ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך מפרט מחשב (מארז שלם אך ללא המעבד) בתקציב של כ 2000 ש"ח. המחשב מיועד לסרטי HD, פה ושם עריכת קטעי וידאו ביתיים, תוכנות חישובים מתמטיים וללא צורך במשחקי מחשב. בכל זאת כמה דרישות... 1. לוח אם עדיף אינטל. אם יש לוח אם אחר ***אמין*** אשמח לשמוע (מנסיון) חייב יציאה אופטית, עדיפות גדולה ל DVI ו HDMI (כרטיס מסך מובנה מבחינתי זה מצויין) עדיף MICRO ATX בשביל מארז קטן בהתאם. 2. דיסק קשיח ***אמין*** ושקט יחסית. עדיף עם יחס עלות\תועלת גבוה אבל לא על חשבון אמינות. אין לי צורך ביותר מ 500GB. אם מישהו מוצא כונן חיצוני עם ESATA ו LAN ביחד אשמח לשמוע.. אם לא אז SATA רגיל אני מניח. 3. מארז, עדיף עם ספק כח (שקט) ביחד בשביל לחסוך עלויות. עדיף גודל MICRO ATX ואם צריך אז עם מאוורר …
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב נייד רצוי i5. המחשב מיועד לבתי בת 13 וישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות office. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב שישמש לגיימנג\צפיית סרטים לשם כך אצטרך את המלצתכם. נתחיל ממה שיש לי כבר: מארז שיתאים כמעט להכל creative sound blaster recon3d pcie שיחובר לריסיבר של ימאהה (סרונד 5.1) עם כבל אופטי Samsung 16GB 2Rx4 PC4-2133P-RA0-10-DC0 DIMM כונן קשיח HP SATA של 4TB עם RPM של 7200 צורב DVD גם SATA אני הולך להתקין windows 10 64-bit home אשמח לשמוע את המלצתכם לגבי: כרטיס מסך 4GB (ללא האופציה של הסאונד) שיחובר בכבל DVI -HDMI לטלוויזית LG full HD 1080 (יחסית ישנה) מהכרטיס היציאה היא DVI הכניסה למסך היא HDMI מעבד (לפחות 3.4 GHZ) לוח אם בהתאמה לרכיבים שיצליח להכיל הכל ולפחות 3 יציאות sata ספק …
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף שיהיה לו הרבה זכרון (2 ג'יגה), מעבד C2D, הארדיסק גדול. עדיף שיהיה כמה שיותר קל וזמן סוללה כמה שיותר ארוך. אשמח לקבל המלצות כמה שיותר תואמות את הדרישות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד למטרת לימודים וסרטים. תקציב עד 5500
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, שוטטתי כאן באתר וחקרתי קצת באינטרנט אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מתלבט בנוגע למעבד שכדאי לי לכוון אליו, אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים, ואני חושש מלפטופ שלא יעמוד בעומס כי אני משתמש שצריך מחשב חזק מהממוצע. אני מכוון, כמובן, למעבדי הדור ה8 של אינטל, ומתלבט בין הסדרות השונות. בהתחלה חשבתי ללכת על סדרת הH, בגלל 6 הליבות של הi7, אבל במחשבה שנייה אני תוהה אם מעבדי סדרת הU (ה8550/8650) הם מספיק חזקים בימינו שלא אצטרך לדאוג מלחנוק את הCPU. על כף המאזניים יש את חיי הסוללה והמחיר, שהם החסרונות של סדרת הH. והטופס: 1. תקציב: 4000, חריגה מקסימלית: 1000 2. שימושי המחשב: תכנות, שימוש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך לשמש אותי באוניברסיטה, כך שרוב השימושים הם יישומי אופיס ואינטרנט וMatLab בנוסף יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמה משחקים. המחשב צריך להכיל מסך בגודל 15" אני מניח שסוללה חזקה תוכל לעזור. תקציב +-3000 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ומה דעתכם עליו באופן כללי... איזה תוספות כדאי להוסיף/להרחיב? איזה מעבד וכדמ'... הצרכים שלי דיי בסיסיים, אבל אני רוצה שיהיה סבבה גם לעוד 3-4 שנים. בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקטנה, לא ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים שיוצאים בקרוב, וגם league of legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפיה בסרטים + עריכה גרפית בסיסית (Solidworks) * גודל המסך? 15 פלוס מינוס. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לעבדה רציפה וHDD חיצוני לגיבוי * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אם יש אפשרות זה מצויין! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי מניח שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לHP החדשות יש מקלדות די נעימות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב HP 705EI MINI אני רוצה להחליף דיסק קשיח לגדול יותר מאחר ו60 ג'יגה זה קצת. ניסיתי לבצע זאת אך מעט מסובך מאחר ואינו נגיש. יודע אני שיש SERVICE MANUEL לכל מחשב כולל תמונות כיצד לפרק,מה לפרק וכן הלאה. אשמח מאוד לעזרה בענין הפירוק או לכל הפחות להוביל אותי אל הקובץ. מצאתי קובץ דומה אך הוא ללא תמונות ממתין לסיוע המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
i want an economic laptop - preferably dual core )buying in the US) thanks
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום חברים, עברתי פה על כמה דיונים וראיתי כמה דומים למה שאני הולך לכתוב, אך יש לי כמה הבדלים (מצטער אם יש פרטים לא רלוונטים אני פורס את כל הצרכים כי לא לפספס כלום): * מטרות המחשב? תכנות: eclips, מטלב ואפליקציות לאנדרואיד. (אני אחרי תואר בפיזיקה, כך שמטלב הכרחי, והשאר זה כי אני חובב תכנות ומתכנן להתעסק בזה בפנאי, לפיתוח אפליקציות או פרוייקטים עם radpberri pi / arduino, בעיקר ב- java ופיית'ון). בנוסף אני חובב צילום (בדגש על חובב), חשוב לי להצליח לראות/לעבוד (עריכה קלה) עם סרטונים קצרים של ה-gopro שלי, שזה אומר עבודה עם 720p לפחות, נראה לי לדרוש 1080p כבר ממש מייקר אז לא קריטי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי, רק של…
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אפשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא אוהבת אורות, אבל לא כזה חשוב לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריכה מער…
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה עם תוכנות צילום, לייטרום, פוטושופ. לא למטרות משחקים. * גודל המסך? - עדיף למשהו בסביבות 14. האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לא. מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 גודל מינימלי של HD- עדיף כמה שיותר גדול. כונן CD/DVD? צורב? - עדיף כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא חברים אודה לעזרתכם, בדקתי וקראתי וראיתי כי המחשב שנותן הכי הרבה (מבחינת חומרה) הוא הדל 5110, כי יש לו I7 שאני ממש רוצה. הבעייה היחידה איתו שהמסך שלו גדול והארד דיסק שלו 5200 שזה קצת איטי. אני מחפש מחשב שיהיה חזק ומהיר. הווסטרו הוא I5. כמה באמת מרגישים את ההבדל בין I7 לI5? מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלפטופ DELL Inspiron 1545 T6500 נחשב כאיכותי. הנייד נועד ללימודים, סרטים, משחקים פשוטים ביותר. האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל? מסגרת הכספית היא סביבות ה 3000 ש"ח, כך שאין צורך להשוות עם לפטופים יקרים יותר מ 3200 ש"ח, אלא רק עם לפטופים במחירים אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש לכתיבה, קצת גרפיקה (פוטושופ ודומיו), קצת סרטים וקצת אולי למשחקים (לא משחקים כבדים ולא על הגדרות גבוהות).
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי! צריך חוות דעת על המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 צריך אותו בעיקר למשחקים תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
המצלמה שמובנית שלי ב-LG RD510, לא פועלת דרך הקישור מהמחשב שלי. זה נותן לי הודעה שיישום אחר משתמש בה, וזה אינו נכון לדעתי. אנא עזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חברים, לפני מס' חודשים עזרו לי כאן מאוד בקניית מחשב נייד. אני שוב חוזר לפה, רק הפעם עבור אחי - קצין קרבי שבא לו לשחק מדי פעם, בעיקר בסופ"שים. התקציב הוא בסביבות 4000-4500 ש"ח. כרגע הדגמים שראיתי הם Y50-70 ו-FLEX 2 של לנובו. לא יודע מי מהם עדיף. הערה חשובה: המחשב צריך להירכש באילת ביומיים הקרובים, אז אשמח להמלצתכם הדחופה * מטרות המחשב? משחקים כמו באטלפילד וכו'. אין צורך שיריץ בהגדרות Ultra high. הגדרות בינוניות-טובות יספיקו. * גודל המסך? 14" ומעלה, לא קריטי מבריק או מאט * רזולוציית המסך? 1920x1080 FHD אם ניתן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות של פעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bl…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-