ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
מטרה - עבודה משרדית בעיקר, אינטרנט... גודל המסך - 14.1' צורב DVD חובה סוללה - כמה שיותר חזקה.. רצוי ללא מערכת הפעלה, ובשאיפה לDELL, אבל לא חייב תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי מה אתם אומרים על זה - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKR580&cfm=8FA2E776 1. לגבי מערכת ההפעלה, המחשב הזה מגיע עם 3GB זיכרון ומערכת הפעלה 32bit. הבנתי שאם אני רוצה להרחיב ל-4GB אז זה לא ישנה כלום כי המערכת הפעלה לא תומכת וצריך לעבור ל 64bit. זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על ההשלכות של זה? תודה 2. מה לגבי samsung עצמם? הם טובים? 3. האם יש לכם המלצה על מחשב אחר? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג ACER וינדוס 7 ובימים האחרונים העכבר מגע במחשב לא מגיב ושאני עושה ריסט למחשב עולה ההודעה שבכותרת. מי שיודע איך מתקנים את זה אני אשמח לתשובה תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה?100 שח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב?משחקים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב לא המסך הקיים זה SAMSUNG 206BW 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס?לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו?tms ירושלים 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)?הייתי שמח אם תוכלו להרכיב בזה :Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD כי ראיתי שאתם ממליצים על silverred משהו ואני לא ממש מחבב אותו 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? א…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם צריך את עזרתכם בבית מחשב עד 2000 ש"חלא כולל מסך. התחלתי ללמוד עיצוב גרפי , פוטושופ, פלאש ועוד... יש הרבה שיעורים ואני רוצה מחשב שיכול לעמוד בזה, חוץ מזה השימושים יהיו לראות סרטים, לשמוע מוזיקה, אינטרנט. מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אם אפשר שהלוח אם יהיה קורא כרטיסים, fiw לחיבור המצלמה הדיגיטלית וכמה USB יש צורך בצורב DVD אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים רעשניים ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאת HDMI לחיבור מסך LCD יש לי מסך של סמסונג 2043 BW תודה מראש לעוז…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה אני צריך חוות דעת על המפרט הזה זה ממש דחוף!! ואם אתם שואלים למה אין במפרט הארד דיסק אז אני לא צריך...
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! בחברה שאני עובד בה בונים חדר ייעודי ל VR שיהיו בו לפחות 2 עמדות VR (ואולי יותר ברגע שיהיו משחקי Local Multiplayer מעניינים). אנחנו רוצים מחשבים חזקים מאוד שיריצו כל משחק VR שייצא בשנה הקרובה על ההגדרות הטובות ביותר ועל ציוד הVR החדש ביותר. התקציב לעמדות עצמן מאוד גמיש. אנחנו לא רוצים סתם לקנות רכיבים יקרים שלא יספקו שיפור מורגש בביצועים אבל אנחנו מוכנים למתוח את התקציב כמה שצריך כדי לעמוד בדרישות שלנו. כלומר גם דברים כמו Geforce Titan רלוונטיים אם נראה לכם שהם שווים את ההשקעה. חשוב שהעמדות יהיו שקטות, לא חובה שקטות לגמרי אבל שהחדר לא ירגיש כמו חדר שרתים. החדר צריך להיות ייצוגי אז מארזים יפים עדיפים. החדר צריך…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מסתבר שה-m460 יותר מהיר (!) בבדיקת ביצועים. האמנם? אחת ההשארות שמצאתי היא של-m560 יש פיצ'רים שאין ב-m460, שהם: (VT-d) virtualization extensions Trusted Execution AES מי צריך את זה? מה זה נותן?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
זה המפרט שבניתי למטרת גיימינג תגידו לי איך הוא בבקשה : מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1181 Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only , כמות 1 - מחיר : ₪110 http://tms.co.il/product/7946 לוחם אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 http://tms.co.il/product/9082 כמות 1 מחיר ₪695 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK …
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה - פוטו שופ אילוסטרייטור אינידזיין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מבחינת המעבד הראשון יותר טוב ממה שהבנתי אך לא מבחינת כרטיס המסך...האם זה נכון? אבקש את עצתכם. (נייד לצפייה בסרטים,הורדות,אינטרנט שמיעת מוזיקה ומשחקים ברמה סבירה) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7381&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7590&perur=2&t=1&c=339
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בתכני HD ו youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 9/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן windows 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתו…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, למען האמת אני לא יודעת לגמרי איזה מחשב אני מחפשת, אבל הדרישות הן כאלו: תקציב - סביבות 3000 ש"ח מסך - משהו באזור של 14" משקל - עדיף שיהיה כמה שיותר קל סוללה - שתחזיק לפחות 3/4 שעות. מניחה שיש עוד קריטריונים שיוכלו לעזור ואני פשוט לא מודעת אליהם.. פה אתם נכנסים לתמונה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שעיקרו יהיה מונח בבית מחובר לחשמל. לא רוצה נייח אני אוהב שיש אפשרות של התניידות תמיד כי לפעמים מעביר לחדר ומחבר לטלויזייה וצופה בסרטים סדרות וכו.. חשוב לי שיהיה מחשב מהיר (I7 או I5 מעדיף I7 כי הוא חדיש יותר וטוב יותר אבל משאיר את ההחלטה לכם) חייב להיות בו SSD קטן שמערכת ההפעלה תהיה מותקנת עליו, ועוד לפחות 500GB רגילים. 15.6 מסך 16 GB RAM וכרטיס מסך נחמד (לא מה שבא עם המערכת) כי אני לפעמים משחק משחקים קלים בינוניים לא צריך משהו היסטרי. תקשציב 4000 שקל אשמח להצעות אם החריגה משדרגת קיצונית ניתן להגיע ל 4,200 עיקר השימושים הם סרטים,סדרות, חיבור לטלויזיות HDMI. תכנות עם המחשב תמיד יהיה מחובר למסך מחשב שיהיה בעמדה הרגילה. פעם ב.. 15% משחק משח…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות סרטים עבודה עם כרום יהיו 30 דפדפנים פתוחים בוזמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 14- 15.6 משקל לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מבקשת המלצה על מחשב נייד עם זמן סוללה 10שעות סטודנטית מדעי הרוח לצרכים בסיסיים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות היום את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2660&scat=320&tcat= וזה עם 1G זיכרון לא 512 מה אתם אומרים על המחשב? ועם המחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בסלון ביתי ויתחבר ל: מסך CRT רגיל (19" של LG) לצורך עבודה רציפה (אינטרנט, תוכנות, לימודים) מסך LCD של LG בגודל 32" לצורך משחקים (NFS החדש.... Pro Evolution וכד'...) וצפיה בסרטי HD לכן אני צריך גם 2 שלטי משחק (גיים-פאד) , עדיף אלחוטיים. באותה הזדמנות אשאל - האם אפשרי בכלל לחבר למחשב אחד 2 ג'ויסטיקים ?! על המחשב להיות שקט ככל האפשר (לצורך צפיה בסרטים) ולכלול אל-פסק (החורף הגיע ואיני חובב נפילות...) תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
קניתי מחשב inspirion 3537 של דל עם מעבד I7 וכרטיס מסך radeon 8850m יש לי בעיה שאני פותח את המסך אז הוא לא נדלק בחזרה והמנורות של המחשב עובדות רגיל. יש לי אותה בעיה שהמחשב לא מתעורר ממצב שינה. ניסיתי להתקין דרייברים חדשים לכרטיס מסך של raden וגם לכרטיס מסך הבנוי של intel iris 4400 הבעיה לא נפתרת וממש מעצבנת למחשב חדש. אגב אני משתמש בוונדוז 8.1 חוץ מהבעיה הזאת המחשב עובד מצוין גם במשחקים כבדים אז אני לא חושב שזאת בעיית חומרה דווקא
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.costco.com/Browse/Product...US&Sp=C&topnav= מישהו מכיר את החברה הזאת? ibuy power? ההורים שלי טסים לחו"ל ואני רוצה להביא מחשב משם מה דעתכם על המחשב הזה? תציעו לי אפשרויות אחרות חשוב כרטיס מסך טוב
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לאחרונה מתפרסמים באמזון מבצעים אטרקטיביים על מחשבים ניידים יעודיים לגיימינג. האם מחשב כזה יתמוך גם במשחק ברמה טובה במסך חיצוני (לא מפלצת, נאמר 2K 22)? האם כרטיסי המסך בניידים חלשים יותר (כמו המעבדים) בגרסא הניידת שלהם? לדוגמה המחשב הזה https://www.amazon.com/ASUS-Display-i7-12650H-Thunderbolt-FX517ZM-AS73/dp/B09RMH9B6F/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=NVoOs&content-id=amzn1.sym.0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_p=0df9d7df-4af4-4ede-b4e6-260a00b4e2c1&pf_rd_r=7HCRT4CDR5Y8A2VQXWE1&pd_rd_wg=2QYgt&pd_rd_r=289099e4-c235-40cd-bcb5-814353808fa2&ref_=pd_gw_ci_mcx_mi
-
- 0 תגובות
- 419 צפיות
-
-
שלום חברים, עוזר לחבר לקנות מחשב שלא מנסה להיות יומרני מדי, ויחליף מחשב בן 8 שנים ששבק חיים. בניתי 2 מפרטי מחשב מ 2 חנויות (שיחליט ממה שנוח לו) לפי מידע שקראתי בפורום הזה. אשמח לקבל תובנות, הצעות או שיפורים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, חריגה קטנה במידת הצורך אפשר גם לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, וסרטים/יוטיוב 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להר…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-