עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 9055,

לוח אם : MSI platinum p45 - כולל כניסות אדיו 5.1 מעבד : Q9400 2.6Ghz זיכרון : 4G RAM כרטיס מסך : Radeon 5750 הארד דיסק : 1TB - נקנה לפני 3 חודשיים. מארז שקט וגדול , עם כרטיס טלוויזיה , כונן דיסקים , ספק כוח

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8053 אוףף איזה חרא זה שאין נועה ופנדה בירושלים משהו מכיר חנות טובה חוץ מ ksp כי הם די חראא עם האחריות וכללל זהה

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לחבר בסלון מחשב נייד לשם שמיעת מוסיקה במערכת סטריאו וצפייה בסרטים בטלוויזיה. (כרגע יש לי מחשב ישן בלי יציאה לטלוויזיה שמשמש רק למוסיקה). השאלה שלי היא מה הדרישות המינימליות (והמחיר בהתאם) למחשב כזה? - מן הסתם יציאת HMDI, שיקלוט טוב אינטרנט אלחוטי (לצפייה בוידאו מהאינטרנט), ושיהיה מספיק חזק (מעבד? זיכרון?) כדי לנגן סרטים כבדים (במחשב אחר שלי סרטים כבדים לא מצליחים לרוץ...) - אז מה מומלץ לקנות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד E6500 מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך HD4550 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100 מארזים HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מחיר 1670 איך המחשב הזה לגיימינג ולצפייה בסרטי hd יש לי מסך 24 אינץ full hd של lg תודה

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by shlomi8,

שלום לכולם! אני חייל והייתי רוצה להעביר תימים בבסיס קצת יותר בסבבה איזה מחשב הכי חזק למשחקים אפשר להביא ב4 אלף?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by idofr,

הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. ברשותי מחשב כ-3 שנים. משמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומעט משחקים לא כבדים. לאחרונה המחשב מרגיש מאוד כבד ואיטי (אין הרבה דברים שרצים ברקע, אין תוכנות לא רצויות). ברצוני לדעת האם ישנו רכיב/רכיבים שניתן או מומלץ לשדרג בעלות לא גבוהה אשר יביאו לשיפור ביצועי המחשב ויאפשרו חוויית שימוש ומשחק גבוהים יותר. מצ"ב המאפיינים שלו: מעבד- inetl i3 2100 3.1 לוח אם- asus p8h61 le b3 זכרון 1*4g 1333ddr3 ספק- 450w אין כרטיס מסך נפרד במידה ומומלץ לשדרג רכיב כלשהו, האם לבצע זאת בארץ או איביי? תודה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש אני צריך רק מעבד מארז לוח אם וזיכרון בקשר למעבד אני הולך לקנות P 4 2.4 תוכלו לתת הצעות עד 2500 מקסימום תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by cxzvcxv,

מעבד: i5 2320 כרטיס מסך: AMD 6950 8GB RAM לוח אם: gigabyte z77ds3h הארד דיסק: seagate st3500413as 500gb ספק כוח: silverstone sst st60f es מאוורר: evercool buffalo 1156 עוד מאוורר: SCYTHE COOLER STREAM 120MM 1600RPM מארז: silverstone precision black x1 120 V2 כמה המחשב הזה שווה כיום ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by non_user,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (FIFA), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? 2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן ארוך רצוי שיחזיק עד שעתיים שלוש בלי מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן, לא משנה עד כמה עדכני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? יש פירוט של מחשבים שחשבתי עליהם. אני לא יודע לבחור בין המחשבים אשמח לדעה מנוסה יש לציין שכל המחשבים סביב אותו מחיר (4000) ASUS K53SC ASSUS K5…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. המחשב הבא נקנה ב : ראשון 21 אוגוסט, 2005 בהמלצת הפורום 2 x inS_512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 1 x inS_AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL - קירור מצויין למעבד: FREEZER 64 (+102.12 ש"ח) (+102.1 1 x DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 1 x התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 1 x inS_BenQ DVD 1650S - RETAIL 1 x inS_.SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 1 x HEC-400W (400TRT) - ATX 2 1 x WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II התלבטות. אני בערך כל שנתיים מחליף מחשב בתקציב של 5000 שקל השנה החלטתי שדי. אני גיימר של קונסולות ומחשב אבל רוב המשחקים שאני רוצה יו…

13. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

14. Started by Serran,

שלום לכולם , אני חדש בפורום אך לא כ'כ בעולם משחקי המחשבים. אני משחק דיי מקצועי (הולך ללאנים וגם זוכה) ואני צריך מחשב חדש. כמובן שהייעוד המרכזי שלו יהיה מחשקי מחשב, כגון: CS, RA3.... שעובדים גם על FPS גבוה וגם על רזולוציאת מסך. התקציב כאמור עומד על 5K, כמובן שעדיף כמה שפחות אך זה בערך המחיר, אפשרות גם להרחיב אותו אם יהיה שווה את זה. אני גם מעוניים לרכוש מסך חדש, אז בואו נתחיל: אעדיף מחשב קטן פיזית, למרות שזה לא קריטי, הרעש הוא לא בעיתי כיוון שיש חדר מיוחד למחשב ואין בעיה של רעש. מארז לא חייב להיות משהו פנסי, אני לא צריך את כל השטויות של הנאונים והאורות והמאווררים שלא באמת עושים כלום. אני מעדיף מזודה מכוערת עם מיליון דולר בפנים מאשר מזודה יפה עם 100 דולר. צורב לא הכ…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  15. הי, המפרט הוא זה: CPU: Intel core duo E6400 MB: Gigabyte 965P-DS4 DDR:DDR2 8 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 VGA: Sapphire X1950 Pro 512MB gddr3 HD: Seagate Sata2 320GB (7200rpm, 16mb) PSU: ThremalTake TR2 500W Vents: Zalman 9500Led לא חשוב לי כרטיס קול (onboard מספיק), מחשב לגיימינג, אינטרנט וקולנוע ביתי. אני מלביש אותו על מארז קיים - RaidMax Storm - קירור שיש עליו: Intake: 80mm front, 80 mm Side window, 80 mm ceiling. Exhaust: 2X80mm temp-control ומה שיש על הספק. רציתי לשאול: 1) שווה משהו? 2) קריטי שיהיה 2 ג"ב של זיכרון בשביל המשחקים שקיימים היום בשוק? (בכל זאת ההבדל הוא כמעט פי 2 במחיר) 3) אם אני אקח 667mhz במקום 800mhz בזיכרון - המחיר יורד משמעותית ואפשר לקחת יותר נפח, …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  17. מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  18. תודה מראש לכל מי שעוזר. אני מחפש מפרט למחשב AMD הכלל רק mobo, CPU, mem, copm case and cooling system אני מחפש מחשב ורכיבים שמיועדים לאוברקלוק. עד 4000 ש"ח. תודה שוב.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  19. אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל חשוב לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד רק אם יש סיבה ממש טובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיבוד תמונות, הרבה LIGHTROOM וגם פוטושופ ופוטומטיקס וכד' עריכת סרטים בסיסית יחסית בנוסף גם משחקים, לא משחקים כבדים במיוחד ואין צורך בהגדרות הכי הכי, יותר משחקי MMO וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - GUILD WARS 2 ודברים בסגנון הזה, פחות SHOOTERS …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Hotmetal,

יש לי שאלה : אני רוצה מחשב למשחקים , אבל אני לא בטוח , מה עדיף 1) מעבד 4 ליבות וכרטיס מסך 8600 GT או 2) מעבד דו ליבתי (CORE 2 DUO כנראה ) וכרטיס מסך 8800GTX ביחד עם התשובה הסבירו גם למה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by toko35,

התקציב שלי היה 2500 גגגג והשימושים שלי הם בעיקר סרטים אינטרנט ואולי בעתיד אני יוסיף כרטיס מסך בשביל לשחק במשקים חובה אצלי זה טרה בייט ו 4 גיגה ראם מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪633 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Asus P7H55D-M Pro ₪615 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ASM55H112 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪289 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 מארז כולל ספק MAGNETICS USB ₪125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EA08A סה"כ מחיר לכל המוצרים:2311…

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by joni69,

מטרה אחת ועיקרית בלי שטיות לנגן סרטים של 720P וזהו . -שיהיה לפחות 500 ג'יגה עם אפשרות להוסיף כונן קשיח בעתיד -לוח אם שיהיה כבר עם יציאת HDMI -מארז כמה שיותר קטן ונקי מצידי שיראה כמו קופסת נעליים שחורה (עם כמה כניסות USB כמובן ) כל שקל שתחסו לי יהיה מצויין ותודה רבה מראש על העבודה שאתם עושים כל הכבוד מוערך מאוד מאוד !

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by asaorgad,

אני צריך מחשב עד 3000 שקל למישחקים כבדים בלי דברים מיותרים רק את המחשב עצמו (כרטיס מסך ,לוח אם ,מעבד, זיכרון ,מארז,הארד דיסק{בלי מקלדת עכבר כונן CD}) תודה רבה למי שיעזור

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב שצריך לענות על הדרישות הבאות: *תקציב המחשב? עד 6000 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תכנות- בעיקר למובייל, צריך להיות מסוגל לקמפל מערכת אנדרואיד שלמה בזמן סביר (פחות מעשר שעות). אני יכול להתקין דואל בוט לאובונטו במקום VirtualMachine אם זה יעשה את התהליך מהיר יותר. גיימינג- צריך להיות מסוגל להריץ משחקים לארבע שנים הקרובות, אבל לא צריך בהגדרות גבוהות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קטן מ-14 אינץ', לא משנה סוג מסך. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יות…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  25. Started by smdsjd,

רשת עולם הקולנוע מוכרים מחשב נייד LG X130 ב-1300 ש"ח. אני קניתי לא מזמן את הדגם הזה בבאג תמורת 2000 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא 1700..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.