עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ENROLL,

שלום, בשעה טובה אני קונה לפטופ ראשון שלי אי פעם ללימודי צילום. הדרישה היא נייד בגודל 17.3 עם מקלדת מלאה. ראיתי כמה דגמים לחלק יש יתרונות אחד על השני אך לא מצאתי את ה"מושלם". אלו הדגמים שהגיעו לשלב הסופי במחיר שניתן לספוג (שניהם עם מסך מט): http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm עם שדרוג ל-8GB חסרונות שמצאתי: כרטיס מסך חלש שאולי לא יספיק לעיבוד קבצים גדולים בפוטושופ מסך HD READY עם רזולוציה של 1600*900 בלבד. דגם שני של HP לפי התאמה אישית באתר שלהם, כך שאם אקנה אותו אזמין מארה"ב לארץ: [table][tr] [td]Color[/td] [td]steel gray[/td] [td]edit[/td][/tr] [tr] [td]Operating system[/td] [td]Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit[/td] […

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by לנגר,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני סטודנטית ולכן בעיקר עבודה משרדית, XL, וורד וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, 13 או 14 אינץ' בשאיפה לכמה שיותר קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מו…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  4. התקציב: עד 6000 ש"ח. היעד: מחשב שיריץ סרטים באיכות טובה (480P), שזמן חיי הסוללה יהיו ארוכים (5 שעות), שיהיה נוח לקרוא בו, ושכמובן תהיה תמיכה בווייפיי. כונן אופטי הוא לא חובה אבל כונן קשיח גדול יתקבל בברכה. שהרמקולים, המקלדת והטצ'פד יהיו איכותיים ו...זהו. חשבתי על hp mini 311, אבל אני מתלבט אם גודל המסך שלו יספק אותי. ד"א אני כותב מהפלאפון. עד מתי מרץ 09?!?!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by SFR,

היי לכולם, אני רוצה לקנות להורים שלי (70+) tablet ומתלבט מה לקנות, צרכים עיקריים הם גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ו - youtube (אלי גם קצת משחקים פשוטים לנכדים), חשוב גם שיוכל להתחבר ל - smart TV, בנוסף אני מחפש Laptop עבורם (הם מתעקשים שהם צריכים) - צרכים עיקריים בדומה ל - Tablet, אינטרנט, youtube, יישומיי office בסיסיים ויכולת התחברות ל - smart TV, תו

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by Ben Nahon,

היי חברים, אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את הI7 הישן שלי ולעבור למערכת חדשה יותר. אז ככה אני הפרט יותר מה אני צריך. מחיר השדרוג: אין ממש מחיר אני פשוט רוצה משהו טוב שיהיה טוב גם לשנים הקרובות. חומרה שעוברת איתי מהמערכת הישנה לחדשה: SSD: samsung evo 840 120gb x2 HD: Western Digital Caviar Black 2TB x3 Sound Card: asus Xonar HDAV1.3 Deluxe Memmory: Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz X4 -------------------------------------------------------------------- החלקים שאני רוצה לשדרג הם: מעבד, לוח אם, ספק, כרטיס מסך, מארז, קירור למעבד. דרישות חשובות: המארז חייב להיות FULL ATX (יש לי עדיפות לcooler master haf x אבל אני אשמח לשמוע הצעות נוספות) על הלוח אם חייבים להיות 3-4 יציאות PCI-…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by AmitMa,

ככה, קיבלתי במתנה Lenovo s10e שהגיע מחו"ל. איך שקבלתי אותו (עם XP) פרמטתי והתקנתי windows 7. הבעיה מתחילה עם ריבוי הגרסאות של מחשבי Lenovo. המחשב מגיע עם זכרון של ג'יגה ורציתי לשדרג אותו. במקום אחד ראיתי שיש אפשרות לשדרג עד ג'יגה וחצי ובמקום אחר ראיתי שאפשר יותר. אז אפשר או לא??? גם עדיין לא הבנתי אם יש בלוטוס או לא. אותה בעיה, במקום אחד כתוב שיש ובמקום אחר כתוב שאין. ניסיתי לפתור את הבעיות לבד ולא הצלחתי... תודה!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  8. מלפני כמה ימים המחשב התחיל בפתאומיות לצפצף בחוזקה. הBEEP CODE הוא אותו קצב של פעימות מהירות. הBIOS הוא של AMI ולא מצאתי שם את הBEEP CODE הזה. בדקתי את הזכרונות עם MEMTEST והכול כשורה וגם עם BURNINTEST של PASSMARK. יש התחממות באזור של היציאה של האוזניות. זה התחיל בעיקרון אחרי שחיברתי את המחשב לרמקולים של הטלוויזיה עם מתאם. המחשב הוא MSI PR600. עשיתי לו עדכון BIOS אחר כך חשבתי שיש בעיה בהתחלה עם BIOS דפוק אבל זה לא עזר. מה זה יכול להיות

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by staieb,

שלום חברה אני צריך המלצה למחשב נייד * תקציב : 3500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים כמו CS 1.6 , Source שיעבדו טוב , אינטרנט הורדות שיהיה מהיר.. לצבא * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין תודה ומחכה לתשובה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. כל מי שרוצה למכור מחשב נייד או להחליף במשו מוזמן לפנות עלי בפרטי מוכן לשלם מכיר הוגן על מחשב הוגן. עדיף מאזור תל המרכז. כמובן במצס טוב שעובד עדיף שלא יהיה שום דבר שבור. אני לא מתחייב לאף אחד כלום! אם למישו יש אני לא מתחייב לקנות אותו הכל תלוי לשיקול דעתי!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by kisharon,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, הצרכים שלי הם בגדול אינטרנט,פלאש ופוטושופ. עכשיו רציתי לדעת עם כרטיסי המסך של אינטל שמגיעים בניידים הם מספיק טובים בשביל זה או שאני צריך מחשב נייד עם כרטיס מסך שהוא לא און בורד ? אני מחפש מחשב עד 5500 גג, אם יש למישהו המלצות זה יהיה אחלה. ועוד משהו קטן... באייבורי מוכרים מחשבים ניידים של MSI עכשיו זאת חברה ידועה בחומרה השאלה היא אם הניידים שלהם אמינים\חזקים מישהו מכיר? למרות שאייבורי נותנים עליהם שנתיים אחריות. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. שלום אני מתכנן לקנות לפטופ הצרכים שלי הם: בפנאי אני דיגי שעובד באירועים עם הלפטום אז אני צריך מחשב חזק יש יתרון לכרטיס מסך כדי שאני אוכל לתקלט עם קליפים. בנוסף אני איש סיסטם אז המחשב הוא גם לצורך לימודי כלומר הרצת מכונות וירטואליות על גביו. + אני חובב פוטושופ חיפשתי באינטרנט ומצאתי את המפרטים הבאים כאשר מצורפים גם המחירים שהאתר חישב לי כרגע יש לי HP Pavilion dv6670ej אבל אני רוצה לעלות רמה. אשמח אם תייעצו לי. HP dv7t Quad Edition series Processor: Intel® Core i7-820QM Quad Core Processor (1.73GHz, 8MB L3 Cache) with Turbo Boost up to3.06GHz Memory: 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard Drive: 1TB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (500GB x 2) with HP ProtectSmart Hard Drive Prot…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guyb7,

לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  14. כבר כמה ימים שחושב להחליף את המחשב הישן והירידה לאילת זו הזדמנות טובה לכך. 2 מחשבים שאני מתקשה להכריע ביניהם: אסוס http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=16088 לנובו http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27195&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מטרות המחשב: לימודים ושימוש משרדי + גלישה באינטרנט(סרטים, מוסיקה, צפייה ישירה בשידורים וכו..), לא משחקים ולא משהו יוצא דופן, גודל מסך: 14-15.6, לא חשוב מבריק או מט. זמן סוללה לא ממש קריטי, זמן ארוך יותר זה רק בונוס. כונן אופטי קיים בשניהם והיציאות דומות. וזהו בגדול, לא מחפש משהו מעבר לזה, אמינות, איכות וחוזק..זה מה שחשוב לי. אשמח לעצה שתסיים את ההתלבטות שלי בין הדגמים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by mx-3,

שלום, אני צריך המלצה לנייד חזק, הדרישות הן לתוכנות עריכת סאונד כבדות. משמע מעבד חזק ומהיר הרבה זכרון RAM (לפחות 4) HD ממש לא משחק תפקיד, כי אני מחבר חיצוני (מה שמחייב חיבור ESATA) כ.מסך\קול לא קריטיים. לפחות 4 כניסות USB2 (ומעלה. אני יודע שיש מפצלים. אבל זה פוגע באיכות\מהירות, לא? -הדרישה שלי לעבוד עם התקני חוץ במהירות שיא) גודל מסך\משקל לא משנה בכלל. (כ.רשת אלחוטי/BT אני מאמין שיש בכולם, אם לא, אז חובה) תקציב, עד 5K. אני בגדול בונה על משהו כמו 3-4. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  16. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד למטרות איטרנט \ אופיס \ PhotoShop ותוכנות עריכת סרטונים ( לא שימוש כבד ) התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי חריגה ובנוסף חשוב לי שיהיה לו אחראיות ל 3 שנים ראיתי את 2 הניידים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5417&CatCode=315 ה Dell חזק יותר במפרט אבל מנסיון שלי בעבודה עם מחשבים ניידים אני מאוד אוהב את הניידים של HP אני אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים או המלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. יש לכם 3,000 דולר פנויים? כעת תוכלו להשקיע אותם בדגם העליון של הטאבלט או המחשב הנייד מבית מיקרוסופט מחשבי ה-Surface של מיקרוסופט מעולם לא כוונו אל הקטגוריה התקציבית של השוק, אך נראה כי הדגמים החדשיםאשר זמינים לרכישה עכשיו מקפיצים אותם מעולם ה'פרימיום' אל קטגוריה חדשה לגמרי, ששמורה לעשירים המופלגים ביותר בלבד. הדגמים החדשים של טאבלט ה-Surface Pro 4 ושלהאולטרבוק ההיברידי Surface Book מציעים כונני SSD בממשק ה-M.2 ובנפח של טרה-בייט שלהם, שלא היו זמינים עד כה ומהווים למעשה יישור קו אל מה שניתן לקבל במחשבים ניידים בהם כונני ה-SSD עדיין מתבססים על מארזי 2.5 אינץ' סטנדרטיים (כשהיתרון בביצועים הוא כמובן אצל ה-M.2 העדכני, תודות לממשק ה-PCI-Express הישיר שלו), והמחירים הם …

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום, מבקש השוואה בין 2 הדגמים: DELL Inspiron 580 i3-530 GMA HD DELL Inspiron 580 IN-RD33-3988 ההשוואה בין המפרטים בלינק הבא: http://www.pc365.co.il/product_compare.aspx?p_list=,15533,14862 אני סטודנט והצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. ההבדל הוא 900 ש"ח ביניהם, השאלה העיקרית היא האם הפרש בתשלום שווה את התפוקה שנותן המעבד i5 עם 4 GB זכרון לעומת i3 עם 6 GB. ואיך ההתאמה לצרכים שלי. תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  19. הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by LAUSER,

שלום אני מחפש דרייברים עבור XP של המחשב הבא - Compaq Presario CQ60-225EJ אני לא מרוצה מויסטה ורוצה להחליף ל XP. באתר הרשמי של HP ניתן להוריד דרייברים רק עבור VISTA , כשהתקשרתי לתמיכה נאמר לי שהם תומכים רק בויסטה כי המחשב סופק כך ללקוח. תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. לפי מספר ימים רציתי לפרמט את המחשב בסוף לא הצליח לי אז התייאשתי, עכשיו כשאני מדליק את המחשב מופיע יש בחירה של windows xp home windows xo pro setup איך אני מבטל את השורה השניה שלא תופיע? (הדיסק של הההתקנה לא בכונן)

22. DELL XPS 17 L702X המחשב בן חודשיים עם אחריות מורחבת לשנה , נמכר עקב חוסר מיצוי, תמיד יושב על משטח קירור, שמור בקנאות. Intel® QuadCore i7-2670QM Processor 6MB Cache, 4x2.20 GHz, TurboBoost up to 3.10 Ghz 1000GB 5,400rpm Hard Drive, 17.3 FHD 3D WLED TL (1920x1080) 1080p Display with 2.0 Mega Pixel Integrated Camera with single digital mic (H.264)3D Capable 3GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M with NVIDIA 3D Vision Active Shutter Glasses, 12GB DDR3 (1333Mhz) RAM, AUDIO CARD JBL 2.1 Designed& Certified Speakers Waves MaxxAudio 3, Windows 7 Home Premium (English, 64Bit), Primary 9-cell 90 Whr Lithium Ion battery

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by yagi,

שלום. אני מחפש לקנות מחשב נייד וההבנה שלי בשוק היום דלה מאוד. אני צריך מחשב שיתאים לי ללימודים לתקופה של הארבע שנים הקרובות ובנוסף שיוכל להפעיל משחקים בצורה נורמלית-לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו שיחזיק מעמד עם משחקים. התקציב שלי הוא בין 4-5 אלף כשאפשר לחרוג קצת מעל במידת הצורך. אני ישמח למפרט מפורט כולל מחירים כדי לדעת מה טוב ואיפה אני עומד מבחינת המוצרים בשוק. תודה. אם צריך עוד פירוט בקשר למה שאני מחפש במחשב רק תודיעו!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by קייזרמן,

שלום לכולם ברשותי המחשב הנ"ל אותו רכשתי לאחרונה. המסך הוא 14.1 אינץ' והרזולוציה המומלצת: 1440 על 900 . בכל זאת הדברים במסך נראים ממש קטנים וקשה להתנהל איתו כך. אם אני משנה את הרזולוציה- איכות המסך יורדת מאוד. מה ניתן לעשות? כיצד משנים DPI ? יש עוד אפשרויות להגדיל את הנראה על המסך ולשמור על איכות גבוהה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, מוזיקה, לימודים (אופיס) וגיימינג קל (סקיירים, דיאבלו). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הרבה אופיס, מוזיקה (אייטונס בלבד), אינטרנט ותוכנות של שוק ההון (אין לי מושג את הדרישות, אני לפני תחילת לימודים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - סקיירים, דיאבלו וכו'.. דברים קלים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.