עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Avivo,

בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by lumi,

מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר על המחשב תותקן בעתיד VISTA ואז נוסיף כ.מסך נורמלי אין צורך בציוד היקפי כ.מסך ONBOARD יש צורך ב2 ג'גה זיכרון פלופי DVD + צורב DVD HD 250 הרכבה ומהחנות LOGICPC זה מה שאני הרכבתי מה לשנות? שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 8764 EZcool N-880B Front USB Black 400W Case 190.00 ¤ 1 190 ¤ 1 8790 AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU 406.00 ¤ 1 406 ¤ 2 9090 Seagate 250GB ST3250620NS 16MB NCQ S-ATA II HDD 360.00 ¤ 1 360 ¤ 3 10485 Asus M2A-VM HDMI + ATI X1250 Socket AM2 Motherboard 450.00 ¤ 1 450 ¤ 4 9083 Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 250.00 ¤ 2 500 ¤ 5 7719 Sony 16/48 Bulk Black DVD-ROM 101.00 ¤ 1 101 ¤ 6 9518 NEC AD-7170A Black …

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by e.m,

מיועד לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה 8 ג'יגה. לאחר סינון מתלבט על המחשב הזה Asus VivoBook 15 X542UA-GO319 היחידי עם 8 ג'יגה במחיר של 2000 ש"ח השאלה אם מישהו מכיר ויכול להמליץ או שעדיף לקחת מחשב אחר כמו DELL או HP עם 4 ג'יגה באותו מחיר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן אני מחפשת מחשב נייד, לשימוש פשוט כמו אינטרנט, הורדות, וסרטים.. מעדיפה כמה שיותר זול מפאת חוסר תקציב... {בדיוק במעבר דירה, וחייבת אותו לדירה החדשה...} הסתכלתי בזאפ קצת.. וכולם נראים לי אותו הדבר, יש המלצות? תודה ויומטוב.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by Ss טח,

בס"ד אני מעונין לקנות מחשב נייד לא ידעתי איזה אז הגעתי לכאן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מתאים לי השימושים שלי במחשב הם שעה וחצי ביום סרט שנמצא במחשב ולא באינטרנט כותב 4 שעות מסמכים ועובד 10 דקות בסקצאפ.. עד 1700 עדיפות ליותר זול .. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by shlidor,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד סכום של כ- 4,000 ש"ח הצרכים שלע הם משרדיים ( תמונות, קבצי קול, תוכנות אופיס, SPSS, גלישה מרובה באינטרנט וכדו'), כמו כן חשוב לי שיהיה לי צורב DVD. הייתי מעוניין לקבל המלצה למפרט של מחשב העונה על הצרכים הללו, ואם אפשר גם לקבל המלצה של אלו חברות נחשבות כטובות עם שירות טוב ואמין. תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. שלום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד לדודה שלי, שיתאים בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם לילדים שלה שמשחקים במחשב. התקציב לא בשמיים ואני לא יודע עד כמה אפשר להשיג את כל הדרישות, אבל שווה לנסות ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אך לא בהרבה יותר מזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא כבדים במיוחד, לא חייבים לרוץ על הגדרות גבוהות בכלל. משחקים כמו WOW לדוגמא). * גודל המסך? 15.6 זה אופטימלי, אך אפשר גם קטן יותר * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אבל שיספיק למשחקים של הילדים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יהיה אפשר, עם עדיפות למקלדת מלאה כוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר להוציא ממחשב בתקציב * האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by golans1,

לאחר שקיים באג בייצור סדרתי במחשב דל 1555 אני נאלץ לבחור מחשב נייד חדש אשמח לקבל המלצות למחשב עד סכום של 5000 ש"ח שהפרמרטרים החשובים לי הם : - חיבור HDMI - אחריות של שנתיים ומעלה - זכרון של 4G תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. חייב עזרה ממי שמבין! מעוניין לרכוש אחד משני אלה כי הם עונים על הצרכים שלי במסך ומעבד וגודל. אבל איזה משניהם?? - המיקרוסופט בעל סוללה חזקה יותר - ה thinkpad נחשב לעמיד יותר - המיקרוסופט נחשב איכותי יותר - thinkpad בעל מפרט טכני יותר מתקדם שורה תחתונה- יש חוות דעת מקצועית או מניסיון ?? תודה! https://www.ebay.com/itm/New-Microsoft-Surface-Book-2-13-5-256GB-SSD-Intel-Core-i5-8th-Gen-3-60-GHz-/362787243790 https://www.amazon.com/Lenovo-ThinkPad-Tablet-3rd-Gen/dp/B07CYYY71S

10. לפניכם סיפור המעשה : אני עובד עם תוכנות rhino, keyshot, photoshop, illustrator. וקצת עריכת וידאו. בגדול זה מחשב למעצבים בעלות של לא יותר מ5,100 ₪ . אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי ושינויים יתקבלו בשמחה. שאלה נוספת היא האם כדי להמתין ל2021 לכניסת הדגמים החדשים וקבלת יותר ערך לכסף או שאין טעם לחכות שלושה חודשים כי אין הבדל משמעותי. תודה מראש ואשמח לעזרה מצורף לכם המפרט : ⁃ i7 10700K 3.8 Ghz 16 MB cache s1200tray ⁃ Arctic freezer 34 eSports edition white cpu cooler ⁃ Asus PRIME B460M-A lga 1200, intel B460, DDR4, PCI-e, dvi, hdmi, dp ⁃ HyperX fury black 2x8 DDR4 3000MHz CL15 kit ⁃ ASUS ROG STRIX…

11. אהלן, מחפש מחשב נייד להורים שלי. ישמש לשימוש רגיל של אינטרנט ואופיס(אין צורך ברישיון לאופיס) ומסך בגודל לפחות 15.6' מצאתי את המחשב הבא במבצעים בבלאק פריידי, מה דעתכם? משתלם? (אין אפשרות לרכוש באילת): Lenovo IdeaPad L3-15IML 81Y30085IV חשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש ברזולוצית Full HD, מעבד Intel® Core™ i7-10510U 1.8GHz - 4.9GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 512GB וכולל מערכת הפעלה יצרן: Lenovo‏, דגם: IdeaPad L3‏, אינצ': 15.6''‏, מעבד: Intel Core i7 - U‏, מערכת הפעלה: Windows 10 Home‏, שפה: אנגלית‏, עברית‏, נפח: 512GB‏, כרטיס מסך: Intel‏, זיכרון כרטיס מסך: ללא‏, גודל זכרון: 8…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד לשימוש אינטרנט,קצת אופיס,מסנג'ר,הורדות. גודל 13אינץ חשבתי על נייד של דל,אבל אין בעיה לשמוע על עוד חברות חובה 4 ג'יגה זיכרון,וכמה שיותר מהיר,ודיסק קשיח 7200 כמה שיותר גדול. זמן סוללה לא צריך להיות בשמיים. לגבי משקל,עדיף כמה שיותר קל אם זה מסתדר עם שאר הבקשות שלי.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. Started by izir,

צריך המלצה ללפטופ.לשימוש רגיל עם גימינג קל ראיתי שהמעבדים של אינטל דור 11 מגיעים עם מאיץ גרפי מובנה שהוא סבבה לגימיניג קל השאלה אם גם בלפוטופים זה ככה או רק בנייח? כנירא הזמין מאמזון לאמריקה לחבר שלי הביתה והוא יביא לי עוד חודש הוא בא .חוץ מאמזון יש עוד מקומות לקנות בזול בארה"ב ואשמח להלמצה ללפטופ עד 650/600 דולר יכול להיות גם 450 אבל יש הפרש גדול בביצועים בשביל 150 דולר לא קריטי. תודה ומה עדיף ללפטופ ?אינטל או amd הבנתי amd חדשים בתחום הלפטופ ואיזה חברה מביא אחריות בין לאומי אם יש דבר כזה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים מחו"ל ואני מחפש מחשב חזק התלבטתי בין המחשבים האלה: MSI GS70 Stealth-037 http://www.amazon.com/MSI-GS70-STEAL.../dp/B00JKCHRXC GIGABYTE P27Gv2-CF2 http://www.xoticpc.com/gigabyte-p27g...er-p-7125.html SAGER NP8278-S http://www.amazon.com/NP8278-S-P170S.../dp/B00J43RS9K MSI GT70 Dominator 895 http://www.msimobile.com/level3_productpage.aspx?id=454 אשמח לקבל עוד הצעות עד 1500-1600$ וגם מה דעתכם על החברה SAGER? יש להם אמנם מחשבים חזקים אבל פעם ראשונה ששמעתי עליהם תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום קניתי לא מזמן מחשב sony vaio pro 13, ברוך ד' מחשב נפלא רק שאני לא מצליח להכנס לביוס שלו נסתי את כל ה_f ואת הassist לחיצה קצרה וארוכה ולא מצליח? דבר נוסף והוא גם על הדרך זה אם אפשר עט כמה שיותר טוב למחשב שיהיה מדוייק נוח ואפילו שיהיה לו כמה כפתורים (הבנתי אין לא דיגיטל pen נשמח לגלות שטעיתי). תודה רבה ובהצלחה לנו ולכל עם ישראל ושנעשה ונצליח בעזר ד'. שנמשיך להיות מאוחדים.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000-6000 שקל, אעדיף שלא לחרוג אבל תלוי בהצעה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג לפנאי. מחפש להריץ גם משחקים שעשו העברה מPS5, כמו God of war החדש (לא קריטי בכלל להריץ משחקים כבדים כאלו על הגרפיקה הכי גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיף לא רועש ברמה מוגזמת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

17. Started by Gershon,

היי אני מעוניין לשדרג את המחשב ב2000שקל אפשר עד חריגה של 500 מחפש גם מסך ב1000-1500 מעדיף חלקים חדשים ולא יד שניה עיקר השימושים הם גיימינג קטן מידיי פעם קוד ודברים כאלה (לא אכפת לי להריץ על nomrall אבל שירוץ חלק) רוזולוציה מקסימלית של המסך 1440x990 זה המפרט מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Box לוח אם: Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB כרטיס מסך: Sapphir…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. איך המחשב הזה בתור מחשב לילד בן 12 לצורך אינטרנט אאוטלוק אופיס וכ'ו. ( לא למשחקים) http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500 [h=4]NUC SFF Kit - Intel Celeron N2830 (New Version) - Intel® HD Graphics - 4GB SODIMM 1333/1600Mhz DDR3L - 500GB 5400RPM HDD, HDMI 1.4a, Mini PCIe, 1xUSB3.0, 2xUSB 2.0, Gigabit LAN, Built-in Intel® Wireless-N 7260BN 802.11bgn, Bluetooth 4.0, Audio Jack[/h] אין צורך בכונן או צורב. האם פתיחת מספר טאבים/חלונות גלישה במקביל לפתיחת אאוטלוק ואופיס יאטו אותו משמעותית או שיסחוב? במקום מחשב סטנדרטי על הרצפה.... תודה!

19. Started by Slix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להוסיף עוד 2000 שקל רק במקרה של שיפור משמעותי באמת! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מידול וגרפיקה ב3D , תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) : Unity 3D, Blender, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty, Assasins' Creed ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בהתאם למסך …

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  20. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב הזה ללא מסך וללא ציוד היקפי צורב כן ללא OC

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by LinuxShells,

שלום לכולם.. רציתי רק לדעת מה דעתכם על TOSHIBA L500 1XW למישהו יש אותו? מכירים את המחשב עצמו? תודה מראש! וכן קראתי את החוקים של הפורם פשוט רציתי לדעת עם יש למישהו אותו או שהוא מכיר את הנייד הזה תודה.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by haimvrt,

צהריים טובים לכולם אני מחפש מחשב חזק ככול אפשר למשחקים של היום בתקציב 4000 שמתי עין על שתי מחשבים הבאים: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=10551 או ‎Acer Aspire 5741G-434G איזה מחשב חזק מאוד ככול האפשר למשחקים ממה שהבאתי למעלה?^ אם יש לכם הצעה למחשב אחר יותר טוב אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר (חייל עני ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, heroes might and magic 7, Batman: Arkham Knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) מה שאפשר להוציא בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אפשרי עם זה יעזור 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף יד…

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  24. הנייד לא צריך להיות קל במיוחד כי היא לא מתכננת לטייל איתו ממש, וטווח המחיר הוא 2000-3000 כשעדיף לכיוון ה 2500. ראיתי שi5 עולה רק 300 שקל יותר מi3 אז זה הדגם שמצאתי נכון לעכשיו: http://ksp.co.il/?uin=16364 מה אתם אומרים? ממליצים על משהו אחר עדיף? מחר היא רוצה כבר לקנות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. אני חייל משוחרר שהולך ללמוד אני רוצה לקנות מחשב נייד על 3500 ש"ח אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר שישקול כמה שפחות מסך 15 בקיצור שיהיה טוב מי שיכול לתת לי מפרט במחיר הזה אני יודה לו מאוד תודה מראש

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.