עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, זקוקה למחשב נייד, שיהיה משני לנייח שיש לי עד 2000 ש"ח (כולל וינדוס) למטרת אינטרנט +שמיעת קבצי אודיו ברכב תוך כדי נסיעה (הרצאות מוקלטות של הלימודים) ולכן חשוב שהרמקולים יהיו טובים (ולכן גם ירדתי מקטגוריית המיני נייד אלא אם כן יש למישהו המלצה) בחנויות שהייתי אין אפשרות לבדוק את הרמקולים, אז זה די קנייה של חתול בשק... :s05: **חשוב: זכרון עבודה של 2 ג'יגה ומעלה. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, עדיפות לנמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  2. Started by חובב,

מטרות המחשב? סטודנט להדסה, אינטרנט אופיס MATLAB . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ולא חשוב אם מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא חשוב . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMIו VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP בלבד! * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם רק שיעבוד עם MATLAB כמו שצריך!! תקציב עד 700$ ללא חריגות והמחשב יקנה בארה"ב לכן חשוב הרישיון הבין לאומי (כמובן שנשמח גם להצעות שאין עלי…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. יש לי נייד מדגם Dell inspiron 1564 - http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=2604 לנייד יש 2 ג'יגה זיכרון בסטיק בודד, ופרטיו מצורפים בתמונה. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של שני ג'יגה. האם כל אחד מהזכרונות 2 ג'יגה שכאן יתאים לזיכרון שכבר מותקן על המחשב? http://www.pandas.co.il/default.php?page=1&cPath=609_271&sort=&sf=0&f173=425&f116=175&fcid=300 יש באפשרותי להשיג בשליש מחיר מודול זיכרון שפרטיו נראים זהים לאלו שבקישור למעלה, אבל הוא דגם שמיועד לפי היצרן למחשבי Mac. האם יש הבדל בין זכרונות ל - PC לאלו שמיועדים ל - Mac? http://shop.crucial.com/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=CD8F22F4A5CA7304 תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nadavkrv,

למחוק

5. Started by mc_elad,

Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD או HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA איזה נייד יותר טוב למשחקים? בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by sivan787861,

כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by rb024,

בוקר טוב, מחפש לרכוש 2 מחשבים ניידים עיסקיים שלא יעברו את ה- 4,600 ש"ח, השימושים הם בעיקר לצורכי משרד: אופיס+דפדפן, בד"כ לא תוכנות כבדות במיוחד אבל חשוב שהמעבד יעמוד בשימוש כמה תוכנות במקביל, צריך להיות נייד לכן המשקל מהותי (פחות מ-2ק"ג) ועדיף שהסוללה תחזיק יותר מ-5 ש'. אחרי לא מעט חיפושים 2 מחשבים עומדים על הפרק: HP ProBook 5310m: מעבד: SP9300 זכרון: 4 גיגה אחסון:320 גיגה 7200 RPM כרטיס מסך: GMA 4500MHD מסך: 13.3" סוללה: 4 תאים משקל: 1.7 אחריות: 1 שנה. מע' הפעלה: Windows 7 pro מחיר: 4,450 ש"ח ו: Dell Vostro 1220: מעבד: T6670 זכרון: 4 גיגה אחסון:250 גיגה 7200 RPM כרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator X4500HD Up to 256MB shared memory מסך: 12.1" סוללה: 6 תאים משקל:…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  8. יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by Mike_IL,

נא למחוק. כפל הודעות

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  11. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד, 1525 DELL INSPIRON. בבואי לבחון היום את עולם הניידים - הכל השתנה, לכן אני צריך מעט עזרה. אימי קצת מוזרה, כל שמעניין אותה הוא העיצוב, היא נתנה לי רשימה של מחשבים אותם היא אהבה, וכל שהיא צריכה זה שימלאו את התפקידים הבאים: שימוש אופיס ואינטרנט בצורה מלאה ומהירה. קל משקל יחסית - בערך שני קילו גודל המסך - בערך 13 אינץ. וזהו. הנה הרשימה: Dell XPS M1330 T8300 8400M GS HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA LG T380-L.ARB1E 1.3GHz HP Pavilion dm3-1110ej VX987EAHP Pavilion dm3-1110ej VX987EA Lenovo ThinkPad Edge 0197-2MG NetBook Dell Vostro 3300 i5-430M GMA HD מחשב נייד Toshiba Satellite T130-11U טושיבה נייד Asus W7SG T7500 אסוס נייד Asus UX30V SU9400 אסוס…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום, אני סטונדט שנה שנייה להנדסה ומעוניין לקנות לפטופ. יש כמה דגמים שאני מבולבל בינהם. הערה חשובה: המחשב אך ורק לצורך לימודים ולצפייה בסרטים ולא לגיימינג. במידה ואשתמש בתוכנות בתואר הן תוכנות שדורשות מחשב בסיסי מאוד. הדגם הראשון שרציתי לקנות: HP Pavilion 15-P205NJ על פניו עונה על כל הצרכים שלי. המון זכרון בכונן קשיח (1TB) המון (ואולי אפילו יותר מידי) RAM 12 .GB רזולוציה סבבה1920X1080 החסרון :אין SSD/SSHD דגם אחר שראיתי הוא: Lenovo Yoga 500-15 80N6002SIV הוא לכאורה עולה בכל פרמטר על המחשב הקודם: כונן קשיח היבירדי 1TB ובנוסף כונן קשיח SSHD 8GB. בשאר התכונות הוא דומה למחשב הקודם. מה שכן הזכרון RAM שלו הוא 8 ולא 12 בנוסף המסך מסתובב 360 מעלות. עם אחריות של 3 שנים הוא עולה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Alter,

אהלן, בעקבות הטיפים בנושא הקודם שפתחתי הלכתי היום לKSP עם קצת יותר הבנה וידע לקראת סוג המחשב אותו אני מעוניין לרכוש. יצאתי משם עם 2 אופציות למפרטים, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. אז שוב רק בשביל לחדד את השאלות המתבקשות: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000שקלים. עדיפות לנסות לחסוך כי הכוונה היא גם לרכוש מסך בנפרד מתקציב זה. 2. השימוש העיקרי הוא גלישה באיטרנט, המשני הוא משחקים - לא ברמת מחשב גיימרים! מבחינת משחקים - הכוונה היא לרכוש מסך סאמסונג 24 אינץ' עם חיבור HDMI 3. מסך לא נכלל במפרט, מקלדת ועכבר כן. 4. המחשב צריך להיות שקט יחסית - משמע זה לא עומד על 10 בסולם הקריטיות אך כן על 5. אופציה א' מעבד ‏AMD: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.p…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by paladude,

שלומות, לאחרונה הגעתי לשלב בצבא שבו יש לי הרבה זמו פנוי וחשבתי לקנות מחשב נייד, עכשיו השימושים שלו יהיו כמובן השימושים הרגילים ואני גם רוצה לשחק משחקים עדכניים, אני לא מחפש מפלצת כי חשבתי על ה mx11 אבל הוא נראה לי מיותר אז חשבתי על משהו בסגנון של ה inspiron 4030 מה אתם אומרים, מחשב מומלץ? ויספק לי את הצרכים שלי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. שלום אני מחפש מחשב נייד שיעבוד טוב עם לינוקס ואובונטו לתכנות אתרים מקצועי בחברה. אני מחפש יחס עלות תועלת גבוה, התקציב גמיש אך מוגבל ב5K פחות או יותר עדיפות ללפטופים ללא חלונות מותקן מראש עם אמינות גבוהה Trackpoint טוב הוא גם יתרון SSD 256/ 8 GB memory/ i5 הם המינימום תמיכה טובה בריבוי מסכים (כולל מסך במצב אנכי) משקל סביר, שלא יהיה כבד אבל גם אין צורך במחשב קל מדי. עדיפות לגדלים 13-15 אין צורך במסך מגע וגימיקים דומים קניה באזור כפר סבא האם מחשבים מהסדרות המקצועיות שוות את ההבדל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by rotem111,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור את המקבוק שלי. נתונים: macbook pro i7 2.2ghz 15 inch נקנה בארהב ב 2011 תודה רבה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by LiRaNNN,

למחוק

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by falukky,

מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by biotech326,

אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by Alon.R,

שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד LG E500 SPINE, כמובן מחנות מורשת ע"י היבואן. המצלמה עבדה מעולה, וביום השלישי/הרביעי אחרי הרכישה המצלמה כבר לא עבדה, שאני נכנס לתוכנה של LG (LG Smart Cam), הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "מצלמת ווב לא מצוי. בדוק את המצלמת ווב (שלך)" ניסתי להתקין מחדש את התוכנה של המצלמה בתקווה שזה יתקן אולי וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון מלבד לפנות למעבדה שזאת מבחינתי האופציה האחרונה? תודה אלון.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  24. אני מחזיק ב E600 של IBM - פנטיום 2 עם WIN98. יש לו (בין הייתר) שני חריצי PCMCIA פנויים וחיבור USB 2.0 אחד. אני מעוניין להוסיף לו אפשרות לחיבור לאינטרנט אלחוטי, כרטיס רשת רגיל ולרכוש סוללה חדשה (כי הנוכחית פשוט לא נטענת בכלל). תוכלו להמליץ על השלושה? מלבד זאת, האם אוכל להרחיב את הזכרון? יש להשיג? יש כעת 64.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by ofsher,

מעבד pentium D 805 לוח אם ASUS P5L-MX DVDRWX16 LG זכרון 2X512 AENEON 533MHZ מארז COMPUCASE 6A21 ספק CHIEFTEC 400W PSU, 12cm fan, 24 pin, PFC HD WD 160GB SATA2 מקלדת +עכבר אופטי לוג'יטק הכל ב - 2700 עגול... איך הספק - טוב? יותר טוב מג'נרי? יש לו שתי מסילות 12V סה"כ 31 אמפר אם אני זוכר נכון המחשב מ - KSP, יש איזה שינוי מומלץ? תודה חבר'ה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.