עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by efi89,

and phenom x6 1055t gigabyte 880gm ud2h DDR 1333Mhz 8 Gb ASUS Geforce 670GTX 2 Gb mini Oc edition 1Tb sygate 128 Gb SSD SANDISK משהו פשוט כזה אבל סבבה SHARKOON MASK מארז thermaltake litepower 450w BLACK EDITION [h=1]Scythe Katana 3 SCKTN-3000i CPU Cooler SAMSUNG DVDRW משהו עתיק (לא בשימוש כמעט בכלל)[/h] מעניין אותי לדעת מה הערך של המערכת הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 2500-3000 כמחשב ראשוני לילד בן 10, משהו שישאיר לי אפשרות לשדרג בעוד שנה שנתיים כרטיס מסך למשהו טוב יותר אם אצטרך

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם!! לאחר שוטטות ארוכה בפורום ובאתרי המכירות השונים, אני פונה בבקשת עזרה... אחי סטודנט ומחפש נייד לצורכי לימודים בעיקר, אבל חשוב לו שתהיה אפשרות לשחק במחשב ברמה סבירה ככל הניתן..( משחקים כמו פיפא 15 ומנג'ר) התקציב שלו הוא בסביבות 3000 שקל עם אפשרות לחריגה של 200-300 שקל. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פיפא 15,מנג'ר, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אנשים, אבי רוצה להפתיע את אמי! ולקנות לה מחשב ניד. אין לי כל ידע בנושא הניידים ואני לא יודע מהי הקונפיגורציה האופטימאלית לצרכיה. חשוב שיהיה מסך גדול (מפאת הגיל) (: ומחשב נח מבחינת עכבר מרווח וכו' (אם יש הבדלים בענין הנוחיות). המחשב עבור גלישה באינטרנט ומשחקים בעלי גרפיקה בינונית, איני יודע את שמות המשחקים אבל יודע שמחשב שולחני AMD 4200*2 עם כרטיס מסך GF 8400 מצליחים להריץ את המשחקים על הגבול התחתון ללא עודף כח, כלומר כל קונפיגורציה נמוכה מכך יצרה בעיות שונות. כמו כן חשוב שיהיה כונן קשיח בעל נפח סביר במונחים עכשווים. התקציב שרשמתי בכותרת הוא בעיקר תקוה כיון שאין לי מושג בתחום, במידה ואין ברירה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. נקודה נוספת, דרוש חיבור רשת, כלומר שניתן יהיה לחבר א…

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשבים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20540 http://ksp.co.il/?uin=23659 האם הדגמים הללו שווים את המחיר? או שהייתם הולכים על דגמים אחרים באותו טווח מחירים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by tsahi10,

שלום חברים, להלן מפרט שהציעו לי: חלק המחשב תאור הפריט מחיר מארז מארז כסוף 6USB 134¤ מעבד AMD 3000 64BIT NEW! ¤891 מאוורר למעבד THERMALTAKE.com 0 לוח GIGABYTE K8Ns 488¤ כ.קול 0 כ.רשת כלול 0 זיכרון 400 LD 512X2 ¤766 הרדיסק 160GB 8MB SATA 522¤ כ.מסך ATI 128MB radeon9200 DVI ¤239 כונן אופטי צורב דיוידי SONY X16 ¤413 כונן 1.44 כן ¤40 מקלדת מולטימדיה מקלדת אלחוטי ¤82 עכבר אלחוטי אופטי מייקרוסופט 82¤ הרכבה כולל ¤100 מסך 17" LCD DVI CTX ¤1567 תוספות מודם ¤50 סכ"ה אחרי מע"מ ב - ¤ ¤5374 מתוך רצון להפחית עלויות הוצע לי: חלק המחשב תאור הפריט מחיר מארז מארז…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by נדב בוטבול,

מעבד : intel core i7 3770 3.4 ghz 8mb L3 cache s1155 קירור למעבד : noctua NH-U12p se2 cpu cooler לוח אם : asus p8z77-v deluxe lga 1155 זיכרון ראם : corsair value 4gb ddr3 1600 mhz cl11 שתיי יחידות כרטיס מסך : gigabyte gtx670 2gb gddr5 dx11 2x dvi hdmi dp pci-e gv-n670oc-2gd כונן קשיח : seagate barracuda 1TB 7200rpm 64mb sata 3 ספק כוח : seasonic 650w gold x-series active pfc 12cm fan modular psu x-650 מארז : antec nine hundred two v3 mid tower gaming case (no psu)

8. Started by Chelseaa,

צריך מחשב ללימודים , אני מתלבט בין שני מחשבי ניידים 1 מחשב של DELL - [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע Dell Inspiron 13 7000 7348-[/h]Intel® Core™ i5*5200U Processor, 3M Cache, 2.2 GHz up to 2.70 GHz מעבד8GB Single Channel DDR3L 1600Mhz (1 x 8192MB), Up to 8 GB זיכרוןכונן קשיחHybrid 500GB (5400RPM) Sata + SSHD 8GBמודול מטמון ה*Flash מתוכנן להאיץ את תגובת המערכת ולא ניתן להשתמש בו כתוספת לקיבולת האחסון. לאניתן להסיר אותו ולמשתמש אין גישה אליו.תצוגה13.3 inch LED Backlit Touch Display with Truelife, Wide*Angle Viewing (IPS), and FHDresolution (1920 x 1080)מסך מגעIntel® HD Graphics 5500 גרפי מאיץכונן אופטי NoneHD (720p) capable webcam, Dual*Array microphone רשת מצלמתשמעHigh Definiti…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aor,

היי, אשמח להמלצה למחשב נייד למטרות תכנות. תקציב עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? צפיה בסרטים FHD, תכנות (מתחיל עם python scripts) * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מיוחד - HDMI * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש דגם מומלץ עם SSD עד 128gb אז אשמח * כונן אופטי? עדיף שלא יהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא ממש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא ממש * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ממש לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממש לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by BamBartal,

אהלן לכולם, שנה הבאה, או יותר נכון עוד חודשיים, אני יוצא לשנת שירות בתנועת הצופים. במסגרת השנת שירות אני עומד להסתובב המון המון- באוטובוסים, ברגל...ואני תמיד אצטרך איתי מחשב... לכן התחלתי לחפש, לא חשבתי שזו תהיה משימה כזו קשה...ונגלה בפניי עולם גדול, גדול מידי, של מחשבים ניידים אז בעצם, מה שאני מנסה לבקש, זו עזרה בבחירת מחשב. אני באמת שלא מבין כלום במחשבים, אבל אני יודע שהקנייה הזו תהיה משמעותית וחשובה, כי המחשב עומד ללוות אותי בכמה שנים הקרובות..לכן מאוד חשוב לי לעשות קנייה שקולה, מחברה מוכרת, ועם אחריות ליותר מחודש וחצי הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות מידי, אני מחפש מחשב עם מסך בגודל 13 אינץ', מחשב מהיר, כמובן שליבה כפולה. הפעילות שלי במחשב תסתכם באינטרנט, מסמכים, סרטי…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום, לאחר סקירה דיי ארוכה בפורום, אני מחפש את דעתכם בנושא הבא ועל מחשב העונה על הדרישות הבאות: המחשב מיועד לסטודנט - לא לקחת ללימודים, אך לא שולל זאת מדיי פעם. לכן המשקל לא לוקח כאן חישוב גדול. עדיפות היא משקל נמוך יותר וקל יותר - ועל המחשב להיות כמה שיותר נורמלי (לא משקל עודף לא שמן וכו'..) * מסך - 15.6 או 13.3 - LED HD ורצוי לא Glossy (אם ישנה אפשרות ללא Glossy אשמח לקבל, אבל גם Glossy זו אופציה) * מעבד - i5 בלבד. * כ.מסך - עדיפות לכ.מסך שיפעיל משחקים, לא מפלצתי (GTA IV, FIFA, PRO, COD4 - הדרישות אמורות להיות משחקים בינוניים וגם זה לא חשוב כלכך זה פשוט בונוס לזמן החופשי) * זיכרון RAM - שיהיה 4GB. * מערכת הפעלה - Win7 * דיסק קשיח - 320GB ומעלה. * צורב DVD - חו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fuck off,

חבר שלי מעוניין לקנות מחשב ב3500 שקל. אין לו הגדרה לדרישות. מחשב כללי. תנו בראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום : אני צריך לינקים של חנויות בארץ ובחו"ל שעוסקות בין היתר בחומרה לסרברים ועוד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למחשב מומלץ בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד נוסף. הדרישות שלי מהמחשב הם בגדול, ביום יום הוא יעבוד כמחשב בסיסי (אופיס + אינטרנט) אך צריך שתהיה לו האפשרות גם להפעיל מידי פעם תוכנות כבדות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. בנוסף למחשב יהיה מחובר תמיד 2 מסכים עם עדיפות ליציאות של DVI/HDMI וכן שיהיה כונן SSD. וכונן נוסף של 1TB בנוסף רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב שבתמונה המצורפת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. לפני מספר שבועות כתבתי הודעה המפרטת את הצרכים שלי, ובלי להלאות אתכם בקריאתה, אני צריך מחשב שלא נתקע, להפעלת תוכנות כבדות (visual studio 2005/2007, sql server, vista וכו') והרבה מולטמדיה (סרטים ומוסיקה, ללא עריכה), ללא OC (ההודעה המקורית ב- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256088.0 ) אשמח לשמוע חוות דעת (לא צירפתי מחירים לכל פריט כי אני קונה דרך דילר שנותן לי מחיר על הכל יחד, והמחיר מפורט למטה) מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון KINGSTON DDR2 PC667 2*1GB דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD מארז לא יודע של איזו חברה, מכיל 500w, ו-25cm big fan כרטיס מסך GIGABYTE PCI-EX GeF…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by נדב בוזגלו,

אהלן חבר'ה אשמח לקבל ייעוץ בבחירת אחד מהמחשבים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5658&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4847&CatCode=315 המחשב מיועד לשימוש סטודנט בעיקר אינטרנט סרטים אופיס וכד'...הכי חשוב שיפעל מהר...המפרט הרצוי זה מה שמוצג בקישורים.. אשמח לקבל תגובות!! תודה רבה!!

19. טוב אז ככה אחרי שהקניה בארצות הברית לא תצא לפועל התחלתי לחפש מחשב תקציבי תחליף שולחני בבערך 2500 +- וניתקלתי בשני המחשבים האלו http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LI37104&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=87345G&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה דעתכם ? וחברה זה לא מחשב למשחקים ולא לנידות אמיתית אז קחו את זה בחשבון

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by אופיר,

אני מחפש מחשנ נייד קטן דוגמת ה - IBM X40, כמובן במחיר סביר אם אפשר בסביבות 5000 שקל. מעבד סנטרינו, יציאה לטלויזיה, 512MB זכרון, USB2, Wifi. מסך ''12. לא חייב צורב.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by erap129,

אני מחפש מחשב ב1000 ש"ח אין צורך במסך אם אפשר להרכיב לי את המפרט מKSP תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by ron1979,

עלות מול תועלת גבוהה(כלומר אני לא מעוניין במפרט 6000 כשההבדל למפרט 5000 הוא בקושי 10% יותר ביצועים) ללא מארז, ספק, מסך, ציוד הקיפי מעבד Qued(קונה לאחר ירידת מחירים) ירדתי מהמרובע, אני מעדיף E4300 שנעשה לו המהרה, אבל עדיין צריך לוח שיתאים גם למרובע לאפשרות שידרוג עתידית, כ.מסך פשוט עם DX10 DVI( יש לי מסך עם DVI) Raid5 עם שלושה דיסקים שמיוחדים לRaid זיכרון 2X1GB dual צורב DVD\CD עוד תוספת :אל פסק UPS מעוניין לעשות OC

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  23. Started by urib123,

שלום, מתלבט בין השניים. ACER AOD-255 Aspir DELL Inspiron 1018BK455 מישהו יכול לסייע? תודה

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by pazer005,

אני רואה הרבה חנויות באינטרנט שמוכרות חלקי מחשב, ואני מדבר על חנויות בחו"ל. המחירים שם אומנם בדולרים אבל הרבה יותר זולים בסיכום הכללי מכל חנות ישראלית. השאלה היא אם שווה לקנות מחו"ל או שיש כאן איזה טריק על המשלוח או מס שאני לא רואה. נ.ב. אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול אז אם לא תעבירו את ההודעה לאן שנראה לכם.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by magimag,

אוקיי, נכנסיתי לכמה אתרי אינטרנט וראיתי שהבדלי המחירים בין מה שיש בחנויות בירשאל לבין מה שאפשר להזמין מחו"ל מגיעים ליותר מ1000 שקל לרכיב. חשבתי לעצמי להזמין רכיבים מאתרי קניות מחו"ל והאם זה באמת כי אוכל להרשות, בתקציב שיש לי, מחשב הרבה יותר טוב אם אזמין את החלקים מאתרי קניות. והשאלות הן למי שבאמת התנסה בקניות מסוג זה: האם שירות שכזה הוא אמין? האם החלקים שמגיעים בשירותי הדואר יחויבו באיזה מחיר נוסף (איזה סוג של מכס או מע"מ) ואיך זה יחוייב , במסירה או בשלב הרכישה? האם ניתן לשלם בויזה רגילה, ואם כן האם הויזה גובה תשלום נוסף על כך שהרכישה מתבצעת בחו"ל? אם יש אחרויות על רכיבים חדשים שאני קונה איך אני יכול לבצע אותה (כלומר דרך האתר של החברה או דרך שלוחות של חברת הרכיב בארץ/חו"ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.