ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
היי, אני תלמיד תיכון ויש לנו מלא עבודות ואנחנו גם לומדים מחשבים, ואני מחפש מחשב נייד שיחזיק לכל 3 שנים בתיכון. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k-5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות (c#, pyton וכדומה), עבודות לבית ספר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאי…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, סרטים, שיחות בסקייפ. * גודל המסך? 13'+ הדגש הוא על האיכות. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סביר. המחשב לא יצא מהבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? אם אפשר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה ל-SSD אבל אין זה חובה. * כונן CD/DVD? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה לחברה אין, העדפה לחנות: באג,אייבורי,קיי.אס.פי,אופיס-דיפו ובקיצור כל מה שקיים בבאר שבע! תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לפטופ עבודה עד אזור 10,000 ש"ח. (יכול גם לחרוג מעט צפונה) יש לי אפשרות לקנות אותו בארהב, אבל חשובה לי האחריות. הבנתי שהאחריות בLenovo תקפה גם בארץ. אשמח לדעת אם יש עוד חברות שהאחריות תקפה גם כאן. מהחקר שעשיתי עד עכשיו, המחשב שנראה לי הכי אקטואלי היה Lenovo IdeaPad Y910. הבעיה הכי גדולה איתו שהוא מאוד כבד - 4.600 ק"ג. אז התחלתי לחפש 15 אינץ', העניין שאני לא מוצא מחשבים שמתקרבים אפילו למפרט של המחשב שהזכרתי. אשמח להכוונה כלשהי בנושא, תודה.
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 2000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב ? המחשב מיועד לעריכת וידאו ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא מלבד צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות ללא תוכנות (יש רשיון MSDN). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כן. עדיף חיסכון בחשמל…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
[מה קורה? הנה הטופס בקשה: האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא כ"כ אכפת לי, אני מכיר את KSP, והם אחלה, אבל מה שאתם רוצים. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ. תקציב: 3500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא, אולי ב-200 ש"ח. יד ראשונה\שניה: ראשונה. זמן אחריות רצוי: 3 שנים. (אני לא מבין גדול, אז אולי זו בקשה גדולה מדי, כמה שיותר, יותר טוב ) חברת המחשב הניד המועדפת: DELL, אבל שוב, אני לא מבין בזה, אז אני סומך עליכם שתמליצו על חברות טובות ואיכותיות) מערכת הפעלה רצויה: VISTA, לא כ"כ משנה, תמיד אפשר לשנות. כונן קשיח מועדף: לפחות 250GB. משקל הנייד המועדף: לא משנה. גודל הצג: 15. צבע המחשב הרצוי: לא משנה. אפשרויות נוספות במחשב: כרטיס מסך נחמד…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
או אולי חברה אחרת. ואיזה מעבד מומלץ שיוכל להחזיק תוכנות שחלק מהן מעט כבדות. לא משחקים אלא תוכנות למסחר למשל, נניח בשוק ההון. בקיצור שיהיה מחשב חזק מהיר ואמין אבל לא יקר מדי (לא מחפש בשביל משחקים) ואיזה מערכת הפעלה מתאימה (WIN10?) לא ממש מבין במחשבים ומפרט טכני ואשמח לתגובות לפני רכישה. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למיני מחשב לשימוש משרדי. חשוב לי מבחינת מהירות שיעבוד כמו מחשב נורמלי, ולא כמו סטרימר ש'עושה טובה' בכך שהוא מריץ ווינדוס. הבחירה במיני מחשב היא משיקולי מקום ונוחות. אם יש משהו משתלם שכעת במבצע אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעצה בקשר לקניית מחשב חדש. אני זקוק למחשב שיכול להריץ באופן חלק, בלי קרטועים או לאגים סרטים באיכות FULL HD וגם באיכות 4K. עוד לא החלטתי אם זה יהיה מחשב נייד או נייח. השאלות שלי הן בעיקר האם יספיק כרטיס מסך מובנה בין אם זה נייד או נייח או שעדיף להוסיף חיצוני? ואיזה מעבד יספיק? (I3/I5 בין אם זה נייד או נייח). זיכרון? דיסק קשיח? משהו אחר? בתודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ניתקלתי בבסיס הנתונים הזה, באתר TechPowerUP: http://www.techpowerup.com/reviewdb נראה לי יפה ושימושי. בפרט אהבתי את היכולת לקבוע את "מדד האמון" באתר שמבצע את הסקירה. אבי
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בנייד לגיימינג קל. חשוב לי יציאות HDMI וVGA. מקלדת עם numpad לא חובה אבל אם אפשר אז למה לא.. גודל מסך: 15,17, 14 יתאים. רזולוציה שתהיה הטובה ביותר במסגרת התקציב. הארד דיסק של 500 יספיק, רצוי המהיר ביותר שאפשר. 4gb ראם גם יספיקו. אני נמצא בזמן הקרוב באילת אז רכישה שם תוזיל לי את המחיר. המחשב הזה נראה לי טוב: http://m.ksp.co.il/product.php?uin=18190 נ.ב כדאי שיהיה בלוטות ורישיון למערכת הפעלה לא דרוש כחלק מהמחיר.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב HP בארה"ב בקרוב. נתקלתי בסדרת HP Pavilion dv6t Quad המציעים מעבדים של AMD : AMD A8-3500M ואינטל : Quad Core i7-2630QM או i5 רציתי לדעת מה דעתכם על מעבדים אלו ומחשבים אלו בכלל והאם כדאי לקחת מעבד של AMD או אינטל ? המחשב ישמש ללימודי תואר למדעי המחשב וצריך להריץ תוכנות חזקות. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מכר שקיבל לעבודה עובדת חדשה בסוכנות ביטוח. צריך מחשב עבודה. הוא מעוניין ב 2 מסכים. מבחינת מחשב כנראה מספיק לו המינימום שיש במומלצים פה: https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 מבחינת מסך מניסיון אישי אני המלצתי לו על דל. https://www.pc-online.co.il/single_product.php?ps=14771 אז חוץ מכרטיס מסך שאני מניח שהוא צריך כדי לעבוד עם 2 מסכים, מה עוד צריך לעשות\לשנות? בעיקרון המטרה היא להגיע למינימום הוצאה. כל שינוי שיחסוך כמה שקלים ולא יפגע במערכת מבורך. אשמח לכל תגובה רלוונטית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אנא חוות דעתכם למפרט הבא שבניתי, המחשב מיועד להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה. בנוסף, אחד משימושי המחשב יהיו גם הרצת מכונות וירטואליות - האם החומרה המפורטת תחזיק מעמד ? יש גמישות תקציבית עד 3,300 ש"ח, כדאי לשפר את אחד הרכיבים ? אגב, יש לי מסך 22' של mag, רזולוציה מקסימלית - 1680/1050 תודה לעונים! מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪486 …
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
על המכשיר, האם הוא מצדיק את מחירו תודה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד כדי שיהיה גם ללימודים וגם להחליף את הPC משחקים זה לא הכי חשוב לי אלא יותר המשקל הסתכלתי על מחשב :Portege R830-S8330 Laptop רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שלו ביחס למחיר 1599 דולר בארהב השאלה הגדולה היא מה טיב האחריות שאקבל בארץ (רשום באתר שהאחריות היא בינלאומית) האם מפעיל יתנו לי שירות בכלל? החלטתי ללכת על טושיבה בגלל שהבנתי שיש להם אחריות טובה בארץ (מישהו יודע אם דברים השתנו) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חריגה במידה ויש שיפור משמעותי בביצועי מערכת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים SD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ללא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ישנים ללא צורך בהאצה גרפית כלל ומשחקים מודרניים כגון FALLOUT NEW VEGAS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מניחה שבמיקרים כאלה יש חשיבות גם למעבד וגם לזכרון כדי שהמחשב לא יחנק בקלות תשובותיי לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פתיחת המון טאבים של אתרי אינטרנט במקביל, בין 12 ל20 באופן קבוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר לצורך לימוד html5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש סבירות שנחבר פעם…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי שלום. במהלך העבודה שלי אני עובד עם הרבה דפדפניפ פתוחים, פוטושופ, כל מיני סביבות עבודה של מפתחים למיניהן (זה לא הדגש) ובמקביל מריץ גם מדיה פלייר. אני צריך מחשב עבודה חזק. לא חזק מידי. לא רוצה להוצא יותר מ 1700 גג - אני מבין שבימינו זה אפשרי לגמרי - מה גם שאני יכול לחסוך עלות של דיסק. איזה מעבד אני רוצה? כמה זכרון RAM אני צריך? מעבר לכך כמעט אין חשיבות לכלום, נכון? (כרטיס מסך וקול סטנדרטיים יספקו בהחלט. מהנשאר? ) אשמח על תשובות מאירות, תודה. חגי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ! על פניו, מתברר שהפאשלה של NVIDIA עם כרטיסי המסך השולחניים מהסדרה האחרונה לא בדיוק דילגה גם על אלו שבמחשבים הניידים. אז כדאי להמתין ולראות מה המצב לאשורו ... https://www.youtube.com/watch?v=Pou_chA9FZE
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לעשות שיחות וידיאו דרך האייסיקיו בנייד של LG? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל ייעוץ / חוות דעת / עצות לשיפור למפרט גיימינג בתקציב של עד 5K (שמיועד גם לעבודות תכנות שונות שכוללות עבודה עם מכונות וירטואליות). המפרט הורכב בחברת IQPC, שממנה אני מתכנן לקנות (אני מאזור אשדוד). מעבד: INTEL 4590 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.3Ghz - TRAY ₪ 909 לוח אם: MSI B85M-E45 ₪ 331 כרטיס מסך: GAINWARD GTX970 PHANTOM 4GB GDDR5 - RETAIL ₪ 1776 זיכרון: ADATA 8GB DDR3 1600Hz ₪ 390 x 2 ספק כוח: Corsair VS650 650W ₪ 361 מארז: COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU ₪ 219 קרור למעבד: INTEL COPPER ORIGINAL CPU COOLER FOR S1155 ₪ 55 קרור למארז: COOLERMASTER 140mm Blue Silent - זמין במלאי ₪ 45 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה + ח…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-