ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?
-
אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אז ככה, רשמתי כאן מספר הודעות לגבי מחשב שהרכבתי, שבסוף יצא מחשב בזבזני ביותר ב9300 שקל וכרגע יש לי מחשב שחלש מידי ואני רוצה לשדרג אותו על מנת לעבוד איתו על תוכנות ADOBE- פלאש פוטושוב פרמייר ואפטר אפקטס, ובטח אני אשים בו כמה משחקים פה ושם, אבל לא יותר מדי רציניים, וכן לחבר אותו למחשב החדש והחזק ולהוסיף לא כוח ומהירות לרינדור של מאיה ושאר תוכנות התלת מימד אז ניסיתי להרכיב מפרט תוספת ויצא לי 3000+, התכנון שלי זה להוסיף 2000 שקל, תוספת של מעבד של 4 ליבות, או שאני יכולה להישאר עם הליבה הכפולה?לוח אם וזכרונות, אין לי בעיה שתיהיה חריגה של כמה מאות שקלים, אבל עדיף שכמה שפחות אם בכלל, כי זה לא הולך להוית מחשב ראשי סתם כלי עזר לשני אז המפרט של המחשב הנוכחי שיש לי עכשיו מעבד: …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום :-) רציתי לשמוע מה דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב הוא לחבר שמשתמש בו בעיקר לאינטרנט ומסנג'ר ולא לגיימינג. טווח המחירים הוא בסביבות 1700-1800 ש"ח .. ביקשתי כבר מפרט כזה לפני זמן מה, אבל מתברר שבSKYPC אין להם את החלקים הדרושים והם הציעו לשנות כמה דברים. רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה שלהם: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-2800P2-SK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אשמח לחוות דעתכם על מפרט למחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת וידאו, עריכת סאונד ומיקסים 1. תקציב מקסימלי של 6.5K א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך-ניתן לחרוג ב 1000 שקל 2. המחשב משמש לעריכת וידאו וסאונד כאשר יש לקחת בחשבון שיתבצעו עליו המרות וידאו ברזולוציה של HD, 2K ו-4K כשהמהירות היא גורם חשוב בעבודת ההמרה. א) תוכנה עיקרית לעריכת וידאו - Avid Media Composer, ואדובי אפטר אפקטס(Adobe AE) לגימור ב) המחשב לא מיועד לגיימינג -הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של שני המסכים שיחוברו למחשב היא 1920X1080 -הגדרות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ו- CDROM 5. השקט מאוד חשוב: בסולם של 1 עד 10- 8 6. מתוכנן אוברקלוק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בערך 2500 שקל עכשיו יש לי יום הולדת וההורים שלי יוסיפו לי כסף למפרט והקטע שאני מתלבט בין לקנות xbox360 למחשב לפי מה שאני יודע מפרט ב-4000 + לא יהיה חזק יותר ממחשב לכן אני מתלבט (המפרט עצמו 4000 כי זה המחיר של ה-xbox360 עם התוספות ככה שיהיה שווה) כרגע זה המחיר למפרט יש סיכוי שאני יעלה את המחיר שלו ל-5000 אפילו השאלה מה אתם מציעים לי קודם לעשות עם ה-4000 מחשב או xbox360 ואז נראה מה קורה...
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי??? תודה על העזרה מראש!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שימושיים עיקריים: סרטים , מוסיקה , וגם קצת משחקים. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX - ש"ח670 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 - ש"ח1400 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX - ש"ח250 זיכרון פנימי: G.Skill* DDR2 2048MB(1024MBx2)800Mhz CL4 ש"ח400 כונן קשיח: 500GB-SATAII - 7200RPM-16MB - Western Digital WD5000KS ש"ח600 צורב: - Asus DRW1814BLT X18 ש"ח180 כרטיס מסך: 1450ש"ח - GeForce 8800 GT 512MB 256bit כרטיס קול: - (אולי)auzentech prelude 7.1 - או שאני אלך על DAC במקום(אם משהו יכול להמליץ אני אשמח) ... ספק כוח: - Enermax Liberty ELT400AWT 400W ש"ח440 מארז: עדיין לא החלטתי .... אשמח לקבל המלצות (חשוב שיראה…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מחשב נייד מאחד האתרים בחו"ל - אני מכיר את האתר הזה שהוא מצויין:http://newegg.com/ אם אתם מכירים אחרים אז אני אשמח... שהמחשב יהיה מהמעבדים החדשים DUAL CORE ואם התקציב מאפשר אז 2G זיכרון.. ושהכרטיס מסך יהיה סבבה... ממממ ואם אפשר גם אז מסך שיהיה קטן, 13 אינץ' גג 14!... תודה רבה לעוזרים... !! (אפשר לחרוג ב50-100$ אבל לא יותר מידי...)
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכי חשוב שיהיה בו מסך LED 15 ומעלה. זיכרון 4 גיגה ומעלה ןאם אפשר מעבד I5 אני מקווה שלא הגזמתי תודה בכל אופן.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת האם קיימים הבדלים נוספים בין הדגמים הבאים, מלבד SSD: http://ksp.co.il/?list_compare=.27121..27753. במידה ולא קיימים הבדלים נוספים, אני פשוט אוסיף SSD בעצמי. משתלם יותר, לא כן? במידה וכן - אשמח לקבל המלצות מהיכן לרכוש SSD בנפח של 512 GB. תודה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
* התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברור שלחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אני סטודנט להנדסת מכונות,אז בעיקר לימודים+הרצת תוכנות גראפיות(סוליד לדוגמה)+גיימינג לא כבד מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוליד,תכנות וכדומה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי קצת... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולך לקנות אותו אבל לפני מה אתם חושבים מחשב טוב? Toshiba Satellite L655-113
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנובו מודיעה שיש תקלה מערכתית בחלק מהסוללות של THINKPAD http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67765 מתנצל מראש אם זה פורסם פה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-