ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד לאופיס ומשחקים בינוניים פלוס, עד 4000 ש''ח. הייתי רוצה שיהיה כרטיס מסך שווה.. תשלחו לי דגמים בבקשה.. תוודה ארד..
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K עם אפשרות לחריגה קלה (עד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו, עם אופציה לגיימינג. עבודה עם תוכנות עריכה כגון אוויד, פריימר בפרוייקטים כבדים ב-HD) ללא עבודת תלת. מבחינת גיימינג: דיאבלו 3, משחקי אסטרגיה למינהם. עבודה עם שני מסכי 21" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?וינדוס שבע 64 ביט. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop ,adobe illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FC3 BF ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ממושכים מצאתי את ההצעות המצורפות . אשמח לדעתכם מה כדאי יותר / מפרט טוב יותר / חזק יותר . המחשב מיועד לסטודנטית , שימוש באופיס , גלישה ואולי מעט סרטים . משקל כמה שניתן נמוך . אין צורך במערכת הפעלה ( אם מוזיל ) מסך מט אחריות ( עפי המלצתכם שלוש שנים ) תודה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10557 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22659 http://fre.co.il/items/202479 - - - תגובה אוחדה: - - - מפרט נוסף לשיקולכם http://fre.co.il/items/197256-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-HP-ProBook-430-G1-H6E27EA-
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום אני מצרף פה 2 מפרטים למחשב נייד לצורך התייעצות איזה עדיף וכדאי. שימושים של סטודנט (אופיס, אינטרנט, סרטים). המפרט הראשון: 1600 שח ASUS VivoBook 15 X542U מעבד: i5-8250u. זיכרון ראם: 8gb ram. הארד דיסק: 1TB+128ssd. כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 930MX. מסך: 15.6 אינץ' FULL HD. ווינדוס 10. המפרט השני: 1700 ש"ח HP430 G5 Probook /13.3"/ i5-8250U/ 8GB 1D DDR4 / 256GB SSD PCIe / FD / 3Yos/silver/1.5kg תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב למשחקים סגנון GTA IV (וכמה שזה אפשרי - שיוכל להריץ משחקים גם עוד 2-3 שנים (גם אם בהגדרות לא הכי גבוהות)) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מסוימת, רוצה למצוא מפרט בערך …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מחפש מחשב ב3000 שח, בעיקר לתכנות אבל אני רוצה גם כרטיס מסך לגיטימי כדי להיות מסוגל להריץ עליו משחקים. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24000 האם הוא טוב או שניתן להשיג יותר במחיר הזה? שאלה שנייה, מה ההבדל בין מעבדים i5 ו-i7? הבנתי שבניידים שניהם בעלי שתי ליבות. בנוסף מה ההבדל בין דור רביעי לשלישי? עדיף i5 דור רביעי או i7 דור שלישי? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למפרט של מחשב גיימינג לנער. תקציב עד 4000 ש"ח (אני הולך לקנות אותו באילת אז אפשר להוריד את המע"מ). המשחקים שהוא משחק בהם: Fortnite, Minecraft, Overwatch, Fall guys, Valorant, Counter strike global offensive, Just cause 4, GTA אני מעדיף מעבד i7 דור 10 תודה
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
וגם האם אני ארגיש שיפור בביצועים? (היות והמעבד גם ככה די חלש) תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב 4 וחיצ שנים אבל אני משפר חלקים לאט לאט. תראו יש לי סכום נכבד של 800 שקל ללא חריגה! ושי לי ככה: כרטיס מסך ATI Radeon X550 256Mb (הוא נדפק) זיכרון 4X512Mb ז"א 2 ג'יגה 1 ג'יגה קניתי לא מזמן מעבד AMD Athlon X64 2000MHz 3200+ לוח אם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 PCI X 16 ספק כוח Tzag Elita 500 Wat עכשיו כרטיס מסך אני בטוח חייב להחליף לא משנה מה אני לא יכול לשחק במשחיקם בשקט. וחשבתי על להחליף מעבד? הלוח אם שלי תומך בזה: Socket 939 supports AMD Athlon64 X2/ 64 FX/ 64 אז מה לעשות?! להחליף כרטיס מסך ב800 שקל למשהו טוב? לקנות גם מעבד? אינ לא יודע אם הוא טוב היום או לא? לוח אם אני בטוח שהוא נחמד ביותר הספק מספיק לי הזיכרון לדעתי גם הכרטיס מסך מריץ כל משחק שאינ רק רוצה …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Dell Inspiron 15634 Laptop 8GB Memory 1TB Hard Drive Moon Silver לא מוצא יותר את המפרט הספציפי אונליין (לפחות לא הזהה) כי הם סיימו את המלאי והעמוד הוסר. הוספתי קבצים עם הפרטים הטכניים. מעבד INTEL CORE i7-4500 cpu 2.4GHz 8GB RAM הכול בקבצים תכלס.. עלה לי 740USD באפריל. רוצה למכור אותו ולקנות משהו קטן יותר שמתאים לנסיעות. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תקציב - 4100-4200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג מהתקציב.. מקסימום ב5 שקל ^.^ שימוש : משחקים כבדים \ שירים \ סרטים \ אימיול \ אופיס \פוטושופ.. אני בד"כ מפעיל את האימיול יחד עם המשחקים ושם שירים באותו הזמן ככה שצריך להתחשב בזה :] אין צורך בציוד היקפי בכלל + OC למעבד ל3.2-3.4GHz + יש לציין שהמחשב הזה מיועד ל3-5 שנים .. זה המפרט שבניתי : Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=446 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤510 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard D…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקציב 3000 ₪. מעדיף לא לחסוך וגם ניתן לחרוג מעט (לא יותר מ- 1000 ₪). המחשב יחובר לממיר HD של YES המחשב יחובר לטלוויזיה HD המחשב יחובר למגבר 5.1 מהות השימוש העיקרי צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וצפייה ישירה באינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. על המארז להיות שוכב וויזואלי בצורה נעימה (בלי הרבה אורות) רצוי כולל שלט על המארז להיות שקט ככל האפשר (יושב בסלון) בין 1-10 מעל 7. אין העדפה לחנות מסוימת, אני גר במרכז אבל מוכן לנסוע לקחת מכל מקום. תודה רבה :yelclap:
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
האם הנייד הזה מסוגל להריץ סרטים בHD ? אפילו 720P היה יכול להיות נחמד אם אני יחבר אותו לטלויזיה יש לו 4 ג'יגה ראם ומעבד T3200 2gh הוא עכשיו גם עם ווינדאוס ויסטה (ככה קניתי אותו) יכול להיות שזה מפריע לביצועים בגלל שידוע שזאת מערכת דורשנית?? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי שמתי לב שהמחירים של הניידים של HP ב EBAY די זולים משאר החברות במיוחד בסקטור HIGH END GAMING LAPTOP למה ? איפה הקאצ' ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ עיסקי קל משקל בתקציב של 4000-5000 שקל שימושים: אינטרנט אופיס, בעיקר אקסל עם פונקציות מסובכות. סקייפ (חשוב מצלמה מובנית ומיקרופון) דרישות מהמחשב: אמין אחריות מקיפה וטובה קל משקל זמן סוללה ארוך לא מתחמם תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה במפרט למחשב שמיועד למשרד. שימוש עיקרי תוכנת מידול תלת מימד ואנליזות נומריות. מעדיף לרכוש את כל הרכיבים בחנות אחת שגם תבצע הרכבה. מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה ותוכנות עבודה על ה-SSD. מעבר לזה כל הקבצים נמצאים על השרת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תוכנת תלת מימד - אנליזות (דורש כוח עיבוד רב וכרטיס מסך בינוני-חלש) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS SIMULATION שימוש ת…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, כן, קראתי את התקנון. אני לא מבקש שתביעו דעה על חנויות מסוימות. מי שמכיר ויצא לו להתנסות עם חנות מחשבים טובה ואמינה בב"ש, בבקשה לשלוח לי הודעה פרטית עם שם החנות. תודה, ניר
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, אני טס בקרוב לטיול בארה"ב ורציתי לקנות שם מחשב נייד, אבל אני לא ממש מבין בזה. אני רוצה מחשב עם מסך 14" (האם כדי ללכת על מסך יותר גדול אם זה מוריד את המחיר?) והשימושים העיקריים בו הם אינטנרט, אופיס, סרטים (בHD), מוזיקה, ואולי גם קצת תוכנות עריכה (כמו פוטושופ). (תקציב כמה שיותר זול רצוי עד 500$ אבל אם זה הכרחי למה שאני מבקש אז אפשר יותר) אני צריך גם מחשב שיהיה עמיד, כיוון שאני מתכוון לטייל איתו תקופה די ארוכה. (ככה שאני מחפש חברה טובה שידועה באיכות שלה). על מה אתם ממליצים, וביקר איזה מעבד אני צריך, כי קצת הלכתי לאיבוד והאם כדי לי להסתפק במעבד חלש יותר מ CORE DUE 2 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עם תקציב עד 4500₪ השימוש הוא לגלישה משחקים לילדים KODI בניתי אותו באתר של KSP נ.ב. חסר שם קירור למעבד שעוד לא בחרתי מה הייתם משנים או מוסיפים?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-