ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת את המפרט של המחשבים של חברת quakenet או LSRV
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים: אינטרנט, תוכנות שיתוף, אופיס, וסרטי HD אם הדרישות יכולות להוזיל את הקנייה מה טוב.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך של המחשב ולשים משהו הרבה יותר מתקדם כדי שיתמוך במסכים רחבים יותר ויתן לי יותר מ60 FPS, יש חיה כזאת? זה אפשרי בכלל להחליף במחשב זה? כמובן אסור לשכוח שהכרטיס מסך חייב להיות OPTIMUS.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המחשב הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3747&catcode=386&AdCat=&parentid= השימושים העיקריים הם אופיס ואינטרנט. איך השירות והאחריות של LG? והאם המחשבים של LG נחשבים לאמינים? תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותוכן HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).legague of legends/overwatch ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.legague of legends/overwatch -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 רזולוציה לפטופט 17.3 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נדפק לי הלוח אם במחשב כבר פעם שנייה (החלפתי אותו לפני חצי שנה) ואני מחפש מעבדה אמינה שתדע לבדוק אם יש איזה בעיה במחשב שגורמת לזה ושתוכל להחליף לי לוח אם במחיר טוב .
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוד כחודש נוסע לארה"ב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שלי (תכנות ובניית אתרים) אשמח להמלצות למחשבים ניידים בסביבות מחיר 750$~ ואם אתם מכירים חנויות טובות ב New york אשמח אם תמליצו. אני כרגע חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371547&type=product&id=1218093383198 או מחשב שראיתי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371262&type=product&id=1218093384107 אשמח אם תגידו מה דעתכם עליהם, הארד דיסק מעדיף 320GB ומעלה. זיכרון 3 ג'יגה ומעלה מסך 15.4" לפחות.. כל השאר מה שאתם ממליצים בתקציב הזה.. אפשרות לחריגה עד 800$ ד"א אחריות בינלאומית (שיהיה אחריות גם בארץ) חשוב ביותר!! (לפי מה שאנ…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב מיועד, כאמור, לסטודנט. כלומר השימוש העיקרי יהיה לתוכנות אופיס למיניהן, אינטרנט, אולי קצת משחקי פלאש פשוטים וכו. מסך '13-'14 אשמח להמלצה לדגם מתאים.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מבקש עצה לגבי מחשב נייד עד 4000 ש"ח (גג!!).. הוא השתחרר בימים אלה ומחפש מחשב חזק שישמש אותו לסרטים, אינטרנט, עבודה מרובה...אופיס... איזה המצלמה הייתם נותנים לו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
KINGSTON 512MB DDR2 667MHZ או OCZ 512MB DDR2 667MHZ או Corsair 512MB DDR2 667MHZ שלושתם באותו המחיר איזה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להיות צורך כזה, אם מישהו חושב שכן אשמח להסבר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (תוכנות ניהול חשבונות, אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות ניהול חשבונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15.6 -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אנשים! בעקבות העובדה שאני עומד לעבור לבאר-שבע בשביל להתחיל ללמוד לתואר, הגיע הזמן לעזוב את הנייח האהוב שלי ולהתחדש במחשב נייד. - תקציב משוער - בסביבות 4500-5000, כמובן שכמה שפחות יותר טוב - מטרות המחשב: אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אבל אני רוצה שהוא יצליח להריץ משחקים כמו BF3/4, WoW, Skyrim והלאה, על איכות גרפיקה גבוהה - גודל מסך וסוג מסך לא משנים במיוחד, מעדיף מסך מט ולא גדול מאוד, 15.6 קצת גדול מדי... - המשקל הרצוי הוא כמה שיותר נמוך, אבל לא קריטי. 1.9 קילו הוא אידיאלי. - זמן סוללה ארוך - כן כן כן! אני מקווה למחשב שיחזיק 5 שעות בשימוש אינטנסיבי לפחות, וכמובן שעדיף יותר. - עדיף עם USB 3.0, חשוב לי שיהיה VGA וHDMI. - לא משנה לי אם יהיה בלוטות'. - כונן HDD …
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,ישמש כHTPC(מוסתר ע"י קיר מהטלוויזיה), עבודה משרדית, ועריכת תמונות, לעיתים רחוקות עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cod, hitman וכדומה... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שני מסכים 20 ו 23 + טלוויזיה 42 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. ה…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, לא רציתי להדחף לדיונים אחרים לכן פתחתי ת'רד חדש. אני די חדש בכל נושא המחשבים הניידים לכן אשמח אם אני אוכל לקבל כאן הכוונה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לרוב כמחשב נייח אך חשובה לי גם האופציה שאני אוכל להוציא אותו מהבית (שוב, זאת לא המטרה), כרגע אני ממעט לשחק אך בעתיד אני ארצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לכן אני צריך שתהיה יציאת HDMI ויכולת מעבר לבסיסית להריץ משחקי מחשב. אני סטודנט למדעי המחשב ומשתמש די הרבה בvisual studio , אני מניח שמעבדים מהדור הנוכחי + 4 ג'יגה זיכון יעשו את העבודה. איכות הבניה גם כן חשובה מבחינתי. התקציב עד 4000 ש"ח, אם יש חנויות בחו"ל ששולחות לארץ זאת גם אופציה עבורי (בתנאי שיש אחריות בינלאומית). עברתי על הדפים האחרונים בפורום וראית…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. הקודם שלי בן 4+ וכבר קשה לו בנוסף אני רוצה להכנס קצת לתחום העריכה הגרפית בסקופ קטן, אז משהו שיספוג את התוכנות הרלוונטיות... תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה ככל האפשר... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המ…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שימוש עיקרי באופיס/אינטרנט ואולי תוכנות סטטיסטיות כמו SPSS 1. מעבדי AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ABIT NF-M2SV AM2, GF6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170S DVD±RW x18, DL x8 Beige Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים רמקולים 400W מחיר 1230 ¤ 2. מעבדי AMD Athlon 64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA…
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים אני מעוניין להזמין מאתרים בחו"ל כל מיני מוצרים כגון חלקי מחשב, נגנים וכו'. אני מחפש אתר שהוא מספיק אמין, מחירים נוחים, מספק משלוח עד הבית בלי סיבוכים למיניהם בקיצור, PLAY-ASIA של חלקי מחשב ;D אשמח אם תמליצו לי על אתרים מהסוג הזה וקצת עזרה באיך להזמין כי אני יחסית חדש בכל הדבר הזה בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: גלישה באינטרנט, שמיעת שירים, לפעמים צפייה בסרטים * גודל המסך? לא יודע, שיהיה גדול ונוח * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB רגיל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה שיגיע עם מערכת הפעלה אז רוב המחשבים מגיעים ככה לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות עם שם עולמי ולא חברות שרק יצאו * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם.. שיתאים לבחורה חחח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב ללימודים אבל אני גם לא רוצה להיות מוגבל במשחקים וכשאני אומר משחקים אני לא מתכוון לCRYSIS אבל גם לא מתכוון לסופר מאריו משהו כמו פיפא. ורצוי מעבד חזק יותר מהסטנדרט למשחק פוטבול מנג'ר שדורש יכולת עיבוד טובה. תודה לכל העוזרים=]
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבדוק האם למישהו יש ביקורת שלילית/חיובית לגבי ניידSamsung 300e5a ? באפשרותי לקנות אותו ב2000 שקל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: המחשב מיועד בעיקר לשימוש באינטרנט ובתוכנות מסרים אבל אני רוצה שהוא יריץ גם משחקים בינוניים כמו SIMS2 וכו' אני גם רוצה שהוא יריץ חלק WINDOWS 7 שזה בעיקר קשור לזה שיהיה לו 2GB+ RAM גודל המסך: 15" שהמחשב לא יהיה מיני אבל גם לא מגושם מידי * משקל רצוי: לא ממש משנה כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, שתהיה מצלמה, WIFI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש חשוב אפילו 80 יספיק * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: שתהיה אחריות לכמה שיותר זמן ושתהיה אפשרית למימוש * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: אחת מהחברות המובילות שיהיה מחשב טוב *חנות: אני רוצה שהמחשב יהיה מאחת החנויות שיש בבאר שבע עדיף מאיבורי…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-