עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by fedora,

שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360 http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית מסורבלת יותר. בנוסף כל הד…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Qman,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אבל לא כזה רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה טוב. * בלוטות? לא רלוונטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל לא רלוונטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש לי התלבטות בין שני מחשבים ב2000 שקל מוכרים לי... מחשב נייד HP 625 מעבד עוצמתי Dual Core 2.1GHz, דיסק 320G, זכרון 2GB, WiFi BT, מסך "15.6 LED HD, כונן DVD Write, כרטיס גרפי חזק ATI RADEEON, יציאת HDMI, רמקולים מובנים, מצלמת …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by Benzi Avrumi,

כרגע יש לי מחשב ישן אפילו מאוד. 6GB RAM כרטיס מסך מעבד INTEL 920 2.67GHZ כרטיס מסך GEFORCE GTX 770 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל מעדיף פחות קרוב יותר ל 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אם לא רק Unity3d 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אז כרגע אגיד שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …

7. Started by li1,

מתלבט בין שני דגמים Asus דגם PC-eee 1101HA או Olidata Tehom 7800 אם יש המלצות טובות יותר אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by minkmink,

שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by genia,

יש לי ווסטרוו 3550 ומשום מה הhdmi out וה- bluetooth לא עובדים.. הדריברים הכי עדכניים מותקנים(אחרי הסרבול של ההורדה שלהם מהאתר של דל) אבל כשאני מחבר את הHDMI לא קורה כלום. לגבי הBLUETOOTH - אין אפשרות לשנות שום הגדרה שלו כמו לכבות או להפעיל או משהו וכמובן שלא לחבר ציוד כזה או אחר - רק אשף העברת קבצים. אשמח לעזרה בנושא..

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by alonchen4,

איך המפרט הזה למשחקים? ושאלה- אם הקירור למעבד הוא נחוץ כל כך? תודה לעוזרים! מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪648 כונן אופ…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by Hwneeded,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aviwo,

רוצה נייד עם מערכת הפעלה של MAC מבקש המלצה והיכן ניתן להבין את המערכת על בוריה, תודה

• 0 תגובות
    • 354 צפיות
  16. שלום חברים, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו במציאת מחשב נייד, איכותי, אמין ומבית טוב לעבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE ושות') בתקציב של איזור ה4 אלף ש"ח. ממה שאני זוכר, המובילים בשוק הם LG, דל, LENOVO (שזה בעצם IBM) וASUS (איך HP?). אשמח לקבל הצעות ממכם על דגמים ספציפיים של אחת מהחברות הללו, או של חברה אחרת שתעמוד בדרישות שהצבתי למעלה. במידה ויש דגם אכותי של DELL, במחיר קצת יותר גבוה מ4K (נגיד באיזור ה5-5.5 אלף) גם אפשרי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג טוב, כרגע בסביבות בין 6 ל 8 אלף (עוד לא החלטתי). השאלה שלי בתור התחלה איפה עדיף לקנות, בארץ או בחו"ל? ניסיתי לראות את ההבדל בבניה של מחשב מtom's hardwares (אחד מהיקרים שלו), וראיתי שההבדלים במחירים דיי משמעותיים: בהנחה שקונים את הקייס בארץ (שכו הוא כבד אז אין טעם לקנות מחול) והשאר מאמאזון המחיר יצא לי בערך 5.5 אלף, לעומת בארץ שיצא לי בערך 7 לאותו מפרט. מצד שני, אני לא יודע לחלוטין איך עובדת האחריות עם קנייה מחול. גם קצת קשה לי עם כל השמות של המוצרים ככה שיכול להיות שאני מתבלבל - לדוגמא אני רוצה לקנות כרטיס מסך גיימינג Nvidia RTX 4070, אבל נראה שיש לו כמה סוגים ואני לא בדיוק יודע מה לבחור בעצמי 😅 אז מה דעתכם? מה עדי…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. שלום לכם. בתור מבקר חדש באתר ובפורום אני רוצה לציין לטובה את איכות הכתבות ואת מקצועיות הכותבים. ולעניין: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב ישמש לרוב לגלישה באינטרנט, אך מכיוון שאני חובב משחקים יש לתת לכך את הדעת. המשחקים הם: CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR ודומיהם. במידה ואדרש לכך במסגרת "סיוע" לתקציב אוכל לפרק מהמחשב הישן צורב די וי די, עכבר מקלדת ורמקולים, ואולי את המארז-אם יתאים. ניתן גם להפנות אותי למפרט קיים של אחת החנויות (האמינות)במרכז, בתודה מראש מזור

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  19. אני מחפש נייד שיתאים לסטודנטים עיוורים. עיוורים מצד אחד לא צריכים מן הסתם מסך גדול כך שמסך גודל 13 אינץ פלוס מינוס הוא אידיאלי. כמו כן הם נאלצים לסחוב איתם את המחשב לכל מקום כך שזקוקים למחשב קל ונייד. מצד שני הם משתמשים בתוכנות מיוחדות שדורשות יותר ממשתמש רגיל. אם אגדיר את המינימום להפעלה של התוכנות הללו אז מעבד בחוזק דומה ל- su7300 עם זיכרון 2 ג'יגה זה המינימום כאשר יש עדיפות למעבד חזק יותר וזיכרון 4 ג'יגה. חשוב שהמקלדת תהיה מקלדת סטנדרטית ולא משהו אחר משום שלזה הם מורגלים. התקציב הוא עד 5000 שח פלוס/מינוס . בנתונים הללו נדמה לי שקטגוריית האולטרהפורטבל היא המתאימה למרות שייתכנו גם מחשבים מתאימים שלא בדיוק בקטגוריה הזו. השאלה היא - 1) על איזה ניידים שנמכרים בארץ ומתאימים …

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. שלום אני צריך לקנות בסביבות מאי נייד , די חזק שיוכל להריץ כמה תוכנות באותו הזמן להיות אם ככל שיותר יציאות שונות hdmi וכו' תואם usb 3 ומאוד חשוב איכות המסך, צבעים ועומק לא ממש למשחקים וסרטים. המלצה שניתנה זה HP LV046UA Envy 17-2070NR 17.3 http://qsys.co.il/items/58901המחיר עד סביבות 7500לא מעוניין ב MAC** תודה!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by danmch,

שלום לכולם! אני אודה לעזרתכם בהמלצה לגבי מחשב נייד ללימודים (אקסל, וורד ואינטרנט) במחיר 1500-2000 ש"ח. אשמח לדעת גם אם מחיר זה ריאלי לטובת המטרה. תודה רבה! ראיתי את המחשבים הבאים בטווח המחירים: HP Pavillion AHP-T14-B109 ב-1477 HP Pavillion AHP-15R052 ב-1969 AD15-TS-i3 של דל אינספיריישן ב-1969 Dell Latitude 3340 i3 ב-2042 DELL XPS-14-L421X ב-2459 (אם אחליט להתפרע) אשמח לדעתכם עליהם במידה ואתם מכירים. ראיתי שיש עליהם הנחות גדולות כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תודה כבר קיבלתי תשובה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  23. נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  25. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.