עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nsofi,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נייד לעבודה. הצרכים: - אופיס - אינטרנט (הרבה tabs) - קצת סביבת פיתוח VS - מעט VM - נסיעות לחו"ל, לא מרובות - עד 4500 ש"ח - לא מעניין אותי כל הדברים האחרים. (לא צריך כוננים אופטים, גודל ה HD, אם יש/אין BT) .אני יוצא מנק' הנחה שכל הדברים הבסיסיים יהיו אם ארצה או לא. חשבתי על הספסיפיקציות הבאות אבל אני לא בטוח - I7 או I5 - 8GB ram - SSD (יש הבחנות? אם כן מה עדיף?) - 13" (אם אצטרך יותר אז פשוט אחבר למסך חיצוני) - עד 2 קילו - docking station אם יש כזה דבר עדין - לא חובה עד היום היו לי כל מני לפטופים. הכי אהבתי את ה thinkpad X61 (שלצערי הולך למות לי כל רגע ולכן אני מחפש) מה דעתכם, אשמח לטיפים על דגמים ספציפיים ותודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב בלבד (ברזלים), ללא תוכנות וציוד היקפי בסדר גודל של 6K ש"ח. המחשב אמור לשמש לצרכי משרד רגילים (אופיס, מיילים, אינטרנט וכ'), אבל גם עם יכולת להריץ סרטים ב-4K ללא בעיה ולדחוס וידאו ויתכן גם לעשות שימוש בתוכנת עריכה של וידאו ב-4K. 1. מה התקציב המקסימאלי? כאמור, בסביבות ה-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והחיסכון ממש מצדיק את זה וההבדל בביצועים זניח. בכל מקרה אחר - אל תחסכו!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב, רק במידה והדבר ממש מצדיק את זה - עד 10-15 אחוז חריגה אפשרית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי…

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  3. צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. אהלן, יש לי E6400 ויש לו חריץ SC ו WSC הייתי מעוניין להשתמש בו (לא כחלק מרשת ארגונית אלא כאבטחה מקומית) איפה איפשר לקנות כרטיסים כאלה ביחידות ספורות (3-5) ואיך ניתן להשתמש בהם לצרכי (התחברות לוינדוס, שמירת סיסמאות, נעילת אוטלוק וכד')? תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…

6. שלום חברים, לצערי הרב לאחר 7 שנים של 0 תקלות המקבוק פרו שקיבלתי במתנה מאבי, מת. וזה בא בתזמון הכי גרוע שיכול להיות בדיוק תתקופת מבחנים וכל הלימודים והעבודות שלי הם על המחשב! לכן אני זקוק לעזרתכם בבהילות לגבי קניית מחשב נייד חדש (לצערי אין תקציב לקנות מקבוק חדש) כדי שאוכל לחזור לעבוד במהירות ולהשלים פערים! מצרף את הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף שקל (קונה באילת ולכן יש הנחת מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג גג 500 שקל במידה אם השדרוג שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בהמון ישומי אופיס פתוחים במקביל,…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 200$ במקרה של שיפור משמעותי באופן מובהק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה עם Android Studio בעיקר, צריך מהירות מקסימלית לקימפול והרצה של תוכניות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Android Studio. השימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קצת Dota2, אפשר לפנק בכרטיס מסך אבל לא על חשבון הדרישות האחרות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  8. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח אם יש שידרוגים ששוים את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות של Adobe א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב - Indesign/After Effects/Illustrator/Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מחפש מחשב בערך בתקציב של 3,500-4,000 עדיף שיהיה לא כבד ,לא כל כך חשוב לי כמות הזיכרון אבל שיהיה ssd , מעבד חזק i5 או i7 כרטיס גרפי סבבה אם אני ארצה להריץ איזה משחק לא משהו כבד ממש. סוללה חזקה, מסך לא גדול במיוחד עד 15 אינץ כזה, ואם יש אפשרות למסך מגע .. לא חובה

10. Started by Shaye,

שלום רב! אני מעוניין בעזרה בהרכבת המפרט האידאלי בשבילי. המחשב אמור להצטרף לרשת ביתית קיימת, אין צורך במשחקים בכלל, כרטיס מסך, קול, ואפילו רשת on board מספיקים בהחלט, 512 זיכרון לפחות, השאר, תחליטו בעצמכם, אין עדיפות לאינטל או אייאמדי. כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 4 אלף ש"ח, כולל מסך (אני צריך גם מסך בתוך התקציב הזה), אין צורך בציוד היקפי. מסך lcd 17" לפי דעתי. אז קדימה נא לעזור, ואם אפשר מחנות מוכרת, מאזור ראשון לציון או שעושה משלוחים, כולל הרכבה. התשלום במזומן מלא. דרך אגב, בקשר למסך, אין טעם לשלם על סתם מסך יקר רק בגלל שהזמן תגובה שלו נמוך, כפי שאמרתי זה לא ממש משנה אני לא משחק שום משחק, תודה!

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by פבליק,

שלום! ראיתי בהרבה אתרים בחול ניידים של HP שאין בארץ ויש די מחשבים בארץ שאין להם ולו זכר באתרים בחול. לאחר שביררתי את העיניין מסתבר שHP מוציא ניידים בשמות שונים בארץ ובחול. לכן רציתי לשאול האם יש אתר או טבלה שמפרטת על דגמי HP בארץ ואיך דגמים אלה ניקראים בחול?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  12. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by rafi533,

שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.

14. המפרט צריך להיות מלא כולל 2 מסכים וכל שאר הציוד ההקיפ ובנוסף כרטיס עריכה של חברת מטרוקס תודה ;D

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by Palarya,

השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג ברזולוציה של 1440P ואני מתלבט בין שני המסכים האלה Asus VG27AQ ו- LG GL850B. לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט יש המלצות על שניהם אבל יש גם חסרונות. אשמח לקבל כמה חוות דעת מהמומחים פה בפורום לגביי כל אחד מהמסכים האלה. חשוב לציין שאני משחק בעיקר משחקי FPS לכן מהירות תגובה זה משהו חשוב (לא הולך להתחרות), אך גם איכות התמונה זה משהו שהייתי שמח שתהיה ברמה גבוה. אציין במבחינת מחיר אני יכול להשיג את שתי המסכים האלה בכמעט אותו מחיר לכן המחיר הוא לא פקטור בהחלטה זה נטו איזה מסך יותר איכותי, טוב וישאר ללא בעיות לתקופה של כמה שנים! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by avishem,

חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by idibar,

* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש מחפש נייד למשחקים רצוי dell או hp מינימום זיכרון 4gb וארד דיסק מינימום 320gb חשוב שיהיה מחשב חזק

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by ac1240,

* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. אני מתלבט בין שני מחשבים בעלי אותו מפרט .. ASUS Eee PC 1000H MSI Wind U100 לשניהם מסך 10" לשניהם מעבד אטום 1.6GHZ משקל לא מפריע לי .. לשניהם יש 1GB זיכרון.. ואני בכל מיקרה יוסיף עוד 1GB .. לשניהם בטרייה 6 תאים לMSI יש 160GB קשיח ולASUS יש 80GB קשיח .. גם האסוס עולה איזה 200-300 שקל יותר .. אבל קראתי כל מיני ביקורות של אנשים שאומרים שהאסוס לוקח .. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.