על Asus N56VJ-S4008H UltraBook אסוס ? http://www.nayadnayad.co.il/Product.as…

13. Started by Tomer Gertner,

היי, אני מחפש לקנות מחשב בסיסי לעריכת מוזיקה, שיחזיק קיובייס ופלאגינים כמו שצריך. התקציב הוא עד 3500. גמיש רק אם אין ברירה מעדיף לרדת... חשוב לציין שמצאתי כמה אפשרויות רק קצת יותר יקרות בחנויות מוכרות. הבנתי שאני מעדיף וצריך מעבד i5, זכרון 16GB, ושני כוננים אחד SSD ואחד HDD וגדול יותר אשמח לעזרה. תודה רבה

14. [TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש נייד שיתאים לגלישה באינטרנט + אופיס. לא צריך כרטיס מסך, לא משנה משקל (בכוונתי להניח אותו במקום אחד קבוע), לא משנה חיי סוללה (שוב, בגלל שהוא יהיה מונח קבוע אז הוא יהיה מחובר לחשמל) אבל חשוב מאוד-> מסך של 15.5'' לפחות! (מומלץ סביב 16'' אע"פ שגם 17'' יתקבל בברכה) המחיר הוא עד: 5000 שח (לא מצאתי משהו עם מסך גדול בפחות. אם משהו מכיר אז אשמח לחסוך כסף) תודה רבה לכל ממליץ!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. היי חבר'ה. שמתי לב שהרבה אנשים שמסתובבים כאן מתעניינים בהתקנת XP על הנייד החדש שרכשו מהשנה האחרונה שמכיל את ויסטה,וידועה לכולם הבעיה שאין דרייברים\תמיכה מHP. מצאתי בלוג שמישהו כתב שבו הוא מסביר בפירוט איך להתגבר על שלל הבעיות בדרך להתקנת XP\לינוקס.כולל לינקים לדרייברים. המדריך כתוב באנגלית - מצטער,זה הכי מפורט שמצאתי. המדריך מתאים לניידים מסדרת 6500\6000\2500 PAVILION. הקרדיט ניתן לבחור שהביא את זה באחד השרשורים הישנים בעניין זה. תהנו

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. שלום חברה, אבא של חבר שלי מעוניין לקנות נייד לכל מה שציינתי מעל. עכשיו לגבי משחקים, הוא ישחק COD4 וBF2142 זה מה שחשוב לו שירוץ שם, בנוסף הוא מבקש אם אפשר גם מסך 15 או 17 אינ'ץ, עד 5000 ש"ח אבל עדיף בפחות אם אפשר, תודה.

18. שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  19. שלום לכולם. אשמח לקבל חוות דעת על מפרט המחשב הבא : 3000 ש"ח Motherboard - Asus P5Q-PRO Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - DDR2 2GB 800Mhz Kingston Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 Graphic Card - G-Force 9500GT 1GB Case - NZXT Hush Silver Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  20. שלום אני מחפש המלצה למחשב נייד לצורך הדרישות הבאות תקציב - 3500 פלוס מינוס. 1. ישומי אינרטנט אופיס כמובן 2. בנוסף אני הולך לעבוד איתו עם תוכנות visual studio ו ssis,ssas ו כן sql developer ולכן דורש מספיק כוח להרצה של שאילתות וחישובים על טבלאות ובסיסי נתונים גדולים 3. אני לא משחק משחקי רשת אבל שיהיה כרטיס מסך סביר שיתמוך בעבודה על חלונות מרובים וכו.. ( לא יודע אם יש קשר ..) 4. מסך - 14' נראה לי הכי אידיאלי אבל אולי אוכל להסתפק ב 13'. 5. מסך - מט ! חשוב! המסכים הבהירים גמרו לי על העיניים. 6. זמן סוללה - כמובן רצוי כמה שיותר 4- 5 נראה לי סביר. 7. משקל -בכל זאת סטודנט - שאוכל להתנייד איתו בלי לשבור את הגב כמו כן - האם לצורך הדרישות הללו אני זקוק למעבד i5 או שאוכל להסתפ…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by Azam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,000 רצוי, חריגה עד 2,500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו לוורד/אקסל בשיעורים וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כלום 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי במקרה הזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא סופר קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? המשקל זה הדבר הכי קריטי מבחינתי, כמה שיותר קל יותר טוב 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 0 תגובות
    • 361 צפיות
  22. Started by sapartil,

עבור גלישה ברמה בסיסית, כלומר דפדוף באתרים, הורדת סרטים ומוסיקה, שיחות וידאו בסקייפ ומסנגר.ולכן שתי שאלות : האם המחשב הנ"ל טוב לשימושים שלי ? האם אפשר לקנות מחשב טוב יותר בתקציב של עד 2300 ש"ח ? SAMSUNG RV511-A03IL מערכת הפעלה:Windows 7 Home premium 64Bit מעבד: Intel Core I3-380M 2.53GHz . זיכרון: 4GB DDR3 כונן קשיח: 320GB כונן אופטי : Super Multi Dual layer כרטיס מסך : Intel GMA HD Shared כרטיס קול: HD (High Definition) Audio כרטיס רשת: GigaBit Lan רשת אלחוטית: 802.11b/g/n BlueTooth 3.0 מסך: LED "15.6 מצלמה מובנית : קיים רמקול: רמקולים סטריאופוניים 2X1.5w מיקרופון מובנה סוללה בעלת 6 תאים – עד 10 שעות עבודה 3 חיבורי USB2. כניסת VGA , יציאת אוזניות , יציאת…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by isMeir,

שלום לכולם! רכשתי השבוע מחשב נייד Acer Aspire 8930 עם ויסטה כולל כרטיס טלווזיה עם אנטנה... השאלה היא איך אני מפעיל אותו שאוכל לראות טלווזיה במחשב? אולי עם תוכנה מסוומת או משהו? תודה לכול מי שעוזר...!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. רוצה לשדרג לחבר מחשב לצורך גיימינג יש לו כבר 3060 מארז ומספק טובים. רוצה להחליף לו את שלושתם עד 3000 שקל. יש המלצה? באזור המרכז

25. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) אז צריך ווינדוס הכי קליל. איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.