ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
4K בלי מסך צורב די וי די רמקולים מקלדת ועכבר... מארז +ספק מעבד לוח אם זיכרון גיגה כרטיס מסך הרדיסק נפח גדול 160+- כונן דיסקטים קירור אם צריך גם למשחקים לא גיימר משחקים קלים פיפא קונטר סטרייק שיהיה איכותי . כרטיס ב 500 - 600 שקל יספיק לקודד סרטים לעבוד עם יצירת מוזיקה .. בלי צורב די וי די SKYLINE
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב תותח למשחקים, אני מוכן להשקיע במחשב הזה עד 10,000 ש"ח אם אפשר לעזור לי במפרט טכני טוב מאד לקניית מחשב איזה(מעבד, לוח אם, כרטיס מסך,זיכרון......)??? ומה כדי לקנות עכשיו?? רב תודות מראש. Amir
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לVJ דרוש: שני כרטיסי מסך 3GB 80GB WINXP DVDRW LCD 19 שחור מקלדת+עכבר פשוטים ושחורים מארז שחור מקצועי ויצוגי מחשב שכל היעוד שלו הוא להריץ ממנו קטעי וידאו יחסית קצרים בלופים דרך תוכנה שנקראתwww. resolume.com
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חדש פה ואני מעוניין ליקנות מחשב בעיקר לפוזות וביצועים טובים אני מחפש משהו עם כרטיס מסך ממש חזק אבל בהתאם למכיר מומלץ שיהיה בנייד 2+RAM 2.0+ מעבד מסך 15.4 קורא טביעות אצבע VISTA\XP כבר יתקין לי מומחה . המכיר כמובן הוא עד 5800 לא יותר ! זהו מחשב שמצאתי אבל אני מיתלבת מכוון שאני לא יודע כמה 9200 GEFORCE חזק http://www.bhp.co.il/index.asp?productid=3845#prodtop אני מעוניין להשתמש במחשב החדש למישחקים כגון : CRYSIS COD4 ועוד מישחקים הדורשים כרטיס מסך חזק+מעבד
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם אני מצליח להשיג מחשב מאק מחו"ל ומביא אותו לארץ, הוא נמצא תחת אחריות בינלאומית במידה וקורה משהו? ואם כבר, ידוע לכם על מה האחריות בדיוק? כי שמעתי שיש אחריות גם על נפילות, נוזלים שחודרים למחשב ועוד כמה דברים...(אם נגנב המחשב ???) אם לא, איזה מחשבים כן מאפשרים אחריות בינלאומית ולאיזה תקופה בדיוק? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים , אשמח לקבל הצעות ודעתכם בקשר למחשב גיימינג עבור הבן שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו: GTA5, CSGO,Battelfield 4 וכו.... כמובן גם כהכנה למשחקים בעתיד..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, שישמש אותי לצרכים של אינטרנט,עיצוב גרפי,בניית אתרים,ולתיכנות של תוכנות אשמח לקבל המלצה על מחשבים נייידים שאותם אוכל לרכוש,שיספקו לי מקסימום ביצועים במינימום מחיר :] נ.ב אני חייל ולכן התקציב שלי לא גדול, ואני מחפש מחשב שאיתו אוכל להתאמן ולהתנסות בנתיים וללמוד
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, אודה לחוות דעת על המפרט מטה. מחשב גיימינג בתקציב 5K+-. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24' 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המחשב שלי, אך אני לא יודע אם יש טעם בכך, לכן אשמח אם תעזרו לי: המפרט היום הוא: Abit Kv8 pro Amd Athlon 64 2ghz (ליבה אחת) 512mb*2 ddr-sdram 3200 nvidia fx5500 HEC 300W השימושים ההכרחיים שלי במחשב הם צפיה בתכני HD (בעיקר 720P, אבל שיריץ חלק) ושימוש בפוטושופ,פלאש, ואפליקציות התכנות של Visual Studio חשבתי לקנות בחו"ל זיכרון וכרטיס מסך, אבל אני לא יודע אם ההשקעה שווה, ואם כן, אילו חלקים לקנות? כרטיס מסך אני חושב שמצאתי, כי כבר שאלתי בפורום כבר, וכנראה אני אקח את ה2600HD, רציתי את ה1950 אבל הוא נגמר בחנות שממנה אני קונה לגבי זיכרון, הסתכלתי בeverest וראיתי שהזכרונות שלי הם "PC3200", אין לי מושג מזה אומר, אך ראיתי שככה מוצאים זכרונות בNewegg (א…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת תודה התקציב עלה ל8K ואני רוצה את הL1970HR
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
עוד כמה ימים יגיע המחשב מארה"ב קניתי samsung 840 Pro ssd 512GB . אני מתכנן לשים אותו במקום ה 1TB האיטי שמגיע עם המחשב . השאלה שלי היא כזאת: המחשב מגיע עם WIN8 pre installed האם אני יוכל להתקין את הOS שמגיע עם המחשב , להתקין acronis או כל כלי אחר, לבצע clone מה 1TB אל ה samsung שאני אכניס ל caddy (יש לי מתאם) ואחרי זה להעיף את ה 1T האיטי ולשים במקומו את ה SSD ? או להוציא את הכונן 1TB , לבצע את הclone במחשב אחר שבו אני יחבר את שני ההארדיסקים. ורק אז לשים את ה samsung במקומו של ה 1TB תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני מחפש מחשב חדש לשימושים מאוד בסיסיים. אני לוקח אותו לצבא אז אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי. http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RV-10000BLK-15-6-Inch-Textured/dp/B00AM7MM84/ref=zg_bs_565108_4
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אמרתי לעצמי שהמחשב החדש שלי יעלה 3000 ש"ח. בתחילה קניתי מסך (L1953TR) והוא אחלה. המסך עלה 1250 ש"ח מה שמשאיר 1750 ש"ח לשאר המפרט. המפרט שאני מחפש הוא לשימוש ביתי כללי,אינטרנט,אופיס וסרטים. אני צריך רמקולים,מקלדת,עכבר. רצוי גם צורב DVD וגם הרכבה במעבדה. מה המפרט המתאים כאן עד 1750 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
לאחר קריאה בפורום אני מתלבט בין DELL VOSTRO 5471 ללנובו E480. אני מתחיל לימודים באמצע אוקטובר (סטודנט) ורצית לשאול האם צפויים לצאת דגמים חדשים ולחכות עוד קצת או לקנות כבר עכשיו? ושאלה נוספת לגבי ה-VOSTRO: יש אפשרות להוסיף כרטיס מסך AMD Radeon 530, עד כמה שדרוג זה משמעותי? תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אז כך בניתי את המפרט שאני רוצה לקנות כמה שאלות לפני הקניה .. 1-כמה זמן המחשב הזה יחזיק למשחקים? 2-האם אני יכול לעשות OC ? הנה המפרט אם יש מה לשפר תגידו מעבד Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel כ.מסך nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB זכרון Corsair DDR2 2048MB 800MHZ CL5 קשיח WD2500KS Western Digital 16M מארז דמוי Thermaltake ספק ThermalTake TR2 550W לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L קירור Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Lenovo G530, המחיר מתחיל מ-2290 ש"ח. האחריות הבסיסית היא תמיד שנה, והרחבה לשלוש שנות אחריות עולה 700-870 ש"ח. במחשב שעולה 4k ומעלה הייתי כנראה מרחיב את האחריות, אבל כאן מדובר בתוספת של 30%-40% למחיר, שכבר לא בטוח כדאית. מה דעתכם??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, רוצה לרכוש מחשב לצורך משחקים כבדים, לא מתחמם ככל שניתן. אין לי בעייה להזמין מחו"ל אם זה יוצא יותר זול. 15-17". אשמח להמלצות. חג שמח * מטרות המחשב? לדוגמה:משחקים כבדים , צפיה בסרטים, אם יש מצב לתלת מימד -סבבה * גודל המסך? 17-15 HD 1920*1080 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-