ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,393 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי מבקש עצה לגבי לפטופ שהוא רוצה לקנות. אלה 2 הדגמים שהוא חשב עליהם : Sony Vaio VPC-F121FX/H HP PAVILION DV7T (עם מעבד i7-840QM) מה שחשוב לו בעיקר זה עוצמת מעבד (הרצה במקביל של מספר אפליקציות כבדות) ואורך החיים בעבודה על סוללה. עוד שאלה , עד כמה קריטי בימינו שיהיה לנייד כונן בלו ריי? המחיר שהוא רוצה לשלם הוא באיזור ה 7-8K אז אם יש נייד אחר שיותר מומלץ אשמח אם תמליצו... תודה רבה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד HP 530 עם זיכרון 1GB ומערכת הפעלה Windows Vista Basic. אני רוצה עכשיו להרחיב את הזיכרון ל-2GB (אפשרי). הזיכרון שיש לי עכשיו (לפי cpu-z - מצורף) הוא: Samsung PC2-5300 (333MHz) 1024MB בסלוט מס' 1 וסלוט מס' 2 ריק. יש לי מספר שאלות? 1. האם אמורה להיות בעיות לקנות זיכרון כלשהו של 1GB או שצריך זיכרון עם תכונות זהות ו/או של אותה חברה? 2. עד כמה זה מסובך, אם בכלל, להוסיף זיכרון (יש לי נסיון של התעסקות עם חומרה של מחשבים נייחים אך לא עם ניידים)? 3. אם זה מסובך ו/או צריך זיכרון זהה לחלוטין, כדאי לעשות את זה דרך HP? בתודה מראש, רון. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט יבן שני המחשבים הבאים, מחפש מחשב 13.3 שיהיה קל ועם ביצועים כמה שיותר חזקים. המפרט של הVostro יותר טוב ועם יותר אחריות(פרטים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-n520m.htm) לעומת זאת, שמעתי כמה דברים לא טובים על המחשב.. אז אני מתלבט גם מול המחשב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16150 שהוא אותו דבר בערך, אבל כרטיס מסך מבוסס מעבד, ומסך לא מט(ואני מעדיף מט..) אז השאלה שלי מה עדיף מבינהם? או האם יש מחשב טוב יותר ב5K? שיהיה קל וכל מה שצריך לעסקיים סטודנטים וכיוצא מכך.. תודה לכם
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על מפרט זה Athlon64 3800+ (Socket AM2) 720 nis M55Plus-S3G Socket AM2, 6100, DDR II800, PCI-E 530 nis 2GB Twinmos 900 nis Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E 2170nis CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 290 nis סה"כ 4610 הערות כרטיס הקול הוא למטרת הורדת עומס על המעבד בעיקר וכדבר משני לשיפור איכות הקול - אם ניתן להוריד את הכרטיס הקול ולא לפגוע בעומס על המעבד אין בעיה המפרט הוא מ-KSP לא שזה משנה משהוא דבר אחרון מה ניתן לשפר או לשנות לפי דעתכם
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי , אני מחפש נייד לצרכים: office , אינטרנט וחיבור למקרן לצורך הצגת מצגות המחיר: עד 5000 ש"ח , אפשר לחרוג רק אם צריך. (הצרכים שלי נמוכים במיוחד , אז אם תגיעו למחשב שעולה יותר מ4000 ש"ח אני צריך הסבר מדוע) כמה נקודות: 1. עדיפות ל DELL , אלה אם כן תגידו אחרת. 2. משקל סביר (סביבות 2.5 ק"ג) 3. לא חובה: עיצוב שלא מבריק ומפריע לעיניים. 4. מקשים נוחים במיוחד לשעות רבות של הקלדה. 5. אחריות של יותר משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הטופס: מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח, אפשר עם חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה עם לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 שקל. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): - במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Grand Theft Auto V, Battlefield 4, The Division מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080 * 1920 לאי…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הלוח אם +זיכרון +מעבד לamd כרגע יש לי p4 1500 מארז של atx האם אני יכול להחליף רק את הלוח או שאני צריך לקנות גם מארז חדש?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר, בנוסף דברים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דברים ספציפיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis ומשחקים כבדים באופן כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 ו1920x1080 בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שימוש במחשב בעיקר אינטרנט ומוסיקה אבל המחשב צריך ליהיות מאוד חזק לעבודה ממושכת , זכרון 1024 והרד דיסק 120 , לא צריך כרטיס מסך , מקלדת ועכבר לא צריך.. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב +מסך התקציב הוא 3000-4000 המפרט שהיה מסך 20 אינטש -22 משהו סביר מעבד טוב 4 ליבות אם אפשר אינטל לא חובה אבלשהיה מתקדם לוח אם מתאים למעבד דיסק קשיח 500 G כרטיס מסך משהו סביר זיכרון 2G כרטיס קול 7 -8[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:26:46 ממוחמה אתה יכול לעזור[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:28:38אתה יכול לעזור או שתגיב[br]פורסם בתאריך: 30.09.2010 בשעה 20:33:21אתה יכול לעזור אני ענה על כל מה שצריך כרטיס רשת אני אשתמש במחשב בצרכים הבאים סקייף קצת משקים פייסבוק גלישה באינטרנט
-
- 65 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אהלן, אני משחק קאונטר סטרייק 1.6 ורוצה לקנות בקרוב מחשב שיריץ לי אותו הכי חלק שיש כולל אנטיאליאסניג ואנטיסרופיק 16 וכל הפילטרים שיש. אז מבחינת תקציב לא נראה לי שתהיה בעיה אבל חשוב לי שהוא ירוץ הכי טוב שאפשר . תודה . לא כולל מסך מקלדת ועכבר.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נישא בתקציב של 7000 ש'. המחשב ישמש אותי בעיקר לעבודה (אינטרנט,אופיס ותיכנות). האם כדאי לקנות מחשב נישא עם מעבד AMD?אני יודע שהם יותר חמים ממעבדי INTEL בכ10 מעלות... האם זה כך גם במחשבים הנישאים,ששם הטמפ' גם ככה גבוהות? אני מעוניין במחשב נישא שאפשר לעבוד עליו (בלי לקבל כוויה)גם שאני בנסיעה .... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי רעש מוזר גם אצלכם?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אפתח בגילוי נאות- אני עובד בחנות G-Tech/ספיד מחשבים, ובחירת הרכיבים שלי מושפעת במידה מסוימת מהקומבינה שאני יכול לארגן לחלק זה או אחר. בתור התחלה, אני די סגור על הרכיבים הבאים: כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB זיכרון Kingston 2X1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ קרור למעבד Cooler Master Hyper TX2 עכשיו יש לי 2 התלבטויות. אחת בנושא לוח האם: ל-Gigabyte GA-EP35-DS3 יש מערך וסתי מתח מרשים ביותר, ל-Abit IP35-E יש מערכת ייצוב מרשימה פחות, אבל היא מצוידת בהיטסינק. איזה מהם ייתן יותר יציבות באוברקלוק צנוע (10%-20% גג)? פיצ'רים אחרים ( RAID, הרבה USB, "תיל אש", E-SATA וכו') לא מ…
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני מפרט למטרות אינטרנט ואולי אופיס בלבד, לא מתוכנן O.C והמחשב לא ישמש למשחקים. אין צורך במסך ושאר ציוד הקפי- יש LCD 17 ויש לו גם צורב כבר השקט חשוב מאוד והוא מוכן לחריגה עבור זה חנות עדיף צפונית לת"א לכן עדיף מRSM זה מפרט שביניתי לו מעבד Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray, יחידות 1 ¤332 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=427 Gigabyte GA-73VM-S2 Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤333 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=38 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤46 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Value, יחידות 1 ¤255 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=661 Samsung 320GB 7200RPM 16MB Sata…
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קונרו, הארד דיסק 250 GB צורב DVD, זכרון ראם רצוי כמה שיותר (לפחות 1GB), ללא מסך וציוד היקפי. רצוי שהמפרט יהיה מהחנות logicpc כי משם אני מתכנן לקנות. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ברצוני להחליף ארד דיסק ואני לא יודע מה לקנות אם זה SATA ATA והאם זה מסובך להחליף everest רשום ata מה זה אומר
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה פה רצים תגובות כמו "סמפרון ביכלל לא מתאים למישחקים והוא לא שווה" האם היה נכון להשקיע 1400 שקל על מעבד+256MB זיכרון+לוח אם? או שהמעבד הזה חרא למישחקים כי הוא לא סוחב לי מישחקים כמו BF2 [משחק הכול על LOW] וSA אני משחק על בינוני. האם המפרט שלי חרא או מה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא- מה כדאי לשנות? במסגרת התקציב של 3,400 ש"ח דגשים: אמינות המערכת, מטרות סטודנטיאליות + גלישה ועבודה נוחה ומהירה ברשת ובאופיס, שקט. לגבי מסך- לא מסך רחב מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: Gigabyte GA-EG-MS2H מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר- LOGITECH רמקולים -CREATIVE סה"כ: 3,400 ש"חe4
-
- 11 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, ברצוני להקים משרד עם שלוש עמדות. המחשבים ישמשו בעיקר לפעולות אדמיניסטרטיביות (אופיס+אינטרנט) אשמח לדעת האם ב 10K אפשר לארגן שלושה מחשבים + שלושה מסכים דקים (19 אינץ גג) + מדפסת + ראוטר/סוויץ + כבלי רשת 100M (המחשבים יהיו צמודים יחסית כך שאין צורך בהרבה מטרים) אשמח לדעת לגבי כמה עולה היום להחזיק WIN חוקי, ואופיס חוקי (אין צורך ביותר מ WORD,EXCEL,POWERPNT) בתודה מראש, חן נ.ב. אם יש צורך לחרוג מעט מהתקציב בתמורה שווה, כמובן שאסכים
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בחלקים הכי זולים ( אפשרי מחנויות שונות - אני מרכיב לבד ) 1- מעבד SEMPHRON 2- לוח אמ משולב כרטיס מסך , משולב כרטיס קול , משולב כרטיס רשת 3- זכרון 512 4 מארז כל הדברים האחרים יש לי תקציב - רצוי רצוי 1000 ש''ח
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ללימודי עריכת וידאו (פרימייר פרו ואפטר אפקטס) אני צריך רק את הקופסה יש לי את כל הציוד ההיקפי והתוכנות התקציב הוא 3000 שח עדיף לחסוך אבל חריגה עד 500 שח תהיה בסדר. כל השאר לא ממש משנה. תודה רבה הנה הבקשה בצורת הפורמט המבוקש. 1. 3000 עדיף לחסוך חריגה עד 500 שח 2. לימודי עריכת וידאו ( Premiere Pro, After Effects) 3. לא 4.אין 5.אין 6. 1 7. לא 8. לא 9. לא 10. לא 11. לא 12. לא
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-