ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הי, צריכה מפרט למחשב עד 5000 ש"ח, עם ו בלי מסך, כולל צורב dvd צריך להתאים לגרפיקה כבדה(דפוס) ו לתלת מימד - כבד יש רמקולים,מקלדת, עכבר\ואקום ואם יש המלצה איפה\ אצל מי לעשות את ההרכבה שבוע רגוע
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אלה הרכיבים האחרונים בממפרט שאני קונה מחר כרטיס טלויזיה מאוד חשוב שיהיה איכות תמונה טובה והקלטה...עריכה יעני ובנוגע ללוח אם שזה הכי חשוב.... יש לי התלבטות לגבי כמה דגמים....ואני לא יודע מה עדיף אלה הדגמים... Gigabyte GA-P35-S3 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte GA-P35C-DS3R ASUS P5K 31100 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX חשוב לי להגיד שלקחתי תלוחות האלה מכל מיני ממליצים ואני לא ממש מבין מה יותר טוב אין לי מושג בגלל זה אני שואל פה ואם יש לוח אם שלא כתבתי והוא יותר טוב אז בבקשה תכתבו לי תודה רבה התקציב שלי ללוח אם עד 2000 שקל אבל אם יש בפחות וגם מצוין אז גם טוב המעבד שאני בחרתי הוא INTEL CORE 2 QUADINTEL S775 2.4 GHZ 6600 תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו נייד בתקציב הנ"ל לאופיס אינטרנט ICQ וכאלה תציעו איזה מחשב הכי טוב בתחום מחירים הזה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מחפש לקנות מחשב נייד עד 3200 ש"ח התקציב. היעוד שלו הוא אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. חשוב שיהיה לו יציאת HDMI, אם יש אפשרות ל4GB זכרון פנימי. והאם יש הבדל משמעותי בין מעבד i3 ל-i5? האם שניהם מבוססי 4 ליבות? כעקרון קראתי הרבה על DELL וכולם פשוט ממליצים עליהם. מה דעתכם בעניין? האם באמת כדאי לקנות מוצר DELL? מבחינת אחריות\שירות. ומאיפה? האם כדאי לייבא מחו"ל? EBAY\AMAZON או בארץ? עדיפות לחנויות מהדרום. אני חושב על המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=32589 מה דעתכם? טוב\לא טוב? חלופה אחרת? תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מעבד Q6600 או E8500 לוח אם ASUS P5K-E כרטיס מסך ASUS EN9600GT SILENT/HTDI/512M/A זיכרון PQI 2048MB 800MHZ * 2 אפשרות לשנות לקינגסטון בתוספת קלה למרות שאישית ניסיתי אותם ולא התלהבתי . כונן קשיח SEAGATE 500GB SATA2 32MB צורב DVD של חברת ASUS כונן 1.44 מארז CHIEFTEC GH-01 ספק כח CHIEFTEC 550W
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בסיסית+ בפרימייר, עם המחשב הנייד הנוכחי התוכנה מקרטעת(i7 דור 4, נוידיה gefore 850, 8gb) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר בפרימייר ואולי קצת אפטר אפקטס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ++מחפש להוסיף גם מסך פשוט בתקציב. -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד. בפרט עבור כלים בעולם ה(CD (continuous deployment הכוונה היא לעלות על המחשב לינוקס ועבודה עם כלים כמו chef,jenkins הרמה של containers,עבודה עם DB וCLOUD העדפה היא LENOVO אך אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש כמה סקירות מצוינות ברשת - אני מתכוון להתמקד יותר בביצועים ובניידות שהיו מוקד הדילמה שלי - בכל זאת, סלרון 900 בימינו זה קצת Under Power בלשון המעטה. בינתיים קראו כאן: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8178 מהתרשמות של הימים הראשונים - מדובר ב-UMPC אמיתי, מאובזר לעילא ולעילא ויותר ממספק לשימושים משרדיים וניגון סרטים שאינם HD. סופר נייד ונוח מאוד לשימוש בדרכים ולמצגות. לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר קל ודק ועים ביצועים טובים אשר יאפשרו להישתמש ב ps cs4, אופיס ו gta4. תקציב: 2,000-4,500ש"ח
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת את ההבדלים בין I5 , I7 , I3 למעבדי ה CORE2DUO אני מחפש משהו קריא ומובן לאדם שלא מתמצא כמוני, עדיף בשפה העברית. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדל בין המעבדים הנ"ל לניידים אבל אני מחפש לנייד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-